Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Nemačka Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Nemačkoj

  • Ambassador Hotel

    Grasbrunn, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve drugo ok

    • Negativni deo recenzije

      Sobe nemaju klimu

    Ocenjeno: 6. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Milan Francuska
  • Grand Palace Hotel Hannover

    Hanover, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Alles in bestens

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Radenko Italija
  • Hotel Atlas

    Berlin, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Hotel na dobroj lokaciji, 100 m od metro i S stanice, doručak dobar, raznovrstan,

    • Negativni deo recenzije

      Soba nema klimu i mini bar ne hladi skoro ništa

    Ocenjeno: 4. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Ksenija Srbija
  • Hotel & Apartments Altstadtperle

    Drezden, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 7,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Veliki prostor apartmana i dobar raspored prostorija.

    • Negativni deo recenzije

      Nema frižider

    Ocenjeno: 5. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Vera Srbija
  • Zur Morschbach

    Altlay, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Prelepa lokacija, predivan pogled sa balkona na okolinu, mir, super udoban krevet, prijatno osoblje i cisto. Idealno mesto za one koji zele sto dalje od guzve i koji zele stvarno mir i odmor.

    • Negativni deo recenzije

      Dorucak je mogao biti malo obilniji ali ako nesto hocete ekstra, pitajte. Mislim da je vise bilo da se ne postavlja puno zbog toplog vremena i naravno zbog bacanja viska sto je sasvim razumljivo.

    Ocenjeno: 6. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Dana Holandija
  • Gästehaus Seewarte

    Flenzburg, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 6,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Nista. Strasno.

    • Negativni deo recenzije

      Sve nam se nije dopalo.

    Ocenjeno: 6. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Vladimir Srbija
  • Dream Inn Hotel Regensburg Ost

    Tegernheim, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Udobni kreveti, cisto i mirno, odlicno za odmor na proputovanju. Decko na recepciji informativan i ljubazan. Dovoljno mesta za parking. U blizini nekoliko marketa. Lepa basta za jutarnju kafu, jeftina i dobra kafa na automatu, dorucak nismo koristili. U blizini je Walhalla, vredi je posetiti, kao i Regenzburg. Smestaj bi ponovo koristili za odmor usput. Wifi signal odlican.

    Ocenjeno: 6. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Tanja Srbija
  • Leonardo Hotel Nürnberg

    Nirnberg, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Udobni kreveti,cisto

    • Negativni deo recenzije

      Nema klime,zagusljivo,Nema frizidera,ruzan pogled sa prozora

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Sinisa Švedska
  • Chiemgau Appartements

    Inzell, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Inzell je lepo mesto sa dosta sadržaja za uživanje i razonodu. Objekt je čist i udoban, na dobrom mestu.

    • Negativni deo recenzije

      Apartman koji smo mi dobili gleda na parking pa je dosta bučno od ranog jutra jer gosti dolaze i odlaze.

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Maja Srbija
  • LetoMotel München City Nord

    Minhen, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Cisto i uredno. Kafa sa priborom za kuvanje u sobi. Parking garaza prostrana i bezbedna. Mada ima mesta za parking i na ulici. Izuzetno miran kraj.

    • Negativni deo recenzije

      Izuzetno mala soba. Vrlo skuceno.

    Ocenjeno: 8. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Slavisa Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Nemačkoj

  • LivInn Hotel

    Dortmund, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Uglavno sve, od lokacije do udobnog kreveta.Topla preporuka

    • Negativni deo recenzije

      Sve je ok

    Ocenjeno: 26. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Ljubica Srbija
  • LetoMotel München City Nord

    Minhen, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Čisto, dobra lokacija /28,5 eura za tri dana metro karte 2-5 osoba/, osoblje ljubazno. Govore YU jezik. Prodavnice prehrane su preko puta..... Parking je bio besplatan.

    • Negativni deo recenzije

      Nema restoran, automat sa vodom ili sokovima, kao ni frizider u sobi. Soba je jako mala.

    Ocenjeno: 18. avgust 2016. Gost je boravio u periodu: avgust 2016.
    Stanko Crna Gora
  • Eurostars Grand Central

    Minhen, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      blizina glavne autobuske i zeleznicke stanice ,spoljasnjost hotela i izgled soba

    • Negativni deo recenzije

      hotel sa 4 zvezdice treba da ima centralno grejanje

    Ocenjeno: 10. oktobar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    Natasa Srbija
  • B&B Kukione

    Dettingen an der Erms, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Super osoblje . Cista soba . Komforna . Tiha .

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo sasvim korektno

    Ocenjeno: 21. oktobar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    Stanisa_Kuresevic Srbija
  • RIU Plaza Berlin am Kurfürstendamm

    Berlin, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Komfor, mir, udobnost

    • Negativni deo recenzije

      Drugi dan nam nisu spremili sobu iako smo se javili momku na spratu kada smo izlazili iz sobe.

    Ocenjeno: 24. oktobar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    Aleksandar Srbija
  • Hotel Perlach Allee

    Minhen, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 7,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Nisam doruckovao,krevet je mali i uzak,posteljina full

    • Negativni deo recenzije

      Rezervisao sam sobu za dve osobe sa dva lezaja a dobio sobu sa bracnim krevetom,jako ne korektno

    Ocenjeno: 2. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    Emir Srbija
  • Holiday Inn Express Dusseldorf City

    Dizeldorf, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak bi mogao biti malo raznovrsniji, sa vecom ponudom

    • Negativni deo recenzije

      Nemamo posebnih primedbi osim navedenog za dorucak

    Ocenjeno: 12. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Vanja Srbija
  • Best Western Hotel am Spittelmarkt

    Berlin, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Velicina kupatila

    • Negativni deo recenzije

      Pri odjavljivanju iz hotela naplata od 10 %, preko vec placene cene.Ovo nigde nije bilo istaknuto, niti smo bili obavesteni o tome.To je pokvarilo celokupan utisak o hotelu.

    Ocenjeno: 20. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Dusan Norveška
  • aletto Hotel Kudamm

    Berlin, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      dorucak obavezno uzeti!

    • Negativni deo recenzije

      nema peskira za korisčenje!

    Ocenjeno: 12. decembar 2016. Gost je boravio u periodu: decembar 2016.
    Goran Crna Gora
  • Moxy Berlin Ostbahnhof

    Berlin, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Hotel je nov. Osoblje je veoma ljubazno i u hotelu se oseca neka pozitivna atmosfera

    Ocenjeno: 11. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Danilo Srbija
  • Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

    Berlin, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 7,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak je bio odlican. Soba komforna i cista. Lokacija odlicna.

    Ocenjeno: 3. mart 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    MARINA Crna Gora
  • Leonardo Hotel & Residenz Muenchen

    Minhen, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak odlican, lokacija odlicna

    • Negativni deo recenzije

      Nisu radili svi liftovi

    Ocenjeno: 17. mart 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Valentina Srbija
  • Hotel Antares Düsseldorf

    Dizeldorf, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 6,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija, lokacija, lokacija......Sobe su jako komforne, cistoca na visokom nivou, kreveti udobni. osoblje ljubazno, za svaku preporuku.

    • Negativni deo recenzije

      Rani check out.

    Ocenjeno: 30. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Marko Srbija