Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Hong Kong Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Hong Kong

  • BEST WESTERN PLUS Hotel Hong Kong

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Venlig personale

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der er ret koldt der hvor morgenmad blev serveret lige til at blive syg af.

    Anmeldt: 9. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Maiken Danmark
  • City Garden Hotel

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Jeg bad om en dyne men fik et tæppe 5min efter. Beliggenheden med offentlige transport lå rigtig godt. Tæt på alt

    • Den negative del af anmeldelsen

      Madrassen var hård, så jeg fik lidt ondt i ryggen

    Anmeldt: 18. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Thang Danmark
  • Merryland Guest House

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 4,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Intet

    • Den negative del af anmeldelsen

      Beskidt Toilettet var i stykker Værelset var fugtig Der var insekter på værelset Lagnerne var i stykker Aircondition virkede ikke Der lå stadig skrald på værelset

    Anmeldt: 15. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Andreas Danmark
  • Royal View Hotel

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Dejlig svømmepool og strand. God transport til og fra til hotellet "Subway"

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var ikke nok plads på restauranten. Måtte sidde udenfor og hente maden..

    Anmeldt: 12. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Cwq0jkk Danmark
  • Hotel Benito

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Centralt beliggende hotel i gåafstand til night market og vandet. Pænt og nydeligt med alle de basale ting, man har behov for. Venligt og hjælpsomt personale - vil helt sikkert anbefale hotellet til andre.

    Anmeldt: 14. juli 2018 Overnattede: juni 2018
    Diana Danmark
  • Timehouse (Hong Kong Hostel Group)

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmaden og fri øl efter 18. Og personalet er så venlige!

    • Den negative del af anmeldelsen

      Badeværelset kunne godt bruge en ekstra hånd. Der er så mange der bruger det, at det når at bliver fyldt med hår og andet snavs i løbet af dagen. Ellers er rengøringen i resten af rummene helt fine.

    Anmeldt: 20. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Emma Danmark
  • Stanford Hotel Hong Kong

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Flink personale meget renligt.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Deres wifi var så elendig! 10-15 min gå afstand til MTR

    Anmeldt: 28. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Michael Danmark
  • Regal Airport Hotel

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi havde 10 timer mellem fly og det var genialt at kunne gå direkte fra gaten til hotellet. Det hele levede op til den forventning vi har til et *****-hotel. Super dejlig og stor seng, frisk frugt - og lækre bløde håndklæder. Udsigten fra værelset var...Wau!

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: august 2018
    Charlotte Danmark
  • Hotel Hart

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenheden er perfekt, du får hvad du betaler for, Hong Kong har som New York små værelser.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Værelserne er meget små, de billigste har knap plads til kufferten

    Anmeldt: 15. august 2018 Overnattede: august 2018
    Jan Danmark
  • Dorsett Wanchai, Hong Kong

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fin beliggenhed

    • Den negative del af anmeldelsen

      Dårlig service, værelset var alt for småt i forhold til det lovede.

    Anmeldt: 20. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Hong Kong med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Renaissance Hong Kong Harbour View Hotel

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super god morgenbuffet, man skal prøve Deres restaurant på 11 sal, hyggeligt baren ved poolen, desværre var der ingen stede rom aftenen ud over man gik forbi poolen overtil nabohotellet, det ligger bundet sammen med messecenteret, man kan blive i aircondition.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var ikke perfekt rent i værelset, der var smudset rundt om sengen i kanten. Der manglede badekaret. Der var ingen bar om aftenen, man måtte over til nabohotellets

    Anmeldt: 9. september 2016 Overnattede: september 2016
    kim Danmark
  • Best Western Hotel Harbour View

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      God spiselig morgenbuffet Fint meny resten af dagen i resturanen som også var europæisk.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Værelset var ikke ret stor. Der var ingen stol eller skab som følger her af. Dårlig WiFi dækning. Lang ventetid på elevator

    Anmeldt: 1. oktober 2016 Overnattede: september 2016
    Arne Danmark
  • Cordis, Hong Kong

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det var helt ideelt med club værelset. Vi boede på det lækre hotel i tre dage, og spiste faktisk alle måltider på hotellet.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Hvis det havde ligget på Hong Kong Island, men nu så vi noget andet. Nathan Road er dog også et spændende sted, hvis man går hele vejen igennem gaden, og stopper op ved interessante små butikker. Masser af shoppingmuligheder og cafeer inde i arkaderne.

    Anmeldt: 27. december 2016 Overnattede: december 2016
    Bodil Danmark

Hoteller i Hong Kong med gode anmeldelser

  • The Langham Hong Kong

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      rigtig god beliggenhed, lækkert og meget stort værelse med en fantastisk seng. Kan intet dårligt sige om hotellet. Vil helt sikkert bo her igen næste gang jeg skal til Hong Kong.

    Anmeldt: 9. december 2016 Overnattede: december 2016
    Gritt Danmark
  • Cordis, Hong Kong

    Hongkong, Hong Kong

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det var helt ideelt med club værelset. Vi boede på det lækre hotel i tre dage, og spiste faktisk alle måltider på hotellet.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Hvis det havde ligget på Hong Kong Island, men nu så vi noget andet. Nathan Road er dog også et spændende sted, hvis man går hele vejen igennem gaden, og stopper op ved interessante små butikker. Masser af shoppingmuligheder og cafeer inde i arkaderne.

    Anmeldt: 27. december 2016 Overnattede: december 2016
    Bodil Danmark