echte beoordelingen van reizigers zoals u

Hoe werkt het?

  • 1

    Het begint met een boeking

    Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

  • 2

    Gevolgd door een reis

    Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.

  • Ten slotte, een beoordeling

    Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.

Favoriete landen

  • The Address Dubai Marina

    - “Ligging naast winkelcentrum”

  • Comfort Inn Clare Central

    - “prijs / kwaliteit verhouding, locatie, ruime nette kamers, gastvrijheid van de eigenaren ( o.a. bij het ontbijt ) .”

  • Gran Estanplaza Berrini

    - “Kamer, totale inrichting, hygiëne en fitnessruimte”

  • The Inn at the Ninth Hole Bed & Breakfast

    - “Persoonlijke en vriendelijke ontvangst”

  • InterCityHotel Mannheim

    - “A-locatie, dichtbij station. Fantastisch ontbijt.”

  • Hotel Soho

    - “modern ingericht, zeer proper, goede airco, vriendelijk personeel, prima gelegen, niet te groot.”

  • Les Chambres De La Renaissance

    - “perfecte locatie voor halte naar het zuiden dicht bij PEROUGE”

  • 10to12 Folkestone

    - “Uitstekende, enthousiaste gastvrouw en -heer. Uitstekende bedden. Leuke inrichting. Heerlijk ontbijt. De gastheer zat ons zelfs buiten op te wachten om een parkeerplaats voor ons te regelen.”

  • Kastro Guesthouse

    - “Owners are very helpful, location is really top! very good beds,”

  • Star Hotel Semarang

    - “alles.Mooie kamers.zeer schoon.Het personeel,zeer behulpzaam.De ligging aan de rivier,prachtige tuin en zwembad.Prima keuken.”

  • Agriturismo La Rosa Tea

    - “Zeer vriendelijke eigenaresse, zeer behulpzaam, schitterend uitzicht, prima ontbijt, allemaal vers klaargemaakt en iedere dag anders.”

  • Hotel New Station

    - “Dit was het beste hotel wat we geboekt hebben tijdens onze reis door japan”

  • Invito Hotel Suites

    - “DE RIANTE [44M2] KAMER , + BALKON !! HET 30 METER ZWEMBAD”

  • Hotel Oranjestaete

    - “Erg schoon. Smaakvolle inrichting.”

  • Apartment Sophia auf der Insel Wollin

    - “De locatie,de netheid van het apartement”

  • Quinta de Cachopães

    - “Prachtig domein en erg vriendelijke gastheer. Lekkere bio-appelsienen! Heerlijke broodjes en lekkere koffie.”

  • Cottages in Chernichnoe

    - “gastvrij onthaal. Goede talenkennis zeer proper , rustige omgeving dicht bij meer en rivier. gewoon top !”

  • iSanook

    - “De heerlijke airco en ruime opgeruimde kamer, badkamer en vriendelijke personeel!”

  • Crowne Plaza Istanbul Oryapark

    - “service en bereidwilligheid”

  • Aarchway Inn

    - “Grote kamer Met 3 bedden”

Recente beoordelingen

  • Best Western Plus Hotel Haarhuis

    Arnhem, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • +

      In het begin bang voor een slechte nacht ivm de zachte bedden, maar heerlijk geslapen.

    • -

      Helaas hadden wij een verkalkte vlotter; het toilet bleef doorlopen en was de thermostaatstick in de douchekraan verkalkt; het warme water fluctueert.

    27 februari 2017
    Duiveltjuh Nederland
  • First Hotel Kong Frederik

    Kopenhagen, Denemarken

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,4
    • +

      De centrale ligging en het vriendelijke personeel.

    • -

      Restaurant - ontbijt was heerlijk maar bijna alles moest bijgevuld worden en niemand ruimt af. Pizzarestaurant - als kippen in een kooi zaten we opgepropt. Kortom, management van de restauratie is slecht!

    27 februari 2017
    Rob Nederland
  • Au Cœur du Jardin

    Lille, Frankrijk

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Lekker rustige omgeving. Romantische kamer met een hele mooie badkamer. Wij zijn er voor de tweede keer geweest en we komen er vast terug!

    • -

      Lastig openbaar parkeren. Maar wel te doen.

    27 februari 2017
    Marcin Nederland
  • Alavera de los Baños

    Ronda, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Paco is een geweldige gastheer. Spijtig dat hij geen woordje engels spreekt. Propere , rustige kamer. Goede prijs - kwaliteitsverhouding.

    27 februari 2017
    hilde België
  • Hotel Causeway

    Melbourne, Australië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • +

      Hotel was zeer slecht, slechte service, 4* en gee geen gratis WiFi alleen voor twee uren per dag, badkamer wordt niet schoongemaakt, receptie personeel zijn totaal niet behulpzaam stuurden ons constant verkeerde kant op!!!! Locatie is wel perfect

    • -

      Zie hierboven mijn antwoord! Vroegen ook om breakfastpackage konden ze niet eens realiseren voor een 4* hotel!!!!!

    27 februari 2017
    Anna-Hilda Griekenland
  • Queen A Antwerp

    Antwerpen, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • +

      De kamers zijn heel leuk ingericht

    • -

      Niets

    27 februari 2017
    Ronaldo Nederland
  • Starhotels Business Palace

    Milaan, Italië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • +

      Ligging, metro bijna voor de deur. Parkeergarage.

    • -

      Ontbijt was goed maar masaal dus vaak vanalles op, dus wachten.

    27 februari 2017
    angela Nederland
  • Hotel Penz West

    Innsbruck, Oostenrijk

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • +

      Mooie kamer en een goed ontbijt.

    • -

      Tafel besproken in het restaurant via de receptie. Was niet gereserveerd voor 7 personen. Wel gauw een tafel in orde gemaakt.

    27 februari 2017
    J Nederland
  • Hostal Tres Soles

    Nerja, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Grote, propere kamer te midden van het centrum. Toch heel rustig en parking vlakbij.

    28 februari 2017
    hilde België
  • Hotel Alte Post

    Grindelwald, Zwitserland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      vriendelijke mensen, mooie kamer, gedienstig

    28 februari 2017
    PETER België

Goed scorende hotels

  • Australië / Oceanië
  • Midden-Oosten
  • Caribisch Gebied
  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Afrika
  • Centraal Amerika
  • Azië
  • Zuid-Amerika
  • Villa Tokara

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      prachtig huis met perfecte kamers, goede locatie met 4, binnenkort 5 restaurants om de hoek. op loop-afstand van het centrum maar ook aan een goede uitvalsweg. personeel (Arrien) is zeer behulpzaam, geeft goede actuele tips, heeft een gastvrije uitstraling.

    25 februari 2017
    Pim Nederland
  • Apartment Rustic Curaçao

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • +

      Dit hotel verzorgt geen maaltijden, echter de eigenaar neemt je mee naar een winkel waar je zelf kunt uitzoeken wat je wilt hebben. In het appartement is alles aanwezig voor bereiding. Op verzoek wordt je gehaald en gebracht bij de luchthaven, zonder extra kosten.

    18 februari 2017
    Rob Nederland
  • Karibu Aruba Boutique Hotel

    Palm-Eagle Beach, Aruba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Gastvrijheid en rust. Extra's: - - strandstoelen en snorkelsets werden gratis ter beschikking gesteld - op het terras stond een barbecue die we konden gebruiken. We mochten zelfs vrienden uitnodigen voor de BBQ! Veel dank voor een heerlijk verblijf!

    29 december 2016
    Wessel Nederland
  • Mondi Lodge

    Dorp Sint Michiel, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      het was een fantastische relexte week met goeie en vriendelijke service te gek ontbijt en als we een vraag hadden stonden ze altijd klaar met hulp en advies

    4 januari 2017
    Pierre Nederland
  • Bed and Breakfast Sun Sea Sleep

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      fijne ruime kamer, gezelligheid in huis.

    4 februari 2017
    Hans Nederland
  • Hibiscus Beach House

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De kleinschaligheid, gastvrijheid, betrokkenheid en zorgzaamheid van Diana & Martin plus de ligging en het niveau van afwerking van de accommodatie. I.v.m. geen huur auto waren Diana en Martin bereid ons naar een iets verder gelegen restaurant te brengen, zeker gezien onze niet zo goede conditie meer bijzonder attent. Bovendien waren de eigenaren goed op de hoogte van verscheidene attentiepunten.

    9 februari 2017
    waltereneva Nederland
  • Little Paradise Aruba Vacation Apartments

    Noord, Aruba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De service was perfect, je hoefde maar iets te vragen of je werd door Rose-Marie en Frank geholpen. Stoeltjes en koelbox mee naar het strand en goede tips.

    • -

      De accommodatie is wat krap opgezet en er is niet zo heel veel ruimte rond het zwembad.

    27 september 2016
    J Nederland
  • B&B Blauw Blauw

    Julianadorp, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Ontbijt met verse broodjes, kaas, wordt en zoetigheid. Elke dag wat bij ontbijt (pannenkoekjes, wentelteefjes, fruit). De ligging ten opzichte van Golfbaan en stranden alsmede grote supermarkt, is ideaal. Tanja en Leo zijn heel behulpzaam met alles. Wij mochten ook snorkelspullen lenen alsmede op de dag van vertrek om 13.00 uur nog douchen en de koffers ophalen.

    • -

      Iets uitgebreider ontbijt was fijn geweest. Maar alles wat we kregen was wel vers

    27 februari 2017
    Jos K. Nederland
  • Selera Dunia Boutique Hotel

    Windwardside, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De atmosfeer

    26 december 2016
    Johan België
  • Queens Gardens Resort - A Hampshire Classic

    Windwardside, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Fantastisch hotel met een geweldige service. Dank jullie wel allemaal en met name Claire, Duco, Tatjana en Timo. Wij hebben genoten van de kamer met jacuzzi, de omgeving, fantastische wandelroute vanaf het hotel naar Mount Scenery met prachtig uitzicht, het heerlijke eten, de gin tonic van Duco en de gezelligheid.

    • -

      Een klein minpuntje is de douche

    26 februari 2017
    Evelyn Nederland
  • Quints Travelers Inn

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Ruime lichte en schone studio, dagelijks schone handdoeken, vriendelijk personeel en behulpzame beheerder. Klein maar fijn zwembad met zitgelegenheid.

    • -

      Weinig restaurants op loopafstand, auto is een must.

    23 februari 2017
    Laura Nederland
  • Goood Resort

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De kamers waren ruim en de bedden erg groot en comfortabel. De ontvangst door de gastvrouw en gastheer waren uitstekend.

    • -

      Niets

    19 februari 2017
    Dick Nederland
  • Island Life Backpackers Hostel

    Santo Domingo, Dominicaanse Republiek

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Perfecte centrale locatie in santo domingo, je loopt zo het coloniale gedeelte in. Het hostel had een hele chille binnentuin met hangmatten. Ook het personeel is vriendelijk en altijd behulpzaam.

    11 februari 2017
    Nick Nederland
  • Bleu Emeraude Residence

    Grand Case, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Prachtige locatie. Super goed ingericht appartement tot een wasmachine aan toe. Daarnaast ook super sympathiek is het starterspakkey met fles water, vaatwasmiddel, afwasmiddel peper/zout etc. Ons appartement op de tweede verdieping had een nokhoogte van ruim zes meter en was prachtig modern/wit ingericht. Mooi balcon, goede airco. Dagelijkse grondige schoonmaak met nieuwe handdoeken en badlakens. Prima Ligbedden op het rustige strand. Toprestaurants en leuke beachbars op strandwandeling van 10 minuten.

    • -

      De ondernemers die het apart-hotel runnen en de receptie bemannen lijken wat ongeïnteresseerd. Niet onaardig, maar eerder functioneel aanwezig. Geen poging om vanuit hun persoonlijkheid iets toe te voegen aan het verblijf.

    21 december 2016
    Marc Nederland
  • Bubali Bliss Studios

    Palm-Eagle Beach, Aruba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Erg schoon!

    • -

      Ik vond het wel wat duur, maar de kwaliteit was wel goed!

    21 januari 2017
    Daisy Nederland
  • All Seasons Apartments

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Inge en haar pa doen er echt alles aan om je thuis te doen voelen, en zijn niet verlegen van een inspanning meer of minder (bvb zelf instaan voor vervoer van en naar het vliegveld). Ze geven je ook tips zoals een echt reisbureau, ook bvb waar wel dan niet best een scooter huren.

    • -

      Niets! Behalve de vele muggen, een probleem voor gans het eiland - wegens verbod van sproeien - waar dit hotel natuurlijk weinig of niets aan kan doen. Een spray mag je altijd gebruiken, maar breng er dus voldoende mee!

    11 januari 2017
    Albert België
  • Wonders Boutique Hotel

    Oranjestad, Aruba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Rustige plek, prachtige tuin met zwembad, heerlijk ontbijt, vriendelijke mensen!

    • -

      Horregaas tegen muggen zou ik aanbevelen! Airco hielp zeker, maar niet afdoende.

    14 januari 2017
    Anoniem Nederland
  • Baoase Luxury Resort

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Relaxed

    • -

      Niets

    14 juli 2016
    IJ Nederland
  • Kas Hamaka

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Locatie

    • -

      Je kon niet de zee in voor het huis.

    3 februari 2017
    Nettie Nederland
  • B&B Bellavista

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Ontbijt, gastvrijheid

    • -

      Onze kamer had geen balkon of zitje

    28 januari 2017
    Rene Nederland
  • Blachi Koko Apartments

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      We werden op de luchthaven al hartelijk begroet door Laetitia die ons kwam ahalen. In ons comfortabele appartement was overal aan gedacht en ook op het terras buiten was het heerlijk om te zitten.

    16 februari 2017
    Marijke Nederland
  • Diver's Paradise Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Prettige en goed verzorgde accomodatie met airconditioning in de slaapkamer en ventilator in het woongedeelte; uitstekende bedden; leuke, jonge en enthousiaste beheerder

    • -

      Helemaal niets

    19 januari 2017
    Marijke Nederland
  • B&B Villa Vermaire

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      de gastvrijheid, goede bedden, lekker ontbijt en de netheid van het gehele verblijf.

    • -

      Geen Wifi in onze kamer

    18 februari 2017
    Peter Nederland
  • Hillside Apartments

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • +

      Je had de mogelijkheid om in het appartement te eten maar waarom al die moeite doen. Het restaurant van Hillside voldoet aan alle eisen. Heerlijke dagschotels

    • -

      Niets, alles was aanwezig.

    13 februari 2017
    Yvonne Nederland
  • Bamboo Bali Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Prachtige bungalows in sfeervolle omgeving, zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ultieme vakantiegevoel!

    16 februari 2017
    Alfred Nederland
  • Djambo

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Alles prima in orde.

    • -

      niets

    15 februari 2017
    Cor Nederland
  • Ocean Breeze Bonaire Studios, Apartments and Villas

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Frisse lichte inrichting, heel compleet. Candice bij de receptie ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

    • -

      Spoelbak van aanrecht en wastafel afgebladderd

    26 februari 2017
    louisa Nederland
  • La Maya Beach Curacao

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • +

      Vriendelijke beheerders van het park - service gericht. Accommodatie is prima, goede schoonmaak / handdoeken service.

    • -

      Onderhoud van het strand en tuin kan beter. Met name strand moet worden aangepakt en beter worden onderhouden.

    6 februari 2017
    Willem Nederland
  • Oasis Guesthouse

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Grote, schone kamer, goed bed en hele vriendelijke eigenaren. Daarnaast warme douche (een uitzondering op Bonaire), goed werkend internet en de mogelijkheid om te koken tijdens je verblijf is fijn. Pluspunt was ook dat we werden opgehaald van de airport en aan het eind van ons verblijf ook weer werden teruggebracht. Het is iets buiten Kralendijk gelegen, dus je hebt een auto/scooter nodig.

    • -

      Niets.

    17 januari 2017
    Marie Nederland
  • Westhill Bungalows

    Sabana Westpunt, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Omgeving,mooie natuur,

    • -

      Winkels te ver

    19 februari 2017
    martine België
  • Bed and Breakfast Kiste Trui

    Mook, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 10
    • +

      Vriendelijke gastvrouw met goede tips om plaatsen te bezoeken.Sfeervolle en uitermate goed verzorgde accomodatie.Zeker aan te raden om deze b&b te bezoeken.Wij komen zeker weer eens terug.Uitstekend werkende wi-fi en zenderkeuze voor tv. Je loopt zo de Mookerheide op.Prachtig!!! geweldig mooi ontbijt!!

    • -

      Het kon niet beter.

    20 december 2016
    Albert Nederland
  • Farmhouse Of The Palms

    São Brás de Alportel, Portugal

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Prachtig verbouwde Farm Zeer goede ontvangst door Frank en Veronique. Aangename sfeer (Lounge). Ontbijt zeer goed vers fruit. Een hemel op aarde waar we mochten van Proeven. We komen zeker en vast nog eens terug ! Marc en Marijke

    • -

      Niets

    4 oktober 2016
    Marc België
  • Guest House Slooierhof

    Horst, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Het was allemaal tip top in orde. Fijne kamer, goed ontbijt, leuke ontvangst!

    • -

      Niets

    14 november 2016
    Yvonne Nederland
  • B&B De Rentmeesterhoeve

    Reningelst, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      De gastvrouw was super lief en behulpzaam, met de nodige uitleg wat je allemaal kon doen.

    • -

      De koffie was wat te lauw.

    13 februari 2017
    Ludo België
  • B&B Appartementen Engelenhof

    Stevensweert, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Gastvrij en professioneel

    25 februari 2017
    Henriette Nederland
  • Bacán Bed & Breakfast

    Den Haag, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      vriendelijke ontvangst

    23 februari 2017
    Marcel Nederland
  • Appartement Sea Breeze

    Zandvoort, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Perfecte locatie, heerlijk compleet appartement. Ontbreekt werkelijk aan niets, zeer gastvrije ontvangst. Complimenten!

    27 februari 2017
    Chantal Nederland
  • B&B Zoe Wie Toes

    Maastricht, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Carlos en Mirjam zijn geboren B&B-runners. Hun stekje is een droomplek!

    6 februari 2017
    Irene Nederland
  • Le Coeur des Iles

    Messas, Frankrijk

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Zijnde een prof gebruiker van enkele overnachtingen, is dit een van de weinige keren een echt pos vermelding te geven

    • -

      Kan eigenlijk niets bedenken

    27 januari 2017
    Cornelis Nederland
  • B&B Art de Séjour

    Brussel, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Ons verblijf was vanaf de aankomst tot het vertrek perfect verzorgd:een vriendelijke verwelkoming met uitleg over mogelijke bezoeken,uiterst comfortabele kamer en een uitstekend ontbijt.

    27 februari 2017
    Rik België
  • B&B Park7

    Huldenberg, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      ligging

    • -

      kleine maar heel nette kamer

    5 februari 2017
    Caroline België
  • Bed & Breakfast Monument076 Etten-Leur

    Etten-Leur, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De rust en de vriendelijkheid. Mooie nieuwe B&B met op een loopafstand leuke restaurants en cafe's. Wifi is lekker snel en was ideaal om nog even te werken. Ontbijt was uitstekend, eigenlijk te veel aanbod.

    • -

      Niks

    10 februari 2017
    John Duitsland
  • B&B Au Grenier

    Gent, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De kamer was zeer ruim en alles was voor handen. Ontbijt erg goed, verse producten.

    • -

      Niets

    20 februari 2017
    Fred Nederland
  • B&B Esperanto

    Wevelgem, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Erg mooie en goed ingerichte kamers, heerlijk bed en fantastisch en zeer uitgebreid ontbijt. Heel aardige mensen, zeker voor herhaling vatbaar. Worth every Euro. ;-)

    24 februari 2017
    Gaby Nederland
  • Apartamentos Lonja Valencia

    Valencia, Spanje

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Moderne en complete inrichting van het appartement, zoals nieuwe tv's en koffiezetapparaat. Christina was zeer flexibel bij check-in en check-out. Ook de layout van het appartement was ideaal, waarbij we als ouders geen overlast hadden van de kinderen en andersom. Bedden waren groot en comfortabel, dus geen tenen buitenboord.

    • -

      Koffiekopjes voor bij het koffiezetapparaat ontbraken.

    8 januari 2017
    Robin Nederland
  • B&B Eti-Garden

    Houffalize, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De Welnessruimte en de rustige ligging met zicht op de ourthe.Mooie kamer met groot bed.

    • -

      Graag eerst brood om het ontbijt te kunnen beginnen. Eerst worden wat hapjes en smootie geserveerd maar daar moet je wel van houden.

    19 februari 2017
    luc België
  • B&B De Witte Nijl

    Antwerpen, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De inrichting en de sfeer, samen met de vrolijke en vriendelijke gastheren maakt deze B&B echt heel bijzonder...om nog maar te zwijgen over het fantastische ontbijt...

    25 februari 2017
    Anoniem Nederland
  • 't Laaisterplakky

    Oude Bildtzijl, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Zowel de kamer als het ontbijt waren goed verzorgd

    • -

      niks

    13 februari 2017
    Astrid Frankrijk
  • B&B De Droomhoeve

    Nunspeet, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De kamer was compleet, heerlijk bed, koffie en thee, fruit, alles wat je wenst was er. Prima ontvangst, gezellige gastvrouw.

    • -

      Zou het niet weten

    26 februari 2017
    Ruud Nederland
  • Chambres d'Hôtes de la Junchère

    Saint-Hilaire-de-Court, Frankrijk

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Kamer fantastisch. ontbijt uitstekend. Alles perfect geregeld.

    • -

      Niets.

    25 oktober 2016
    Joop Spanje
  • B&B 4 Seasons

    Riemst, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Het ontbijt bereid door de gezellige gastvrouw Nicole. Zelden zo lekker ontbeten. De lunch kun je bijna overslaan 😁

    • -

      Niets

    5 februari 2017
    Arjan Nederland
  • B&B Hoeve Nijssen

    Asten, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Alles was top!

    • -

      Niks

    20 februari 2017
    Marielle Nederland
  • Erve 't Hacht

    Ane, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Alles was perfect! Openhaard brandde heerlijk toen we aan kwamen.

    • -

      Niets viel tegen.

    24 februari 2017
    Willie Nederland
  • Villa Oldenhoff

    Abcoude, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Heel hartelijke mensen die het duidelijk de gasten naar hun zin willen maken.

    • -

      Spiegeltje in de badkamer was nogal ver weg van de lavabo.

    27 februari 2017
    Vermassen België
  • B&B Huize Van Damme

    Nieuwpoort, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      - heerlijk vers ontbijt - zeer vriendelijke en behulpzame gastheer en gastvrouw

    20 februari 2017
    Els België
  • Bed & Breakfast Orvelte

    Orvelte, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Fijne ruime kamer met goed bed en prima ontbijt in het leuke museumdorp Orvelte

    13 februari 2017
    wico_en_petra Nederland
  • Stadslogement Westersingel

    Sneek, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      zeer vriendelijke ontvangst, excellente bedden, prima ontbijt

    • -

      niets

    22 februari 2017
    leny Nederland
  • City Hotel Koningsvlinder

    Veenendaal, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De Koningsvlinder is een prachtig, huiselijk klein hotel middenin het centrum van Veenendaal. Opvallend is dat werkelijk aan alles is gedacht! Onze kamer was tip top: warm en trendy gestyled en luxueus uitgerust, heerlijk stil gelegen aan de achterzijde. Het ontvangst is warm en persoonlijk. Absolute aanrader! Minieme kleinigheid en waarschijnlijk te danken aan mezelf: onder de douche klikte ik per ongeluk maar soepel door naar de regenbui-douche boven me, waardoor ik even schrok van een onbedoelde plens koud water op mijn hoofd. Een gewaarschuwd mens telt voor twee ;-)

    27 februari 2017
    Eli Nederland
  • B&B Chambres d'O

    Oostende, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De ontvangst was heel aangenaam door vriendelijke en spontane gastvrouw. Kamer was netjes in orde en een heerlijk uitgebreid ontbijt.

    17 februari 2017
    Els België
  • B&B 't Koolhof

    Nieuwpoort, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Lekker ontbijt, mooie kamer en goede ontvangst.

    27 februari 2017
    Carlo België
  • Riad Les Nuits de Marrakech

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Gastvrijheid, hygiene, behulpzaam, goede locatie.

    • -

      Niks

    25 februari 2017
    Nicole IJsland
  • In Abundance Guest House

    Montagu, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      alles

    • -

      niets

    9 februari 2017
    J.H. Nederland
  • Hotel Villa Quieta

    Essaouira, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. Alles was schoon en er hangt een zeer aangename sfeer in de villa. Het ontbijt was ook zeer uitgebreid. We komen hier zeker terug!

    23 januari 2017
    Badr Nederland
  • Purple House

    Kaapstad, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Perfecte locatie in gezellige buurt, toch rustig en natuurlijk het dakterras met uitzicht over de stad!

    15 februari 2017
    Marc België
  • Lily Pond Country Lodge

    Natureʼs Valley, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De kamer was prachtig, ruim met een open badkamer. De omgeving is schitterend

    • -

      Het restaurant was niet zo gezellig. Het nodigde niet uit om met andere gasten in contact te komen.

    14 februari 2017
    Alberta Nederland
  • Waterfront Lodge

    Knysna, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De ontvangst was heel uitbundig en Marion is de spraakwaterval Gavin is de bedaarde Het ontbijt was het beste tot nu toe Gavin bakt wellicht de beste eitjes Uitstekende gastheer en gastvrouw Uitstekende mooie ligging dichtbij bij het centrum

    • -

      Douche Vogels aan het zwembad niet zo hygiënisch Spijtig ze zwemmen ook in het zwembad

    8 december 2016
    wardlinda België
  • Bollard Bay House

    Knysna, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Heel relaxed, rustig, 2 zwembaden Aanrader!!!

    8 februari 2017
    Diederik Nederland
  • Double Dutch B & B

    Knysna, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Gastvrijheid en prima ontbijt erg schoon goede info over restaurants en dergelijke

    • -

      WiFi

    4 februari 2017
    Paul Nederland
  • Ballinderry, The Robertson Guest House

    Robertson, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Mooie tuinsuite, ruime tuin met zwembad en heelijk diner

    • -

      Niets

    18 februari 2017
    Lex Nederland
  • Montagu Vines

    Montagu, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Fantastische ligging. Heerlijk rustig.

    • -

      Zeer klein zwembad.

    13 februari 2017
    Marcel Nederland
  • Unembeza Boutique Lodge

    Hoedspruit, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Zeer vriendelijke ontvangst met een drankje en een rondleiding over het terrein. Smaakvolle inrichting van gezamenlijke ruimte en prachtige kamers met een zeer comfortabel bed met klamboe. Diner was lekker en mooi geserveerd. Het ontbijt was een van de allerbeste ooit!! Zeker een aanrader voor 1 of 2 nachten voor- of nadat je het Krugerpark in gaat!!

    • -

      Helemaal niets

    22 februari 2017
    W&J Nederland
  • Hermanus Dorpshuys Guesthouse

    Hermanus, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Alles

    • -

      Niets

    5 februari 2017
    Jos Zwitserland
  • Woodall Country House and Spa

    Addo, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Super ontbijt! Prachtige kamer! Alles dik in orde!

    • -

      Niets!

    27 september 2016
    Marnik België
  • The Ocean View Luxury Guesthouse

    Wilderness, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      nette kamers en goed ontbijt

    • -

      niets

    25 januari 2017
    chris Nederland
  • Amanzi Island Lodge

    Knysna, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Alles was perfect, goed onthaal, vriendelijk en behulpzaam!!! Kamers zijn perfect in orde en uitstekende bedden. Mooie locatie en zicht is prachtig! Een aanrader in Knysna!!!

    • -

      Omgeving rond het zwembad... (Maar is een klein minpuntje.)

    28 januari 2017
    Geens België
  • Rothman Manor

    Swellendam, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      + Exceptioneel hotel in Swellendam. + Faciliteiten zijn zeer uitgebreid. + Prive reservaat. + De omgeving is zeer relaxt. + Eigenaren zetten zich in voor de gasten. + Betrokkenheid van de staff + Ontbijt is zeer uitgebreid.

    • -

      - Redelijk kleine kamers.

    27 december 2016
    Andy Nederland
  • 5 Camp Street Guesthouse & Self-catering

    Kaapstad, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Super schoon, ruime kamers en een zeer persoonlijk ontvangst. Unieke setting.

    20 februari 2017
    Patricia Nederland
  • African Rock Lodge

    Hoedspruit, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Super lokatie. Vriendelijk belgische eigenaar. Eten heerlijk Echte aanrader om vandaar uit panorama route en krugerpark te bezoeken.

    • -

      Voor iemand slecht te been, let op de onregrlmatigheden in looppad.

    28 januari 2017
    Michiel Nederland
  • Riad Itrane

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Mooie kamer, fijn bed, zeer compleet. Met föhn, kluisje, warme douche, etc. Ontbijt was heerlijk, elke dag anders, verse jus d'orange, lekkere koffie en thee. Lekker warm zwembad ook. Erg gastvrij personeel! Staan altijd voor je klaar, goede tips en adviezen. Een dikke 10!

    • -

      Alles was perfect! (Heb zelf jaren in 4 sterrenhotel gewerkt en dit overtreft service en comfort!)

    4 oktober 2016
    Hilde Nederland
  • Hotel & Spa Dar Bensouda

    Fès, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De accommodatie is super, je verblijft in een paleis! Ontbijt is elke dag anders en erg lekker, avond eten is gewoon goed, service is uitstekend met vriendelijke en behulpzaam personeel

    24 januari 2017
    Lucien Nederland
  • St. Lucia Wetlands Guest House

    St Lucia, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Collin en Nathalie doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Prima kamers en ontbijt.

    • -

      niets

    26 december 2016
    C.H Nederland
  • La Vista Lodge

    Plettenbergbaai, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      + Beste continental-ontbijt in heel Zuid Afrika. + Schone mooie kamers. + Plettenberg bay is zeer relaxt en veilig, alles is een paar minuten rijden van het hotel.

    27 december 2016
    Andy Nederland
  • Ashbourne Hazyview

    Hazyview, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Zeer hartelijk onthaal. Ons hele gezin kreeg bij aankomst wijn of bier of een ginger. Onze kamer was super groot met een voortreffelijk zicht op het kruger park. Rob doet z'n werk met heel veel enthousiasme. Hij is een heel joviale en oprechte man.

    • -

      Absoluut niets

    23 februari 2017
    Griet België
  • Riad Utopia Suites And Spa

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Zeer persoonlijk en huiskamergevoel

    26 februari 2017
    petra Nederland
  • Riad Matham

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De riad was prachtig, echt mooier dan op de foto's! De kamer die wij hadden was heel ruim en we hadden een mooie badkamer. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Hier zouden wij echt nog een keer naar toe gaan.

    • -

      -

    27 januari 2017
    Wilja Nederland
  • La Pension Guest House

    Oudtshoorn, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De persoonlijke aandacht: we werden behandeld alsof we de enige gasten waren, en toen er wat geringe gezondheidsproblemen waren kregen we alle bezorgdheid en ondersteuning die we konden gebruiken. Verder de heerlijke tuin, zwembad en kamer, in een prachtige buurt

    • -

      Niets

    9 december 2016
    J.A.H. Nederland
  • Umlambo Bed & Breakfast

    Mfuleni, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Hele ruime kamer (feitelijk een klein huisje), bijzonder gelegen aan de rivier met eigen kano, mogelijkheid om 's avonds mee te eten (aanrader!), gratis + goede WiFi en een heerlijk bed

    • -

      Het ligt erg afgelegen dus echt voor rustzoekers, vrij basic badkamer en de douche is extreem heet of juist steenkoud, de kamer mist wat sfeer / personal touch (al is dat wel persoonlijk)

    25 januari 2017
    Rik Nederland
  • Earthbound B&B

    Oudtshoorn, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Een uitermate charmante gastvrouw heet je hier welkom en zeker onze kamer 4 was ruim, mooie badkamer, apart ( overdekt ) terras met mogelijkheid voor een braai. Het uitgebreid ontbijt werd fijn gepresenteerd. Wel iets uit het centrum, maar dat namen we er met plezier bij. Echt een top-adres.

    • -

      Dat we hier slechts 2 nachten verbleven

    12 februari 2017
    Dirk Dietvorst België
  • Bagdad Café

    Aït Ben Haddou, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Hartelijk ontvangst, heerlijk driegangendiner en voortrekkelijk ontbijt!

    16 februari 2017
    Marjo Nederland
  • Drostdy Hotel

    Graaff-Reinet, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Mooi hotel ... maar toch iets te prijzig voor de lokatie Buiten de Valley niks te beleven in Graaff Reneit Wel super lekker ontbijt en super lekker eten

    • -

      Het bed in de standaard kamer was veel te klein voor 2 personen ... verplicht de suite moeten nemen tegen een meerprijs Geen water op de suite al zou dit zeker mogen

    20 februari 2017
    Annelies Zuid-Afrika
  • Manoas

    Uvita, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Slapen in een luxe tent een kingbed en een grote badkamer. Super terras met prachtig uitzicht over de jungle. Veel vogels, tucans, vlak voor je neus. Vanuit je bed kijk je de jungle in. Om 6 uur word je gewekt door de vogels en de brulapen. Hier wil je helemaal niet meer weg! Wel 4x4 auto nodig. 10 minuten van dorpje met klasserestaurants Prima ontvangst. Beter kan echt niet!

    5 februari 2017
    cris Nederland
  • Mavi Surf Hotel Dominical

    Dominical, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Heerlijk ontbijt, mooie propere kamer, goede ligging dichtbij het strand, heel lieve eigenaars, mooi verzorgd zwembad. Gewoon top voor reizigers die niet van de drukke toeristische gebieden houden. Verblijf zeker hier als je naar het Nationaal park Manuel Antonio gaat en niet in het gebied zelf. Het is maar +-30min. rijden en je verblijft in een rustig gebied met een prachtig strand waar je geen horde toeristen tegenkomt.

    11 juni 2016
    Jan België
  • Villa Cacao

    Santa Teresa, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De kamers zijn verzorgd, zeer schoon en waren voorzien van voldoende keukengerei om eventueel zelf te koken. Verder waren de twee hosten zeer vriendelijk, behulpzaam en weten veel van de omgeving (autohuur, restaurants, stranden etc.).

    19 december 2016
    Joanie Nederland
  • Physis Caribbean Bed & Breakfast

    Puerto Viejo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Schone kamers Goed ontbijt Vriendelijke en behulpzame eigenaars Leuke sfeer

    • -

      Niets

    14 maart 2016
    Jan Nederland
  • The Palmyra

    Bocas del Toro -stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Vriendelijke eigenaresse die veel tips geeft, schone ruime kamer, leuk buitenzitje, gratis fietsen, gezamelijke schone keuken

    • -

      niet in de mooiste buurt van Bocas Town gelegen, maar met de gratis fietsen kom je overal

    7 augustus 2016
    Annemiek Nederland
  • Jardín de los Monos

    Matapalo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Zeer verzorgde B&B, leuke eigenaren, die zeer behulpzaam zijn, heerlijk ontbijt en goede suggesties voor activiteiten.

    • -

      Jammer dat het net niet helemaal bij het strand is.

    14 augustus 2016
    Anoniem Nederland
  • Sueño Celeste B&B

    Bijagua, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Goed georganiseerd, nette huisjes, goed verzorgd en je zit erg privé. Mooie omgeving.

    15 januari 2017
    vakantieganger70 Nederland
  • Villa Mango B&B

    Nosara, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Grote kamer gekregen, heerlijk ontbijt in leuk gezelschap van Jo en Agnes, rustige omgeving, mooi zwembad,...

    31 mei 2016
    Jan België
  • Bocas del Mar

    Boca Chica, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Dit was een echte traktatie tijdens onze vakantie in Panama. Geweldig complex met mooie complete bungalows voor een goede prijs. Heerlijk bed en ook het eten is geweldig. Daarnaast een erg actief team voor excursies in de omgeving; relaxed op een boot of inspanning op een ATV (Quad). Ook het management team verdient een extra pluim; Charlie & Santiago en Peter bedankt voor het super relaxed verblijf bij jullie!!

    • -

      Alles was goed, geen op- of aanmerkingen....

    18 januari 2017
    Gorredijk28 Nederland
  • Maquenque Ecolodge

    Hacienda Tres Amigos, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De boomhutervaring was subliem! Je hebt daar ook een buitendouche aan en zo kon je echt tussen de apen in de bomen douchen! Je kan gratis kano varen op hun privémeertje en de gids was zeer bekwaam. Alsook hun kennis van Engels was top! Aanrader!

    • -

      Er was op het domein nog wel duidelijke stormschade van orkaan Otto. Hier kunnen zij natuurlijk niets aan doen maar was spijtig om hun eigen domein niet in volle glorie te kunnen zien.

    7 februari 2017
    karen België
  • Tamarindo Bay Boutique Hotel - Adults Only

    Tamarindo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Het persoonlijk contact met Marie is absoluut een meerwaarde. Ze ontvangt je en spreekt je elke ochtend aan tijdens het ontbijt. Ze helpt met uitstappen regelen en hielp zelfs om ons een verrassingsdagje te bezorgen als cadeau. Het ontbijt is trouwens fantastisch!

    • -

      De WiFi-verbinding was niet ideaal in de kamer. In de gemeenschappelijke ruimtes is de WiFi wel goed.

    30 oktober 2016
    Tijs Cools België
  • Tiriguro Lodge

    San Mateo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De eigenaars zijn heel vriendelijk en hulpvaardig, de kamer is mooi en proper alsook het zwembad, lekker ontbijt.

    5 juni 2016
    Sandra België
  • STAY Bocas

    Bocas del Toro -stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Super aardige eigenaren, vertellen vol passie over de Bocas eilanden, wisten alle leuke plekjes te vertellen. Heerlijk basic gezond ontbijt. Schone kamers met heelijk bed. Fietsen te gebruiken in accomodatie, erg handig. Kortom enorme aanrader!!!

    27 februari 2017
    Mirja Nederland
  • 3 Bamboo

    Cahuita, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Wat een geweldige mensen. Heerlijk ontbijt, een prachtige boomhut waar de kikkers, salamanders en sprinkhanen doorheen lopen en geweldige gastvrouw en heer.. Mijn band was lek en haar man nam zo mijn auto mee, na het ontbijt was de band gemaakt en konden we weer verder met onze prachtige reis.

    • -

      Helemaal niks, alleen denk ik dat mijn latere oorontsteking wel door het zwembad kwam..

    1 november 2016
    Jesper Nederland
  • Hotel Pumilio

    Jacó, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Heerlijk uitzicht vanuit de kamers op het zwembad en op de groene heuvels. Prima zwembad en ontbijt. Krishne van de receptie is een ontzettend aardige en behulpzame man. Hoewel je mooi tussen de groene heuvels zit, is de locatie ten opzichte van het uitgaansleven in Jaco uitstekend, 5 minuten per auto.

    • -

      De kamer was prijzig, evenals de producten in de receptie winkel. Dame van het ontbijt straalde niet veel passie uit, sprak ook geen Engels.

    28 februari 2016
    Erik Nederland
  • B&B Vista Atenas

    Atenas, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Alles was goed, goeie ligging,aardige mensen, uitstekende service,goede accomidatie

    • -

      Zou het niet weten

    4 februari 2017
    Jasper Nederland
  • Grano de Oro Hotel

    San José, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Nette kamers, vriendelijk personeel. Het eten in het restaurant is erg goed.

    • -

      Het deel van het ontbijt dat inclusief is, is erg magertjes. Alles wat je bij bestelt is voor eigen rekening.

    15 augustus 2016
    Linda Nederland
  • Tamarindo Blue Apartments

    Tamarindo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • +

      Mooi en groot appartement voorzien van alle faciliteiten, heerlijk zwembad

    • -

      Iets verder van het centrum gelegen

    17 december 2016
    Sandy Nederland
  • El Belga Loco

    Las Peñitas, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Heerlijk hotel aan het strand! Ruime en schone twee persoonskamers met een fijn bed. Vooral de mogelijkheid het strand af te wisselen met het zwembad vonden wij heel fijn. We mochten ook na uitcheck sochtends nog de hele middag blijven en mochten de avond ervoor gebruik maken van hun fietsen om naar een heerlijk restaurant op hun advies te gaan. Hele vriendelijke en behulpzame hosts! Kortom: aanrader!

    • -

      Niks!

    19 februari 2017
    Wout Nederland
  • Caribe Town

    Puerto Viejo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      3 nachten in een leuke bungalow verbleven. Lekker ontbijtje, enthousiaste en behulpzame eigenaresse. Prima uitvalsbasis voor NP bezoeken, kayakken en surfen.

    29 augustus 2016
    José Nederland
  • Grace Panama

    Panama-Stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Prachtig uitzicht vanuit de kamer en het bad! Mooie, ruime kamers met alles erop en eraan! Lekker ontbijt. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De City Tour met gids Sean (via Hotel) was absoluut de moeite waard!

    19 februari 2017
    Veerle Verenigde Staten
  • Hotel Belvedere Playa Samara Costa Rica

    Sámara, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Het is een heerlijke plek om even lekker tot rust te komen. De kamers, de locatie, het zwembadje, het personeel.. Top! Een echte aanrader!

    • -

      Niet echt noemenswaardig, maar de straal van de douche had iets fijner gekund

    3 februari 2017
    Marco Nederland
  • Naturalmente Boutique Bungalows

    Las Lajas, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Heerlijke plek. Fijne bedden en beddengoed. Een van onze beste hotels in Panama. Is veel mooier dan op de fotos

    • -

      Alles was goed

    8 januari 2017
    Gijs Nederland
  • Casacolores

    Montezuma, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Het waren leuke huisjes in mooie tuin met erg veel privacy. Leuke veranda en goede bedden. Je zit niet direct in Montezuma, maar dat vonden wij geen probleem. We liepen naar beneden en namen taxi terug (was niet duur, maar een paar euro).

    • -

      Wij gingen in het dorpje eten, maar als je thuis wilt koken dan zou je denk ik behoefte hebben aan wat meer potten en pannen.

    9 september 2016
    Maaike Nederland
  • Rio Tico Safari Lodge

    Punta Mala, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Gastvrij ontvangst en locatie.

    • -

      Niets

    16 februari 2017
    Dennis Nederland
  • Hostel Casa de Lis

    Turrialba, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Hotelniveau voor een hostel Professioneel personeel Goed gelegen Mooie, propere ruimtes Gemeenschappelijke keuken

    • -

      Te harde bedden voor ons persoonlijk

    19 januari 2017
    Robin Fiers België
  • Hotel Bijagua

    Fortuna, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      De behulpzaamheid van de eigenaren!

    • -

      De kraaiende haan midden in de nacht.

    25 februari 2017
    Tim Nederland
  • Hotel Flor De Sarta

    León, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      - mooi gebouw met zalige binnentuin - grote kamers met zalige bedden! - alles zeer net - zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars en personeel - zalig zwembad - goed ontbijt

    • -

      Niets!

    4 februari 2017
    Robin Fiers België
  • Aracari Garden Hostel

    Tortuguero, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      De gastvrijheid van de eigenaren en het personeel De gemeenschappelijke ruimte

    • -

      Niets

    15 januari 2017
    Anoniem Nederland
  • Hostal Monte Cristi

    Managua, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Het hostel heeft precies wat je zoekt na een reisdag van bijna 24 uur; een prima bed, schone kamer, een airport pick-up (met kleine toeslag als je 's avonds aankomt) en een stevig ontbijt om je op te laden voor de volgende dag. De eigenaar is erg gastvrij, spreekt goed Engels en helpt zijn gasten graag op weg in het land. De volgende ochtend heeft hij ons voor een klein bedrag afgezet bij de bus naar Granada. Onderweg konden we nog ergens pinnen, en heeft hij voor onze mede-passagier dollars omgewisseld op straat (en daarvoor een gunstige koers bedongen + uitgelegd waar je op moet letten als je zo je geld gaat omwisselen). Een heel fijn begin van je reis.

    • -

      De douche was koud, maar dat gebeurt vaker in Nicaragua. Verder is de locatie prima als je op doorreis bent, maar het ligt te ver van Managua om te voet de stad te gaan verkennen (al denk ik dat de eigenaar hier ongetwijfeld iets voor kan regelen).

    7 februari 2017
    Sarah Nederland
  • Frangipani Homestay

    Nusa Dua, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Alles was perfect, ontbijt super lekker en de gastvrouw was een schat!

    10 december 2016
    Babette Nederland
  • East West Villa

    Hội An, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Heel prima hotel. We hadden de meest simpele kamer geboekt, maar konden voor een schappelijke prijs upgraden met een balkonnetje. De standaard kamer is wel erg saai!! En alle extra's en prijzen zijn erg onderhandelbaar hier! Vervoer naar vliegveld was netjes op tijd en het ontbijt we meekregen was echt super!!

    • -

      Locatie is wat ver uit de stad, daarentegen wel gratis fietsen te lenen!

    4 december 2016
    WestlanderI Nederland
  • Hotel La Perle

    Hue, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De service was geweldig!

    27 februari 2017
    Tania Nederland
  • Byasa Ubud

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      De heel persoonlijke wijze waarop de staf met ons om ging, hielp bij het boeken van leuke uitstappen (waardoor we een goede prijs & een goede organisatie kregen). Op loopafstand van het centrum met uitzicht op ons "eigen" rijstveld, geweldig!

    • -

      Niets

    25 februari 2017
    Jan Nederland
  • Bukit Taman Cottages

    Lembongan, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Uitzicht, heel fijn huisje, schoon, nieuw, zwembad, vriendelijke mensen

    6 februari 2017
    Eveline Nederland
  • Teja Home Stay

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      We hadden vier prima kamers, zo goed hebben we het verder op heel Bali niet meer gehad. Schoon, ruim, goede bedden en douche. Prima ontbijt met voldoende keus. Vriendelijk en behulpzaam personeel en alles op een goede locatie. Het ligt aan een drukke straat, maar door het smalle toegangsgangetje heb je helemaal geen last van geluidsoverlast en drukte. Je kan bij alle kamers goed buiten zitten.

    • -

      Niets

    23 augustus 2016
    Karen Nederland
  • Palm View Villa

    Hội An, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      De kamer was erg ruim en had een strak interieur. We hebben van een heerlijk en gevarieerd ontbijt genoten. Tevens kregen we een 5 gangen diner aangeboden, deze werd geserveerd op onze kamer, wat een verwennerij !

    • -

      Eigenlijk niets, al met al voortreffelijk!

    7 december 2016
    john Nederland
  • Family House Zen Boutique Resort

    Pai, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Perfecte kamers en zwembad Geweldig personeel Heerlijk eten

    10 januari 2017
    Dirk Nederland
  • Hoi An Odyssey Hotel

    Hội An, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Nieuw, modern, schoon, gezellig hotel, rustig gelegen op loopafstand van het oude centrum. Geweldig personeel. Je kunt er zelfs vluchten en treintickets boeken. Gratis fietsen verhuur, gratis shuttle naar An Bang strand. Heerlijke bedden! Mooi zwembad.

    • -

      De croissants aan t ontbijt waren niet vers. De kamers waren nogal gehorig, zodat we wakker werden toen onze buren midden in de nacht aankwamen. Toch raad ik dit hotel van harte aan! Zou er graag weer terugkomen!

    12 februari 2017
    Irene Zweden
  • Alam Dania Cottage

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Prachtige rustige plek buiten de drukte van Ubud. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Tot 10 uur gratis taxiservice naar Ubud (10 min.) op verzoek. Schoon!

    24 november 2016
    F. Lalleman Nederland
  • Alamanda Villa's and Adventure

    Jogjakarta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Ons verblijf bij Frans van Alamanda villa's was fantastisch! We werden zo gastvrij ontvangen. Het huisje was heel schoon en zag er heel authentiek uit. Heel bijzonder zo tussen de rijstvelden. Ook de tourtjes die Frans aanbiedt zijn van hoge kwaliteit. We zouden iedereen aanraden om de fietstocht door het platteland te doen samen met Nanik! Echt heel gaaf. Kortom we zouden dit verblijf aan iedereen aanraden!

    7 januari 2017
    Leonie Nederland
  • Villa Belindo

    Lovina, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Vriendelijke ontvangst, lekker eten, rustige locatie

    • -

      niets

    27 september 2016
    THEO België
  • The Kayon Resort

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Prachtig hotel in een unieke omgeving. Balinese gastvrijheid ten top. Eten is heerlijk, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De persoonlijke aandacht is erg bijzonder. Wij hebben genoten van onze 12 dagen in het Kayon.

    • -

      Niets!!

    10 november 2016
    Niels Nederland
  • Ban Sainai Resort

    Ao Nang Beach, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Dit is een schitterend kleinschalig resort. TOPKWALITEIT. Prachtig gelegen in een idyllisch en goed onderhouden tuin. Heerlijk zwembad. De accomodatie is tot in de kleinste details verzorgd. Prachtige kamer super luxueus met grote badkamer, spa-bad en mooi gedecoreerd. De beste bedden van de ganse reis met mooi linnen. Prachtig terras met hangmat en met uitzicht op de vijver. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam en spreekt uitstekend Engels. Het ontbijt en het eten is uitstekend ! We hadden een 3 sterren verwacht maar dit resort is op zijn minst 4 sterren waard. Niet twijfelen, dit is dé plaats waar je moet zijn in Krabi !! Alleen maar superlatieven !

    21 februari 2017
    Martine België
  • Cafe Alberto B and B

    Senggigi , Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Werkelijk geweldig kleinschalige accomodatie dichtbij het stadje Senggigi. Alles was perfect, het zwembad, de kamer, het enorme bed, de zitzakken op je eigen terras en binnen 5 stappen in de zee. Het ontbijt was super, veel keus en altijd vriendelijke bediening. De zonen van de eigenaar kwamen iedere dag even vragen of alles naar wens was, op een leuke manier en beslist niet opdringerig zoals wij in eerdere verslagen gelezen hadden. Er is een omliggende weg maar is niet erg storend, het geluid van de zee overstemd het verkeer wat alleen in spitstijd iets drukker is dan normaal. Een absolute aanrader in Senggigi, de beste die wij tijdens onze rondreis in Bali/Lombok hebben gehad.

    • -

      Helemaal niets, alles perfect!

    2 februari 2017
    Jantina Nederland
  • Solaluna Beach Homestay

    Amed, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Ontzettend vriendelijk personeel

    • -

      Het weer....

    12 februari 2017
    Gerard Nederland
  • The Jingga Villas

    Lembongan, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Van A tot Z perfect. Supermooi verblijf, mooie en hele schone hutjes. Geweldig groot en comfortabel bed, mooie buitenbadkamer. Hele vriendelijke mensen en relaxte sfeer; heel kleinschalig. Goed restaurant en mooi zwembad. Een absolute aanrader!

    23 februari 2017
    Thijs Nederland
  • Onederz Hostel Siem Reap

    Siem Reap, Cambodja

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      heel vriendelijk onthaal en hulp mooi Japanse hedendaagse rustgevende architectuur heel goede prijs/kwaliteit

    6 februari 2017
    Lilin België
  • Good Karma Yogyakarta

    Jogjakarta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Personeel was erg vriendelijk en kon je goed helpen met info over de omgeving. De kamer was prima met een grote locker waar je tas inpast. De douche was heerlijk en het ontbijt was perfect!

    26 februari 2017
    Anoniem Nederland
  • iWualai Hotel

    Chiang Mai, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Ontbijt, vriendelijkheid personeel

    • -

      Hulp voor valies naar de kamer te brengen

    22 februari 2017
    Christophe België
  • Dalat Cozy Nook Hostel

    Da Lat, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Ik kan dit hostel alleen maar aanbevelen. Het ontbijt varieert dagelijks een is van uitstekende kwaliteit. De kamers zijn ruim en voorzien van uitstekende badkamer. Het family dinner vormt een grote meerwaarde, ideaal om ongedwongen de andere gasten te leren kennen!

    • -

      Niets

    23 februari 2017
    Jan België
  • Bubu Racok Homestay

    Amed, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De goede sfeer, hulp en aandacht van de familie op een mooie plek direct aan zee.

    14 februari 2017
    Marga Indonesië
  • Nur Guest House

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Op loopafstand van centrum; heerlijk rustig en te midden van rijstvelden. Supervriendelijk personeel

    18 februari 2017
    Truus Nederland
  • Baan Jaru

    Chiang Rai, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De kamer, gratis gebruik fietsen, behulpzaam personeel, heerlijk ontbijt

    18 december 2016
    Ruth België
  • Khaosok Good view Resort

    Khao Sok, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Bao en zijn vrouw regelen alles voor je en zijn supervriendelijk waardoor je je direct thuis voelt. Tourtjes worden geregeld, hij zet je even af bij park en ophalen ook geen probleem

    • -

      Niets

    7 februari 2017
    Hans Nederland
  • Hotel Tugu Malang

    Malang, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Ontbijt was heerlijk maar een buffet is handiger, teveel keuze uit de menukaart!

    16 december 2016
    Maria Nederland
  • Hotel ICON

    Hong Kong, Hong Kong

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      De klantgerichtheid, "you are not seeing double mini bar is free", een smartphone per kamer inclusief gratis bellen en internet, een extra powerbank, een fluomarkeerstift in hippe, nette ruime kamers. Alsook de shuttle die om de 20 minuten naar de ferry terminal reed. Vriendelijkheid van het personeel bij aankomst en vertrek aan de balie! De kamer was heel netjes, goede ruime bedden met zachte lakens. Wij keren er zeker terug als we naar Hong Kong gaan.

    • -

      Enkel en alleen het doucheputje dat onder een tegeldeksel zit moeten ze beter reinigen, en de tegel ook eens omkeren en reinigen. Je komt daar enkel achter als je putje verstopt zit.

    31 januari 2017
    Ann België
  • Balai Serama Guesthouse

    Kuala Tahan, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Mooie rustige locatie, ontbijt en avondeten inbegrepen. Vervoer geregeld naar 'dorp'. Schone kamer, goeie douche, lekker zitje en uitzicht op tuin.

    • -

      Geen koelkast, geen mogelijkheid om iets te drinken bij terugkomst (22.15). Welkomstdrankje?

    15 februari 2017
    Luuk Nederland
  • Klumpu Bali Resort

    Sanur, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Mooi klein resort, met uitstekende faciliteiten. Personeel vriendelijk, eten heel lekker. Niks op aan te merken! Ga zeker nog eens terug

    • -

      Weinig tot niks. Sanur is wat rustiger dan bijvoorbeeld Seminyak - maar heerlijk!

    27 februari 2017
    Lian Indonesië
  • Rumah Mertua Boutique Hotel & Restaurant

    Jogjakarta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Het is een oase van rust in de drukke stad met een paradijselijke sfeer. Allles was buitengewoon schoon. We hebben er heerlijk gegeten. Ook de massage is een aanrader.

    • -

      Niets.

    27 februari 2017
    Marloes Nederland
  • O Céu de Boipeba

    Ilha de Boipeba, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Het was zo verschrikkelijk geweldig!

    14 november 2016
    Rozemarijn Nederland
  • La Selenita

    Sucre, Bolivia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      ongelofelijk mooie lokatie en super vriendelijke en behulpzame Belgische eigenares die ons zelfs onze bustickets van Sucre naar Uyuni bezorgde zodat wij daar geen tijd aan moesten verliezen.

    • -

      niets

    7 november 2016
    Greet België
  • Arakur Ushuaia Resort & Spa

    Ushuaia, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Heel mooi zicht op de stad . Personeel uiterst behulpzaam en vriendelijk. Ontbijt rijkelijk.

    • -

      Feit dat hotel wat afgelegen ligt kan voor sommigen een probleem vormen alhoewel ieder uur een shuttle rijdt en je ook op ieder moment een taxi kan nemen.

    23 november 2016
    Ann België
  • Belmond Copacabana Palace

    Rio de Janeiro, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De look van t gebouw is echt super mooi ook zwembad is Toppy en the best is t ontbijt

    20 december 2016
    Danny België
  • Allure Chocolate Hotel, by Karisma

    Cartagena, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      De locatie was prima, het bed was erg groot en heel goed.

    • -

      het hotel staat tussen andere hogere gebouwen. Er zijn wel ramen maar die kijken uit op een muur (met planten)

    10 juli 2016
    Ingridfms Nederland
  • Illa Hotel

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Super ligging in het tofste deel van de stad "San Blas" vanwaar je alle kleine straatjes te voet kan verkennen. Zeer vriendelijke mensen die je warm onthalen en lekker ontbijt. wifi was goed.

    • -

      hotel rekende nog 10% servicekosten aan die door booking.com niet vermeld zijn. Aangezien we een email van het hotel hebben gekregen bij de boeking, lijkt mij dit eerder een fout van booking.com zelf.

    25 september 2016
    Jeroen België
  • Fernweh Photography Hostel

    Bogota, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Super leuk personeel! Heerlijke lounge ruimte met hangmatten. De sfeer is heel gezellig. Mooie foto's als decoratie die overigens ook te koop zijn. Onwijs lekker ontbijt voor 12.000 COP. Op korte loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. de GROOTSTE dorm van de hele reis in Colombia. Veel ruimte om je tas neer te zetten en je persoonlijke spullen kan je afgeven bij de receptie.

    • -

      -

    22 februari 2017
    Anoniem Nederland
  • Pousada do Boqueirão

    Salvador, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Prachtige Pousada, goed beveiligd en een mooie locatie om Salvador te bekijken. Mooie inrichting, super verzorgd. Heerlijk ontbijt.

    • -

      Wifi met meerdere toegang maar zoals over in Brazilie, bijna niet te gebruiken, zeer traag.

    1 augustus 2016
    Lucienne Nederland
  • Casa Carpedm

    Quito, Ecuador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Ontbijt gratis mits je je eigen spullen afwast. Paul is erg behulpzaam. Kamers en bedden zijn prima. Een erg goede prijs-kwaliteitsverhouding!

    2 november 2016
    AJP Nederland
  • 0031 Boutique Hotel & Restaurant Cumbuco

    Cumbuco, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Aardige Hollandse gastheren en gastvrouw. We kregen de mooiste penhouse voor 65 euro per nacht. Mooi zwembad met hemelbed. Eten was goed en Europees gevarieerd.

    • -

      Erg veel honden op de weg en jammer dat je de plaatselijke vuilstort steeds doormoet om op/af het terrein te komen. Ps: personeel vraagt net iets te vaak of je een drankje wil.

    27 november 2016
    Pietro Marco Amsterdam Nederland
  • Casa 1881

    Riobamba, Ecuador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De kamer en de ambiance van het complex

    15 februari 2017
    roy Nederland
  • La Calzada del Santo

    Santa Marta, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Gebouw, personeel, locatie, ontbijt, comfort

    • -

      Niets

    9 februari 2017
    Paul Nederland
  • Hotel Casa de Nelly

    San Agustín, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Prachtige locatie,aangename sfeer. Vriendelijke en behulpzame mensen. Geweldig avondmaal met veel zorg bereid.

    • -

      /

    18 september 2016
    Vicky België
  • Posada Casa Salento

    Salento, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Zeer, maar dan ook zeer vriendelijk onthaal, ondanks het late aankomstuur. We voelden ons onmiddellijk thuis. Zeer verzorgde en voldoende ruime kamers, sommigen met balkon. Ook het sanitair is mooi onderhouden. prima warme douche. Het ontbijt mag er ook best wezen. weliswaar de klassiekers maar netjes verzorgd en snel bereid. Iedere vraag werd duidelijk beantwoord, gaande van vervoer, restaurants, bezienswaardigheden tot uitstap naar de Valle de Cocora waarbij we alle wandelmogelijkheden en prijzen gepresenteerd kregen.

    23 februari 2017
    Oonatravel België
  • Posada Cavieres Wine Farm

    Maipú, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      zeer gastvrij, zeer mooie posada met mooie tuin met zwembad, gelegen tussen de wijngaarden van Maipu. een plek om tot rust te komen

    22 november 2016
    Anoniem Nederland
  • B&B El Jardin

    Nazca, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Recencies, Geweldig verblijf, waar bij aankomst blijkt dat de man een Nederlander is en de vrouw 4 jaar in Nederland heeft gewoond. Mooi plekje net buiten het centrum van Nazca maar wat goed is aan te lopen. Mooie kamer, fijn bed, heerlijke douche en een goed lokaal ontbijt. Daarbij opgeteld een mooie tuin waar je even kan ontspannen. Wij vonden het jammer dat we er maar 1 nacht zijn gebleven! P.s als je als Nederlander hier naar toe gaat neem voor hun zoon een pakje stroopwafels mee! Die mist die heel erg! Maar wel de echte natuurlijk he!

    26 januari 2017
    Tim Nederland
  • Suites Antonios

    Puno, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Vriendelijk en behulpzaam personeel (omdat wij 's avonds aan zouden komen hadden wij het hostel via de mail gevraagd om ons te helpen met bustickets naar Copacabana voor de volgende ochtend. Later om de avond lagen deze klaar bij de receptie, waardoor wij niet zelf naar het busstation hoefden om tickets te kopen), gratis pick up vanaf het busstation en goede locatie

    18 september 2016
    Marlinda Nederland
  • Tierra Viva Cusco San Blas

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Heel goed ontbijt,vriendelijk en behulpzaam personeel,snel gratis internet

    • -

      Niets viel tegen

    9 december 2016
    Jacqueline Nederland
  • Panorama B&B

    Machu Picchu, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Echt allemaal prima. Eigenaar en staf buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Zelfs de bagage werd voor ons naar het station gebracht.

    12 december 2016
    JanWillem Nederland
  • La Morada Suites

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      De verkeersvrije locatie van het hotel. Als je weet dat Cusco een nogal drukke stad is met heel veel toeterende auto's.

    30 december 2016
    Philippe België
  • Hostal El Relax

    Salta, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Ontzettend behulpzame mensen die goed Engels praten en natuurlijk Duits (moedertaal). Met alles (!) kunnen zij helpen, autohuur, rondtour, restauranttips, helemaal fantastisch! Super ontbijt met zelfgemaakt zuurdesembrood. Betaling mogelijk ook in dollars en euro's. Recommended 100%!

    27 december 2016
    Anoniem Nederland
  • Hostal Galapagos Morning Glory

    Puerto Ayora, Ecuador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Heel aardige eigenaar die ons goed op weg hielp om mooie dagen te beleven op de Galapagos

    10 januari 2017
    Marank Nederland
  • Belmond Hotel das Cataratas

    Foz do Iguaçu, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Locatie is geweldig, goed ontbijt, aardig personnel

    • -

      Kamers wat klein

    24 december 2016
    Nicole Nederland
  • Hosteria Villa Cardon

    Cachí, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De beste kamer tijdens onze rondreis. Er zijn slechts 4 kamers maar o zo mooi. De gastvrouw bood ons een welkomstdrankje aan en hielp mee om onze auto te poetsen. Goed ontbijt en WiFi

    27 februari 2017
    Nico België
  • Tierra Viva Puno Plaza

    Puno, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Het was een fijn verblijf in een goed gelegen hotel. Maar het meest wat me beviel was het super vriendelijk personeel. Bedankt voor de goede zorgen.

    • -

      Een beetje geurhinder in kamer 308. Verder alles ok.

    18 december 2016
    gdv1959 België
  • La Casa Azul Hotel Boutique

    Cali, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      De plek wordt gerund Door een aantal jonge enthousiaste mensen. Leggen rustig alles uit en adviseren je in alles.

    • -

      Gordijnen sloten niet het hele raam waardoor je inkijk in je kamer had. Kwam daar iets te laat achter :)

    4 februari 2017
    Anoniem Aruba
  • Mathurin Appartementen

    Paramaribo, Suriname

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Zeer comfortabel appartement, goed verzorgd en met airco. Renault is een echte gastheer, zorgt goed voor z'n gasten, regelt vervoer vanaf de luchthaven en waar je verder heen wilt. Ideaal om makkelijk Paramaribo te verkennen!

    20 februari 2017
    Roy Nederland
  • Banabeki B&B - Guesthouse

    Zanderij, Suriname

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      De gastheer Jos is sterk dienstverlenend ingesteld wat het verblijf zeer aangenaam maakt. Uitstekende ophaaldienst vanaf het vliegveld Zanderij 's nachts om 01.30! Jos heeft ook een dag ons begeleid bij bezoek aan Frans Guyana. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Heerlijk ontbijt. Aanrader op mooie locatie!

    • -

      Niets

    3 februari 2017
    lvbh Nederland
  • CLH Suítes Foz do Iguaçu

    Foz do Iguaçu, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Het fantastische personeel! Wat een geweldige meiden achter de receptie. Warm, hartelijk en bijzonder behulpzaam.

    • -

      Niets

    16 februari 2017
    Berryl Nederland
  • Guesthouse De Kleine Historie

    Paramaribo, Suriname

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt is goed verzorgd. Het hostel zit in een prachtig oud pand maar de kamers en badkamers zijn modern, schoon en van alle gemakken voorzien.

    14 februari 2017
    Ayesha Nederland

Populaire beoordelingen