Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Kipar Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte na Kipru

  • Sunny Mediterranean Holiday Apartments

    Larnaka, Kipar

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Mir I tisina

    Ocenjeno: 6. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    BrisaSU Srbija
  • Mariandy Hotel

    Larnaka, Kipar

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Doručak je bio odličan, večera je jos bolja, a imali smo mogućnost i da naručimo hranu u bilo koje vreme. Sobe čiste i rade svaki dan čišćenje soba. Lokacija idealna, plaža jako blizu, 20 min finikoudes, 45min centar ayia napa, a u blizini hotela ima puno restorana. Osoblje je profesionalno i ljubazno. Hotelski bazen i bar su super, preporuka za koktele koji su odlicni, bilajrski sto, stoni fudbal, zaista hotel Mariandy zaslužuje više zvezdica. Preporuka svim ljudima iz Srbije za ovaj hotel. Zadovoljani i bilo nam je sjajno sledeće godine naravno opet Kipar. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε ωραία. Έχουμε καλό χρόνο στο ξενοδοχείο Marinady :)

    Ocenjeno: 15. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Marko Srbija
  • Cyprus For You Apartments

    Limasol, Kipar

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Domacica :) <3

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo Ok

    Ocenjeno: 26. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Goran Srbija
  • Seasons Hotel

    Aja Napa, Kipar

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      dobar dorucak, odlican bazen, dobri kreveti

    • Negativni deo recenzije

      uzasna galama ako imate sobu i balkon do luna parka i meka skoro celu noc

    Ocenjeno: 3. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    zeljko Srbija
  • Manoli Apartments

    Aja Napa, Kipar

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      sve je super.. kao na fotografijama.. lokacija extra 😉

    • Negativni deo recenzije

      toga nema.. sve pohvale 😀

    Ocenjeno: 3. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Bojana Srbija
  • Senator Hotel Apartments

    Aja Napa, Kipar

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Blizu je centra

    • Negativni deo recenzije

      U hotelu je bilo puno sirijaca i bili su bučni...

    Ocenjeno: 11. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    vesna Srbija
  • Apollo Rooms

    Larnaka, Kipar

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo i više nego dobro, svima preporučujemo. Vlasnik objekta nas je super ugostio i zaslužuje samo reci hvale. Nećete pogrešiti ako izaberete ovaj objekat, plaža i šetalište su blizu kao i stanica na kojoj staje bus do aerodroma, jezera i prelepe plaze Mekenzi. Ne morate da nosite fen za kosu :)

    Ocenjeno: 18. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Zorica Srbija
  • River View Boutique Apts

    Aja Napa, Kipar

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Sobe su lepe i velike, ali nemaju sve terasu. Mi smo imali problem sa gusterima koji su, najverovatnije, ušli kroz otvor na ulaznim vratima :/ Nasa soba je bila na 3.spratu i u njoj se cula muzika celu noć, ali moglo je da se spava. Momak na recepciji nije bas najbolje znao engleski, ali se trudio da nam pomogne. Sve u svemu, super je ako vam je potreban lep a jeftin smestaj na nekoliko dana. Stanica nije daleko, centar je na nekoliko minuta peške.

    Ocenjeno: 18. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Zorica Srbija
  • Amorgos Boutique Hotel

    Larnaka, Kipar

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Iznad ocekivanog odnos cene i kvaliteta.Odlican dorucak,super lokacija.Jedina mana hotela je los pogled sa terase

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Sinisa Srbija
  • A.K.N. Central Apts 2

    Larnaka, Kipar

    Još uvek nema recenzija
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija je odlicna, odlican odnos cena kvalitet

    • Negativni deo recenzije

      Slab pritisak vode, poslednjeg dana vode uopste nije ni bilo...

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Marina Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele na Kipru

  • Carina Hotel Apartments

    Aja Napa, Kipar

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Ok smestaj, nista posebno ali za te pare je sasvim dobar. Blizu vathia gonia plaze I nisi plaze. Svako jutro su menjali peskire I cistili.

    • Negativni deo recenzije

      Blizu je ulice tako da se cesto cuje buka automobila. Slab pritisak u kupatilu, nema tople vode vec je mlaka. U kuhinji, ako slucajno ostavite nesto otovoreno od hrane, pojave se mravi.

    Ocenjeno: 6. oktobar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    Dalibor Srbija
  • Amorgos Boutique Hotel

    Larnaka, Kipar

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Sto je blizu mora i centra

    • Negativni deo recenzije

      Ne radi daljunski ni za klimu na za tv. Los internet.

    Ocenjeno: 5. decembar 2016. Gost je boravio u periodu: decembar 2016.
    Dragan Srbija

Hoteli na Kipru koje su svi gosti visoko ocenili