Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Ghana Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Ghana

  • Wli Waterfall Inn

    Wli Afegame, Ghana

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Her får du valuta for pengene! Vincent, som ejer stedet, er en virkelig god vært, som kan hjælpe med planlægning af dagsture. Han er ligeledes god til at hygge om aftenen og få alle til at føle sig velkomne. Vi havde lavet rod i vores booking og skulle have en ekstra mand med, men det var intet problem. Rimelig billig mad - sublim tilapia! Du kan få varmt bad, hvis du ønsker det - gratis.

    Anmeldt: 22. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Heidi Danmark
  • Pemicsa Hotel Accra

    Spintex, Ghana

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 5,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Behagelige mennesker, men jeg kender dem også da jeg har boet der flere gange

    • Den negative del af anmeldelsen

      Restauranten

    Anmeldt: 1. juli 2018 Overnattede: juni 2018
    John Sverige
  • Cocoa Village Guesthouse

    Obo, Ghana

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Wifi meget dårligt, tiltrods for vi måtte betale (per person) ekstra for det. Maden var mild sagt dårlig. Dejligt rent og stort rum, hyggelig indretning, elendig seng. sødt og venligt personale.

    Anmeldt: 26. april 2018 Overnattede: april 2018
    Anonym Danmark
  • Somewhere Nice

    Accra, Ghana

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmad super lækker. Gode fællesfaciliteter. Øl på fad, sjældenhed i Ghana!

    • Den negative del af anmeldelsen

      Sengene knirkede utroligt meget. Poolen var beskidt og derfor lukket.

    Anmeldt: 2. maj 2018 Overnattede: april 2018
    Anonym Danmark
  • Wli Waterfall Inn

    Wli Afegame, Ghana

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Personalet var meget venlige og imødekommende. Det er et meget hyggeligt lille sted, hvor vi følte os rigtig godt tilpas.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Man skal have sine forventninger efter, at det er et lille sted i bjergene. Den inkluderede morgenmad er ikke prangende, men fin i forhold til prisen.

    Anmeldt: 18. maj 2018 Overnattede: april 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Ghana med gode anmeldelser

  • Agoo Hostel

    Accra, Ghana

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super dejligt hostel med meget venligt personale. Helen, som driver stedet, er super hjælpsom. Personalet lavede mad til os én aften - det var det bedste måltid i Accra!

    Anmeldt: 18. januar 2017 Overnattede: januar 2017
    Kristine Danmark
  • Jamaica Inn Guest House

    Bortianor, Ghana

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi vil især fremhæve Brandon og Sonia, som er utroligt imødekommende og hjælpsomme. Både morgen - og aftensmad var varieret og velsmagende og lavet af friske råvarer. Vi nød poolen - stedet er perfekt til afslapning.

    Anmeldt: 29. januar 2017 Overnattede: januar 2017
    Jan Danmark