Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Danmark Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Danmark

  • Helsingør Camping & Cottages Grønnehave

    Helsingör, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket bra läge o fin liten stuga klart prisvärd!

    • Den negativa delen av recensionen

      Kanske hade varit bra att veta att nyckeln fanns i låset på stugan

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Pia Sverige
  • Voldstedgaard Herregårdpension

    Eskilstrup, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Tillmötesgående personal,god frukost o sov jättebra,härligt lantligt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Kunde vart ett par kuddar extra,ofrächt duscdraperi

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    maritahurst Sverige
  • Cabinn Metro

    Köpenhamn, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Fint att kolla på utsidan. Men det blev med det.

    • Den negativa delen av recensionen

      Dårligt städ. Toapapper rester fastnat på veggen hår rester i dusj. Hårde sänger. Lortigt generellt. Frukost va schiiit dårlig. Plastik stolar i rummet. Inte nöjd alls.

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Cataleya Sverige
  • Scandic Kødbyen

    Köpenhamn, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra frukost . Bra läge. Nytt stort hotell. Kanske inget för veganer med tanke på inredningstemat!

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anna Sverige
  • Marienlyst Strandhotel

    Helsingör, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Superskönt utbud på Spa. Rena fräscha rum. Personalen trevlig.

    • Den negativa delen av recensionen

      Manliga offentliga toaletten/urinoar intill frukostrummet, det var äckligt. Det stank urin så fort man kom in och stanken följde med in på toaletten. Man kan försvara sig med att det är folk som är vakna in på småtimmarna, men man kan sätta in en ordentlig städning mellan 4-6 eller 5-7 på morgonen och stänga av för hotellgästerna. De har sina rum och gå till.

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Goce Sverige
  • Stop'n Sleep Hotel

    Rødby, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Överraskande fina rum!

    Recenserades: 18 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Kurt Sverige
  • Hotel Frederikshavn Sømandshjem

    Frederikshavn, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Skön säng. Rent o snyggt. Mycket bra frukost...

    • Den negativa delen av recensionen

      Värmen på rummet. Elementen nedskruvade , stod på läge 0..

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    llars Sverige
  • Best Western Hotel Hebron

    Köpenhamn, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Fint, bra frukost, fräscht och bra läge.

    • Den negativa delen av recensionen

      Ganska lyhört i vårat rum

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anonym Sverige
  • DGI-byens Hotel

    Köpenhamn, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      centralt beläget, stort rum

    • Den negativa delen av recensionen

      stod i pappren att man inte behövde boka parkering till hotellet,det borde stå ,man kan ej boka parkering

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anonym Sverige
  • Quality Airport Hotel Dan

    Köpenhamn, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      det var rent och fint. Bra att det inte var heltäckningsmatta. Roligt med den välkomnande hunden! Jättebra att restaurangen lät mig äta utanför deras område med min hundvalp.

    • Den negativa delen av recensionen

      Tråkigt att jag inte kunde äta frukost på grund av min hundvalp, som jag inte kunde lämna ensam. Badrummet var mycket litet. Kuddarna för stora och hårda. Läget alldeles för långt bort från flygplatsen! Jag fick gå med hundbur och släpa i bitvis sand. Hittade ingen taxi. Kommer att hitta mer närbeläget hotell nästa gång. Det vara dessutom osäkert om jag skulle få åka med shutteln till flygplatsen på grund av hundburen ( 125x58x58) . Jag kan väl inte vara den första som flyger med djur i flygbur?

    Recenserades: 19 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Danmark med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Kyhns Guesthouse

    Helsingör, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Ett litet café som var supertrevligt och trevlig personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      På natten så var det rätt högljudda personer som gick på gågatan. Fast det måste man räkna med när man bor så centralt.

    Recenserades: 10 september 2017 Bodde här September 2017
    Paul Sverige
  • Godstedlund

    Øster Ulslev, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Ligger fint på landet, jättetrevliga ägare, supersköna sängar! Hög klass på rummen, rent och snyggt!

    Recenserades: 10 juni 2017 Bodde här Maj 2017
    Björn Sverige
  • Hotel Bretagne

    Hornbæk, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt kändes nytt och fräscht. Vackert rum, trevlig och hjälpsam personal. En kort promenad ner till stan. Mycket god mat i restaurangen.

    Recenserades: 20 augusti 2017 Bodde här Juli 2017
    Johan Sverige

Hotell i Danmark med höga betyg från alla gäster

  • I/S Haramara

    Vester-Skerninge, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Närheten till naturen. Lugn och vacker plats. Havet intill. Mycket bra boende!

    Recenserades: 12 juli 2017 Bodde här Juli 2017
    Anna Sverige
  • Heltoften Bed & Breakfast

    Nykøbing Mors, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Den mycket trevliga damen som skötte om oss och hennes utmärkta frukost.

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget

    Recenserades: 12 april 2018 Bodde här April 2018
    Ulf Sverige
  • Guesthouse Copenhagen Beach

    Köpenhamn, Danmark

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt fin och mysig lägenhet. Mycket smakfullt inredd och med allt man behövde. Mycket trevlig och hjälpsam värd. Toppenlägen - lite utanför centrum, men bara en kort promenad från metron, och bara några stationer in till centrum. Vi skulle gärna komma tillbaka!

    Recenserades: 15 februari 2017 Bodde här Februari 2017
    Susan Sverige