Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Förenade Arabemiraten Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Förenade Arabemiraten

Hotell i Förenade Arabemiraten med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Bab Al Shams Desert Resort and Spa

    Dubai, Förenade Arabemiraten

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt läge mitt i öknen, mycket bra pool, mysig takterass, vackert rum, utomordentlig service

    • Den negativa delen av recensionen

      Höga priser i bar och restauranger

    Recenserades: 14 september 2018 Bodde här September 2018
    Andreas Sverige
  • The St. Regis Abu Dhabi

    Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Sjukt bra service, samt deras butler var fantastisk! Mycket hög kvalitet och service rakt igenom. Utsikten är magisk!

    Recenserades: 1 januari 2017 Bodde här December 2016
    Daniel Sverige
  • Taj Dubai

    Dubai, Förenade Arabemiraten

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Riktigt trevligt hotel med utmärkt personal . Extra plus för en underbar frukost

    Recenserades: 25 april 2017 Bodde här Mars 2017
    Jimmy Sverige
  • Five Palm Jumeirah Dubai

    Dubai, Förenade Arabemiraten

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Utmärkt bra mat, service, inredning och rummen var fantastiskt fina!

    • Den negativa delen av recensionen

      Inte så trevligt men allt byggande runt omkring hotellet och vid deras strand.

    Recenserades: 15 april 2018 Bodde här April 2018
    Mia Sverige
  • Rove Healthcare City

    Dubai, Förenade Arabemiraten

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal och fräscht hotell! Kul med olika menyer på frukosten varje morgon. Jättebra att det gick minibuss till stranden varje dag samt till Dubai mall på kvällarna!

    Recenserades: 1 maj 2018 Bodde här April 2018
    Julia Sverige

Hotell i Förenade Arabemiraten med höga betyg från alla gäster

  • Renaissance Downtown Hotel, Dubai

    Dubai, Förenade Arabemiraten

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiska rum och trevlig personal. Lyxiga produkter i badrummet och badrockarna kan ha varit dom skönaste jag har provat.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lukten i club loungen. Luktade lite starkt rengöringsmedel

    Recenserades: 8 april 2018 Bodde här April 2018
    Christian Sverige
  • The St. Regis Abu Dhabi

    Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Sjukt bra service, samt deras butler var fantastisk! Mycket hög kvalitet och service rakt igenom. Utsikten är magisk!

    Recenserades: 1 januari 2017 Bodde här December 2016
    Daniel Sverige
  • Burj Al Arab Jumeirah

    Dubai, Förenade Arabemiraten

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Förväntningarna var höga och de infriades med god marginal. Vackert, fantastiskt bemötande, rent och skönt avslappnad stämning!

    Recenserades: 24 januari 2017 Bodde här December 2016
    Anonym Sverige