echte beoordelingen van reizigers zoals u

Hoe werkt het?

  • 1

    Het begint met een boeking

    Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

  • 2

    Gevolgd door een reis

    Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.

  • Ten slotte, een beoordeling

    Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.

Favoriete landen

  • The Address Dubai Marina

    - “Ligging naast winkelcentrum”

  • Comfort Inn Clare Central

    - “prijs / kwaliteit verhouding, locatie, ruime nette kamers, gastvrijheid van de eigenaren ( o.a. bij het ontbijt ) .”

  • Gran Estanplaza Berrini

    - “Kamer, totale inrichting, hygiëne en fitnessruimte”

  • The Inn at the Ninth Hole

    - “Persoonlijke en vriendelijke ontvangst”

  • InterCityHotel Mannheim

    - “A-locatie, dichtbij station. Fantastisch ontbijt.”

  • Hotel Soho

    - “modern ingericht, zeer proper, goede airco, vriendelijk personeel, prima gelegen, niet te groot.”

  • Les Chambres De La Renaissance

    - “perfecte locatie voor halte naar het zuiden dicht bij PEROUGE”

  • 10to12 Folkestone

    - “Uitstekende, enthousiaste gastvrouw en -heer. Uitstekende bedden. Leuke inrichting. Heerlijk ontbijt. De gastheer zat ons zelfs buiten op te wachten om een parkeerplaats voor ons te regelen.”

  • Kastro Guesthouse

    - “Owners are very helpful, location is really top! very good beds,”

  • Star Hotel Semarang

    - “alles.Mooie kamers.zeer schoon.Het personeel,zeer behulpzaam.De ligging aan de rivier,prachtige tuin en zwembad.Prima keuken.”

  • Agriturismo La Rosa Tea

    - “Zeer vriendelijke eigenaresse, zeer behulpzaam, schitterend uitzicht, prima ontbijt, allemaal vers klaargemaakt en iedere dag anders.”

  • Hotel New Station

    - “Dit was het beste hotel wat we geboekt hebben tijdens onze reis door japan”

  • Invito Hotel Suites

    - “DE RIANTE [44M2] KAMER , + BALKON !! HET 30 METER ZWEMBAD”

  • Hotel Oranjestaete

    - “Erg schoon. Smaakvolle inrichting.”

  • Apartment Sophia auf der Insel Wollin

    - “De locatie,de netheid van het apartement”

  • Quinta de Cachopães

    - “Prachtig domein en erg vriendelijke gastheer. Lekkere bio-appelsienen! Heerlijke broodjes en lekkere koffie.”

  • Cottages in Chernichnoe

    - “gastvrij onthaal. Goede talenkennis zeer proper , rustige omgeving dicht bij meer en rivier. gewoon top !”

  • iSanook

    - “De heerlijke airco en ruime opgeruimde kamer, badkamer en vriendelijke personeel!”

  • Crowne Plaza Istanbul Oryapark

    - “service en bereidwilligheid”

  • Aarchway Inn

    - “Grote kamer Met 3 bedden”

Recente beoordelingen

  • Rivertide Lodge

    Knysna, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      De kamer was heel mooi in een stijl aangepast aan de de sfeer van de zee. De douche was zalig.Het ontbijt was uitgebreid en zorgzaam klaar gemaakt door de gastvrouw.

    • -

      De fontein in de tuin of bij de buren maakte wel heel wat lawaai.

    11 februari 2016
    andré België
  • Qui Si Sana Guest House

    Montagu, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • +

      Het is heel idyllisch gelegen : het zicht vanuit het zwembad is adembenemend mooi. De tuin heeft verrassende hoekjes. Het gasthuis is heel charmant ingericht. Ee eigenaars zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

    • -

      De badkamer was aan de primitieve kant wat betreft comfort. Ze leek gedateerd.

    11 februari 2016
    andré België
  • Suzhou Aster Hotel

    Suzhou, China

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • +

      Metro station aan de overkant van de straat.

    • -

      Dat je met 2 personen maar 1 gratis ontbijt krijgt en voor het andere dus moet betalen. Dit wordt nergens vooraf gemeld.. Vermeld dit gewoon!

    11 februari 2016
    john Nederland
  • Surfcamp Guanico

    Pedregal, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • +

      Relaxte sfeer, heerlijk eten en vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijke plek.

    • -

      Niks

    11 februari 2016
    Anja Nederland
  • Moeraki Boulders Kiwi Holiday Park

    Hampden, Nieuw-Zeeland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      De locatie aan het strand

    • -

      Het is een camping en slecht internet

    11 februari 2016
    Marjan Nederland
  • Treetops B&B

    Portobello, Nieuw-Zeeland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Geweldige locatie en prima ontbijt

    • -

      Het ligt op een heuvel, dus altijd met de auto naar het dorp

    11 februari 2016
    Marjan Nederland
  • Family House

    Hội An, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Grote kamer met zongericht terras, op een goeie locatie (tussen de oude stad en het strand). De gratis fietsen waren heel handig.

    • -

      De douches waren koud en de vloer was nogal vuil. De lakens waren niet ververst toen we aankwamen, maar dat werd opgelost toen we het vroegen.

    10 februari 2016
    Eduard België
  • Posada Del Gaucho

    Montevideo, Uruguay

    Nog geen beoordelingen
    • +

      Aardig personeel, locatie ligt redelijk centraal.

    • -

      Er was geen airco waardoor het bloedheet was op de kamer. Er waren ongekend veel muggen op de kamer waardoor ik vier nachten niet heb kunnen slapen. Het is één grote chaos in het hostel. De badkamers worden te weinig onderhouden voor het grote aantal mensen. Hierdoor is de vloer continue nat en is er vaker geen dan wel wc papier. Idem voor het ontbijt. Met een beetje geluk heb je meteen te eten, heb je pech moet je wachten om iets te drinken.

    11 februari 2016
    Guy Nederland
  • Courtyard by Marriott Orlando Airport

    Orlando, Florida, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • +

      Vriendelijk en behulpzaam personeel Goede ligging bij luchthaven

    11 februari 2016
    frank België
  • El Misti Rooms

    Rio de Janeiro, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • +

      Goede locatie, behulpzaam personeel

    • -

      Toiletten vaak verstopt,niet heel schoon maar dat kwam.misschien Door de carnaval, kleine kamer met 9 mensen waar de deur van de badkamer amper dicht kon

    11 februari 2016
    Anoniem Brazilië

Goed scorende hotels

  • Europa
  • Australië / Oceanië
  • Azië
  • Midden-Oosten
  • Noord-Amerika
  • Caribisch Gebied
  • Afrika
  • Centraal Amerika
  • Zuid-Amerika
  • Appartement Sea Breeze

    Zandvoort, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Een super aangename locatie

    • -

      Misschien wel de verwarming.

    26 januari 2016
    Alain België
  • B&B Appartementen Engelenhof

    Stevensweert, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Warm onthaal,zeer behulpzame eigenaar. Super ontbijt,zeer genoten,komen zeker nog eens terug

    • -

      Bedden iets aan de harde kant en laag

    17 januari 2016
    Mary Nederland
  • Bed and Breakfast Kiste Trui

    Mook, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Fantastische gastvrouw, we hebben ons nog nooit zo welkom gevoeld. Het ontbijt was een ware verwennerij, het huis mooi schoon en warm en smaakvol ingericht. We kregen zelfs een sinterklaascadeautje/verrassing voor ons en ons ongeboren kindje. Echt fantastisch. De locatie is ideaal, je stapt gelijk het bos in en de hei op. De buren zijn erg vriendelijk en ik als zwangere vrouw voelde me zodoende in het bos erg veilig en op mijn gemak. Mook is echt een mini paradijsje, echt voor iedereen geschikt. Eetgelegenheden zijn op loopafstand. De ervaring was echt om nooit te vergeten!

    • -

      Niks, Annie is geweldig :)

    8 december 2015
    Suzanne Nederland
  • B&B 7T

    Brugge, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Super vriendelijke en gastvrije bewoners. Een verblijf waar comfort van de gasten centraal staat. Hele mooie kamer en heerlijk ontbijt!

    • -

      Helemaal niets

    17 januari 2016
    Mirthe Nederland
  • B&B De Rentmeesterhoeve

    Reningelst, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Tot in de puntjes verzorgd. Je krijgt veel meer dan je nodig hebt. Ontbijt is fantastisch, badkamer super de luxe, kleine attenties wachten je op in de kamer... De gastvrouw maakt duidelijk een erezaak van de perfecte ontvangst!

    1 december 2015
    Annelies België
  • Feriendomizil am Lindenplatz

    Bullay, Duitsland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De totale ontvangst en de ontzettend goed schoongemaakte kamer

    31 december 2015
    Bas Nederland
  • Le Coeur des Iles

    Messas, Frankrijk

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De bijzonder vriendelijke ontvangst!!

    • -

      Niets

    4 februari 2016
    Cornelia Nederland
  • B&B Au Grenier

    Gent, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Een oase van rust met alle comfort voor gezellige avonden (open haard, TV, DVD speler met ruime keuze aan Dvd's, kaarsjes, thee, koffie en drank...) en toch de mogelijkheid om efficiënt te kunnen werken (ruime tafel, goedwerkende WIFI, mogelijkheid om zelf eten te maken of op te warmen,...). En dan niet te vergeten en zeer belangrijk: een TOP gastvrouw die voor alles zorgt en je 's morgens verwent met het lekkerste ontbijt dat je kan wensen. Volop genieten van begin tot einde!

    4 februari 2016
    Christel België
  • Bed & Breakfast Monument076 Etten-Leur

    Etten-Leur, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Perfect ontbijt

    2 februari 2016
    Anoniem Nederland
  • B&B 4 Seasons

    Riemst, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Het ontbijt was heerlijk, er was niets te kort. De uitbaatster zorgt ervoor dat je een zorgeloos verblijf hebt. De kamers zijn van alles voorzien en zijn zeer netjes. Top B&B!

    • -

      Niets

    2 februari 2016
    Simen Noorwegen
  • B&B Eti-Garden

    Houffalize, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Top ! Alles ! Een aanrader

    • -

      /

    2 februari 2016
    sofie België
  • Gastenkamers Beuk & Bos

    Nieuwerkerken, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      We voelden ons zeer welkom. Eigenaars zijn zeer gastvrij en super lief...alles kan gevraagd worden 😉 Lekker uitgebreid ontbijt met gezellige babbel...wat wil je nog meer op een zondagochtend 👍🏻

    2 februari 2016
    Sohela België
  • Chambres d'Hôtes de la Junchère

    Saint-Hilaire-de-Court, Frankrijk

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Zeer vriendelijke ontvangst. Zeer behulpzaam, niets is te gek!

    20 september 2015
    Anoniem Nederland
  • B&B De Waterzooi

    Gent, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De ligging, de suite, ontbijt, de gastvrijheid.

    24 november 2015
    Adriaan Nederland
  • B&B Esperanto

    Wevelgem, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Goed ontbijt en vriendelijke mensen.

    9 februari 2016
    Benoit België
  • Bed & Breakfast Orvelte

    Orvelte, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      B&B ligt in een leuk gezellig dorp. Mooie ruime kamer. Hoewel basic ingericht, erg comfortabel. Verblijf afgesloten met een goed uitgebreid ontbijt gebracht op de kamer. Heel vriendelijke behulpzame gastvrouw.

    • -

      Geen negatieve opmerkingen. Prima prijs-kwaliteitverhouding.

    9 februari 2016
    Nico Nederland
  • B&B Le Plat Pays

    Oostkamp, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Het overheerlijke ontbijt en de hartelijke ontvangst!

    • -

      Beetje last van de autostrade die je in de verte hoort.

    25 januari 2016
    Dorien België
  • De Paasloërhof

    Paasloo, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Uitgebreid ontbijt. Info over de omgeving. Vriendelijke en behulpzame gastvrouw. Goede bedden. Stilte rondom de B&B.Gratis gebruik van drankjes uit de koelkast. Fles wijn ter verwelkoming, + koffie en thee. Uitgebreide boekenkast. DVD's ter beschikking. Goede WiFi-verbinding.

    • -

      Wat matig licht om goed bij te kunnen lezen. Temperatuur van de kamer niet zelf in te stellen. (alleen m.b.v. een straalkacheltje)

    7 januari 2016
    To Nederland
  • 't Laaisterplakky

    Oude Bildtzijl, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Vriendelijkheid. En hele goede bedden. Erg schoon.

    5 januari 2016
    peter Nederland
  • B&B Huize Van Damme

    Nieuwpoort, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De gezellige kamer, het prachtige ontbijt, de à la minute gemaakte koffie, de leuke babbel met de gastvrouw en -heer,...

    • -

      Er was werkelijk niks aan te merken op het verblijf!

    26 januari 2016
    Inge België
  • Hof

    Eindhoven, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Een eigen gratis parkeerplek, een super verzorgde accommodatie waar geen vuiltje te vinden was. Prijs kwaliteit echt top! Het ontbijt maakte het helemaal compleet. Wij komen graag terug!

    7 februari 2016
    Carmen Nederland
  • B&B Au Lit Jerome

    Antwerpen, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Het is uitermate goed verzorgd, de gehele inrichting is met veel smaak uitgezocht, waardoor je het verblijf ervaart als iets heel persoonlijks en speciaals.

    3 februari 2016
    Henk Nederland
  • Vliegtuigsuite Teuge

    Teuge, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De faciliteiten en gastvrijheid. Een geweldige ervaring!

    26 januari 2016
    Jimmy Dik Nederland
  • Koningsvlinder

    Veenendaal, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Het warme welkom en de vriendelijkheid van meneer en mevrouw!

    9 februari 2016
    Karni Nederland
  • Erve 'T Hacht

    Ane, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Zeer comfortabele kamer! Vriendelijke ontvangst, heerlijk ontbijt en een mooie landelijk omgeving.

    • -

      Niets

    9 februari 2016
    Esther Nederland
  • B&B Hoeve Nijssen

    Asten, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      heerlijk ontbijt , rust , en een goede ontvangst , gaan zeker terug in de zomer voor de rust en te genieten van de mooie tuin

    • -

      alles was in orde

    8 februari 2016
    Marc België
  • B&B Chambres d'O

    Oostende, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Ontbijt was lekker, ontvangst was super, kamer was prachtig.

    2 februari 2016
    Rafael België
  • B&B Nieuwhof

    Gistel, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      De eenvoud van de kamer sluit naadloos aan bij het uitzicht op de polders. Van dat uitzicht genoot ik ten volle vanuit de zithoek. De ontvangst was oprecht hartelijk.

    7 januari 2016
    GODELIEVE België
  • Villa Oldenhoff

    Abcoude, Nederland

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Heerlijke kamer, stijlvol ingericht, van alle gemakken voorzien en fantastische douche. Het ontbijt was super lekker en vers, perfecte oplossing met de woonkeuken voor de diverse gasten.

    9 februari 2016
    Geert Nederland
  • B&B 't Koolhof

    Nieuwpoort, België

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      één woord: perfect!

    1 februari 2016
    Katrien België
  • Rock Villa

    Hội An, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Het personeel was enthousiast, geïnteresseerd en lette goed op of ze iets voor hun gasten konden doen. Niets was te gek! Het eten was geweldig. De locatie is bijna mooier dan op de plaatjes en ligt in de rust maar toch zo dicht op de gezellige stad! De kamers zijn gezellig en mooi ingericht!

    • -

      Pffff zo moeilijk. Het weer viel tegen mar ja. Daar doe je niets aan!

    28 januari 2016
    Jacco Nederland
  • The Kayon Resort

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Alles was perfect: de omgeving, het personeel,het eten, de kamer, de shuttle service en de dagtrips die je kon maken met chauffeur die goed Engels sprak en alles uitlegde.

    • -

      Niets.

    23 januari 2016
    John Nederland
  • Solaluna Beach Homestay

    Amed, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Heerlijk plekje!!!!

    25 november 2015
    Lieselotte Nederland
  • Hanoi La Siesta Hotel & Spa

    Hanoi, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Dit hotel is het meeste geweldige hote voor geweest in Vietnam. Van binnenkomst tot vertrek alles uitstekend geregeld. Heerlijke bedden, ontbijt, kamers en service.

    • -

      Niks

    18 december 2015
    Lisette Nederland
  • The Puli Hotel And Spa

    Shanghai, China

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Een uitstraling van rust en harmonie ten midden van een hectische grootstad...

    • -

      Geen

    15 november 2015
    Dominique België
  • Teja Home Stay

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De mooie tropische tuin midden in Ubud. De locatie was top. Het is een oase van rust aan een zijstraatje van de hoofdstraat. De prijskwaliteits verhouding is geweldig! Ook de eigenaar/ het personeel is erg aardig.

    • -

      -

    30 oktober 2015
    Anoniem Nederland
  • Black Penny Villas Ubud

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Het uitzicht was prachtig met zwembad! Personeel was super vriendelijk.. Altijd voor alle vragen of hulp Beschikbaar!! Gewoon top

    24 januari 2016
    Khadari België
  • Hotel Tugu Malang

    Malang, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Absoluut het beste hotel op Oost Java. Het hotel is een waar museum met alleen authentieke en waardevolle voorwerpen. Voor Nederlandse bezoekers aan Malang ....een must en zeker zijn prijs waardig.

    27 december 2015
    Banyuwangi Nederland
  • Kubu Garden

    Nusa Dua, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Grote, nette, schone kamer met goed bed. Fijne pool om lekker af te koelen.Uitgebreid ontbijt, eten zeer goed.4 sterrenkok, perfecte service van hele staf en zeker van Kadek en Made. Prima prijs- kwaliteitsverhouding. Aanrader voor iedereen die zuid Bali bezoekt.

    30 januari 2016
    Martin België
  • Khaosok Good view Resort

    Khao Sok, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Het uitzicht vanaf het terras is geweldig. De eigenaars zijn lieve mensen en supergastvrij. Het eten is heerlijk. Alles was schoon en heerlijke ligstoelen op het terras. Een paradijs in Thailand, een plek om terug te keren.

    • -

      Helemaal niets

    26 januari 2016
    R. Nederland
  • Alur Beach Homestay

    Amed, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Mooi ruim huisje, met fijn terras .Prachtige ligging aan het strand

    • -

      Niets

    8 februari 2016
    Paulina Nederland
  • Khao Sok Jasmine Garden Resort

    Khao Sok, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      De kamer aan het zwembad, ontbijt, locatie

    20 januari 2016
    Sebastiaan Nederland
  • Bubu Racok Homestay

    Amed, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam! Stonden altijd voor ons klaar om te helpen (ritje naar de ATM, tickets regelen voor de Gili's, klaarmaken zelf gevangen vis, etc). Mooie grote schone kamer. Luxe ontbijten met pannenkoeken, omelet en vers fruit op het strand met een prachtig uitzicht op de vulkaan. Tevens sta je binnen 10 stappen in de zee om te snorkelen (snorkels zijn in de homestay te huur). Kortom, Bubu Racok is echt een aanrader!

    • -

      Geen

    25 januari 2016
    Lesley Nederland
  • Battambang Resort

    Battambang, Cambodja

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      uitstekende, landelijke ligging in een quasi paradijselijke omgeving

    18 januari 2016
    lieven België
  • Villa Belindo

    Lovina, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De vriendelijkheid van het echtpaar die het complex beheren.

    17 november 2015
    Rene Nederland
  • Eastern & Oriental Hotel

    George Town, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Beste hotel in Maleisië. Prima kamer, uitstekende service. Extra plus voor de fitness, drankje en hapje om 1800 uur inclusief.

    8 februari 2016
    Gerry Nederland
  • U Sathorn Bangkok

    Bangkok, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Alles was helemaal perfect in dit hotel.

    • -

      de wijk waarin het hotel lag was enigszins saai, geen winkeltjes, markten en niet veel echt Thaise restaurants. En naast het hotel werd gewerkt aan een nieuw hotel, wat af en toe herrie met zich meebracht.

    4 februari 2016
    Johannes Italië
  • Tebesaya Cottage

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Vlak bij het strand en de bekende strandclub Potato Head. Heel aardig personeel. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik kom hier nog een nachtje terug voor we weer naar huis vliegen na een rondreis in Bali.

    • -

      Net te ver van het centrum om te lopen ivm de hitte, maar de taxi (op de meter) is erg goedkoop dus daardoor is het niet erg.

    12 januari 2016
    Carolina Nederland
  • Puri Mas Boutique Resort & Spa

    Senggigi , Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Het complete plaatje:leuk personeel, gemoedelijkheid en alle comfort.

    • -

      Geen tegenvallers te melden.

    19 december 2015
    Ronald Nederland
  • Baan Jaru

    Chiang Rai, Thailand

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      De ontvangst is hartelijk. Men spreekt goed Engels. Baan Jaru ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden.

    • -

      Er was helemaal niets wat tegen viel.

    31 januari 2016
    P. Nederland
  • Nyoman Sandi Guest House

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Fantastische service en zeer vriendelijk personeel!

    31 januari 2016
    Erik Nederland
  • Anumana Ubud Hotel

    Ubud, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Verwelkomend personeel, je voelt je meteen thuis, westers comfort en luxe, zwembad, afternoon tea met iets lekkers, prettig om in thuis te komen na de warmte en intensiteit van Ubud.

    • -

      De Balinese muziek, die in het restaurant werd gedraaid, begon mij tegen te staan omdat het steeds hetzelfde klinkt.

    16 november 2015
    Marion Nederland
  • Balai Serama Guesthouse

    Kuala Tahan, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Mooie kamers en het eten is echt heerlijk.

    • -

      Niks

    6 februari 2016
    Nadine Nederland
  • My Dream Boutique Resort

    Luang Prabang, Laos

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      De bediening was super, men kwam geregeld vragen of men iets kon doen. Wij wilden een scooter huren en het hotel heeft alles geregeld, stond klaar in het hotel zelf. Nadien hadden we platte band en de manager van het hotel had voor ons geregeld dat er korting was. Ontbijt is zeer goed. Mooie tuin. Toplocatie, slechts op 5 min te voet van het stadscentrum, over een mooie bamboo brug. Zeer kwaliteitsvol hotel voor weinig geld.

    25 januari 2016
    delphine België
  • Hotel ICON

    Hong Kong, Hong Kong

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      goede bedden, schoon, perfect ontbijt, mooie locatie

    • -

      De prijs

    24 januari 2016
    Peter Nederland
  • Hue Serene Palace Hotel

    Hue, Vietnam

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Super goed hotel met een fijn ontvangst! Een vers sapje en vers fruit! Kamer was modern en schoon. Kregen zelfs een bosje bloemen en taart voor onze huwelijksreis! Ontbijt ook heerlijk met wederom veel vers fruit!

    3 februari 2016
    Patrick en Nicol Nederland
  • Dash Hotel Seminyak

    Seminyak, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Supervriendelijke & kundige staf . Zeer goed ontbijt . Mooi design hotel .

    • -

      Op het ( mooie ) dakterras geen enkele parasol of beschutting , dus als de zon schijnt verbrand je en als het regent word je nat .....

    27 januari 2016
    wim Nederland
  • Hotel Majapahit Surabaya

    Surabaya, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Accommodatie

    11 december 2015
    Rudolph Nederland
  • Rumah Mertua Boutique Hotel & Restaurant

    Jogjakarta, Indonesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Heerlijk klein familie hotel met meer dan UITSTEKENDE SERVICE. Goede wifi. Alles lekker schoon.

    27 januari 2016
    jose Nederland
  • Traders Hotel Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Service, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

    25 januari 2016
    Linh Nederland
  • Ocean Blue Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Fantastische locatie. Rustig gelegen. Prima uitvalsbasis voor rest Bonaire.

    • -

      Niets

    11 november 2014
    Johannes Nederland
  • Mondi Lodge

    Dorp Sint Michiel, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      sfeervolle accommodatie, gezellige sfeer, uiterst vriendelijk personeel en prima service.

    2 februari 2016
    Aernout Nederland
  • B&B Hacienda La Bougainville

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Gastvrij en gemoedelijke ontvangst en behandeling. Schoon. Smaakvol ingericht. Uitgebreid en gevarieerd ontbijt. Vorstelijke behandeling.

    • -

      Het ligt een beetje afgelegen, maar met een auto is dat geen probleem en de omgeving is heerlijk rustig.

    23 december 2014
    Patricia Nederland
  • Boardwalk Small Hotel Aruba

    Palm Beach, Aruba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Gezellig kleinschalig complex, sfeervolle appartementen gelegen kn een prachtige tuin. Huisjes ruim, en dagelijkse schoonmaak.

    • -

      Geen losse broodjesservice.

    30 juli 2015
    Marco Nederland
  • Goood Resort

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Ankie is een geweldige gastvrouw die er alles aan doen het je naar de zin te maken. Ze belde speciaal met de vraag of we een verse maaltijd wilden, omdat we laat aankwamen. Ze heeft ons zelfs een keer naar de stad gebracht. Ontbijt was ook geweldig verzorgd: vers fruit met yoghurt en soorten muesli en daarna kan je naar wens bijv. pannekoekjes of een ommelet eten. Alles is schoon, airco werkt goed en de sfeer is ontspannen.

    19 oktober 2015
    Anke Nederland
  • Blachi Koko Apartments

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Het warme welkom op het vliegveld en ook met drankjes in de koelkast! Een aangenaam appartement op een prima locatie met heerlijke tuin. De gastheer en gastvrouw zijn altijd behulpzaam en maken het verblijf helemaal geweldig!

    24 januari 2016
    Johan Nederland
  • Bleu Emeraude Residence

    Grand Case, Saint-Martin

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Zeer ruime kamers, uitstekende locatie aan het starnd

    • -

      niets

    7 februari 2016
    J.C.M. Nederland
  • Bed and Breakfast Sun Sea Sleep

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Jet en Marco zijn zeer gastvrije mensen, vanaf de eerste dag geven ze je een gevoel van thuis te zijn. Niet te veel regels, als je gezellig met hun en met de gasten samen wilt zitten en ervaringen delen of je juist wilt afzonderen, alles kan. Erg leuk. Service staat vooraan, en niet omdat het zo hoort, maar omdat ze echt zo zijn. Ook de faciliteiten zijn goed, ontbijt, perfecte wifi en auto kan op de binnenplaats neergezet worden. Het is ons erg goed bevallen.

    10 februari 2016
    Michel Thailand
  • Baoase Luxury Resort

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Beste Hotel van Curaçao, Heerlijk strand veel bedden. Ontbijt niet normaal goed, geld meer dan waard!

    • -

      niets

    31 januari 2016
    Patrick Nederland
  • El Beaterio

    Santo Domingo, Dominicaanse Republiek

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Goede sfeer en fijne mensen

    24 januari 2016
    Christine Nederland
  • B&B Bellavista

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      ontbijt was goed ,prachtige ligging vriendelijke mensen.

    4 februari 2016
    Rick Nederland
  • Selera Dunia Boutique Hotel

    Windwardside, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De accomodatie is ruim schoon en mooi. Heerlijk ontbijt en een prachtig uitzicht. Heel gezellig met Hennie en Yennie.

    • -

      Niets.

    29 november 2015
    Jacques Nederland
  • Queens Gardens Resort - A Hampshire Classic

    Windwardside, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Prachtige lokatie,super service

    16 november 2015
    Anoniem Nederland
  • Mirador Apartments

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Accomodatie naar Europees model. Internationale europese stopcontacten, warm water, erg hygienisch.Erg gastvrije hostess en vriendelijk

    • -

      De wifi verbinding hield op zodra je een paar passen van het terrasje af was, hoewel het zwembad er vlak naast lag

    9 december 2015
    Johan Nederland
  • Casa-Calexico

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      De gastvrijheid en de leuke huisjes

    • -

      Het aantal muggen

    3 februari 2016
    Johannes Nederland
  • Villa Vermaire

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      de hartelijkheid en goede zorgen van de gastvrouw en gastheer ,die elke morgen een fantastisch ontbijt verzorgden. goede tips gaven ,en hun 100 % inzet om het ons naar de zin te maken

    • -

      af en toe gehorig .maar gezien het kort verblijf viel het mee

    9 februari 2016
    Ingrid Nederland
  • Hibiscus Beach House

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Mooie, rustige accomodatie. Eigenaren zijn erg gastvrij en vriendelijk. Jan Thiel Strand ligt op loopafstand. Erg prettig verblijf gehad, handig dat ze ook zelf 2 auto's hebben die je kunt huren. Goed uitgebreid ontbijt met iedere dag een verschillend sapje en wat lekkers (pancakes of omelet enz) naast brood/yoghurt. Eigenaren helpen je ook met het reserveren van excursies en geven handige tips!

    29 januari 2016
    Esther Nederland
  • Marazul Dive Resort

    Sabana Westpunt, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Ligging + huis comfort, uitzicht, rust,

    • -

      Appartement laatste nacht

    2 januari 2016
    Heleen Nederland
  • Quints Travelers Inn

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • +

      Ben nu voor het 2e jaar op rij hier geweest. Topkamers!

    15 januari 2016
    Anoniem Nederland
  • Wanapa Lodge

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Goede service vh personeel en mooie rustige locatie. Erg flexibel tijdstip waarop ontbijt wordt klaargemaakt.

    • -

      Slapen zonder airco is geen optie, te warm dus altijd airco aan (extra betalen)

    8 januari 2015
    Anoniem Nederland
  • Djambo

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Super gastvrij, knus hotel in Kralendijk! De eigenaren, twee stellen, zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Voor onze baby hadden ze een babybedje en een kinderstoel, ideaal.

    • -

      Niks viel tegen! Alleen zou het hotel helemaal perfect zijn geweest als er een restaurant bij zat, zodat we op babyfoon afstand lekker konden eten zonder zelf te hoeven koken ;-)

    4 februari 2016
    Loukje Nederland
  • Central Hotel Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Enorm warme ontvangst, heerlijk ontbijt met vers fruit en versbereide ontbijtgerechten, leuke centrale locatie vlakbij het strand.

    7 februari 2016
    Sabine België
  • CuraVilla

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      We boekte een appartement maar kregen als (gratis) upgrade de er boven gelegen villa, met 3 slaapkamers, keuken,woonkamer, terras enz. super luxe en dit was dan ook een aangename verrassing. Het is gelegen op een beveiligdpark genaamd "Jan Sofat" wat zorgt voor een veilig gevoel. Het zwembad is heerlijk om even af te koelen. Verder is er alles aanwezig om je vakantie aangenaam te maken. Heerlijke zachte bedden en een goed werkende airco. De gastheer en gastvrouw zijn toppers, altijd goed te bereiken voor vragen of opmerkingen. Onze huurauto werd op het laatste moment geannuleerd maar dankzij een tip van de gastvrouw toch nog een auto kunnen huren, wat wel nodig is op curaçao. Wij zouden zo weer terug gaan (ook als we wel het appartement hadden gekregen wat we geboekt hadden ;))

    • -

      niets

    24 januari 2016
    Ben Nederland
  • Divers Paradise Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Super bedden, vriendelijke behulpzame eigenaren, schoon. Kortom een geweldige plaats om te verblijven

    • -

      NIETS op aan te merken

    2 februari 2016
    lilian Nederland
  • La Maya Beach Curacao

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Mooi schoon appartement. Mooi zwembad. Heel rustig gelegen.

    • -

      Strand heel nep en uitzicht niet leuk. Ik zou er niet gaan zwemmen. Auto nodig.

    7 februari 2016
    ella Nederland
  • Wonders Boutique Hotel

    Oranjestad, Aruba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      We hebben een fantastische tijd gehad in Wonders Boutique Hotel op Aruba. Het ligt heel centraal net aan de rand van Oranjestad, waar je je auto goed kunt parkeren op de eigen afgesloten parkeerplaats. Mooie kamers, zowel de studio als de slaapkamers zijn stijlvol ingericht en tot in de puntjes verzorgd met dagelijks schone handdoeken ed. Heerlijk zwembad in luwerrijke idylische tuin. Lekker ontbijt, en iedere dag kon je koelbox, stoelen en snorkelmateriaal vrij meenemen en gebruiken voor een heerlijke stranddag. Een absolute aanrader voor ondernemende vakantiegangers, die ook gesteld zijn op rust en privacy. Ook voor zakelijk verblijf aan te raden i.v.m. goed wifi ed.

    9 februari 2016
    Irene Nederland
  • Oasis Guesthouse

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Alles! Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Als je wil verzorgen zij een heerlijk uitgebreid ontbijt. De kamer was ruim en schoon en de douche was fijn. Handig ook dat we gebruik konden maken van de grote complete keuken en dan gezellig eten aan de grote tafel buiten. Je hebt wel eigen vervoer nodig.

    29 januari 2016
    Corinna Nederland
  • The Beach House

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Vriendelijk personeel, mooi en modern appartement, mooie locatie

    10 januari 2016
    Frank Nederland
  • Wayaca Mini Resort

    Willemstad, Curaçao

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      schone appartement,buiten accommodatie.

    • -

      niets

    6 februari 2016
    Jelte Nederland
  • You&Sea Bonaire Apartments

    Kralendijk, Bonaire, Sint Eustatius en Saba

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Ontzettend aardige contactpersonen (Gian en Simona). Rustige plek met heerlijk zwembad en ligbedden. Prima lokatie (met auto), geen last van vliegveld.

    • -

      Niets

    3 januari 2016
    Gezin met jonge kinderen Nederland
  • Purple House

    Kaapstad, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De gastvrijheid van en de huiselijke sfeer vonden wij heel tof. We hadden totaal geen gevoel in een grote stad te zitten.

    • -

      Dat we al zo snel weg moesten daar we maar 3 nachten hadden geboekt.

    27 december 2015
    Pascal België
  • Riad Les Nuits de Marrakech

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • +

      Persoonlijke aandacht geweldig. we hebben een goed lesje onderhandelen gehad en hoorden waar het leuk was om naar toe te gaan (bv welke kookcursus het leukst was, welke hamam heerlijk was) en hoe we ons het beste konden gedragen. Als we in de riad aankwamen was er altijd thee me een koekje of een glaasje wijn. We werden helemaal in de watten gelegd. Heerlijk

    7 februari 2016
    Maria Nederland
  • Casart Game Lodge

    Grietjie Wildreservaat, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Een heerlijke kleinschalige en authentieke lodge waar het aan niets ontbreekt! De ronde hut waar wij verbleven was perfect, met elke dag olifanten voor het terras, heel bijzonder. Het eten was zeer goed verzorgd en Jan en Sonia leggen al hun gasten in de watten! De game drive in Grietjie met gids Heppie was erg leuk waarbij we verschillende dieren (olifanten, giraffes, kudus, nijlpaard, impalas, waterbok, buffels, bavianen) hebben kunnen spotten!

    • -

      Eigenlijk niets. De locatie is in een private reserve met een uitdagende en spannende route daar naartoe. Ik denk wel dat het een uitdaging is om hier de big 5 te spotten, maar kruger is om de hoek!

    14 januari 2016
    Marlies Nederland
  • The Cottage on 55

    Franschhoek, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      De eigenaars waren heel aardig en attent. Alles was super schoon en mooi ingericht. Erna regelde ook voor ons een onvergetelijk diner bij The Tasting room en een goede lunch bij het mooie Delaire Wine Estate . Een fantastische afsluiting van een mooie reis in Zuid-Afrika!

    • -

      Helemaal niets

    25 januari 2016
    Marie-France Nederland
  • Waterfront Lodge

    Knysna, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Heel mooie lodge, keilieve mensen en het beste ontbijt ooit ! Prachtig zwembad en vooral een heel mooie locatie !

    • -

      Er viel ons helemaal niks tegen. Alles was gewoon supergoed !

    7 januari 2016
    Nadine België
  • JustFor2

    Wilderness, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Zeer genoten van ons verblijf, 1 nacht is veel te kort!

    30 januari 2016
    Coby Nederland
  • Hermanus Dorpshuys Guesthouse

    Hermanus, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Comfortabel , rustig gelegen onderkomen met zeer klantvriendelijke eigenaren.prachtig autenthiek interieur.

    9 februari 2016
    Francois Nederland
  • Montagu Vines

    Montagu, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Gastvrijheid, prachtige tuin met heerlijke ligbedden en handdoeken voor bij het (kleine )zwembad. Tips van Pam.

    • -

      Niets

    4 februari 2016
    Jacoline Nederland
  • Bollard Bay House

    Knysna, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      De rustige ligging, mooi uitzicht

    • -

      Meestal staat er een gesloten flesje water, nu stond er enkel een bokaaltje, drink er best niet van want mij is het niet goed bekomen

    30 november 2015
    Annie België
  • 88 Baron van Reede Guesthouse

    Oudtshoorn, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Ongelooflijk aardige eigenaren, met allerlei tips en diner suggesties.

    7 februari 2016
    ROB Nederland
  • 5 Camp Street Guesthouse & Self-catering

    Kaapstad, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Fantastische locatie midden in Kaapstad met allerlei geweldig leuke restaurants op loopafstand. Heel ruim appartement. Alles aanwezig. Schoon. Uiterst vriendelijke eigenaren. Absoluut een aanrader.

    • -

      Niets

    21 december 2015
    A Nederland
  • Riad Villa El Arsa

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      prettige ontvangst, goed adviezen over wat wel en wat niet, heerlijk ontbijt

    • -

      niets

    30 januari 2016
    Cornelis Nederland
  • Ballinderry, The Robertson Guest House

    Robertson, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Geweldig mooi guesthouse! Luuk en Hilde zijn heel leuke gastheer en gasvrouw, geven leuke tips en wat diner betreft, nergens meer heen gaan; Hilde kookt de sterren van de hemel. Ze schotelt je iedere avond weer een topdiner voor. Heerlijk gegeten. Hopen bij een volgend bezoek aan Robertson weer bij hun te mogen verblijven.

    • -

      Niets.

    28 januari 2016
    Nelly Nederland
  • 138 Marine Beachfront Guesthouse

    Hermanus, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De piekfijn gedetailleerde en perfecte inrichting van het huis en dito begeleiding van Belinda, de owner. Ook de tips ivm restaurants en omgeving zijn top.

    • -

      Nihil

    29 december 2015
    GereV België
  • Anchor Bay Guest House

    Kaapstad, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Van het bed tot aan de handdoeken en van de gratis koffie tot aan het balkon, alles was van geweldige kwaliteit. Echt een heerlijk verblijf. Burt en zijn vrouw zijn daarnaast ongelooflijk behulpzaam en vriendelijk.

    • -

      Klein minpunt waren de parkeergelegenheden, door de ligging in Seapoint met z'n smalle straatjes was het soms lastig een plekje te vinden

    21 januari 2016
    Michel Nederland
  • Botlierskop Private Game Reserve

    Reebok, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      - Erg professioneel personeel - Hielden goed rekening met glutenallergie - Details (persoonlijke menu kaart, handgeschreven welkomstkaartje) - Safari zonder andere toeristen - Dubbele douchen buiten de tent :)

    • -

      Geen mindere ervaring gehad. Wel gebruik gemaakt van een last minute boeking deal, hierdoor de helft van de prijs betaald. De volle prijs betalen als je in een tent slaapt vonden wij wel erg veel. Daarom prijs kwaliteit verhouding ietsje lager beoordeeld.

    17 januari 2016
    Ewoud Nederland
  • De Kloof Luxury Estate

    Swellendam, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      mensen, ligging, uitstraling gebouw, tuin,kamer, faciliteiten, verzorging, ontbijt,zwembad, massage, alles een groot feest

    • -

      helemaal niets alles 100%

    26 januari 2016
    Antonius Nederland
  • Riad Itrane

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Iedere morgen stond een heerlijk ontbijt op ons te wachten. Goede service met correcte informatie en advies. Dit was ons eerste bezoek aan Marokko en achteraf was het erg fijn om een goede basis te hebben in een stad als Marrakech. Ook zijn verschillende trips geregeld die allemaal fantastich waren!

    3 december 2015
    nelleke Nederland
  • Riad Tafilag

    Taroudant, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam, uitstekend ontbijt en diner, niets is teveel!!

    29 december 2015
    René Nederland
  • Drostdy Hotel

    Graaff-Reinet, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Heerlijk luxe hotel. Leuke patio's met zwembadje.

    • -

      Het uitserveren bij het diner duurde eeuwen. Jammer.

    4 februari 2016
    John Nederland
  • Earthbound B&B

    Oudtshoorn, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De accomodatie was prachtig! De eigenaresse heel vriendelijk, evenals de rest van het personeel. In de kamer liggen toiletartikelen zoals wattenschijfjes, zakdoekjes, oorstokjes etc. Dit was tijdens onze reis de goedkoopste accomodatie maar ook de meest luxe!

    20 november 2015
    Joyce Nederland
  • Riad Tamdakhte

    Aït Ben Haddou, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Fantastische locatie

    • -

      niets

    31 januari 2016
    Berend Nederland
  • Ashbourne Hazyview

    Hazyview, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Omgeving is prachtig, vriendelijke eigenaars, die je meeneemt naar hypo's kijken dichtbij een golfresort

    • -

      De eerste keer het vinden van de lokatie. Advies vraag het in het dorp.

    7 februari 2016
    Adrianus Nederland
  • Umlambo Bed & Breakfast

    Mfuleni, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Nieuwe huisjes met ALLE comfort. Heerlijk in de natuur. Genieten met de grote G.

    27 januari 2016
    kristof België
  • Dreamhouse Guest House

    Houtbaai, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Alles! Perfecte locatie, geweldige tuin, mooie vergezichten . Zeer sympathieke behulpzame eigenaresse, Vriendelijk personeel . Mooi zwembad. Top ontbijd!

    • -

      Helemaal niet

    7 februari 2016
    marianne Nederland
  • Riad Matham

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      De prachtige riad en de lieve mensen.

    13 december 2015
    Anoniem Nederland
  • Bloomestate Swellendam

    Swellendam, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      een geweldige ontspannende plek, met bijzonder vriendelijke en gastvrije gastheer/vrouw. Ontbijt was verrukkelijk!

    • -

      Niets

    7 februari 2016
    BJM Verenigde Staten
  • Lodge Afrique

    St Lucia, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      heel mooi concept. Smaakvol ! lekker ontbijt

    • -

      niets !

    4 januari 2016
    rondreizer door zuid afrika België
  • Riad Houma

    Marrakech, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Riad Houma is een prachtig mooi verblijf met een heerlijk ontbijt. Qua locatie ligt het perfect en bijna alles is op loopafstand. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam bij het regelen van excursies, tips voor restaurants (in veel restaurants wordt geen alcohol geschonken) of een hamman, alles is binnen handbereik en wordt goed geregeld.

    26 oktober 2015
    Madelon Nederland
  • Bagdad Café

    Aït Ben Haddou, Marokko

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Een goed bed, een heerlijk ontbijt en goed avondeten voor een vriendelijke prijs. Het is er schoon en zowel Mohamed als zijn vrouw Rose zijn geweldige mensen.

    • -

      Helemaal niets.

    19 januari 2016
    Paul Nederland
  • Jardín de los Monos

    Matapalo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Super aardige eigenaren, heel fijne kamer met eigen zitje en hangmat. Kamer was ruim en schoon en de omgeving was schitterend. Aapjes, toucans en zelfs een luiaard van dichtbij gespot!

    20 januari 2016
    Irene Nederland
  • Sueño Celeste B&B

    Bijagua, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Alles

    • -

      Niets

    31 december 2015
    Maria Nederland
  • The Palmyra

    Bocas del Toro -stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Super gastvrij, schoon, ruim en een heerlijke partio waar je, ook als het regent, lekker buiten kan zitten. Gratis gebruik van de fietsen is top op dit eiland.

    • -

      De mooiste stranden zoals Bluff Beach zijn wat ver op de fiets (ongeveer 40 min). Je kunt ook een taxi nemen maar dat is vrij prijzig.

    4 november 2015
    Peggy Nederland
  • Rio Celeste Hideaway Resort

    San Rafael, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Alles, na een hobbelige weg is dit het paradijs. Aparte grote bungalows die prachtig zijn ingericht. Tuin is geweldig, vol met vogels. 3 minuten van het nationaal park wat een must is. Vroeg op, bergschoenen aan en voldoende water mee en dan naar de waterval en de rivier met het unieke blauwe water. Daarna een welverdiende plons in het heerlijke zwembad. Mooi aangelegd, goed restaurant met koikarper vijver. Blijf de prijs checken. Na mijn boeking kwam een aanbieding die 100 euro lager lag. Gratis annuleren en weer boeken, we blijven tenslotte een nederlander :-) en costa rica is geen goedkoop land. Maar wel zo geweldig dat het zeker je geld waard is.

    • -

      Niets.

    31 december 2015
    Trudy Nederland
  • Physis Caribbean Bed & Breakfast

    Puerto Viejo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Heel vriendelijk en behulpzaam uitstekende ontvangst

    • -

      De eigenaar is( hij ) nogal opdringerich

    27 september 2015
    Michel België
  • Los Patios Hotel Granada

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Hier kom ik terug. Het personeel is super vriendelijk en ze werken met hart en ziel, dit kom je niet veel tegen. Het hotel ligt in een rustige straat en toch op wandelafstand van het centrum. Dit Hotel was vroeger het woonhuis van een Deense familie en dit voel je. Het is als thuiskomen.

    8 december 2015
    marleen België
  • B&B Vista Atenas

    Atenas, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      De eigenaresse is een heel vriendelijke Belgische dame. Wij kwamen in de avond laat aan en werden enorm vriendelijk ontvangen. Ook de Dane bij het ontbijt in de ochtend was zeer vriendelijk en behulpzaam. Helaas waren wij er maar 1 nacht, op doorreis naar Arenal. Maar de kwaliteit die wij hebben ondervonden was geweldig! En natuurlijk niet te vergeten is de locatie van de B&B helemaal geweldig. Wat een uitzicht en een rust! Volgende bezoek aan Costa Rica zou ik hier zeker langer willen vertoeven!

    7 januari 2016
    Peter Nederland
  • Villas Alturas

    Dominical, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      het beste hotel ooit !!! 5 nachten geslapen. Warme zwembad, lekker restaurant, hele grote villa, prachtige uitzicht, toucans vliegen naast hotel, vlakbij dieren sanctuary, leenspullen voor strand (handdoeken, bodyboard, en parasol)

    2 januari 2016
    alexandra Nederland
  • Rio Tico Safari Lodge

    Punta Mala, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Ontzettende leuke en gezellige en behulpzamen gastheer ( Kees ) . Dit is een paradijs op aarde, prachtige omgeving en een schitterende natuur, wat hebben we hier genoten! Echt het gevoel of je in Costa Rica verblijft. De locatie heeft heel veel moois te bieden, zeker de moeite waard voor een zeer schappelijke prijs!

    • -

      Dat we weer weg moesten, we hadden graag langer gebleven😀😀😀😀

    24 december 2015
    R Nederland
  • El Castillo

    Ojochal, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Alles

    • -

      Niets

    5 januari 2016
    Maria Nederland
  • La Boruca

    San Isidro, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      De setting (mini) paradijsje Grote kamer en heel groot, heerlijk bed Bijzondere kunst op de kamer Hartelijke gastheer Buitengewoon goed diner

    • -

      Niets

    7 februari 2016
    Anne en Martin Costa Rica
  • Tiriguro Lodge

    San Mateo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      De eigenaren die echt de tijd voor je nemen om meer over Costa Rica te vertellen en je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. En een heerlijk fruitontbijt!

    • -

      In de badkamer hadden we last van rioolluchten.

    26 december 2015
    Maxime Nederland
  • Stay Bocas

    Bocas del Toro -stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Stay Bocas ligt vlak naast het vliegveld van Bocas del Toro en op 5 minuten lopen van de hoofdstraat. Het hotel heeft stijlvolle, schone kamers, airconditioning en een heerlijke douche. Het terras ligt door een tuin en schutting afgescheiden van de straat. Hier kun je 's ochtends prima ontbijten met heerlijke koffie, yoghurt en fruit. In de namiddag kan je er een lekker biertje of wijntje drinken, de eigenaren zetten graag goede loungemuziek op om het compleet te maken. Om het eiland beter te leren kennen, raden wij je aan naar de tips van de gastheer en -vrouw te luisteren. Ze zijn heel aardig, gastvrij en ze denken graag met je mee. Het heeft ons verblijf fantastisch gemaakt! Vraag dus zeker naar de stranden en de goede restaurants en schuw niet met de fiets het eiland te verkennen.

    8 februari 2016
    Anne-Marie Nederland
  • Grano de Oro Hotel

    San José, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Schitterend hotel voor wie op zoek is naar iets 'niet standaard'. Smaakvol en in detail afgewerkte kamer aan een binnentuin. Daarnaast een erg mooi en goed restaurant.

    • -

      Ik wist het vantevoren, maar dit hotel heeft geen zeembad. Daarentegen beschikken ze wel over twee verwarmde jacuzzi's op het dak, ook wel apart

    27 september 2015
    Luuk Nederland
  • 3 Bamboo

    Cahuita, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Zeer vriendelijke eigenaars. Prachtige omgeving. Natuur. Paradijslijk zwembad . Goed ontbijt. Geluiden dieren

    • -

      Wifi kan beter + airco . Wisten we op voorhand...

    4 februari 2016
    Vincent België
  • Hotel Pumilio

    Jacó, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Locatie en hotel is in bos gelegen en erg Leuk! Kamer met eigen terras en direct gelegen aan het zwembad, personeel is heel vriendelijk. Heerlijk ontbijt en mooie tuin waar diverse vogelsoorten op af komen.

    • -

      Geen eigen restaurant, ze kunnen eten bestellen bij een geselecteerd aantal restaurants maar was niet top.

    30 januari 2016
    A.S. Nederland
  • Arenal Observatory Lodge & Spa

    El Castillo de La Fortuna, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Prachtig uitzicht vanuit de kamer. Morning hike is leuk. Erg mooi park met leuke trails. Hotel is comfortabel opgezet, met een mooi reataurant en terras.

    • -

      Met pech zie je de vulkaan niet en dan is 350 dollar voor 2 nachten vrij sportief.

    21 januari 2016
    Luuk Nederland
  • Tamarindo Bay Boutique Hotel - Adults Only

    Tamarindo, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Zeer ruime, moderne kamer met alle faciliteiten, fantastisch ontbijt (beste ooit in hotel), mooi zwembad dat natuurlijk gezuiverd wordt, heel vriendelijk en behulpzaam personeel

    4 augustus 2015
    Marc België
  • Villa Mango B&B

    Nosara, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Zeer gastvrij ontvangst en gastheer, een fransman. Zeer fraaie accommodatie, en prima ontbijt. Prachtig uitzicht en veel wild om je heen.

    • -

      Zwembad leek niet echt schoon te zijn, maar dat kan de lotions zijn natuurlijk. Lokatie, wij kwamen met de auto en dat was prima, maar om een beetje leuk Nosara te ontdekken heb je toch zeker een auto nodig.

    10 november 2015
    Aart-Jan Nederland
  • Makara Suites and Apartments

    Ballena, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Werkelijk prachtig en luxe appartement omringd door begroeiing waardoor de natuurgeluiden en dieren dichtbij zijn.

    • -

      Strand niet direct bereikbaar vanuit de locatie!! Wel via een naastgelegen restaurant waar je via de doorgaande weg heen moet lopen en waar je wat moet eten om toegang te krijgen tot het strand. geen zwembad bij het appartement. Tijdens ons verblijf van 3 dagen geen eigenaar gezien, ontvangen door een schoonmaakster die geen engels sprak. Hierdoor niet echt informatie/tips over de omgeving etc kunnen krijgen. Tijdens ons verblijf ook de hele dag gras gemaaid en bouwwerkzaamheden op naastgelegen terrein. Ligt vlak aan de doorgaande weg dus ook wat verkeersgeluid van langsrazende vrachtwagens.

    22 december 2015
    Tessa Nederland
  • Hotel Mango Valley

    Grecia, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Aardig personeel, mooi uitzicht en fijne locatie (1 uur naar het vliegveld en 50 minuten naar de poas vulcaan)

    • -

      Het zwembad was wat koud (dus wel geschikt voor baantjes zwemmen)

    8 december 2015
    Sophie Costa Rica
  • Hotel Belvedere Playa Samara Costa Rica

    Sámara, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Grote kamers, veel handdoeken, fijn zwembad en aardig personeel. Ook leuk dat je een zitje buiten had

    • -

      We vonden het ontbijt wat aan de prijzige kant maar het was op zich wel prima

    30 januari 2016
    Marlies Verenigd Koninkrijk
  • Hostal Monte Cristi

    Managua, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      De eigenaren van hostal Monte Christi, Calvin en Molly hebben ons helemaal in de watten gelegd, zelfs een bezoek aan het zwembad van een naastgelegen hotel behoorde tot de mogelijkheden. Om 4 uur in de ochtend werd zelfs nog een ontbijtje klaargezet en zij brengen jou persoonlijk naar het vliegveld. Kortom dit hotel is een echte aanrader wanneer je net geland bent in Managua of vertrekt, voor ons een heerlijke afsluiter.

    30 december 2015
    Jan Nederland
  • Aracari Garden Hostel

    Tortuguero, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      gastvrijheid, tuin en ruime zitgelegenheid, gebruik goed geoutilleerde keuken.

    • -

      niets

    24 januari 2016
    Johan Nederland
  • Tortuga Lodge & Gardens

    Tortuguero, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • +

      De locatie is heel mooi en de medewerkers zijn heel behulpzaam

    30 december 2015
    Yvonne Nederland
  • Hotel Flor De Sarta

    León, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Goede en moderne (bad)kamer, vriendelijk en behulpzaam personeel, ligging bij restaurants en in centrum.

    • -

      Niets

    9 februari 2016
    Bernard Nederland
  • Hotel Bijagua

    Fortuna, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Goede locatie, heerlijke kamer, gezellig complex en een hele vriendelijke eigenaar. Top!

    25 januari 2016
    Dennis Nederland
  • Hotel Mariposa

    León, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Heerlijk huisje, niet te warm, mooie buitendouche. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Fijne tuin, lekker ontbijt met heerlijke crepes, alleen de vruchten kwamen waarschijnlijk uit vriezer waardoor niet geheel vers.

    • -

      De ligging, langs drukke weg=jammer. Het eten is french cuisine, heel lekker maar ook gewoon franse prijzen. Je hebt aan een hoofdgerecht niet genoeg. De bedoeling is natuurlijk dat je 3 gangen neemt zoals in frankrijk gebruikelijk is, maar dat wordt dan echt te duur en dat snappen amerikanen en canadezen ook niet. Mijn advies zou zijn om voor een acceptabele prijs een menu aan te bieden.

    7 februari 2016
    tinka Nederland
  • Alameda Cariari Boutique Hotel

    San José, Costa Rica

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Locatie dicht bij het vliegveld Schone luxe kamer Op loopafstand verschillende restaurants

    4 februari 2016
    Rianne Nederland
  • Tryp by Wyndham Panama Centro

    Panama-Stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Grote kamers met heerlijk groot bed en 2 badkamers en 2 tv.s. Heel schoon. Prachtige grote ramen verduistering voor raam. Het heerlijkste bed ooit.

    • -

      Niets

    31 januari 2016
    P.F. Nederland
  • Las Marías Hotel Boutique

    Tilcara, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Haal bij begin van het dorp een plattegrond want moeilijk te vinden.Je denkt eerst dat je in een achterbuurt terechtkomt maar eenmaal in het hotel denk je wel anders. Hadden een schitterende suite,grote badkamer met 2 persoon bubbelbad,ruime slaapkamer met kingsize bed,woonkamer en een kleine keuken.Groot terras met uitzicht op zwembad en de bergen.5 minuten lopen naar centrale plein met enkele leuke restaurantjes.

    • -

      niets

    4 februari 2016
    r.j. Nederland
  • Allure Aroma Mocawa Hotel By Karisma

    Armenia, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Mooie kamer met een heerlijk bed. UItgebreid ontbijt. Goede mogelijkheden voor een dagtrip.

    19 september 2015
    Ronald Colombia
  • Panorama B&B

    Machupicchu, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      Super locatie Ontbijt vanaf 4u30 Lekker lunchpakket

    2 september 2015
    Godelieve België
  • Eliconial Paraty Pousada

    Paraty, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      Jacuzzi, ontbijt en welkom is top! Wat een prachtige oase aan het eind van de woonwijk. Ik 25 min. loop je naar het centrum. Echt prima wandeling en helemaal veilig.

    18 mei 2015
    peter Nederland
  • Hotel Diego de Almagro Providencia

    Santiago, Chili

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • +

      Ligging perfect, dicht bij metro Tobalaba. Uitstekende bedden. Vlak bij shopping. Heel clean en fris. Goede wifi.

    22 december 2015
    Yosenell Nederland
  • Tierra Viva Arequipa Plaza

    Arequipa, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Zeer vriendelijk en gedienstig personeel Zeer ruime kamer en heel grote douche met warm water Ruime keuze aan het ontbijt en zeer centrale ligging! Bij uitstappen kregen we een ontbijt mee: echt top!

    18 juli 2015
    Inge België
  • Casa Geranio

    Rio de Janeiro, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • +

      Een geweldige pousada waar je je meteen thuis voelt. Er zit liefde en aandacht in de decoratie, het ontbijt (echt fantastisch met idem dito servies) en de service. Heerlijke en rustige uitvalsbasis in hectisch rio. Goede locatie en super vriendelijke en behulpzame eigenaren. A real hidden gem.

    24 september 2015
    Eva Nederland
  • Carpe Diem

    Salta, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Super aardig en behulpzame eigenaren en een heerlijk ontbijt

    26 december 2015
    Anoniem Argentinië
  • Patio Alto

    Tilcara, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Zeer vriendelijke dame die u alle mogelijke info geeft over de omgeving in de Engelse taal. Tips krijg je in overvloed van haar. Zeer rustige omgeving in het nogal toeristischeTilcara

    18 november 2015
    Hilde België
  • La Casa de Ana - Peru

    Arequipa, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • +

      de b&b ligt in een rustig straatje , op 10 min wandelafstand van het stadscentrum van Arequipa. Ana is buitengewoon vriendelijk en de kamers zijn zeer gezellig en stijlvol ingericht. Ontbijt was top ... het beste ontbijt dat we gedurende onze 3 weken gegeten hebben.

    17 september 2015
    Griet België
  • Hotel Ismael 312

    Santiago, Chili

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      De sfeer, het personeel, een heel goed bed en fijne kamer en t ontbijt is heerlijk

    25 oktober 2015
    Haijte Nederland
  • Hostal El Relax

    Salta, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Uitgebreid ontbijt, vriendelijke eigenaars, goed bed

    • -

      Kamers wat verouderd en saai ingericht

    6 december 2015
    Davy België
  • Hosteria Villa Cardon

    Cachí, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • +

      Wauw wat een mooi hotel, alles wit en minimalistisch. Soort griekse stijl maar dan heeeeeel mooi. Mooie binnenplaats & kamers zijn fantastisch met een dakraampje waardoor je de sterren kunt zien. Dit is zeker de mooiste kamer van onze hele reis. De eigenaresse is erg vriendelijk en bij aankomst kregen we vers geperste sinasappelsap. Het onbijt is voornamelijk zoet: vers geperste sinasappelsap, geroosterd wit brood met verschillende soorten jam & soort room en iets zoets wat leek op scones. En bananen, appels etc welke ik ook mee mocht nemen voor onderweg. Het plaatsje is niet groot dus alles ligt op loopafstand.

    • -

      Niets, het enige algemene probleem van het ontbijt is dat het vaak alleen zoet is.

    5 februari 2016
    Marieke Nederland
  • La Calzada del Santo

    Santa Marta, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Het dakterras met zwembad, ontbijt. Mooi design ook. Begrip voor annuleren tweede nacht. Goede wifi-verbinding.

    • -

      Hoewel een goede locatie in Santa Marta, vonden wij Santa Marta zelf niet prettig. Met name door poging tot beroving in straat nabij hotel. Koude douche

    15 december 2015
    Daniel Nederland
  • B&B-Hotel Pension Alemana

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • +

      Perfect ontbijt, ligging B&B en verwarming in kamer

    • -

      Niets

    10 december 2015
    Rianne Nederland
  • B&B El Jardin

    Nazca, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      We verbleven hier 1 nacht en het was heerlijk: ontspannend, prachtig huis, heeeeeeerlijk ontbijt in hun prachtige tuin en Remy en Natalia zijn superleuke mensen! Ze hebben de overvlucht over de Nazca lijnen en een buggy tour geregeld. Erg handig en beide echt heel leuk. Je loopt zo naar het centrum en de lekkere restaurants. Ik zou een verblijf van minstens 2 dagen aanbevelen!

    • -

      Niks viel tegen.

    8 januari 2016
    rickerd Nederland
  • Hotel Casa de Nelly

    San Agustín, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • +

      Prachtig hostal - aan te raden - geen TV en dat is super - prachtig zicht op San Agustin

    25 januari 2016
    Johan België
  • Pousada do Boqueirão

    Salvador, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Sfeer en charme. Uitmuntend overheerlijk ontbijt buffet.

    4 februari 2016
    Marc België
  • Posada Cavieres Wine Farm

    Maipú, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • +

      Prachtig gelegen accommodatie, ruime kamer, gastvrij, goed ontbijt, aanrader

    26 november 2015
    Jeanet Nederland
  • 0031 Boutique Hotel & Restaurant Cumbuco

    Cumbuco, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Dit voelde als thuiskomen. Heerlijk ontspannen sfeer, vriendelijk personeel, super accommodatie, heerlijk eten en drinken (dank Helena en Zizi) en leuke mensen. Dank jullie wel, Janneke en Roel, voor een hele fijne week!

    • -

      Iets meer wind graag de volgende keer. En jammer dat ik niet al Kenny's gerechten heb kunnen proeven in het restaurant.

    5 februari 2016
    Bard-Willem Nederland
  • Hotel La Casa De Mi Abuela

    Arequipa, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      De aandacht van het personeel en de zorg voor regelen en oplossen van probleempjes en vooral hun VRIENDSCHAP.

    • -

      Bij het gebruik van het toilet mag geen toiletpapier in de toiletpot worden gegooid. Dat moet in een afvalemmertje en daarin ontbrak nu een plastic zakje voor de hygiene.

    21 juni 2015
    Henk_Rotterdam Nederland
  • Nature Paradise Boutique Hotel

    Rio de Janeiro, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • +

      Locatie, vriendelijkheid, ontbijt

    • -

      Niets

    8 februari 2016
    John Nederland
  • Via Arriba B&B

    Buenos Aires, Argentinië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Op zich is dit geen gewone B&B, je krijgt gewoon een half huis ter beschikking, met living, keuken, slaapkamer, badkamer, terras. Zeer smaakvol ingericht, met een zeer vriendelijke gastvrouw. Ontbijt is eveneens zeer lekker en uitgebreid. Ligging is dicht bij het centrum en de metro.

    • -

      De buurt is wat verpauperd, maar het is nu eenmaal Argentinië en BA ...

    10 december 2015
    Davy België
  • Lima Wari Suites

    Lima, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • +

      Ligging interieur en service

    • -

      Douchen kunnen wat beter

    16 januari 2016
    Francien Nederland
  • La Casa Azul Hotel Boutique

    Cali, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • +

      ontbijt, zwembad, fitness, kamer

    31 januari 2016
    peter_meijer Nederland
  • Belmond Hotel das Cataratas

    Foz do Iguaçu, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • +

      Locatie, toegang tot de watervallen na sluitingstijd is onbetaalbaar

    • -

      Het eten, voorgekookt voedsel dat gedurende buffet wordt warm gehouden. Veel keus maar elke avond min of meer dezelfde keus.

    8 januari 2016
    menno Nederland
  • Tierra Viva Cusco Centro

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Geweldige staf, behulpzaam met zuurstof vanwege altitude ziekte, goede adviezen voor dagtrips of meerdaagse trips. Bustickets lagen klaar. Nieuw gebouw, sfeervol en super schoon en comfortabel. Uitgebreid ontbijt dat vanaf 04.00 am klaarstaat. Toen we na een tweedaagse trip terugkwamen lag de achtergebleven bagage al op onze kamer! Het was toen gewoon thuiskomen.A very good choice.

    • -

      In het weekend kun je vaag disco muziek horen gedurende een deel van de nacht, maar dat zullen andere hotels in de omgeving vast ook hebben.

    24 december 2015
    Anoniem Israël
  • Miramar Hotel by Windsor

    Rio de Janeiro, Brazilië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Luxueuze kamer. Goede Wifi

    • -

      Niet helemaal geluidsdichte kamer Geen speciale kamer om te douchen om te kleden bij laat vertrek.

    18 januari 2016
    Gert België
  • Sites Hotel

    Medellín, Colombia

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • +

      Luxe

    28 januari 2016
    Radhames Nederland
  • Mathurin Appartementen

    Paramaribo, Suriname

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • +

      Mooi ruim en schoon appartement. Aan de overkant prima supermarkt. Renault is bijzonder behulpzaam en doet alles om het naar je zin te maken.

    • -

      We hadden liever een wat breder bed of bed met twee losse matrassen gehad.

    10 februari 2016
    Roland Nederland

Populaire beoordelingen

Voer uw e-mailadres in en wij sturen u de bevestiging opnieuw

Voer een geldig e-mailadres in

Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar

Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is

Sorry, het is ons niet gelukt om de door u aangevraagde bevestigingen te versturen

Bestaande boeking beheren

  • Data wijzigen
  • Gastgegevens aanpassen
  • Accommodatie contacteren
  • Kamer upgraden
  • Boeking annuleren
  • En meer...