Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Austrija Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Austriji

  • Flatprovider - Cosy Central Apartment

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Grad Beč . Čistoća grada Mocart kugle

    • Negativni deo recenzije

      Proveli smo dva noćenja u sobi bez TV a domaćin se nije udostojio ni da se potrudi da nadje kompromis za tu nastalu situaciju,i pored toga što smo ga zamolili da to reši . Slika apartmana nam je govorila da apartman poseduje veliki TV prijemnik. Po dolasku u apartman zatekli smo mini TV koji nije radio i istog trenutka smo ga obavestili. Ali od toga ništa. Znači platili smo ful cenu sa čišćenjem što je izuzetno nekorektno jer smatram da ne treba da plaćam čišćenje ali sam razuman i ne želim probleme . Ovim putem zahtevam deo povraćaja novca. Hvala na razumevanju

    Ocenjeno: 11. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    vladimir Srbija
  • Inn-side Adventure Cabins & Camping

    Haiming, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubaznost osoblja i prelepa lokacija ..

    Ocenjeno: 11. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Zoran Srbija
  • Hotel B&B Graz

    Grac, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Doručak i ljubazna kuvarica .

    • Negativni deo recenzije

      Posle 20 časova morate sami da čekirate ulazak u hotel . Skinuli su mi pri plaćanju karticom 1 euro onda posle par min i ostalo za boravak . Netreba plaćati onlajn.

    Ocenjeno: 10. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Vlada Srbija
  • Pension Haus Nova

    Wiener Neustadt, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Urednost, čistoća, plaćanje karticama, komunikativnost osoblje. Parking je blizu, prekoputa, mesta su rezervisana za pansion.

    • Negativni deo recenzije

      Nema klime za vrele dane...bili smo na sunčanoj strani do ulice, tih dana srećom nije bilo pretoplo.

    Ocenjeno: 11. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Mirko Srbija
  • Austria Trend Hotel Messe Wien Prater

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Hotel na savrsenom mestu ko zeli obici prater,blizina metroa,uredan,udoban,sve pohvale!

    • Negativni deo recenzije

      Parking u sklopu hotela koji kosta 18e dan,ako zelite otici negde autom morate platiti parking bez obzira sto nije proslo 24 sata i kada se vratite opet se zapocinje novi dan tako da smo za boravak od dva dana parking platili 72e

    Ocenjeno: 9. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Nevena Srbija
  • Ibis Styles Linz

    Linc, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Doručak je bio veoma raznovrstan, svež i ukusan. Kreveti udobni. Soba čista i moderno uređena.

    • Negativni deo recenzije

      Prozor od sobe je gledao na glavni ulaz Hotela gde su postavljene klupe, pepeljare i dozvoljeno pušenje. Do kasnih sati je veća grupa pušača stajala i veoma glasno pričala da nismo mogli da zaspemo do ponoći.

    Ocenjeno: 10. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Dušica Srbija
  • NH Wien City

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Veoma razbnovrstan doručak. Udobni kreveti i prostrana soba. Lokacija odlična.

    • Negativni deo recenzije

      Soba u potkrovlju, dosta star nameštaj. Slabo osvetljenje.

    Ocenjeno: 10. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Dušica Srbija
  • Hotel An Der Wien

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Чисте и уредне собе.Добар интернет.Добар доручак.Бесплатан и обезбеђен паркинг .Близина метроа и брза повезаност са градом.Близина маркета.Ниска цена за оно што хотел нуди.

    Ocenjeno: 11. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Srbislav Srbija
  • Hotel Gasthof Kamml

    Vals, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Da sve je super

    Ocenjeno: 11. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Vesna Srbija
  • Austria Trend Hotel Ananas Wien

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Komforne, sjajno opremljene i izuzetno, izuzetno čiste sobe, sa odličnom izolacijom, tako da mi se, čini mi se, prvi put desilo da nisam čula "košije" iz susednih soba, niti razgovore u hodniku. Lokacija je sjajna, omogućava šetnju ne samo do centra grada, već i do Šenbruna i dvorca Belvedere.

    • Negativni deo recenzije

      Sobe na prvom spratu su u visini pomoćnog dvorišta, zbog čega nije bilo prijatno otvoriti prozore (iz razloga sigurnosti), niti boraviti u sobi bez teških zavesa, zbog utiska da će vas prolaznici videti dok ste u sobi.

    Ocenjeno: 11. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Anoniman/-na Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Austriji

  • Mercure Hotel Raphael Wien

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve mi se dopalo

    • Negativni deo recenzije

      Samo fali sto nema balkona al ostalo je sve super.

    Ocenjeno: 5. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Anita Slovenija
  • Grand Hotel Wien

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija sjajna. Tiho. Udobno. Kupatilo veliko i dobro opremljeno. Velike sobe. Cisto. Ljubazno osoblje.

    • Negativni deo recenzije

      Ne primaju visa electron kartice. Samo debitne.

    Ocenjeno: 20. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Sandra Crna Gora
  • Das Capri

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlicna usluga, dorucak raznovrsan, ukusan, osoblje preljubazno

    Ocenjeno: 6. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Sonja Srbija
  • Hahn Boardinghouse Vienna City

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      kreveti izuzetno udobni, perfektno čista posteljina, nameštaj nov.

    • Negativni deo recenzije

      nema recepcije , komunikacija samo telefonom ili Skype u holu koji menja recepciju. nema objašnjenja na sajtu o tome kako se prijavljuje i odjavljuje u hotelu

    Ocenjeno: 15. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Anonimna Srbija
  • Romantik Hotel Post

    Filah, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
  • Kunsthaus Apartments

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartman je fantastičan! Lokacija je super tako da je sve lako dostupno. Apartman je mnogo dobro opremljen i pogled sa prozora je odličan. Super provod za parove.

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo na nivou.

    Ocenjeno: 28. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Mateja Srbija
  • Pension Diana-Parndorf

    Parndorf, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      I više nego izdašan klasičan pansionski doručak. Sveže i ukusno. Kreveti komforni i udobni.Izuzetno čisto i uredno

    • Negativni deo recenzije

      Nikakve zamerke na pansion

    Ocenjeno: 17. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Dragan Srbija
  • Alga Apartments am Westbahnhof

    Beč, Austrija

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak je bio odlican. Sve je bilo sveze i raznovrsno. Konobari veoma usluzni. Tokom citavog boravka besplatna kafa i sokovi u holu. Odnos cene i onoga sto smo dobili je vise nego u bilo kom drugom apartmanu u Becu u kom smo boravili.

    • Negativni deo recenzije

      Nemam zamerki zaista.

    Ocenjeno: 30. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Mirko Srbija