Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Belgien Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Belgien

  • Hotel Marcel

    Brygge, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt bra läge i staden, och med nära tillgång till garageplats. God frukost!

    • Den negativa delen av recensionen

      Dubbelsängen var liten och bara ett gemensamt täcke.

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Tore Sverige
  • Hotel Elzenveld

    Antwerpen, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget.Gammaldags byggnad

    • Den negativa delen av recensionen

      Små rum.Ingen bar

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Britt-Marie Sverige
  • ibis Styles La Louvière

    La Louvière, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Fräscht och trevlig personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      För smal säng för två

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Wiwi-Anne Sverige
  • Hostel Uppelink

    Gent, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Väldigt bra läge! Mitt i centrum, ca 30 min promenad från stationen. Jag hade en fantastisk utsikt från mitt rum. Gillar när det finns tvål och pappershanddukar på toaletten. Bra Free walking tour precis utanför entrén.

    • Den negativa delen av recensionen

      Få toaletter i förhållande till antalet bäddar.

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Franciska Sverige
  • 2GO4 Quality Hostel Brussels Grand Place

    Bryssel, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Väldigt bra läge precis vid Grand Palace. Fint kök, bra med hiss och positivt med tvål på toaletten och att handdukar ingick. Mysig stämning och fin lounge att umgås i.

    • Den negativa delen av recensionen

      Jag bodde vid Grand Palace och det var ca 10 min från hostelet där man checkade in. Lite segt om man har mycket packning, eller om man vill lämna väskorna efter utcheckning. Jag valde att lämna mina väskor på centralstationen som låg ca 4 min bort och som jag ändå skulle åka ifrån sen. Man kunde inte betala med kort. Ljussensor i världens minsta dusch som gjorde att man fick öppna duschdörren emellanåt för att få igång lyset. Inget lås på toalettdörren. På morgonen fanns ingen el i mitt rum och jag fick tvätta mig och borsta tänderna i duschen för vattenkranen hade en rörelsesensor.

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Franciska Sverige
  • Van der Valk Hotel Beveren

    Beveren, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Frukosten var otrolig god

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Jessca Sverige
  • Europ Hotel

    Brygge, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Rummet var ljust med bra utsikt mot liten gata/gränd. Det nödvändigaste fanns, skrivbord med stol, sittfåtölj med mindre bord. Hall med garderober och tillräckligt bra sängar.

    • Den negativa delen av recensionen

      Våtutrymmet kunde ha varit bättre. Trångt utrymme vid toalettstol och locket lite snett och löst. Dålig avrinning från duschkabin lite irriterande.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Björn Sverige
  • Hotel Esperance

    Bryssel, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt fin och välbevarad Art deco-inredning i foajén. Bra renoverade hotellrum. God frukost och mycket trevlig och hjälpsam personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      -

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Kerstin Sverige
  • St Christopher's Inn Hostel at The Bauhaus

    Brygge, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Frukosten var helt ok. och prisvärd.

    • Den negativa delen av recensionen

      Städning och belysning av rummet var dålig. Wifi hade så dålig signal att den var i stort sett oanvändbar.

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Sten Sverige
  • KLOOSTERSTRAAT40

    Zottegem, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Rummet ganska litet, rent, bekvämt, men helt utan personlig touche. Uppvägdes lite av att det dock varit ett kloster en gång. Stora gemensamma utrymmen, matsal, konferensrum, salonger, säkert bra för samvaro, grupparbeten, m.m.

    • Den negativa delen av recensionen

      För varmt tungt täcke ! En stor stoppad kudde, lite obekvämt.

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Birgitta Sverige

Hotell i Belgien med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Hotel Melba

    Bastogne, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal och ett bra läge nära många restauranger och city.

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget negativt!

    Recenserades: 9 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Anders Sverige
  • The Pand Hotel - Small Luxury Hotels of the World

    Brygge, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Perfekt hotell och läge. Rent och trevlig personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Aningen små rum.

    Recenserades: 27 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Alex Sverige
  • Hotel Ingredi

    Bree, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Underbar restaurang med fantastisk god mat !

    • Den negativa delen av recensionen

      Rummen alldeles för varma.

    Recenserades: 7 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Thomas Sverige
  • B&B La Maison Bruges

    Brygge, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket bra frukost och trevliga ägare. Nära till centrum och bra parkering.

    Recenserades: 5 september 2017 Bodde här September 2017
    gehumbale Sverige
  • Monsieur Maurice

    Brygge, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra säng och bra frukost

    • Den negativa delen av recensionen

      Det saknades kyla på rummet när det blev en värmebölja. Borde funnits kylskåp.

    Recenserades: 21 april 2018 Bodde här April 2018
    Anders Sverige
  • Sofitel Brussels Europe

    Bryssel, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Utmärkt komfort och sköna sängar. Tyst och stort rum.

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget

    Recenserades: 3 oktober 2017 Bodde här September 2017
    Anonym Sverige

Hotell i Belgien med höga betyg från alla gäster

  • B&B Le Vieux Moulin de Martué

    Lacuisine, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt bra service, trevlig och hjälpsam personal. Underbart boende med vacker utsikt och lantlig charm. Bra läge en kort promenad ifrån Florenville. Frukosten är superb! Det mysigaste stället jag bott på.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det går inte att betala med kort.

    Recenserades: 11 juni 2018 Bodde här Juni 2018
    Robin Sverige
  • B&B Huis ´T Schaep

    Brygge, Belgien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastisk frukost. Utomordentligt bemötande

    • Den negativa delen av recensionen

      Skyltning

    Recenserades: 12 november 2016 Bodde här November 2016
    Bengtsson Sverige