Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Bosna i Hercegovina Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Bosni i Hercegovini

  • Apartmani Koprivica

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve super

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    ZORAN Bosna i Hercegovina
  • Apartment Andrić

    Višegrad, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 10
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je sjajno

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Igor Srbija
  • Apartments Lela

    Bihać, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Gospođa Lela-odlična žena, preporučujem ovaj stan. :-)

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Michał Poljska
  • Apartment Ivana

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je korektno

    • Negativni deo recenzije

      Lozovača

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Goran Srbija
  • Sesto Senso

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      konforan i udoban smestaj dorucak odlican i obilan lokacija objekta u samom centru sve je u blizini

    • Negativni deo recenzije

      cistoca u apartmanu mogla bi biti malo bolja mada u sustini sam objekat je dosta cist i uredan

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    DRAGAN Srbija
  • Apartment Lotika

    Višegrad, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Хигијена у објекту.

    • Negativni deo recenzije

      Закупили смо апартман са терасом и погледом на мост. Добили смо малу собу, без терасе са погледом на улицу.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Ђорђе Srbija
  • Planinski kamp Jazavčije Rupe

    Han Pijesak, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Objekat sladak, sve cisto I mirisno.

    • Negativni deo recenzije

      Veci umivaonik.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Natasa Srbija
  • Motel Bor

    Vitez, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Kreveti udobni

    • Negativni deo recenzije

      celu noc u sobi D bruji iz druge prostorije nekakav ventilator ili kompresor,dorucak posluzili zagoreo omlet

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Dragan Srbija
  • Apartment Tanja

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      ljubazni domacini,higjena u objektu.

    • Negativni deo recenzije

      sve nam se dopada

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Anoniman/-na Srbija
  • Apartment Touch

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo dobro.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anoniman/-na Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Bosni i Hercegovini

  • Apartment Ivana

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Objekat je predivan, kao i vlasnici Jelica i Branko. Izuzetno su predusetljivi i gostima izlaze maksimalno u susret. Cak i vise nego sto treba. Objekat je potpuno nov i nema apsolutno nikakvih zamerki.

    Ocenjeno: 16. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Željko Srbija
  • Apartment Nikirent

    Banja Luka, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Dobra lokacija, lep apartman, komforan, dobro opremljen... vlasnica prijatna... net, parking... mogućnost plaćanja i u RSD... top.

    • Negativni deo recenzije

      Čudan neki miris... ne znam da li je kanalizacija ili nešto drugo, ali to malo kvari utisak... sve ostalo je za 10.

    Ocenjeno: 4. jun 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Vlaiko Srbija
  • Apartment Lotika

    Višegrad, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je novo, cisto, uredno, odlicna lokacija, pozdrav za gazdu Ognjena.

    Ocenjeno: 16. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Marko Srbija
  • Apartments Lord

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Jako ljubazno osoblje koje nam je u svemu udovoljilo.

    Ocenjeno: 4. jun 2017. Gost je boravio u periodu: jun 2017.
    Dajana Bosna i Hercegovina
  • Apartments Tila

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Domacini veoma ljubazni i divni ljudi.Smestaj izuzetno dobar,sve je novo ,higijena na visokom nivou.Topla preporuka za apartmane Tila.Mi sigurno dolazimo ponovo.

    Ocenjeno: 11. jun 2017. Gost je boravio u periodu: jun 2017.
    Bojana Srbija

Hoteli u Bosni i Hercegovini koje su svi gosti visoko ocenili

  • As Guest House

    Konjic, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubazno osoblje, uredan i nov enterijer, lokacija.

    Ocenjeno: 6. mart 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    Dr Bosna i Hercegovina
  • Apartman Matteo

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Izuzetno komunikativan,odgovoran i nevjerovano ljubazan vlasnik.uvijek na usluzi. Sve novo i s ukusom namjesteno i veoma cisto. Dobro opremljena kuhinja i prostrano kupatilo.

    Ocenjeno: 5. mart 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    NADEZDA Bosna i Hercegovina
  • Pansion Villa Cardak

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo super. Domacini izuzetno susretljivi, srdacni i prijatni. Soba nova, cista, udobna. Lokacija izvanredna.

    • Negativni deo recenzije

      Nema toga.

    Ocenjeno: 18. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Ljiljana Crna Gora
  • Apartments Lord

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Jako ljubazno osoblje koje nam je u svemu udovoljilo.

    Ocenjeno: 4. jun 2017. Gost je boravio u periodu: jun 2017.
    Dajana Bosna i Hercegovina
  • Apartments Tila

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Domacini veoma ljubazni i divni ljudi.Smestaj izuzetno dobar,sve je novo ,higijena na visokom nivou.Topla preporuka za apartmane Tila.Mi sigurno dolazimo ponovo.

    Ocenjeno: 11. jun 2017. Gost je boravio u periodu: jun 2017.
    Bojana Srbija