echte beoordelingen van reizigers zoals u

Hoe werkt het?

  • 1

    Het begint met een boeking

    Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

  • 2

    Gevolgd door een reis

    Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.

  • Ten slotte, een beoordeling

    Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.

Favoriete landen

  • The Address Dubai Marina

    - “Ligging naast winkelcentrum”

  • Comfort Inn Clare Central

    - “prijs / kwaliteit verhouding, locatie, ruime nette kamers, gastvrijheid van de eigenaren ( o.a. bij het ontbijt ) .”

  • Gran Estanplaza Berrini

    - “Kamer, totale inrichting, hygiëne en fitnessruimte”

  • The Inn at the Ninth Hole Bed & Breakfast

    - “Persoonlijke en vriendelijke ontvangst”

  • InterCityHotel Mannheim

    - “A-locatie, dichtbij station. Fantastisch ontbijt.”

  • Hotel Soho

    - “modern ingericht, zeer proper, goede airco, vriendelijk personeel, prima gelegen, niet te groot.”

  • Les Chambres De La Renaissance

    - “perfecte locatie voor halte naar het zuiden dicht bij PEROUGE”

  • 10to12 Folkestone

    - “Uitstekende, enthousiaste gastvrouw en -heer. Uitstekende bedden. Leuke inrichting. Heerlijk ontbijt. De gastheer zat ons zelfs buiten op te wachten om een parkeerplaats voor ons te regelen.”

  • Kastro Guesthouse

    - “Owners are very helpful, location is really top! very good beds,”

  • Star Hotel Semarang

    - “alles.Mooie kamers.zeer schoon.Het personeel,zeer behulpzaam.De ligging aan de rivier,prachtige tuin en zwembad.Prima keuken.”

  • Agriturismo La Rosa Tea

    - “Zeer vriendelijke eigenaresse, zeer behulpzaam, schitterend uitzicht, prima ontbijt, allemaal vers klaargemaakt en iedere dag anders.”

  • Hotel New Station

    - “Dit was het beste hotel wat we geboekt hebben tijdens onze reis door japan”

  • Invito Hotel Suites

    - “DE RIANTE [44M2] KAMER , + BALKON !! HET 30 METER ZWEMBAD”

  • Hotel Oranjestaete

    - “Erg schoon. Smaakvolle inrichting.”

  • Apartment Sophia auf der Insel Wollin

    - “De locatie,de netheid van het apartement”

  • Quinta de Cachopães

    - “Prachtig domein en erg vriendelijke gastheer. Lekkere bio-appelsienen! Heerlijke broodjes en lekkere koffie.”

  • Cottages in Chernichnoe

    - “gastvrij onthaal. Goede talenkennis zeer proper , rustige omgeving dicht bij meer en rivier. gewoon top !”

  • iSanook

    - “De heerlijke airco en ruime opgeruimde kamer, badkamer en vriendelijke personeel!”

  • Crowne Plaza Istanbul Oryapark

    - “service en bereidwilligheid”

  • Aarchway Inn

    - “Grote kamer Met 3 bedden”

Goed scorende hotels

  • Zuid-Amerika
  • Caribisch Gebied
  • Centraal Amerika
  • Noord-Amerika
  • Afrika
  • Australië / Oceanië
  • Azië
  • Europa
  • Midden-Oosten
  • Peninsula Petit Hotel

    Bariloche, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Het ontbijt was een heerlijke verrassing. Fijnzinnig door de vele verschillende kleine, zelfbereide hapjes. De vriendelijkheid en service van de mensen is helemaal top. Geen moment twijfelen, maar gewoon zelf ondervinden.

    27 maart 2016
    gerald Nederland
  • Las Marías Hotel Boutique

    Tilcara, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Haal bij begin van het dorp een plattegrond want moeilijk te vinden.Je denkt eerst dat je in een achterbuurt terechtkomt maar eenmaal in het hotel denk je wel anders. Hadden een schitterende suite,grote badkamer met 2 persoon bubbelbad,ruime slaapkamer met kingsize bed,woonkamer en een kleine keuken.Groot terras met uitzicht op zwembad en de bergen.5 minuten lopen naar centrale plein met enkele leuke restaurantjes.

    • -

      niets

    4 februari 2016
    r.j. Nederland
  • Illa Hotel

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Een echte aanrader! Goede locatie, prima ontbijt buffet en mooie kamer.

    28 juni 2016
    Julie België
  • Arakur Ushuaia Resort & Spa

    Ushuaia, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Dit resort is een beleving op zich. Prachtige kamers, vriendelijk personeel, goed restaurant, mooie spa en prachtige locatie. Een echte aanrader!

    • -

      Kan niets bedenken wat tegenviel op deze geweldige plek.

    2 april 2016
    Carla Nederland
  • Allure Aroma Mocawa Hotel By Karisma

    Armenia, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Dit hotel heeft al onze verwachtingen overtroffen! Ons verblijf hier was in alle opzichten perfect en geweldig. Wij zijn zeer tevreden over alles, van de kamers tot aan het ontbijt en van de faciliteiten tot het service niveau. Wanneer we terug gaan naar Armenia, zullen we zeker terug gaan naar dit hotel. En in het bijzonder willen wij de general manager van dit hotel bedanken voor zijn zorg en hulpvaardigheid!

    20 maart 2016
    Chee-wah Nederland
  • Casa Carpedm

    Quito, Ecuador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Hulpvaardigheid van Paul en zijn staff is buitengewoon. Ligging, uitzicht vanaf bovenverdieping, kamers. Alles meer dan prima!

    10 mei 2016
    Dave Nederland
  • Allure Chocolate Hotel, by Karisma

    Cartagena, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      De locatie was prima, het bed was erg groot en heel goed.

    • -

      het hotel staat tussen andere hogere gebouwen. Er zijn wel ramen maar die kijken uit op een muur (met planten)

    10 juli 2016
    Ingridfms Nederland
  • Casa Geranio

    Rio de Janeiro, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      - een geweldige kleinschalige accommodatie, mooi aangekleed en gelet op details. Mooi uitzicht en prachtig gelegen. - Claidio en Gabriel doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een perfect verblijf hebt. Helpen je met het regelen van een taxi en komen met tips voor zowel binnen Rio, als ook je volgende bestemming in Brazilie. - ontbijt was perfect verzorgd! Alles vers gemaakt en heel mooi opgediend.

    • -

      -

    10 mei 2016
    Wendy Nederland
  • Eliconial Paraty Pousada

    Paraty, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Mooi sfeervolle pousada, kleinschalig. Goed ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Elke dag tussen 17h-19h wordt er koffie / thee met iets lekkers verzorgd

    • -

      Te voet naar het historische centrum is zeker 25 min (heuvel op) lopen (of een taxi nemen). Geen probleem voor ons, maar wel iets om rekening mee te houden als je slechter ter been bent of niet van wandelen houdt

    16 mei 2016
    Wendy Nederland
  • Carpe Diem

    Salta, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Prachtige B&B in Salta; mooi ingericht. Heerlijk ontbijt; uitgebreid met verse sappen. Vriendelijke gastheer en op een goede locatie; 5 minuten van centrale plein, dichtbij restaurantjes en bars.

    • -

      In eerdere recensies lazen we wat over overlast van muggen. Dat klopt in die zin, dat we de ramen dichthielden en de ventilator aangezet hadden boven het bed ivm verkoeling. Zodoende geen last gehad van muggen.

    6 april 2016
    Dirk Nederland
  • La Calzada del Santo

    Santa Marta, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Het dakterras met zwembad, ontbijt. Mooi design ook. Begrip voor annuleren tweede nacht. Goede wifi-verbinding.

    • -

      Hoewel een goede locatie in Santa Marta, vonden wij Santa Marta zelf niet prettig. Met name door poging tot beroving in straat nabij hotel. Koude douche

    15 december 2015
    Daniel Nederland
  • Via Arriba B&B

    Buenos Aires, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Op zich is dit geen gewone B&B, je krijgt gewoon een half huis ter beschikking, met living, keuken, slaapkamer, badkamer, terras. Zeer smaakvol ingericht, met een zeer vriendelijke gastvrouw. Ontbijt is eveneens zeer lekker en uitgebreid. Ligging is dicht bij het centrum en de metro.

    • -

      De buurt is wat verpauperd, maar het is nu eenmaal Argentinië en BA ...

    10 december 2015
    Davy België
  • Tierra Viva Arequipa Plaza

    Arequipa, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Ruime kamer. Deze zat niet aan de straat kant. Vriendelijk meedenkend personeel. Goede locatie. Zit op 5 minuten lopen van plaza de armas.

    4 juli 2016
    Philip Nederland
  • Hotel Ismael 312

    Santiago, Chili

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      De sfeer, het personeel, een heel goed bed en fijne kamer en t ontbijt is heerlijk

    25 oktober 2015
    Haijte Nederland
  • La Casa de Ana - Peru

    Arequipa, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Leuke Bed & Breakfast met een heel aardige en behulpzame eigenares (Ana). We kwamen om ca 5 uur 's ochtends aan en ze maakte toch even snel een kamer gereed. Top! Leuk uitzicht vanaf het dakterras (waar je ook ontbijt).

    28 april 2016
    WimD Nederland
  • Casa 1881

    Riobamba, Ecuador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Goede aanbieding booking.com en klantgerichtheid

    • -

      Eetgelegenheden in de buurt

    27 juni 2016
    Erik Nederland
  • Hotel Casa de Nelly

    San Agustín, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Gezellig hostel met een goede sfeer. Super vriendelijk personeel waarbij ze gelijk het gevoel creëren dat je thuis komt. Ook zijn ze erg behulpzaam. Het terras en het diner zijn daarnaast ook erg gezellig en lekker.

    • -

      Alles was super

    24 juli 2016
    Anne Nederland
  • Hostal El Relax

    Salta, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De gastvrijheid en behulpzaamheid van Monica en Heinz. Het ontbijt is heerlijk en alles ziet er verzorgd en schoon uit. Daarnaast kregen we advies en tips over ons verblijf in Salta en hebben ze ons geholpen met het retourneren van de huurauto.

    • -

      Niets

    6 maart 2016
    Dirk Nederland
  • Hosteria Villa Cardon

    Cachí, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Oud pand dat sfeervol ingericht is. Erg vriendelijke ontvangst. Heerlijk om op het binnenplaatsje voor de kamer van de zon te genieten.

    23 mei 2016
    Edith Nederland
  • B&B El Jardin

    Nazca, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Vriendelijke eigenaren die veel voor je regelen. Prachtig verblijf, ruime kamers, mooie tuin. Uitstekend ontbijt. Friendly owners, perfect rooms, nice garden. Delicious breakfast.

    • -

      Niets! Nothing!

    9 juli 2016
    Sijmen Nederland
  • Hotel La Casa De Mi Abuela

    Arequipa, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Uitstekende service; ruime, moderne en comfortabele kamers voorzien van eigentijds sanitair; uitgebreid en heel lekker ontbijt; goede en betrouwbare info ivm excursies omgeving Arequipa

    • -

      Zwakke internetverbinding is het enige minpunt; wifi werkt heel traag !

    10 juni 2016
    Johan België
  • 0031 Boutique Hotel & Restaurant Cumbuco

    Cumbuco, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Mooie tuin en zwembad , vriendelijk personeel , ontvangst

    25 juli 2016
    Martin bogers Nederland
  • Tierra Viva Cusco San Blas

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      echt klasse hotel, hoewel maar 3***. goede locatie (500m van Plaza de Armas). attent en vriendelijk personeel. goed buffetontbijt. En bovenal : een heerlijke kamer met een comfortable bed.

    • -

      weinig, misschien een frigootje op de kamer ?

    11 mei 2016
    ludovicus België
  • La Vaca Tranquila

    Cafayate, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Heerlijk rust, even weg van de drukte. Heerlijk om er bij te komen. Lekkere biertjes, heerlijk ontbijt. Het ontbijt was echt het toppunt, bijna alles zelf gemaakt. Het lekkerste ontbijt van onze reis hier gehad.

    23 november 2015
    Marcel Nederland
  • Pousada do Boqueirão

    Salvador, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      - locatie - fantastisch ontbijt - mooi terras met uitzicht over zee - ondanks carnaval geen geluidsoverlast

    • -

      - het bed

    11 februari 2016
    Sarah Nederland
  • Atenas Backpacker Hospedaje

    Paracas, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Pepe, de eigenaar, was fantastisch! Ondanks dat ik erg slecht tot niet Spaans spreek had ik het gevoel dat we elke keer een praatje maakte en dat hij echt zorg droeg voor iedereen in het hostel. Ik voelde me er direct thuis! Goede tours vanuit t hostel! Handdoek inbegrepen, ook fijn!

    • -

      -

    29 juni 2016
    Lotte Nederland
  • La Casa Azul Hotel Boutique

    Cali, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • +

      Zeer leuke en vriendelijke meiden die er werken en heel behulpzaam zijn, spreken Engels, fijne ruime kamer, heerlijke douche, leuke binnentuin met zitje, hygiënisch!

    • -

      Het bed was redelijk hard, maar dat is een kwestie van wat je fijn vindt.

    24 mei 2016
    Wendy Nederland
  • Belmond Hotel das Cataratas

    Foz do Iguaçu, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Persoonlijke benadering: werkelijk voortreffelijk hoe de desk medewerkers je naam kennen na 1 dag met zoveel gasten. Verder alles wat je kunt verwachten van een 5* hotel. Overigens hebben ze verschillende en heerlijke caiparinha's aan de bar met sympathieke bartenders. Top! Met betrekking tot locatie: schitterend! Ik was de eerste bezoeker van de watervallen om 9:00 (toegang nog voordat de andere parkbezoekers naar binnen mogen: wat een luxe!)

    • -

      Fitness apparatuur mag eens nagekeken worden (combi systeem loopt niet lekker, hoop lawaai, afstelling slecht): sauna pas 'à middags geopend en s avonds al 21:00 gesloten?! Voor zo'n goed en duur hotel tegenvaller...

    31 mei 2016
    AJ Nederland
  • Banabeki B&B - Guesthouse

    Zanderij, Suriname

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      De gastvrijheid en de excursiemogelijkheden. Dichtbij het vliegveld.

    12 juli 2016
    Harry Nederland
  • Mathurin Appartementen

    Paramaribo, Suriname

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Heel erg aardige eigenaar. Hij heeft ook voor vervoer gezorgd. Prima verblijf, we voelden ons echt thuis. Goede supermarkt tegenover het appartement.

    21 juli 2016
    X Nederland
  • Mondi Lodge

    Dorp Sint Michiel, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Er werd aan alle verwachtingen voldaan : we verbleven in een ruime lodge (concept is super leuk).De rust, uitstraling, vriendelijkheid en hulpvaardigheid van Danita en haar personeel is geweldig. Ze nemen de tijd om je uitleg en tips te geven over de omgeving en places to go. Het ontbijt is verrukkelijk lekker (laat je elke dag verrassen door de "special"). Zij gaven ons een warm vakantiegevoel (niet omwille van de hoge temperaturen, maar omwille van hun gastvrijheid). Een top team!

    20 juli 2016
    Cindy België
  • Boardwalk Small Hotel Aruba

    Palm-Eagle Beach, Aruba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Tropische oase, idyllisch. Uitstekende service, zeer vriendelijk personeel, goede faciliteiten.

    23 februari 2016
    A.L. Nederland
  • Karibu Aruba Boutique Hotel

    Palm-Eagle Beach, Aruba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De persoonlijke benadering. Zaken zoals de afwas die voor je gedaan wordt en elke ochtend een kannetje koffie voor je klaar staan zijn enkele voorbeelden.

    • -

      Niets

    17 juli 2016
    George Nederland
  • Goood Resort

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De gastvrijheid

    23 april 2016
    J.A. Nederland
  • Bed and Breakfast Sun Sea Sleep

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Uitzicht heerlijk! Ontbijt goed. Lekker bed. Fijn ontvangst.

    • -

      Dat we er maar 1 dag waren. Verder geen idee wat er nog beter kan.

    27 juni 2016
    John Nederland
  • MangooZ Guesthouse

    Oranjestad, Aruba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Een oase van rust en toch dicht bij alle bezienswaardigheden.Heerlijk zwembad met veel ruimte er om heen.Zeer fijne en behulpzame verhuurders.

    23 april 2016
    Patricia Nederland
  • Bleu Emeraude Residence

    Grand Case, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Hygiene

    • -

      Betalen met American Express was in tegenstelling tot de bestaande gegevens niet mogelijk en gaf wat problemen. Men gaf aan dat het bij Booking .com bekend zou moeten zijn. Op zich een slechte zaak voor de consument.

    14 maart 2016
    guus Nederland
  • Queens Gardens Resort - A Hampshire Classic

    Windwardside, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Er zijn geen woorden voor ... zo goed!

    23 februari 2016
    franciscus Nederland
  • Kas Hamaka

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Terras in de ochtend en avond

    • -

      Vaker schoonmaken was fijn geweest

    25 juli 2016
    Yolande Nederland
  • Selera Dunia Boutique Hotel

    Windwardside, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Prachtige ligging,kamer geweldig! Mooie badkamer. Byzonder!

    • -

      Hou rekening met hogere ligging locatie,steile hellingen!

    20 juni 2016
    Jerry Nederland
  • Baoase Luxury Resort

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Relaxed

    • -

      Niets

    14 juli 2016
    IJ Nederland
  • Hibiscus Beach House

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Kamers waren goed - airco, ruim, eigen badkamer. Ontbijt was eenvoudig, maar met voldoende afwisseling (zelfs voor 2+ weken). Hetgeen wat echter het beste was, zijn de eigenaren en kleinschaligheid - heel erg veel persoonlijke aandacht!

    24 juli 2016
    Patrick Nederland
  • B&B Bellavista

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De gastvrijheid van grote klasse, ook het upgraden naar een grotere kamer was geen probleem. Mooie kamers, super schoon. Geweldig ontbijt iedere morgen weer wat anders. Een toplocatie die ik iedereen kan aanbevelen.

    14 juli 2016
    Ruud Nederland
  • B&B Villa Vermaire

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Ieder ochtend een heerlijk ontbijt Schone en comfortabele kamer incl. airco Haal- en Brengservice van/naar luchthaven

    • -

      Alleen het vertrek viel tegen, we hebben een heerlijke week gehad bij Vermaire Bed And Breakfast !!

    3 juni 2016
    Petra Nederland
  • Casa-Calexico

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Prachtig ingerichte groep huisjes. Sfeer perfect passend bij duik-/surf-/strandvakantie. - Ontbijt voor de eerste dag was (vanwege onverwacht late aankomst) verzorgd als verrassing! - Vanwege late vlucht naar huis konden we de kamer ook de hele vertrekdag gebruiken! - Luchthaven-service niet nodig gehad, maar wel erg flexibel te gebruiken zonder extra kosten.

    • -

      Er zitten veel muggen, maar met klamboe en muggenspray prima te doen!

    20 juli 2016
    Wout Nederland
  • Quints Travelers Inn

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Super ontbijt, de eigenaar 'walks the extra mile', heeel erg vriendelijk, housekeeping super

    • -

      Natuurlijk was een thee/koffie faciliteiten. Thee was er, alleen de koffie was nergens te bekennen. Dit is een tip :)

    22 mei 2016
    Anton Canada
  • Wonders Boutique Hotel

    Oranjestad, Aruba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Ontvangen als een vorst , alsof ze jaren op mij hadden zitten wachten. Veel persoonlijke service. Prachtige hotelkamer , erg oraktisch om zelf even wat te eten te kunnen maken. Heerlijk ontbijt !

    • -

      Niets !

    17 juni 2016
    Liek Nederland
  • Djambo

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Mooi verzorgd complex,aardige eigenaren,goed schoon,mooi dichtbij centrum Kralendijk en supermarkten.

    22 juli 2016
    Janna Nederland
  • Hostel La Creole Curaçao

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Het ontbijt was heerlijk, het was schoon, nette kamer, en het was van zeer vriendelijke eigenaren (maar die hebben het hostel inmiddels overgedragen). Zeer prettig verblijf gehad.

    • -

      Veel lawaai door ligging aan zeer (en altijd) drukke weg. Geen ramen maar shutters dus niet af te sluiten. Aan de andere kant zat ik aan een begraafplaats (die grenst direct aan het pand).

    17 mei 2016
    ESM Nederland
  • Blachi Koko Apartments

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Ruim appartement met koelkast die gevuld is met wijn, bier, frisdrank als welkom. Zelfs aan koffie, filters en thee is gedacht.

    • -

      Zwembad was fijn geweest ivm warmte die continue aanwezig is. ( hadden we uiteraard op kunnen selecteren)

    24 maart 2016
    Hanny Nederland
  • La Maya Beach Curacao

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Schitterende ligging, prachtig aangelegde tuin, heerlijk zwembad, mooi appartement, uitzicht op het Spaanse water, iedere dag werd het appartement schoongemaakt en kreeg je nieuwe handdoeken, vriendelijke beheerders, goed uitgangspunt om Curacao te verkennen

    • -

      De wifi was wel eens wat traag, maar daar wordt aan gewerkt

    29 mei 2016
    Lydia Nederland
  • Diver's Paradise Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De lieve Hulp van de eigenaren als we vragen hadden waren ze zeer behulpzaam. Alles was mogelijk echt top! Jammer dat we weer weg gingen!

    • -

      Niks.

    16 juni 2016
    lena Nederland
  • Hillside Apartments

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • +

      Wat een heerlijk ruim appartement met mooi uitzicht en je kan er een heerlijk hapje eten. Het was een vakantie om nooit te vergeten.

    • -

      niets

    5 mei 2016
    Mariska Nederland
  • Oasis Guesthouse

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Het ontbijt was erg goed en de kamers ruim en schoon

    14 april 2016
    LWMHR Nederland
  • Central Hotel Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Goed bed.

    • -

      Ik kon in de ochtend geen ontbijt bestellen. Dat had ik misschien de avond tevoren aan moeten geven? De hotelhouder had dat helaas niet aangegeven.

    21 juni 2016
    Kees Nederland
  • Wayaca Mini Resort

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      We zijn net terug uit Curacao en willen eigenlijk rechtsomkeert … Wayaca (de naam komt van een boom) Mini Resort droeg daar zeker aan bij. Een schoon en prettig appartement, met een stille en effectieve airco in de slaapkamer (dat maak je ook wel eens anders mee), een warme douche (op Curacao niet overal) en een leuk zwembad. Ongedwongen en relaxte sfeer waar de Nederlandse eigenaren ook nog eens een gezonde portie gastvrijheid en toeristische en culinaire tips aan toevoegen. Pops’ Place en Marshe Bieu hadden we zéker niet willen missen. We konden op zondag zelfs –vergezeld van een roedeltje honden- met eigenaar Jan mee wandelen naar de vlakbij gelegen zoutpannen met flamingos. De ligging van Wayaca is top, handig tussen Jan Thiel en Willemstad in met allerlei faciliteiten (zoals een wasserette en een prima supermarkt) vlakbij. Op Curacao is een auto huren een must. Bij Wayaca kun je deze ook nog eens veilig achter een op afstand bediende poort parkeren. Wayaca is een absoluut een aanrader voor degene die kleinschaligheid en persoonlijke aandacht op prijs stellen. Wij hebben er in ieder geval genoten. Jan en Josephine: dank!

    • -

      Niet noemenswaardig. En heb je iets: gewoon zeggen, ze doen hun uiterste best om het te verhelpen

    26 juni 2016
    Robin Nederland
  • CuraVilla

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • +

      Vriendelijkheid en behulpzaamheid gastheer / gastvrouw Weids uitzicht Rustige en intieme setting, toch op slechts een paar minuten rijden van o.a. Jan Thiel Supermarkt met verse broodjes op een paar minuten rijden (AH Jan Thiel) Heerlijk zwembadje Keurig ingerichte huisjes. Niet super luxe, maar compleet, praktisch en er is aan de kleine dingen gedacht (peper en zout setje, schoonmaakmiddel, hand- en theedoeken etc). Gas BBQ te gebruiken door alle gasten

    • -

      Af en toe valt de wind weg en dan wordt het wat warm, maar dat is op te lossen door de ventilator uit de woonkamer buiten neer te zetten Sommige mensen vonden de bedden wat zacht. Persoonlijk geen last van.

    14 juli 2016
    Angela Nederland
  • Guesthouse Toni Kunchi

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Airco zwembad vriendelijk gemoedelijk ruim kleinschalig hulpvaardig

    • -

      Niet op loopafstand centrum Willemstad en strand

    21 juni 2016
    Anoniem Nederland
  • Falcon Crest Apartments

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Mooi appartement van alle gemakken voorzien en dit allemaal op een toplocatie

    • -

      Niks

    11 juli 2016
    Sheila Nederland
  • The Beach House

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Mooi ruim appartement,mooie inrichting, airco in de slaapkamers, mooi ruim balkon met uitzicht op zee. Hele vriendelijke dames bij de receptie, en schoonmaak. Vantevoren een beetje schrik gehad, over de beoordelingen over geluidsoverlast, en op het balkon hoor je idd wel de beat als er feesten zijn, of de buitenfilm van het naastgelegen hotel,maar op de slaapkamers hebben we er niets meer van gehoord. De locatie is dichtbij verschillende eetgelegenheden, je kan er heen lopen. Er is een shuttle naar een supermarkt, maar die was de eerste keer een uur te laat, dus dat hebben we niet meer geprobeerd, en wel een auto gehuurd.

    • -

      Voor de bedjes op het strand moet je betalen, en ook de toegang op het strand, dat is allemaal wel een beetje vaag en onduidelijk.Maar dat ligt aan Curacao, en niet aan the beach house.

    20 juli 2016
    SFM Nederland
  • Mavi Surf Hotel Dominical

    Dominical, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Heerlijk ontbijt, mooie propere kamer, goede ligging dichtbij het strand, heel lieve eigenaars, mooi verzorgd zwembad. Gewoon top voor reizigers die niet van de drukke toeristische gebieden houden. Verblijf zeker hier als je naar het Nationaal park Manuel Antonio gaat en niet in het gebied zelf. Het is maar +-30min. rijden en je verblijft in een rustig gebied met een prachtig strand waar je geen horde toeristen tegenkomt.

    11 juni 2016
    Jan België
  • Jardín de los Monos

    Matapalo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Heel vriendelijke uitbaters, Lekker onbijt, Mooie en propere kamer, Leuke en rustige omgeving (vlakbij het strand)

    5 juni 2016
    Sandra België
  • Sueño Celeste B&B

    Bijagua, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Ruime en schone kamers, met zelfgemaakte "airconditioning". Fijne badkamer, lekker zitje voor de deur. In een erg mooie tuin met veel vogels. Zeer vriendelijke mensen die je ook met goede tips een leuke indruk van de buurt kunnen geven. Een informatiemap zoals hier heb ik eigenlijk nog nooit eerder gezien.

    • -

      Het zwembad was voor onze kleine helaas te koud en de jaccuzzi te warm, dus van beiden hebben wij geen gebruik gemaakt.

    10 maart 2016
    Kitty Nederland
  • The Palmyra

    Bocas del Toro -stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Super gastvrij, schoon, ruim en een heerlijke partio waar je, ook als het regent, lekker buiten kan zitten. Gratis gebruik van de fietsen is top op dit eiland.

    • -

      De mooiste stranden zoals Bluff Beach zijn wat ver op de fiets (ongeveer 40 min). Je kunt ook een taxi nemen maar dat is vrij prijzig.

    4 november 2015
    Peggy Nederland
  • Posada el Quijote

    San José, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Erg gastvrij onderkomen, met prachtig uitzicht over San Jose. Prima busverbinding naar centrum. Bjorn, de Noorse hotelmanager, is erg servicegericht.

    29 februari 2016
    Andries Nederland
  • Rio Celeste Hideaway Resort

    San Rafael, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Ruime logde midden het woud. Vriendelijk, luxe verblijf met eigen trail naar de blauwe rivier

    • -

      Slechte weg om het te bereiken. Best 4x4

    10 juli 2016
    Patrick België
  • Los Patios Hotel Granada

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Hier kom ik terug. Het personeel is super vriendelijk en ze werken met hart en ziel, dit kom je niet veel tegen. Het hotel ligt in een rustige straat en toch op wandelafstand van het centrum. Dit Hotel was vroeger het woonhuis van een Deense familie en dit voel je. Het is als thuiskomen.

    8 december 2015
    marleen België
  • Physis Caribbean Bed & Breakfast

    Puerto Viejo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Schone kamers Goed ontbijt Vriendelijke en behulpzame eigenaars Leuke sfeer

    • -

      Niets

    14 maart 2016
    Jan Nederland
  • Hotel Real La Merced

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Heel goed en erg gevarieerd. Prima kamer. Goede bedden. Vriendelijk personeel.

    • -

      Geen shuttleservice beschikbaar naar de busterminal. De taxichauffeur vroeg een ander bedrag dan de receptioniste had doorgegeven. Een vieze auto en gaten in de bodem van de auto. VAste taxi's voor zo'n hotel is geen luxe.

    7 april 2016
    Linda Suriname
  • Stay Bocas

    Bocas del Toro -stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Gastvrijheid, gezelligheid & humor. Wat hebben wij een ontzettend leuk verblijf gehad in deze B&B!! Top locatie, veel goeie restaurants in de buurt en de eigenaren zijn geweldig. Graag komen wij snel nog s terug!

    • -

      Niets

    11 juli 2016
    Pablo & Rodrigo Curaçao
  • Tiriguro Lodge

    San Mateo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De eigenaars zijn heel vriendelijk en hulpvaardig, de kamer is mooi en proper alsook het zwembad, lekker ontbijt.

    5 juni 2016
    Sandra België
  • Grano de Oro Hotel

    San José, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Schitterend hotel voor wie op zoek is naar iets 'niet standaard'. Smaakvol en in detail afgewerkte kamer aan een binnentuin. Daarnaast een erg mooi en goed restaurant.

    • -

      Ik wist het vantevoren, maar dit hotel heeft geen zeembad. Daarentegen beschikken ze wel over twee verwarmde jacuzzi's op het dak, ook wel apart

    27 september 2015
    Luuk Nederland
  • 3 Bamboo

    Cahuita, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Een prachtig plekje (paradijsje) en een mooi zwembad. Eigenaren zijn zeer behulpzaam. Op en neer rijden naar Cahuita en helpen met de barbecue was geen enkel probleem.

    • -

      - niet alle bedden waren even goed in het huis.

    24 juli 2016
    Simon Nederland
  • B&B Vista Atenas

    Atenas, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Het ontbijt met daarbij het uitzicht was ontzettend lekker en mooi!

    • -

      -

    10 juni 2016
    Sanne Nederland
  • Rio Tico Safari Lodge

    Punta Mala, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mogelijkheid om 's middags en 's avonds bij het resort te eten. Super mooie omgeving en prachtig verblijf. Echt een aanrader!!

    8 mei 2016
    Sarina Nederland
  • Mundo Milo Eco Lodge

    Paraíso, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Het contact tussen gasten en eigenaars en personeel was meer dan perfect. Het eten ´s avonds was overheerlijk en met veel zorg bereidt. Zo´n lekkere tonijnsteak heb ik nog maar zelden gekregen!! Toetjes zijn vaak een plaatje. Het bezoek van de apen en de vele vogels blijft heel bijzonder.

    5 april 2016
    jan Spanje
  • Tamarindo Bay Boutique Hotel - Adults Only

    Tamarindo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Vriendelijke eigenaars Goed ontbijt Ruime kamers Loopafstand centrum Fijn zwembad zonder chloor en lekker warm water Buiten douche bij de kamer

    • -

      Niets

    14 maart 2016
    Jan Nederland
  • Hotel Pumilio

    Jacó, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Heerlijk uitzicht vanuit de kamers op het zwembad en op de groene heuvels. Prima zwembad en ontbijt. Krishne van de receptie is een ontzettend aardige en behulpzame man. Hoewel je mooi tussen de groene heuvels zit, is de locatie ten opzichte van het uitgaansleven in Jaco uitstekend, 5 minuten per auto.

    • -

      De kamer was prijzig, evenals de producten in de receptie winkel. Dame van het ontbijt straalde niet veel passie uit, sprak ook geen Engels.

    28 februari 2016
    Erik Nederland
  • Villa Mango B&B

    Nosara, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Grote kamer gekregen, heerlijk ontbijt in leuk gezelschap van Jo en Agnes, rustige omgeving, mooi zwembad,...

    31 mei 2016
    Jan België
  • Hotel Belvedere Playa Samara Costa Rica

    Sámara, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      De ligging net buiten het dorp is héél goed, als je van een goede nachtrust houdt. De tweepersoonskamer was goed ingericht, van alles voorzien. Ontbijt was geweldig, uitgebreid en goed van kwaliteit. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, vertrektijd anderhalf uur later was geen enkel probleem.

    • -

      Wifi op de kamer was teleurstellend. Uitleg was: muren te dik. Buiten was geen probleem, goed bereik. Maar die warmte hé!

    6 april 2016
    Roland Nederland
  • Hostal Monte Cristi

    Managua, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Calvin en Molly zorgen ervoor dat je je bij hen echt op je gemak voelt. De luchthavenshuttle is ook erg fijn!

    8 juni 2016
    Caroline Nederland
  • Makara Suites and Apartments

    Ballena, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Vonden het een prachtig pand met een werkelijk waar heerlijk ruim appartement, fijn bankstel, veel privacy, groot balkon (zaten op de 1e verdieping). Grote tuin met prachtige bomen, leguanen, toekans, brulapen, vlinders, vogels..... Eén dag regende het urenlang pijpenstelen (onweer) waardoor wij niet op pad konden maar je kon gewoon ongestoord op het balkon blijven zitten, kortom het was totaal niet vervelend om gedwongen 'thuis' te moeten blijven. Verder waren zowel Craig als Diego echt super attent, alert en behulpzaam.

    • -

      .....ook hier haperde wifi net iets te vaak (maar dat komt in deze regio vaker voor)

    12 mei 2016
    I&J Nederland
  • Hotel Mango Valley

    Grecia, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Erg netjes, prachtig uitzicht. Rustige omgeving, complete inrichting. Aanrader.

    • -

      Niks.

    24 juli 2016
    M+J Nederland
  • Bocas del Mar

    Boca Chica, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Belgische (Vlaamse) uitbaters. Prachtige locatie, geweldig ontbijt, vriendelijke medewerkers, mooie verzorgde kamers en tuinen.

    • -

      niets

    13 april 2016
    Ria België
  • Hotel Roca Negra Del Arenal

    Fortuna, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • +

      Ontbijt was heerlijk, mooi zwembad, ruime en propere kamers, leuke ligging/omgeving. Echt genieten hier!

    27 mei 2016
    Jan België
  • Tortuga Lodge & Gardens

    Tortuguero, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • +

      De locatie is heel mooi en de medewerkers zijn heel behulpzaam

    30 december 2015
    Yvonne Nederland
  • Arenal Observatory Lodge & Spa

    El Castillo de La Fortuna, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • +

      Alles; uitzicht, eten, bedden, kamer, locatie, zwembad en whirlpool. Geweldige trekking tochten vanuit de lodge. Een van mijn beste hotel ervaringen ooit.

    • -

      Niets

    23 juli 2016
    Bas Nederland
  • Hotel Flor De Sarta

    León, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Zeer goede locatie, konden de auto gratis en veilig voor de deur parkeren. Vriendelijk personeel. Schone en ruime kamer en de airo hangt op de perfecte plek.

    • -

      Het matras liep af waardoor je of op de rand of helemaal in het midden van het bed moest gaan liggen. Niet altijd warm water bij het douchen. We hebben onze kleding laten wassen, helaas ontbraken de nieuwe wandelsokken. Er zat een gat in de zak , waardoor we denken dat het eruit gehaald is. Het is uiteindelijk goed opgelost.

    9 mei 2016
    theo Nederland
  • Aracari Garden Hostel

    Tortuguero, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Aracari Garden Hostel kent een voortreffelijke gastheer Alejandro en gastvrouw Marina. Met Alejandro als gids van Tortuguero Ecoexperiences hebben we een prima kanotocht gemaakt, individueel met veel persoonlijke aandacht. Dat betekende af en toe wel meepeddelen maar dat hadden we er graag voor over. Een avondexcursie via Ecoexperiences leverde ook enkele prachtige Red-eyed frogs op.

    30 maart 2016
    Hans Nederland
  • Hotel Bijagua

    Fortuna, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Goede locatie, heerlijke kamer, gezellig complex en een hele vriendelijke eigenaar. Top!

    25 januari 2016
    Dennis Nederland
  • Home Lodge

    Golden, Canada

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Super mooie accomodatie. Heel gastvrij. Aanrader om tussen de parken door even te stoppen.

    • -

      De stad zelf is niet bijzonder maar daar hoef je alleen te zijn om een hapje te eten.

    20 september 2015
    Anoniem Nederland
  • Sunnybrae B&B

    Tappen, Canada

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Zeer aardige gastheer en -vrouw (Nederlands!). Geïnteresseerd, enthousiast, en oog voor hun gasten. Ontbijt was reeds op kamer in koelkast aanwezig, en was zeer uitgebreid. Genoeg om nog iets mee te nemen (werd ook gestimuleerd) voor onderweg. Ruime moderne kamer en badkamer. Geweldig uitzicht vanaf eigen patio over het meer. Zeer rustige lokatie. Margeret falls niet ver hiervandaan zeker 'n aanrader (korte wandeling).

    • -

      Niets!

    29 juni 2016
    Rick Nederland
  • Greenbrier Inn Killington

    Killington, Vermont, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Hartelijke ontvangst, goede service en ' verzorging'

    • -

      Er was geen gelegenheid om buiten de kamer 's avonds nog wat te drinken. Er is wel een centrale zitruimte, maar geen bar waar je nog een glas wijn kunt krijgen.

    10 augustus 2015
    Guido Verenigde Staten
  • Hotel Merida Santiago

    Mérida, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Het hotel was gewoonweg geweldig. Super koppel dat ons heel hard heeft geholpen in onze reis door Mexico. Iedere dag super lekker ontbijt, proper zwembadje om in te zwemmen. Ze hebben ook superveel tours die je kan doen en ze willen dit met alle plezier voor je regelen.

    19 juli 2016
    Stefvandyck Tanzania
  • Eight Gables Inn

    Gatlinburg, Tennessee, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      De locatie was precies goed. Dicht bij het drukke Gatlinburg maar toch op een heerlijk rustige plek. Het ontbijt was heerlijk en werd aan tafel geserveerd . De veranda had heerlijke schommelstoelen en hangmatten. Er was de hele dag door gratis koffie thee en snoep . Gewoon een idyllische plek.

    29 mei 2016
    Carla Nederland
  • Phoenix House B&B

    Toquerville, Utah, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Uitermate vriendelijk en gastvrij. Mooie, ruime kamers, kraaknet. De ligging is ideaal om Zion te bezoeken zonder in een drukke plaats te moeten overnachten.

    • -

      Hoegenaamd niets!!!

    22 juli 2016
    Guido België
  • Red Tail Ranch

    Groveland, Californië, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Het ontbijt was super lekker en iedere dag wat anders. Deborah en Kevin waren een fantastische gastvrouw/heer. De rust op de ranch. Heerlijk!!!

    • -

      Niets

    19 juli 2016
    Nanda Nederland
  • Covered Bridge House

    Glen, New Hampshire, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      fantastisch verblijf

    30 oktober 2015
    Marc België
  • Ocean Mist Guesthouse

    Ucluelet, Canada

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Love love love!!! Alles echt perfect.

    • -

      Helemaal geen opmerkingen

    16 juni 2016
    Mary Nederland
  • Le Beausoleil Bed and Breakfast

    Golden, Canada

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Mooie kamer, erg ruim. Super uitzicht en vriendelijke mensen

    • -

      Niets

    31 mei 2016
    Johannes Nederland
  • The Palm Springs Hotel

    Palm Springs, Californië, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Eindelijk niet standaard Amerikaans en goed voor elkaar. Heerlijk zwembad, heerlijke hottub, fijne kamer, stenen vloer, goede douche goed WiFi, onwijs mooie stijl, aardig personeel en zeer betaalbaar.

    • -

      Enige minpuntje is dat je met alle kamers rond de pool, elkaar allemaal een beetje zit aan te gapen en dat je je bekeken voelt als je 'nieuw' aankomt. Ontbijt was relaxed geweest, maar daar is geen ruimte voor, in de buurt voldoende alternatieven.

    26 mei 2016
    Ruben Nederland
  • Hyphocus Inn

    Ucluelet, Canada

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Heel mooie ruime kamer, lekker ontbijt, mooie lokatie

    • -

      niets

    11 juli 2016
    Loeky Nederland
  • Bear In The Bed and Breakfast

    Hatch, Utah, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Alles!

    • -

      /

    11 juni 2016
    Jesse Verdonck België
  • Mandarin Oriental at CityCenter Las Vegas

    Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Ligging Vriendelijkheid personeel Uitzicht

    12 maart 2016
    Justin Nederland
  • Sheridan House Inn- Adult Only Accommodation

    Williams, Arizona, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Het waren erg vriendelijke mensen die behulpzaam waren. Het licht net iets buiten "het dorpje" maar je bent lopend of met de auto zo in het dorp. Het ontbijt is goed geregeld en is heerlijk. Het was helemaal volgeboekt maar je had geen last van elkaar. Wi hebben ons hier goed vermaakt.

    2 juli 2016
    Stefan Nederland
  • Inn On The Cliff

    St. George, Utah, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      De accomodatie uitstekend,en restaurant is een aanrader.

    • -

      Het ontbijt was veel te zoet,een gewoon stukje brood zou beter zijn. Was wel een heel goede supermarkt vlakbij.

    16 juli 2016
    paul België
  • Woolley's Classic Suites Denver Airport

    Aurora, Colorado, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Uitstekende service, personeel erg vriendelijk. Een hotel dicht bij airport Denver. Prachtige ligging. Snelle Wifi verbinding. Een echte aanrader

    • -

      kon niet beter

    9 juli 2016
    Anoniem Nederland
  • Desert Paradise Resort By Diamond Resorts

    Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Op nog geen 10 minuten van 'The Strip'. Voor 4 personen zeer ruim appartement.

    • -

      Lawaai aan de straatkant.

    23 juli 2016
    B Nederland
  • Canyon Ridge Lodge

    Golden, Canada

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Zeer aardige gastvrouw (Kat) en -heer (Paul). Zijn oprecht geïnteresseerd in hun gasten, geven veel uitleg over omgeving en tips over wat te doen/bezichtigen op doorreis. Zeer compleet en vers ontbijt, ook fruit. Ook tips voor restaurants in omgeving en reserveren zelfs voor hun gasten. Topadres!!

    • -

      Eigenlijk niets. Lokatie is helaas niet op loopafstand van centrum van Golden, maar in Canada doe je toch alles met je huurauto; geen probleem dus.

    29 juni 2016
    Rick Nederland
  • Comfort Inn & Suites

    Campbell River, Canada

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Kamer, personeel, lokatie was prima

    • -

      niets

    11 juli 2016
    Loeky Nederland
  • Wynn Las Vegas

    Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Wij boekten dit super de luxe hotel als afsluiting van onze reis. Het was prachtig! We kwamen om 11:00 aan en konden direct inchecken, we hoefden gelukkig niet te wachten tot 15:00. De kamer was heerlijk! Ramen van de vloer tot het plafond, met uitzicht over de strip, gordijnen die automatisch dicht gaan en als toppunt een televisie in de badkamer! Het voelt allemaal heel luxe.

    • -

      Omdat het in juni al 45 (!!) graden was overdag, zocht iedereen verkoeling bij het zwembad, waardoor het vroeg in de morgen al superdruk was. Ik had een groter zwembad verwacht. Voor de grootte van het complex vond ik het zwembad veels te klein. Voor ontbijt in de ochtend kun je bijna niet in het hotel terecht. Je moet overal voor in de rij staan, dus wij zijn uitgeweken naar de Starbucks in de Fashion mall aan de overkant.

    4 juli 2016
    Cynthia Nederland
  • Encantada - The Official CLC World Resort

    Kissimmee, Florida, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Top locatie, zou zo weer gaan. Dichtbij Disney en super mooi resort.

    • -

      Niets

    17 juli 2016
    Walter Nederland
  • Cedar Wood Lodge Bed & Breakfast Inn

    Port Alberni, Canada

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      de eigenaars waren zeer vriendelijk

    • -

      niets

    17 mei 2016
    Rosella Nederland
  • Hotel Clique Calgary Airport

    Calgary, Canada

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Lekker dicht bij het vliegveld met gratis shuttle dienst.

    • -

      Drank automaat op iedere verdieping.

    20 juni 2016
    Henrie Nederland
  • 1 Hotel Central Park

    New York, New York State, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      De vriendelijkheid , hulpvaardigheid v het personeel .

    • -

      Het bijzonder duur ontbijt elk extra vraag extra prijs.

    21 juli 2016
    Michel België
  • The Pickled Onion Eco-Boutique B&B

    Santa Elena, Mexico

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Zeer leuke ontbijtsetting, mooie plantentuin! Leuk zwembad en authentieke hutjes, zeer lieve gastvrouw!

    • -

      Niets eigenlijk.

    14 juli 2016
    Stefaan België
  • The Victoria Park Hotel

    Fort Lauderdale, Florida, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      1 nacht verbleven. Grote kamer. Parkeren aan de straat

    17 juli 2016
    Anoniem Nederland
  • citizenM New York Times Square

    New York, New York State, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Top ontbijt voor Amerikaanse normen - zeer gezellige sfeer in lobby/bar/ontbijtzaal ! Geluids-stille kamers 👍

    • -

      Rooftop bar is top - prachtig uitzicht ! Enkel zoals vele andere bars niet toegankelijk met kinderen !?! Ook al zijn ze er met hun ouders ..

    24 juli 2016
    Baptid België
  • The Venetian Resort-Hotel-Casino

    Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • +

      De suite was top, uitstekende ligging op de strip, alle luxe voorhanden en mits zeer vroeg te boeken aan een naar verhouding scherpe prijs. Uitstekende WiFi. Gratis valet parkingservice voor de wagen inclusief .

    15 juli 2016
    Eric Verenigde Staten
  • ARIA Resort & Casino at CityCenter Las Vegas

    Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Zwembad , ligging, grote kamers, netheid

    • -

      geen ontbijt, maar zoals overal in USA

    24 juli 2016
    tilly België
  • 21 Roux Street Franschhoek

    Franschhoek, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Super

    • -

      Niets

    21 april 2016
    danielle België
  • Riad Les Nuits de Marrakech

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Was echt super en personeel heel vriendelijk en heeft alles gedaan voor mij ik kom zeer te vrede terug ik geef een 10 ontbijt was zeer super de kamer echt mooi en service was perfect.

    • -

      Niks alles was goed

    16 juli 2016
    Dirk België
  • Purple House

    Kaapstad, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Sfeervol en goed ingerichte cottage. Elke dag wad het weer 'thuiskomen'. Voorzien van alle gemakken. Ligging was perfect. Op loopafstand van het oude centrum, Company Garden en V&A Waterfront. Henk en Guido zijn geweldige gastheren. Makkelijk en gratis parkeren in de buurt (vaak voor de deur).

    • -

      Niets

    25 juli 2016
    Eric_vd_M Nederland
  • Waterfront Lodge

    Knysna, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Heel uitgebreid en vers ontbijt, super vriendelijke gastvrouw en heer, hele mooie lokatie, kamers, tuin, zwembad, rustruimte...heel behulpzaam !

    • -

      Niets

    25 februari 2016
    veerle België
  • The Cottage on 55

    Franschhoek, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Vriendelijke gastvrouw, mooie locatie, fijne kamer en heerlijk ontbijt.

    • -

      Niets is ons tegengevallen.

    7 mei 2016
    Marie S. Nederland
  • Cambalala Guest House

    Knysna, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Het paradijs in Knysa, mooie centrale locatie, een heerlijk ontbijt en fantastische kamers

    19 april 2016
    Herman Nederland
  • Hermanus Dorpshuys Guesthouse

    Hermanus, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      -persoonlijke aandacht en gastvrijheid eigenaren. Zij gaven ook tips qua restaurants en voor het vervolg van onze reis. -fantastisch ontbijt en vers bereid -super schone kamer met uitstekend bed en goede douche -auto voor de deur te parkeren -gelegen in mooie villawijk

    • -

      Klein stukje lopen naar centrum maar goed te doen. Echter de auto kan je ook makkelijk kwijt in het centrum.

    28 april 2016
    Martin Nederland
  • Casart Game Lodge

    Grietjie Wildreservaat, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De kleinschaligheid, klantgerichtheid en persoonlijke benadering.

    • -

      Niets. Jan en Sonia streven naar perfectie en dat is ze goed gelukt!

    24 juli 2016
    Fred Nederland
  • Montagu Vines

    Montagu, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      We waren er in de winterperiode. Open haard in de kamer👍 Gewoon heerlijk en romantisch, toch. Prima ontbijt met vleeswaren en diverse kaassoorten erg lekker. Top gastheer en gastvrouw niets was hun teveel. Echte aanrader👍

    7 juli 2016
    Wim Nederland
  • Fish Eagle Manor

    East London, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Een klein paradijs. Prachtige tuin. Direct aan de rivier. Heel veel vogels tot in de tuin.

    26 juni 2016
    Olfert Nederland
  • Palais Faraj Suites & Spa

    Fès, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      locatie rand medina, rest centrum Fes allemaal te voet bereikbaar. Ontbijt , dakterras, diner uitstekend. Prachtig hotel sfeervol.

    • -

      eigenlijk niets

    18 mei 2016
    Jacobus Nederland
  • Riad Villa El Arsa

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De service was top, de locatie was prima, het ontbijt was goed, de Marokkaanse thee met koekjes die elke keer nadat we terug kwamen direct werd gebracht was echt geweldig! Het was schoon en er waren handdoeken aanwezig. Bij aankomst meteen een soort meeting met een staffmember om alle mogelijkheden door te spreken (tours etc) en een rondleiding gehad. Mooi rustig dakterras, waar normaal gesproken het ontbijt wordt gebracht. Met doeken over het terras heen zodat je ook met wat minder goed weer buiten kan zitten. 24uur iemand aanwezig, hartstikke veilig. Vriendelijk personeel, die altijd klaar staat om te helpen.

    • -

      Geen raam waar je naar buiten kan kijken, we hadden de Royal kamer waarbij staat dat je een uitzicht hebt, wat niet meer is dan een uitzicht op de binnenshuis patio beneden. Werd moeilijk gedaan met de rekening (eerst zou de shuttle heen gratis zijn, maar de terugweg niet, dus zouden 30 dirham extra moeten betalen, maar ze vonden 195 dirham, want de heenreis zou al niet berekend zijn en dat was wel zo die stond gewoon op de rekening, uiteindelijk ook de 30 dirham niet extra hoeven betalen en alleen de heenreis die op de rekening stond betaald). Geen ventilator op de kamer, terwijl het vrij warm was. Het zwembad bevindt zich BINNENshuis. En was NIET verwarmd. Dit in tegenstelling tot wat in de beschrijving staat. Eventuele tours kan je beter boeken bij een tourorganisatie (in een soort winkeltje vlakbij!), het Riad krijgt commissie, dus je betaald al snel teveel.

    19 maart 2016
    Bianca Nederland
  • Bollard Bay House

    Knysna, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De rustige ligging, mooi uitzicht

    • -

      Meestal staat er een gesloten flesje water, nu stond er enkel een bokaaltje, drink er best niet van want mij is het niet goed bekomen

    30 november 2015
    Annie België
  • Ballinderry, The Robertson Guest House

    Robertson, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      het uitgebreide ontbijt en de heerlijke en gezellige diners. we waren blij, dat we ' s avonds mee konden eten

    • -

      kamer schoon, maar een beetje klein en weinig uitzicht

    7 maart 2016
    Gerard Nederland
  • 5 Camp Street Guesthouse & Self-catering

    Kaapstad, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Mooie en ruime appartementen, met een leuke patio. Vriendelijk en behulpzaam management. Als er al een probleem was, werd dat zo snel mogelijk opgelost. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Nooit eerder een maximum gegeven in een beoordeling, maar dit is zowat het beste waar ik al mocht verblijven.

    26 mei 2016
    Marc België
  • Falcons View Manor

    Knysna, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Heerlijk ontbijt. Mooie kamer. Vriendelijk personeel. Niets was teveel. Mooie tuin met zwembad. Geweldig uitzicht doordat het hotel hoger lag. Knysna is een leuke plaats om naar toe te gaan.

    • -

      N.v.t.

    28 april 2016
    Marion Nederland
  • Drostdy Hotel

    Graaff-Reinet, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Alles zonder ook maar één uitzondering. De accommodatie was vijf sterren; ruime slaapkamer en een droom van een uitermate ruime badkamer met hogekwaliteitsverzorgingsproducten. Het ganse complex wordt tot in de puntjes verzorgd door een uiterst goed opgeleid personeel. Restaurant is first class met heerlijke ruime porties topvoedsel. Enige suggestie : zeezout ipv van het gewone keukenzout 😆

    • -

      Niets, niente, nada, nothing.

    7 mei 2016
    paul België
  • 138 Marine Beachfront Guesthouse

    Hermanus, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Heerlijk ontbijt, eitjes worden Naar wens gemaakt en met verse producten. Super team waar klant koning is. Geweldig.

    9 juni 2016
    Theo Nederland
  • Riad Itrane

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Alles was gewoon prima in orde en een heel gunstig gelegen Riad ten opzicht van het plein. Personeel was allemaal heel erg vriendelijk en gastvrij

    22 mei 2016
    Marion Nederland
  • Ashbourne Hazyview

    Hazyview, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Het ontbijt was een verrassing, super. De eigenaars heel hartelijk, behulpzaam en vol humor. Volgens de eigenaar was het een wet in Z.A. om de zonsondergang met een glas wijn in je hand te bekijken, waar hij dan ook voor zorgde bij aankomst. De kamers waren prachtig gestyled. Een voorrecht om daar te zijn.

    • -

      Niets.

    20 mei 2016
    cornelis Nederland
  • 88 Baron van Reede Guesthouse

    Oudtshoorn, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Het ontbijt was geweldig!

    • -

      We vonden de kamer en badkamer wat klein, alles was wel superschoon!

    17 april 2016
    Nik Burger Nederland
  • Umlambo Bed & Breakfast

    Mfuleni, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Heel bijzonder. Het huisje staat op een boerderij van citrusvruchten. Zeer mooi ingericht! Een eigen tuin aan een vijver.

    26 juni 2016
    Olfert Nederland
  • Bloomestate Swellendam

    Swellendam, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Dit is eigenlijk een plekje waar het zo fijn verblijven is dat je geheim moet houden! Niet verder vertellen dus! Buitengewoon gastvrij, haute cuisine bij het ontbijt...geweldige verwennerij

    23 februari 2016
    Govert Nederland
  • Riad Tafilag

    Taroudant, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Het vriendelijke personeel, het prima diner.

    • -

      Bed wat aan de krappe kant, open badkamer.

    9 mei 2016
    Frans Nederland
  • De Kloof Luxury Estate

    Swellendam, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Het nog jonge Nederlandse koppel doet er alles aan om het je zo aangenaam mogelijk te maken !

    28 april 2016
    Viviane Frankrijk
  • Dreamhouse Guest House

    Houtbaai, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      fantastisch ontbijt, prachtige kamers!!

    16 juni 2016
    victor Nederland
  • Earthbound B&B

    Oudtshoorn, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Veel te doen in de omgeving. De grotten, de struisvogels, de swartbergpass. De accommodatie is zeer goed verzorgd. Het ontbijt prima.

    26 juni 2016
    Olfert Nederland
  • Riad Matham

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Prima locatie, midden in de stad, en toch een zee van rust. Mooi, zonnig terras met uitzicht op de stad. Zeer gemoedelijke bediening. Wij hebben ervan genoten.

    15 februari 2016
    Anja België
  • Bagdad Café

    Aït Ben Haddou, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Het personeel was enorm vriendelijk en behulpzaam. Communicatie verliep heel leuk en spontaan. Tips over het bezoek aan Aït Ben Haddou waren erg nuttig.

    • -

      Helemaal niets viel tegen!!!

    5 juni 2016
    Anoniem Nederland
  • Lodge Afrique

    St Lucia, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Mooi complex, kleinschalig en leuke huisjes in een groene omgeving. Vriendelijk personeel.

    1 juli 2016
    N.R. Nederland
  • Bukit Taman Cottages

    Lembongan, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Het verblijf was fantastisch, we hadden een mooi huisje, met prachtig uitzicht. Ketut (de gastvrouw) was zeer aardig en behulpzaam. Zelfs toen ik ziek werd, regelde Ketut gelijk haar zus (arts op het eiland) om langs te komen. De infinitypool is ook prachtig.

    • -

      Zorg dat je genoeg contant geld bij je hebt, je kan bij het verblijf niet pinnen en ook op het eiland is er maar 1 pinautomaat, welke vaak niet werkt.

    25 juli 2016
    Nienke Nederland
  • Rock Villa

    Hội An, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Super vriendelijk personeel. Goed toegankelijk bij vragen, leuke tips voor de omgeving en super klantvriendelijk. De kamer was heerlijk ruim met een fijn terras. De locatie is super tussen rijstvelden en langs een rustig watertje. Gratis fietsen om richting het strand of het stadje te fietsen. De tuin is geweldig groen met allemaal bloemen en een mooi schoon zwembad

    • -

      Wij vonden het een perfecte locatie maar verwacht niet dat dit hotel in het centrum van Hoi An ligt - het is ongeveer 15 minuten fietsen. Het strand daarentegen is daardoor weer dichterbij :)

    4 mei 2016
    Eline Nederland
  • Mia Mui Ne Resort

    Mũi Né, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Kamers zijn schoon en erg mooi. Mooi zwembad met heerlijke ligbedjes en direct aan het strand. Voor een paar dagen even niks doen is dit hotel perfect!

    • -

      Extra kosten voor thee/koffie bij het ontbijt.

    14 juli 2016
    Kirsten Nederland
  • The Kayon Resort

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Prachtig gelegen en uitstekend verzorgd resort! Zeer gastvriendelijk en service gerichte staff. Uitstekend restaurant. Een genot om te verblijven.

    • -

      Gym faciliteiten.

    19 juli 2016
    Aris Nederland
  • East West Villa

    Hội An, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Het ontbijt is goed, mooie schone en ruime kamer. Prima ligging tussen het strand en het centrum. Gratis fietsje die je elk moment kunt gebruiken. Zwembad is schoon en goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!

    28 mei 2016
    Inez Nederland
  • Datong Garden Hotel

    Datong, China

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Mooi hotel in herontwikkelende 'oude' binnenstad. Uitstekend ontbijtbuffet. Htl regelt auto/chauffeur voor prima prijs. Gewoon erg goed dus. Zeer aanbevolen.

    • -

      Niets

    19 mei 2016
    Ynte Nederland
  • Teja Home Stay

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Het ontbijt (smaak en afwisselend), de kamers maar bovenal de huiselijke gezelligheid van de staff

    • -

      Niets

    25 juli 2016
    Ricardo Nederland
  • Pondok Prapen

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      - Heerlijk ontbijt! - Net buiten de drukte van Ubud (2 minuten met scooter, 5 minuten te voet)(scooter huren kan ter plaatse voor 50000Rp per dag) - goede prijs/kwaliteit - vriendelijk personeel

    23 juli 2016
    Wietse België
  • Solaluna Beach Homestay

    Amed, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De mensen waren super aardig! We mochten mee eten en toen de boot naar Gili niet vanuit Amed vertrok hebben ze ons naar Padang Bay gereden, dat 1,5 uur rijden is. Prachtige locatie, rustig en leuk om onder de locals te zijn!Lekker vers fruit met pannenkoeken als ontbijt.

    31 mei 2016
    Naomi Nederland
  • Hanoi La Siesta Hotel & Spa

    Hanoi, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Schone ruime kamers, allervriendelijkst personeel, heerlijk eten, gastvrijheid een dikke tien!

    17 juli 2016
    Erwin Nederland
  • Kubu Garden

    Nusa Dua, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Kubu Garden is een perfect kleinschalig hotel, kraaknet, met een prachtig zwembad en mooi onderhouden tuintje. Het personeel is uitermate behulpzaam en oprecht supervriendelijk. Wij hadden een middernachtvlucht en mochten nadat wij waren uitgecheckt nog een ganse dag aan het zwembad verblijven en van de douche gebruik maken, wat heel handig was. Wij hebben in Bali in 7 verschillende accomodaties verbleven en vonden dit prijs-kwaliteit een echte topper met het beste ontbijt dat we in 14 dagen gehad hebben!

    • -

      Niets

    22 juli 2016
    Jan België
  • Hotel Tugu Malang

    Malang, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Vriendelijk personeel, dagelijks vers fruit op de kamer, gedichtje voor het slapen gaan, drie keer per dag schone spullen, eten heerlijk, goed Engels sprekend personeel, schoon zwembad, net een mooi museum

    • -

      Niets

    24 juli 2016
    Mirjam Nederland
  • Battambang Resort

    Battambang, Cambodja

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Een prachtig kleinschalig hotel, mooie tuin en groot zwembad, mooie kamers. En lekker eten. Alles goed onderhouden. Zeer vriendelijke eigenaars en personeel. Rustig doordat het iets verder van het centrum was. Zeker naar het circus in battambang gaan als je daar bent ! Ook een halve dag tour geregeld via het hotel, was dik in orde

    • -

      Niets

    20 juli 2016
    lige133 België
  • Khao Sok Jasmine Garden Resort

    Khao Sok, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Aardige eigenaren. Zeer gastvrije sfeer. Een prachtige luxe en stijlvolle bungalow midden in mooie tuin met zwembad. Heerlijk eten in restaurant,klaargemaakt door thaise echtgenoot van Duitse gastheer.

    • -

      Niets. Was perfect

    5 juli 2016
    Anneke Nederland
  • Alamanda Villa's and Adventure

    Jogjakarta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Dit maak je vrijwel nooit mee. Frans en zijn personeel regelen alles voor je. Prachtige tochten naar de tempels en op bezoek bij Locals. Zeer goed restaurant en alles is niet duur. Kan niet beter

    28 juni 2016
    Bram Nederland
  • Khaosok Good view Resort

    Khao Sok, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Uitstekende kamer, zeer netjes, supervriendelijke eigenaren die bereid zijn alles voor je te organiseren. Zeer lekkere keuken! Een aanrader!

    21 juli 2016
    Olivier België
  • Villa Belindo

    Lovina, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Een heerlijk paradijsje waar je helemaal tot rust kan komen. Het eten was heerlijk!

    24 juli 2016
    Hugo Nederland
  • Eastern & Oriental Hotel

    George Town, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Fijne rustige kamer met uitzicht op zee, hoog serviceniveau, uitgebreid en goed ontbijt met ruime keuzemogelijkheden . Vrij koffie, thee en frisdranken in mooie lounge met terras.

    • -

      Kleine foutjes in organisatie. Bijv. koffers stonden niet in onze kamer na inchecken. Taxi was niet besteld na verzoek, pas na herhaalde vraag .

    20 juni 2016
    Henricus Nederland
  • Baan Jaru

    Chiang Rai, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      De sfeer van het guesthouse was heerlijk. Relaxed en goed verzorgd. Uitstekende, attente en zeer vriendelijke medewerkers. Schone kamers en prima ontbijt. De receptionist is een prima gids met veel kennis over de omgeving en de reismogelijkheden. Hij was ook geweldig met onze kinderen.

    27 juni 2016
    Frits Nederland
  • U Sathorn Bangkok

    Bangkok, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Prachtig vrij nieuw hotel. Heerlijk balkon met een ventilator. Goed zwembad met heerlijke stoelen. Prima ontbijt.

    24 juni 2016
    J. Nederland
  • Blue Karma Resort

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Prachtig resort! Heel mooie, grote, luxueuze kamers en prachtig zwembad. Wifi werkt heel goed. Heel rustige omgeving met mooie uitzichten.

    • -

      De keuken is ok maar ik had iets meer verwacht van hun culinaire kunsten voor dit geld. Bv. ontbijt iets meer variatie en grotere porties. De shuttle gaat om de 2 uur en niet elk uur en de laatste pikt je op om 20u15. Dat vonden wij te vroeg. Je kan buiten deze uren vervoer via hotel regelen maar dit kost je het dubbel (85.000) van wat je bij een lokale taxi zou betalen.

    21 juli 2016
    Lauren België
  • Hotel Majapahit Surabaya

    Surabaya, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Koloniale Sfeer en vriendelijkheud van medewerkers. Uitzonderlijk hoge attentie en servicegraad

    • -

      Geen opmerkingen

    5 juli 2016
    Peter Nederland
  • Tebesaya Cottage

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Het personeel was super attent en heel erg behulpzaam. De kamers waren mega schoon en van alle gemaken voorzien. Bed lag heerlijk. Ook het ontbijt was lekker

    • -

      De ligging was niet ideaal, maar met een taxi stond je zo in het centrum. Het hotel ligt wel op 5 minuten lopen van monkey forrest.

    12 juli 2016
    Nikki Nederland
  • Bubu Racok Homestay

    Amed, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Geweldige mensen die service hoog in het vaandel hebben staan. Dat er 's avonds een vers visje voor je klaarligt op de BBQ is helemaal top. Hotel ligt pal naast een schitterend koraalrif. Eigenaar heeft voor weinig geld snorkels klaarliggen. De kamer lijkt wel kaal, maar is erg schoon. Een verademing in tegenstelling tot soortgelijke hotels. En voor het geld hoef je het niet te laten.

    24 juli 2016
    GJ Verstegen Nederland
  • Essence Hoi An Hotel & Spa

    Hội An, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Fijne kamers, superfijn zwembad met leuke ingerichte indeling en altijd vrolijk personeel

    11 juli 2016
    Thierry Nederland
  • Balai Serama Guesthouse

    Kuala Tahan, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Er was ontbijt en diner bij de prijs inbegrepen

    • -

      Niets

    24 juli 2016
    Eric België
  • Hotel ICON

    Hong Kong, Hong Kong

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Uitstekend hotel met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Super attentvol en vriendelijk personeel. Mooie kamers en zeer ruim ontbijtbuffet.

    • -

      Niets.

    25 juli 2016
    Tom België
  • Hue Serene Palace Hotel

    Hue, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel. Helpen je graag. Ruime kamers Taartje gekregen als verrassing omdat we op huwelijksreis waren. Erg leuk en attent.

    • -

      Het is best gehorig in het hotel

    17 juli 2016
    Tessa Nederland
  • Pajar House Ubud

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      mooie omgeving, tussen het groen heel vriendelijk personeel! keuze uit verschillende ontbijt-menu's ver van de boulevard, maar er is een gratis shuttle service van en naar het resort-boulevard, top

    25 juli 2016
    Mitchell Nederland
  • Rumah Mertua Boutique Hotel & Restaurant

    Jogjakarta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Het heeft onze stoutste verwachtigingen overtroffen. Uitstekende service. Hier voel ik mij in het echte Indonesia. Zeer gastvrij. Allemaal even vriendelijk. Super lekker eten. In 1 woord : FANTASTISCH

    25 juli 2016
    stacy Nederland
  • Bed and Breakfast Kiste Trui

    Mook, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      ontbijt uitgebreid en overheerlijk kamers /douche schoon en goed uitgerust eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam

    • -

      niets

    6 juli 2016
    lisette Nederland
  • B&B Appartementen Engelenhof

    Stevensweert, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Alles was prima in orde. Vriendelijke gastvrouw en gastheer, niets was te veel.

    • -

      Niets

    24 juli 2016
    C.E. Jansen Nederland
  • Guest House Slooierhof

    Horst, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Zowel ontbijt als de kamer was uitstekend!!

    • -

      Niets

    19 juli 2016
    Hans Nederland
  • B&B 7T

    Brugge, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Overheerlijk ontbijt, zeer vriendelijke uitbaters, kamer met alles wat je nodig hebt, tot in de kleinste details, perfect bed, etc ...

    24 juli 2016
    Moerenhout België
  • B&B De Rentmeesterhoeve

    Reningelst, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      de locatie de zeer goede ontvangst

    19 juli 2016
    lucien België
  • Appartement Sea Breeze

    Zandvoort, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Heel mooi appartement, alles netjes en precies afgewerkt. Gezellige inrichting, kan zo in een woonmagazine. Geen stofje of vuiltje te bekennen, brandschoon! Goede bedden, alles comfortabel. We werden hartelijk ontvangen, lieve gastvrouw. Ze nam alle tijd om ons alles uit te leggen. Heel ongedwongen en gastvrij. Ook fijn dichtbij het strand en leuke winkelstraat met terrasjes en restaurants.

    • -

      N.v.t

    19 juli 2016
    Marleen Nederland
  • B&B De Drentse Es

    Emmen, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Alles was tip top in orde. Heerlijk genoten.

    24 juli 2016
    Marie-Louise Nederland
  • B&B Eti-Garden

    Houffalize, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Heel goed ontvangen, heel ontspannen sfeer. Heel netjes. Super genoten van de sauna en zwembad. Fantastisch ontbijt!

    24 juli 2016
    mieke België
  • B&B Au Grenier

    Gent, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Wij hebben 2 overnachtingen gehad in de kamer. Deze kamer is heerlijk ruim met alle voorzieningen die je maar nodig kan hebben. Het ontbijt was heerlijk gemaakt door de hele goede gastvrouw. Niks was te gek en we zijn echt in de watten gelegd. Voor ons 10 jarig jubileum bakte ze zelf een mooie chocoladetaart! Erg lief! De ligging was ook heel fijn, mooie afstand fietsen naar Gent (zo kom je ook lekker aan je dagelijkse beweging) en met mooi uitzicht vanuit het verkoelende zwembad!

    • -

      Om eerlijk te zien viel ons niets tegen. Het was super de luxe en dat vonden we echt een feestje voor ons 10 jarig jubileum. Het was leuk, gezellig en we zijn lekker ontspannen weer veilig thuis gekomen.

    24 juli 2016
    Milou Nederland
  • Bed & Breakfast Monument076 Etten-Leur

    Etten-Leur, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De hartelijke ontvangst door Jeroen en zijn passie voor zijn gasten zijn zeer oprecht. De ruime boxspring en de regendouche waren heel aangenaam. Het ruime logeerbed voor ons dochtertje en het kinderbedje waren mooi opgemaakt. S'ochtends genoten van een heerlijk uitgebreid ontbijt met uitstekende service! Zelfs fristi voorzien speciaal voor onze kleine meid!

    • -

      Vanwege het oude verbouwde pand moesten we "sluipen" om onze kindjes niet wakker te maken. Het was 30 graden die dag en dan is airco meer dan welkom. Was dus uitzonderlijk nodig.

    12 juli 2016
    Melissa België
  • Chambres d'Hôtes de la Junchère

    Saint-Hilaire-de-Court, Frankrijk

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Alles is werkelijk fantastisch!!! Ook de gastheer en gastvrouw zijn uitermate vruendelijk en behulpzaam

    • -

      Ik zou niets kunnen bedenken

    19 juli 2016
    Berna Nederland
  • B&B De Waterzooi

    Gent, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Ontbijt heerlijk en suite Zeer goed

    • -

      Niets

    3 juli 2016
    Jaap Nederland
  • B&B Esperanto

    Wevelgem, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De ruime kamer had comfortabele bedden en prima sanitaire voorzieningen. We genoten ieder ochtend van een heerlijk ontbijt en in de namiddag en avond was het goed toeven in de aangename tuin. Zeer attente gastheer en gastvrouw!

    13 juli 2016
    Frans Nederland
  • B&B De Libellen van Waaroost

    Waardamme, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De vriendelijkheid van Marjan en Peter, de prachtige omgeving, tuin, zwembad, hangmat, de prachtige ruime kamer...

    • -

      Ik zou het niet weten

    21 juli 2016
    Lieve België
  • B&B Art de Séjour

    Brussel, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Alles was top!Uitstekende ontvangst,vriendelijke man!Nederlands sprekend in Brussel,zou overal zo moeten zijn!Zeer proper en zeer ruime kamer!Gratis minibar,met zelfs fles goeie wijn!Goeie Restaurent tips! Frank.

    • -

      Niets!

    24 juli 2016
    Frank België
  • B&B Le Plat Pays

    Oostkamp, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Rustige, mooie omgeving en accomodatie. Leuke belevenis om te slapen in de yurt. Heerlijk, uitgebreid streekontbijt. Zeer vriendelijke mensen. Echt een aanrader!!

    25 juli 2016
    Nick België
  • Gastenkamers Beuk & Bos

    Nieuwerkerken, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      warme ontvangst streekgebonden produkten tijdens ontbijt rustige omgeving

    • -

      insecten

    25 juli 2016
    Marc België
  • 't Laaisterplakky

    Oude Bildtzijl, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Zeer vriendelijke gastvrouw, het appartement was gezellig aangekleed, erg schoon en van alles voorzien. Stapelbed voor de oudste twee kinderen en een babybedje met beddengoed voor de jongste. Goed dichtbij met de auto te parkeren. Op nog geen twintig minuten rijden van de boot voor Ameland. Aanrader dus!

    21 juli 2016
    Familie de Jong Nederland
  • B&B 4 Seasons

    Riemst, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Zoals altijd was het weer heerlijk vertoeven bij Nicole! Warme ontvangst, magnifieke kamers en elke morgen een gevarieerd, verrassend ontbijt! Top!

    25 juli 2016
    Hilde België
  • Stadslogement Westersingel

    Sneek, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Hygiene en staat van onderhoud van het gebouw waren erg goed. Het ontbijt was prima, de gastvouw vriendelijk.

    • -

      De treden van de trap naar boven mogen iets breder zijn, vooral met een (middel)zware koffer.

    24 juli 2016
    Ed Nederland
  • Hof

    Eindhoven, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Wij hebben een fantastisch verblijf gehad. Heerlijk ontbijt, zeer propere en mooie kamer, rustige omgeving en een vriendelijke gastheer met oog voor detail. Een heel leuk concept en een absolute aanrader!

    • -

      Niets op aan te merken

    25 juli 2016
    Marijke België
  • Koningsvlinder

    Veenendaal, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Gastheer en vrouw waren erg gastvriendelijke , een zeer hartelijk ontvangst echt bijzonder !

    • -

      Niets

    21 juli 2016
    Yvonne Nederland
  • Bed & Breakfast Orvelte

    Orvelte, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Gastvrij onthaal door de gastvrouw Henriette. Duidelijke uitleg over alles en de luxe van een ontbijt op de kamer op de tijd die wij wilden. Het ontbijt, de kamer en badkamer waren fantastisch! Omgeving prachtig en we weten nu weer wat donker en stilte betekenen; heerlijk!

    • -

      Wij waren er tijdens de fiets4daagse 2016. Het was erg warm en er kon helaas maar één klein raampje open om frisse lucht binnen te laten. Met name in de nacht was het ontzettend warm op de kamer. Jammer, voor ons het enige minpuntje.

    24 juli 2016
    Rob Nederland
  • B&B Hoeve Nijssen

    Asten, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Hartelijk onthaal, kamer goed uitgerust, veel gratis drankjes, snoepjes met o.a. zelfgebakken cake, grote tuin, uitstekend ontbijt in tuin.

    22 juli 2016
    Ongekend Nederland
  • B&B Huize Van Damme

    Nieuwpoort, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Ann en Noel zijn top gastvrouw en gastheer, heel vriendelijk ,veel uitleg over de buurt mooie kamer en lekker ontbijt. Een echte aanrader ! bedankt voor de fijne ontvangst. Peter en Natascha

    24 juli 2016
    peter België
  • B&B De Droomhoeve

    Nunspeet, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Deze B&B is een aanrader voor iedereen die even in alle luxe en stilte wil vertoeven. De gastvrouw is bijzonder vriendelijk en behulpzaam, de kamers zijn erg mooi ingericht en er is aan alles gedacht. Het ontbijt is heel uitgebreid en superlekker. Ook leuk dat het iedere dag een klein beetje anders is. Mochten we geweten hebben dat we ook 1 nacht van ons verblijf in de kamer met het rivierstenen bad konden slapen, zouden we dat zeker gedaan hebben! Nunspeet is ook een gezellig dorpje, met erg veel leuke eetgelegenheden.

    22 juli 2016
    Fran België
  • B&B Chambres d'O

    Oostende, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Alles: mooie ruime kamer, moderne badkamer, zeer verzorgd ontbijt, Nespresso-toestel op kamer (gratis koffie!), terras, ligging dicht bij centrum en zee, maar toch in rustige straat, vriendelijke ontvangst, ... .

    • -

      Niets

    21 juli 2016
    Raf België
  • Erve 'T Hacht

    Ane, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De rust, de mooie kamers en een heerlijk ontbijt.

    • -

      Dat we zelf onze bedden moesten opmakken en propere handoeken na 2 dagen zelf genomen.

    9 juli 2016
    René België
  • Villa Oldenhoff

    Abcoude, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Het was sjiek en mooi opgezet

    12 juli 2016
    Anselma Nederland
  • B&B 't Koolhof

    Nieuwpoort, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      ontvangst, rust, mooie kamer, ligging en super vriendelijke eigenaars

    25 juli 2016
    Dirk België

Populaire beoordelingen

Voer uw e-mailadres in en wij sturen u de bevestiging opnieuw

Voer een geldig e-mailadres in

Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar

Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is

Sorry, het is ons niet gelukt om de door u aangevraagde bevestigingen te versturen

Bestaande boeking beheren

  • Data wijzigen
  • Gastgegevens aanpassen
  • Accommodatie contacteren
  • Kamer upgraden
  • Boeking annuleren
  • En meer...