Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Grekland Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Grekland

  • Crete Golf Club Hotel

    Hersonissos, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket lugnt, lyxigt och bekvämt att bo på golfbanan som vi spelade på

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Peter Sverige
  • Park Hotel

    Thessaloníki, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Bästa läget

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Linda Sverige
  • Chameleon Youth Hostel

    Aten, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge. Tvättservice. Trevlig kille i receptionen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Ostädat o ingen städning alls medan vi bodde där.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Örjan Sverige
  • Talos Hotel Apartments

    Kato Daratso, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal och god mat.

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt var bra.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Ezzin Finland
  • Frini Hotel

    Chania stad, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal och bra frukost.

    • Den negativa delen av recensionen

      Ingen TV på rummet. Inget wifi på rummet. Wifi i receptionen dåligt.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Elisabeth Sverige
  • Rodon Hotel

    Chania stad, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Rummet helt okey och välstädat. En ovanligt stor pool med ett intimt och mysigt poolområde. Hotellet ligger lite ”offside” men det gick snabbt att ta sig ner till Chania med buss. Ett bra hotell för avkoppling.

    • Den negativa delen av recensionen

      En tupp som uppenbarligen fått för sig att han ansvarade för att mana fram solen, påverkade nattsömnen efter 04.30. Annars ett bra hotell för avkoppling.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Göran Sverige
  • Nisi Glamping

    Paralia Rachon, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Det var paradiset för mina fyra barn (2,4,6 och 8år). Massor med kul saker att leka med, klättra på, spela med.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det kök som fanns var litet och bristande.

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Tina Sverige
  • Athens Tiare Hotel

    Aten, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig och förekommande personal. Välstädat och fint rum. God frukost. God middagsrestaurang.

    • Den negativa delen av recensionen

      Men - hotellet har ej ljudisolerat fönstren i rummet mot den hårt, dygnet runt, trafikerade huvudgatan. Det lät som om fönstret stod på vid gavel. Det var därför riktigt svårt att sova, med många uppvaknanden. Vi upptäckte dock att fönstren i matsalen, som låg mot samma gata, hade isolerats - ljudnivån där var helt acceptabel. Då jag påpekade våra sömnproblem i receptionen gavs jag besked om att vi befann oss i en storstad...

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Dag Sverige
  • Villas Michalis

    Chorafakia, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket bra boende som har allt du behöver för en skön och bekväm vistelse. Tyst och lugnt, rent och fräscht, fin utsikt från den stora terrassen. Mycket gästvänliga ägare som gör allt för att du ska trivas. I kylskåpet fanns vin, öl, vatten mm som vi uppskattade efter en lång flygresa. Nästa gång kommer vi att stanna längre!

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här September 2018
    solveig Sverige
  • Alarzo Rooms

    Paralia Katerinis, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Städningen var enastående och omsorgsfullt gjord! Allt fungerade bra och var enkelt. Mycket för pengarna!

    Recenserades: 17 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Fanny Sverige

Hotell i Grekland med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Hyatt Regency Thessaloniki

    Thessaloníki, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra faciliteter, härlig pool, nära till flygplatsen, Gratisbuss till city.

    Recenserades: 15 oktober 2017 Bodde här Oktober 2017
    Jenny Sverige
  • Thermaikos studios & apartments

    Perea, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra säng, rent och snyggt!! Väldigt bra utrustat kök ! Härlig balkong mot havet !

    Recenserades: 12 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    ann-sofi Sverige

Hotell i Grekland med höga betyg från alla gäster

  • Elegant Supercentral Apartment

    Thessaloníki, Grekland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Perfekt läge. Ägaren fantastisk ,hjälpte till och svarade på alla frågor

    • Den negativa delen av recensionen

      Duschen jättefin men lite lågt i tak. Är man väldigt lång får man huka sig.

    Recenserades: 14 april 2018 Bodde här April 2018
    Kerstin Sverige