Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Tjekkiet Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Tjekkiet

  • Hotel Residence Spalena

    Prag, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenheden

    • Den negative del af anmeldelsen

      Receptionen var et lille rum for enden af en gang. Der var ombygning på stedet hvilket gav en del støj som bl.a. gjorde at vi ikke kunne være på vores balkon i dagtimerne. Morgenmaden var ringe, en plastikboks med mini toastbrød som var tørt, gummiost og morgenkaffen var en ny kapsel hver dag som vi kunne bruge i den opstillede ekspresso maskine og set ifh til andre hoteller så var prisen for høj.e

    Anmeldt: 20. september 2018 Overnattede: september 2018
    Kjeld Danmark
  • Hotel Paris Prague

    Prag, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      God service, fornuftig pris, ekstremt hjælpsomt personale, flot hotel

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: september 2018
    Nick Danmark
  • Hotel Don Giovanni Prague

    Prag, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super lækkert hotel. Dejlige suiter, lækker morgenbuffet og helt fantastisk beliggenhed i forhold til metroen. Venligt personale og super fin betjening i baren om aftenen. Vi vil helt sikkert bruge dette hotel igen

    • Den negative del af anmeldelsen

      Elevatorer var ofte optaget og gik i stykker. Der mangler elevatorer i forhold til hotellets størrelse. Evt. kunne trappen gøres bedre - den er grå og trist og virker ikke til, at det er meningen, at gæster skal benytte den. Det var vi ofte nødt til, hvis vi ikke ville vente længe på elevator

    Anmeldt: 20. september 2018 Overnattede: august 2018
    Tina Danmark
  • Zoopark Zelčín

    Mělník, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Efter en lang køretur, dejligt at komme til et meget roligt sted. Meget natur og en stor gård med forskellige husdyr. Fantastisk udsigt ind mod byen Melnik med en stor borg/slot. Kanaler tæt på gården, som løber ud I Elben. Fantastisk afstressende sted :-). Meget imødekommende personale. 2 personer er engelsktalende.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Intet I tankerne.

    Anmeldt: 20. september 2018 Overnattede: september 2018
    Mogens Danmark
  • Spa hotel Zámek Lužec

    Karlsbad, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      det var godt med ca. alt

    • Den negative del af anmeldelsen

      morgmad og rengoring og så det var ikke bar om aften

    Anmeldt: 20. september 2018 Overnattede: august 2018
    angham Danmark
  • Best Western Plus Hotel Meteor Plaza

    Prag, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmaden var ordinær, men ok. Sengen var fin, men rummet lille

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenbuffen kunne godt være bedre på næsten alle parameter

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: september 2018
    Kristian Danmark
  • Pension Apartment Granit

    Prag, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      To badeværelser det ene med badekar. Hver anden dag fik vi spejlæg og skinke God udsigt over byen fra haven. Venlig og hjælpsom personale.

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: august 2018
    Morten Danmark
  • Rezidence Dvořák

    Prag, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmaden var fin - værelserne pæne og beliggenheden super fantastisk.

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: september 2018
    Lisbeth Danmark
  • AGH Hotel

    Rožnov pod Radhoštěm, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Dejligt hotel med venligt personale. Morgenmaden var god.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var lidt larm tidlig om morgenen pga renovationsbilen, ellers dejlig roligt sted.

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: september 2018
    Lise Danmark
  • Falkensteiner Hotel Maria Prag

    Prag, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk morgenmad og et dejligt værelse med god belysning (sjældent på hoteller).

    Anmeldt: 22. september 2018 Overnattede: september 2018
    Lise Danmark

Hoteller i Tjekkiet med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • COSMOPOLITAN Hotel Prague

    Prag, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fin beliggenhed. Fine værelser. Fin service af personale.

    Anmeldt: 18. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    mette Danmark
  • 4 Arts Suites

    Prag, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Dejlig og ny lejlighed. Der er en gammeldags grammofon med gamle plader med klassisk musik. God idé og med til at gøre det til en charmerende oplevelse. Beliggenheden i forhold til centrum er fantastisk. Meget tæt på den smukke centrale plads og også få minutters gang til supermarkeder og stormagasiner. Alt sammen beliggende i det charmerende og smukke centrum af Prag.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var en del larm om natten fra gaden, om end det ikke forstyrrede vores søvn i al væsentlighed. Endvidere tømmes der glascontainere tidligt om morgenen, som lige gør, at man vågner kortvarigt. Så er man meget følsom over for støj, kan det være et problem. Det var det som sådan ikke for os.

    Anmeldt: 22. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    Jens Danmark

Hoteller i Tjekkiet med gode anmeldelser

  • Hotel Pod Věží

    Prag, Tjekkiet

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Personalet var usædvanligt service-orienterede og så ud til at nyde deres arbejde. Det var en stor fornøjelse at få tips og hjælp af dem.

    Anmeldt: 24. april 2017 Overnattede: april 2017
    Jesper Danmark