Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Costa Rica Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Costa Rica

  • Arenal Observatory Lodge & Spa

    El Castillo de La Fortuna, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Alt andet

    • Den negative del af anmeldelsen

      Lidt langt fra boligen til restaurant reception og poolområde

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Flemming Danmark
  • Selina San José

    San José, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Rigtig fine og rene dorms og super hjælpsomt personale. Det bedste Selina hostel jeg har boet på.

    Anmeldt: 10. oktober 2018 Overnattede: september 2018
    Julie Danmark
  • Hotel Aldea Casa de los Mariscos

    Puntarenas, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,4
    • Den positive del af anmeldelsen

    Anmeldt: 26. september 2018 Overnattede: september 2018
    Julie Danmark
  • Hotel Tortuguero Beachfront

    Tortuguero, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmaden var fin der blev lavet omeletter og skildpadde pandekager...

    • Den negative del af anmeldelsen

      Manglede vand i den lille pool...

    Anmeldt: 27. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Sussie Danmark
  • Finca Agropecuaria Queveri

    Orosí, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Ekstrem sød familie (mor og søn), der var meget hjælpsomme, fleksible og gæstfrie. De gør alt for, at man føler sig velkommen og værdsat. Den lidt udfordrende vej til stedet (som kræver en 4x4) skal man ikke lade sig forskrække af. Turen derop lønner sig, for stedet ligger i meget flotte omgivelser med den smukkeste udsigt ud over dalen og til vulkanerne i området. Kolibrier flyver omkring i haven blandt smukke blomster. Hyggelig og smagfuld indrettet "Finca". Fantastisk god, spændende og varieret Costaricansk mad tilberedt med lokale råvarer. Mor Rossy tryller i køkkenet, mens sønnen Roger på godt engelsk fortæller om livet på gården og i Costa Rica og de spændende ting, man kan opleve i landet. Finca Agropecuaria Queveri er ren "Pura Vida" :-)

    Anmeldt: 5. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Mette Danmark
  • Casa Quepos

    Quepos, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      En fantastisk oplevelse at bo hos Olga, William og deres søn Willy. Meget gæstfri og hjælpsom familie, som er god til at dele ud af deres viden om lokalområdet og steder med gode oplevelser. Meget hjælpsomme med bookinger. Vi nød meget måltiderne sammen med familien og vores snakke om sprog, kultur og livet i Costa Rica. Giver et rigtig godt indblik i "Tico" kulturen og mulighed for at lære spansk. Olga laver dejlig, spændende og varieret costaricansk morgenmad og aftensmad. Casa Quepos ligger godt centralt placeret i Quepos, som er en hyggelig by. Vi havde nogle super hyggelige dage i Casa Quepos med dans, grill i haven og gode grin.

    Anmeldt: 14. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Mette Danmark
  • Arco Iris Lodge

    Monteverde Costa Rica, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Servicen var god, og alle var virkeligt flinke. Recptionisten hjalp med alt, fra booking af taxa, til gode råd.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden var ikke noget at skrive hjem om, har dog fået værre.

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: september 2018
    John Costa Rica
  • Dolce Uvita

    Uvita, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmaden

    • Den negative del af anmeldelsen

      For stor og forstyrrende vagthund, der gøede og snappede ud efter mig. Desuden var atmosfæren lidt trist pga få andre gæster.

    Anmeldt: 26. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Anonym Danmark
  • Hotel Your House

    Alajuela, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Tæt ved lufthavn.

    Anmeldt: 26. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Anonym Danmark
  • Hotel Aranjuez

    San José, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmad var meget god og hyggelig lille udendørs morgenmadsrestaurant. Mange hyggelige kroge på hotellet, hvor man kunne sidde og hygge sig. I hotellets restaurant / cafe indtog vi vores aftensmad, hyggeligt og dejlig mad

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Costa Rica med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Arenal Hostel Resort

    Fortuna, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det var et fedt hostel med god beliggenhed, nice pool og venligt og hjælpsomt personale! Derudover var der velkomstdrinks.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Det er lidt et party hostel, og der kan derfor godt være lidt larm om aftenen.

    Anmeldt: 10. februar 2017 Overnattede: januar 2017
    Rikke Danmark
  • Arenal Backpackers Resort

    Fortuna, Costa Rica

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Flot hostel, men personalet var ikke så venligt. God mad til pengene i deres egen restaurant. Dejlig pool. Madrassen var ret dårlig og pladsen var træng, men mere kan vel ikke forventes til den pris.

    Anmeldt: 26. februar 2017 Overnattede: februar 2017
    Katrine91 Danmark