Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Bosnien-Hercegovina Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Bosnien-Hercegovina

  • Bosnian National Monument Muslibegovic House

    Mostar, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Meget hjælpsom personale.

    Anmeldt: 20. august 2018 Overnattede: august 2018
    murat Danmark
  • Hotel-Restaurant Kriva Ćuprija

    Mostar, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skønt personale👌bedre service sjældent set. Flot hotel der lå kanon.

    Anmeldt: 11. august 2018 Overnattede: august 2018
    Annlykke Danmark
  • Apartment LIGHT

    Sarajevo, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Alt andet var god nok til prisen

    • Den negative del af anmeldelsen

      Det var ikke rent

    Anmeldt: 12. august 2018 Overnattede: august 2018
    Zlata Danmark
  • Eco village Raj u raju

    Konjic, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Helt særligt sted at være 😊

    Anmeldt: 11. august 2018 Overnattede: august 2018
    Annlykke Danmark
  • Hotel Aziza

    Sarajevo, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skønt personale og god service 👌😊

    Anmeldt: 11. august 2018 Overnattede: august 2018
    Annlykke Danmark
  • Hotel Saraj

    Sarajevo, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Utroligt hjælpsom personale, hjalp os med vores fly billetter, opsætning af vores simkort til telefoner og andre ting!

    • Den negative del af anmeldelsen

      Har givet dårlig karakter til rengøring, fordi vi ikke fik gjort rent!

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Lene Danmark
  • Sesto Senso

    Trebinje, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmaden var rimelig. Som vegetar i Bosnien var det dog svært at få noget at spise selv hvis man spiser æg.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Deres aftensmad fik vi første aften - det var så også første og sidste gang, da det ikke var ordentligt tilberedt. Min kæreste fik en steak der var næsten helt rå (han fik faktisk maveproblemer de efterfølgende 4 dage) og jeg fik en pizza der ikke havde fået nok ved bunden og var blød og våd.

    Anmeldt: 8. august 2018 Overnattede: august 2018
    Julie Danmark
  • Hotel Hills Sarajevo Congress & Thermal Spa Resort

    Sarajevo, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Meget venligt personale, især i receptionen. som var meget hjælpsomme både før og under opholdet. Alle steder eks. pool ude og inde, værelserne, restaurant mm. var rare og især spa og motionscenter var meget indbydende. Man skal ikke være bekymret for at hotellet ligger så tæt på lufthavnen, det mærker man ikke meget til.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var 3 dage med bryllupper og fester med mange mennesker, hvilket vi synes gik udover madens kvalitet.

    Anmeldt: 8. august 2018 Overnattede: august 2018
    Charlotte Danmark
  • Hotel Stella

    Neum, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Alt var fint,,,

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: august 2018
    Asim Bosnien-Hercegovina
  • Receptiva BL

    Banja Luka, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Sød, hjælpsom og imødekommene værtsfamilie. Fantastisk beliggenhed og udsigt

    Anmeldt: 10. august 2018 Overnattede: august 2018
    Charlotte Danmark

Hoteller i Bosnien-Hercegovina med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Pansion Centar

    Tuzla, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastiske søde og hjertevarme mennesker. Dejligt sted. Der er rent og pænt og orden i tingene.

    Anmeldt: 19. april 2017 Overnattede: april 2017
    Majken Danmark
  • Apartments Dedic

    Dubrave Gornje, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Lejligheden som forøvrigt er tip.top i alle henseende ligger kun 1 kilometer fra Tuzla airport.Værtsparret er utoligt imødekomne og manden taler perfekt engelsk.,Vi havde en hyggelig eftermiddag i haven med værten og om morgenen kl5.20 kørte han os uden beregning til lufthavnen.Så skal man tidligt afsted fra Tuzla er App, Dedic et oplagt valg.Har man bil ligger stedet kun 15min fra Tuzla,Prøv det!

    • Den negative del af anmeldelsen

      Lidt svært at finde,men drej lige efter boldbanen centralt i byen

    Anmeldt: 21. maj 2017 Overnattede: maj 2017
    jan Danmark
  • Hotel Villa Nadin

    Mostar, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skøn morgenmad. Fantastisk beliggenhed. Super venligt personale.

    Anmeldt: 29. august 2017 Overnattede: august 2017
    Jesper Danmark

Hoteller i Bosnien-Hercegovina med gode anmeldelser

  • Apartments & Rooms Villa Sulejman

    Mostar, Bosnien-Hercegovina

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Ejeren af stedet, en ældre kvinde, var meget serviceminded og var omkring gæsterne hele tiden. Da vi skulle leje bil ringede hun til 12 forskellige selskaber for at høre om de kunne imødekomme vores lidt besværlige ønske med at leje bilen i Mostar og aflevere den i Split (Kroatien). Til orientering kan jeg oplyse at dette koster 150 euro/ pr dag. Deres internet forbindelse var en fornøjelse. Aldrig problemer med signalet og en ok hastighed da vi både så film på netflix m.m Meget rene og pæne værelser. I vil helt sikkert ikke fortryde at I tager dette sted. Gå afstand til stort set alt i den gamle bydel. Kan varmt anbefale dette sted.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der ik var et minikøleskab inde på værelset, intet andet at sætte finger på.

    Anmeldt: 6. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    Gsimsek Danmark