Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Grčka Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Grčkoj

  • Corali

    Jerisos, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je lijepo čisto i uredno, osoblje je fenomenalno sve pohvale

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Dragan Bosna i Hercegovina
  • Kalntera

    Amoliani, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve. Lokacija izvanredna,pogled fantastičan,predivna vlasnica,korpica slatkiša i vode za doček i poklon za odlazak,što nikada i nigde nismo doživeli. Svakog dana nam je čistila sobu i prala sudove,otprilike svakog 3 menjala posteljinu i peškire. Čisto, novo, pod konac. Dovoljno mesta za parking. Zaboravite da ovde možete kuvati,predviđeno samo za odmor, dočeka vas 3 vrste kafa i aparati za spremanje istih i to je to.

    • Negativni deo recenzije

      Zaštita na dušeku od koje je bilo prevruće.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Ivana Srbija
  • Rooms with View

    Polihrono, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 5,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Pogled na more

    • Negativni deo recenzije

      Buka blizu magistrale

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Ciric Srbija
  • Kerasoula Apartments

    Jenion, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odličan smeštaj! Domaćini, nenametljivi, predusretljivi, ljubazni, Odlična lokacija objekta. Sobe vrlo čiste i prostrane, dvostrano orjentisane, svaka soba ima pogled na more. Objekat je pun sadržaja koji stvarno možete koristiti, od roštilja koji vam je na raspolaganju, ležaljki u bašti koje je pored mora, blizina taverni, tu nedalkeoo je i prodavnica. Sve pohvale! Excellent accommodation! Hosts, unobtrusive, adventurous, kind, Great location. Rooms are very clean and spacious, double-oriented, each room has a sea view. The facility is full of content that you can really use, from the barbecue at your disposal, sunbeds in the garden that is by the sea, close to the tavern, there is also a non-storey shop.

    • Negativni deo recenzije

      Ništa posebno. Nothing special.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    DarkoV Srbija
  • Hotel Fani

    Leptokarija, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Domaćin je bio veoma ljubazan, obezbedio je naknadno traženi krevetac za bebu i stalno je bio na raspolaganju. Terasa je prostrana, dete je imalo dosta prostora za igranje, a ograda terase je dovoljno visoka da dete ne može da padne sa nje. Posteljina je zamenjena treći dan (bili smo 6 noćenja).

    • Negativni deo recenzije

      Vrata na kupatilu su klizna (harmonika) sa velikim luftom sa donje strane od oko 15cm. Voz koji svi spominju jeste strašan ako niste navikli na gradsku buku, od pet vozova koji su saobraćali između 19h i 00h problem su dva voza: 1) Brzi koji ne staje u Leptokariji (ima dugu sirenu dok "proleće" kroz stanicu) 2) Teretni koji se baš glasno čuje i ima dugačku kompoziciju. Ono što je važno, nijedan voz nam nije probudio bebu koja je spavala od 20-07h, a ni mi tokom spavanja nismo čuli buku. Inače, bili smo u apartmanu koji je okrenut baš ka pruzi.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Marko Srbija
  • Liberatos Village

    Lasi, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 6,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Menjaju relativno cesto peskire i posteljinu Dozvolili su nam raniji ulazak u apartman, imajuci u vidu da smo ranije stigli Uredno i cisto, sve pohvale spremacicama

    • Negativni deo recenzije

      Ni malo se ne trude oko sitnica koje znace: npr.nedostaju stipaljke, fen za kosu, posudje je jako siromasno i oskudno, a kada se pazalite, slezu ramenima i kazu jednostavno"nema" i tu stavljaju tacku. Morali smo da trazimo stipaljke za kacenje vesa po marketima, ko ce jos o tome da misli na odmoru? Sve je to nepotrebno opterecenje zarad nekoliko evrica... Imajuci u vidu nasa ranija iskustva gde su se domacini za mnogo nizu cenu smestaju lomili da udovolje i obezbede cak i tecnost za sudove, tablete za komarce, sapuncice, fen za kosu, toster i coffee aparat, da ne pricamo o komplet opremljenoj kuhinji- smatram ovo velikom zamerkom. Dzaba im lepa i velika kuhinja sa hiljadu ormarica-koji stoje prazni, a nenate u cemu da skuvate cak ni supu iz kesice.. I svaki cas perete viljuske i kasicice jer ih ima tacno po jedna za svakog gosta.. Peskiri ne mirisu kao da su dobro oprani i savrseno cisti, kao da stede na deterdzentu... WiFi je nikakav, pojedine jedinice uopste ne hvataju, dobar je samo kod bazena..

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anoniman/-na Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Grčkoj

  • Laura Aristotelous Square Apartment

    Solun, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Smestaj je u samom centru , sve vam je na dohvat ruke.... Idealan za kraci obilazak Soluna....

    • Negativni deo recenzije

      Nema parking.... Placa se Extra !!!

    Ocenjeno: 15. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Sanja Srbija
  • Apartment On Panorama

    Solun, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Prelep komforan stan, sa odlicnom terasom. Domacin ljubazan i uvek na raspolaganju za bilo kakvu pomoc. Kuca se nalazi u prelepom, mirnom naselju koje ima pogled na ceo grad. Lokacija je odlicna za putnike koji zele da naprave pauzu do Halkidikija ili koji dolaze u soping u njihove popularne trzne centre. Proveli smo lep vikend i vraticemo se opet!

    Ocenjeno: 20. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Zoran Srbija