Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Belgien Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Belgien

  • Dansaert Hotel

    Bruxelles, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenhed , sødt personale

    • Den negative del af anmeldelsen

      Dårlig luft i værelse, meget trafikstøj

    Anmeldt: 21. september 2018 Overnattede: september 2018
    Charlotte Italien
  • ibis Brugge Centrum

    Brugge, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det ligger meget centralt inde i byen og nemt at komme til fra motorvejen

    Anmeldt: 21. september 2018 Overnattede: august 2018
    lis Danmark
  • Europ Hotel

    Brugge, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Personalet var rigtig søde og hjælpsomme. Morgenmaden var rigtig god. Ligger meget centralt.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ingen vandtryk på bruseren. Gardine var så slidte, at der var hul i dem

    Anmeldt: 20. september 2018 Overnattede: september 2018
    Hansen. Tyskland
  • Chambres Le Domaine

    Bilstain, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk mad

    Anmeldt: 20. september 2018 Overnattede: august 2018
    Christian Danmark
  • ibis Dinant Centre

    Dinant, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Serdeles god morgenmad og sprit nye senge 👍

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vejstøj kunne godt være bedre, der findes ruder der fjerner støjen

    Anmeldt: 21. september 2018 Overnattede: september 2018
    Erik Danmark
  • B&B De Koddige Kater

    Maaseik, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super lækkert

    Anmeldt: 21. september 2018 Overnattede: september 2018
    Jette Danmark
  • Fille de Haute-Meuse

    Dinant, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fred og ro. Skøn udsigt og altan. Alt på plads og plads til alt.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Indretningen med ekstra køjesenge og møbler.

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: september 2018
    Ivan Danmark
  • Quality Hotel Antwerpen Centrum Opera

    Antwerpen, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Frygtelig larm udefra kl. 07:00 grundet ombygning nabobygning og vejarbejde

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: august 2018
    Reno Danmark
  • BnB City

    Namur, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det er 2. gang jeg besøger stedet. 1. gang var der intet varme på badeværelset, men nu er der stillet en lille varmeblæser til rådighed. C´est la 2ième fois que je viens là. l´hôtel est bien situé au centre de Namur. La chambre est agréable ainsi que la salle de bain.

    Anmeldt: 23. september 2018 Overnattede: september 2018
    Annick Danmark
  • Hostel Bruegel

    Bruxelles, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Værelset var rent. Morgenmaden var god til prisen og mættende, bestod af brød med div. pålæg og cornflakes/havregryn. Beliggenheden er fantastisk, 5 min gang til Grand Place. Diskotek i kælderen med massere af unge mennesker, man overhovedet ikke kunne høre på ens værelse.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Generelt var badeværelset rent, men der var afføring på lokumsbørsten. For at komme ind efter kl. 1, skal man lægge et depositum på 20 euro, ikke et stort problem, jeg er dog uforstående over hvorfor det er nødvendigt.

    Anmeldt: 23. september 2018 Overnattede: september 2018
    Jonas Holland

Hoteller i Belgien med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • NH Collection Brussels Grand Sablon

    Bruxelles, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      morgenmaden var kedelig

    • Den negative del af anmeldelsen

      der var isnende koldt på værelset. og da værelset var istandsat for nylig stank der af kunstige materiale/kemikalier.

    Anmeldt: 25. januar 2017 Overnattede: januar 2017
    SINE Danmark
  • Courtyard by Marriott Brussels EU

    Bruxelles, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det er et fantastisk hotel med en super beligenhed.

    Anmeldt: 8. februar 2017 Overnattede: januar 2017
    Allan Danmark

Hoteller i Belgien med gode anmeldelser

  • B&B De Waterzooi

    Gent, Belgien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Lækkert hjemmelavet muesli og yoghurt, nybagt brød og kage samt velassorteret udvalg af pålæg. Værtsparret er yderst behagelige og hjælpsomme, vi kunne komme ind på vores værelse allerede kl. 10 den første dag. Nydeligt og dagligt rengjort værelse, dejlige senge og gode små overraskelser i form af kaffe/te, minibar, slik, nødder, m.m.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der er "langt" op til 3. sal og elevatoren kører meget langsomt

    Anmeldt: 5. april 2017 Overnattede: april 2017
    Kristian Danmark