Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Belgija Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Belgiji

  • Zimmer Hotel

    Lier, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 5,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Krevet udoban kupatilo dobro

    • Negativni deo recenzije

      Račun pise 90 e a odbijeno 99

    Ocenjeno: 12. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Dragan Italija
  • Hotel De Fierlant

    Brisel, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlican hotel,sve pohvale!

    Ocenjeno: 23. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Škondro Srbija
  • Monty Small Design Hotel

    Brisel, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 6,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Prijatna atmosfera

    Ocenjeno: 13. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Vlajko Crna Gora
  • Hotel Eurocap

    Brisel, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 6,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Soba je vrlo prostrana, poseduje mini kuhinju i frižider, kao i vrlo udoban dvosed. Hotel ima svoju garažu.

    • Negativni deo recenzije

      Sobe nisu klimatizovane, izuzetno je vruće uprkos malom ventilatoru. Imali smo osećaj kao da su peškiri i posteljina već bili korišćeni.

    Ocenjeno: 5. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Ivana Srbija
  • ibis budget Brugge Centrum Station

    Briž, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Odična lokacija, hotel je u neposrednoj blizini železničke stanice I stajališta sa kojeg polazi bus do aerodroma I genta kao I starog jezgra grada.

    Ocenjeno: 5. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Milica Srbija
  • Apart Hotel Brussels Midi

    Brisel, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 7,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Номер большой и просторный. Близость к вокзалу, удобно для поездок по стране.

    • Negativni deo recenzije

      Район (скорее из-за вокзала) очень грязно. После 9 на улице делать нечего, да и стремновато.

    Ocenjeno: 7. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Viktoriia Rusija
  • Progress Hotel

    Brisel, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija je odlična blizu centra grada, metro stanica je ispred hotela, takođe ispred hotela je i stanica autobusa (prevoz sa aerodroma), kao i željeznička stanica na 200-300m. Sobe su čiste, kreveti veoma udobni i doručak odlican

    Ocenjeno: 16. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Darko Crna Gora
  • Hotel Aristote

    Brisel, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 6,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Dobra lokacija

    • Negativni deo recenzije

      Mala i skromna soba

    Ocenjeno: 25. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Ranka Crna Gora
  • Floreal Nieuwpoort

    Nieuwpoort, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve drugo je bilo okej

    • Negativni deo recenzije

      Mi trazili sobu sa bracni krevet a dobili dva posebno i kljuceve u 16 casa popodne dobili a ujutru u 10 morali da napustimo

    Ocenjeno: 11. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Anoniman/-na Belgija
  • Hotel Esperance

    Brisel, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak je los. Sluzi se pored recepcije, koja je ujedno i sank. Lokacija je dobra, blizu Galerije Ino. Nema lift, stepenice uske i strme. Soba je velika, sa velikim TV. Wifi je dobar. Ulica u kojoj je hotel je uska i prljava.

    • Negativni deo recenzije

      Hrana je losa i nema puno izbora. Nema lift.

    Ocenjeno: 8. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Anoniman/-na Crna Gora

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Belgiji

  • Marivaux Hotel

    Brisel, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      prva soba koju smo dobili bila je suvise mala i bez grijanja tako da smo dobili drugu sobu koja je bila velicine koja je odgovarala onoj sobi koju sam rezervisala. Osoblje je bilo veoma ljubazno i spremno da pomogne.

    • Negativni deo recenzije

      Sobe nemaju nikakav pogled tako da su bez prirodne svjetlosti. Tepisi djeluju dotrajalo i narusavaju opsti utisak.

    Ocenjeno: 5. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    mirjana Crna Gora
  • Hotel Windsor

    Brisel, Belgija

    Prosečna ocena gostiju: 6,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Nismo imali dorucak

    • Negativni deo recenzije

      Uvek moze da bude bolje ali moglo bi da ima mali frizider u sobi

    Ocenjeno: 14. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Slagjana Makedonija