Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Hrvatska Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Hrvatskoj

  • Apartments Komel

    Opatija, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Domacini odlicni zaista, lokacija savrsena. Sve je divno.

    Ocenjeno: 18. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    M. Crna Gora
  • Guesthouse Bor

    Plitvička jezera, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve pohvale na racun higijene i ljubaznosti

    Ocenjeno: 17. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    JP Srbija
  • Remisens Hotel Marina

    Mošćenička Draga, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Veliki bazen, ljubazno osoblje

    Ocenjeno: 18. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    anoniman Bosna i Hercegovina
  • Grand Hotel Adriatic

    Opatija, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve

    • Negativni deo recenzije

      Sve je ekstra

    Ocenjeno: 17. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Milinkovic Bosna i Hercegovina
  • Apartment Garfield

    Rovinj, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartman se nalazi u istorijskom delu Rovinja, blizu starog grada. U blizini je sva infrastruktura za odmor sa malim detetom (blizina mora, dostup apotekama, prodavnicama, restoranima, kafićima...).

    • Negativni deo recenzije

      Zahvaljujući vlasnici apartmana, koja nas je dočekala i pomogla pokazavši nam sve gde se šta nalazi u gradu bilo je ne moguće da nam se nešto ne dopadne.

    Ocenjeno: 17. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Marjan Srbija
  • Villa Agram

    Zagreb, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Apsolutno fantastican smestaj kao i vrlo ljubazni domacin i predivan docek. Relaksirajuci spa sadrzaj,izuzetno cist apartman i perfektno opremljen svim potrebnim sadrzajem. Privatan parking i lako preuzimanje kljuceva,kao i odjava. Lokacija je odlicna. Zaista za svaku preporuku i vise od ocekivanog

    Ocenjeno: 17. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Tatjana Srbija
  • Remisens Premium Grand Hotel Palace

    Opatija, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo savrseno,usobni,cisto,toplo ... kao u bajci.

    Ocenjeno: 17. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Maja Srbija
  • Hotel Eden

    Rovinj, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je odlicno, usluga, hrana, soba, bazen, plaza, lokacija. Prelepo. Za svaku preporuku.

    Ocenjeno: 18. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Anja Srbija
  • Hotel Jezero

    Plitvička jezera, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Krevet

    • Negativni deo recenzije

      Osoblje

    Ocenjeno: 18. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Anoniman/-na Srbija
  • Apartments Roko

    Podgora, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo super, domacini ,hrana ,osoblje,smjestaj,...

    Ocenjeno: 17. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Anoniman/-na Bosna i Hercegovina

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Hrvatskoj

  • Family Hotel Amarin

    Rovinj, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je prilagodjeno odmoru kako za djecu tako i za roditelje, svaka cast zaista pravo uzivanje😀

    • Negativni deo recenzije

      Velika guzva u welnesu, za masazu nemoguce dobiti termin😕

    Ocenjeno: 11. decembar 2016. Gost je boravio u periodu: decembar 2016.
    Miodrag Bosna i Hercegovina
  • Guesthouse Mio

    Rijeka, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Preljubazna gazdarica i fenomenalan smeštaj! Sve pohvale!!!

    Ocenjeno: 13. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Tatjana Srbija
  • Residence Park

    Zagreb, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Tisina i blizina svega, garaza u blizini. Cistoca i ljubaznost osoblja. Sve pohvale

    • Negativni deo recenzije

      Brava na vratima, mislim da je baterija prazna bila, ji sam neznam kako sam uspio da udjem, a recepcija ne radi 24/7

    Ocenjeno: 30. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Zdenko Bosna i Hercegovina
  • Livris Hotel

    Zagreb, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Moderno opremljen hotel, top usluga i top doručak 👍🏼 Hotel je definitivno za pohvale.

    Ocenjeno: 19. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Haris Bosna i Hercegovina
  • Barcode

    Zagreb, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartman je kao iz snova. Sve je uradjeno sa stilom i ukusom. Svaka stvar ima svoje mjesto. U stanu mozete naci svaku sitnicu koja vam je neophodna. Sadrzi Smart Home i sa mnogo toga se moze upravljati na jednostavan nacin. Parking je ispred stana - obezbijedjen. Lokacija odlicna - 5min do glavnog trga. Davor je odlican domacin.

    • Negativni deo recenzije

      Stan je bez mane!

    Ocenjeno: 12. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Anoniman/-na Crna Gora

Hoteli u Hrvatskoj koje su svi gosti visoko ocenili

  • Apartments Franka

    Samobor, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Nema sta ne mi se dopalo ! Sve je bilo odlicno. Super ! Od kapije na kojoj ne je docekala nasmejana domacica ,komfor samog apartmana,tisina . Sve je bilo za uzivati. Ako moze ocenila bi je cistom 10.

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo odlicno.

    Ocenjeno: 26. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Angelina Makedonija
  • Olive Tree City Apartment

    Zagreb, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Super lokacija u samom centru grada. Osiguran besplatan vlastiti parking.

    Ocenjeno: 27. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Mario Hrvatska
  • Apartments N10 Zagreb

    Zagreb, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Lakoca pronalazenja apartmana i dostupnost ljubaznih vlasnika u svakom momentu. Savremen apartman, namestaj i raspored prostorija su odlicni. Umesto kljuca koriste sigurnosnu sifru na ulaznim vratima koja olaksava boravak tako da korisnik ne mora da razmislja o kljucevima.

    Ocenjeno: 12. jun 2017. Gost je boravio u periodu: jun 2017.
    Nemanja Srbija
  • Barcode

    Zagreb, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartman je kao iz snova. Sve je uradjeno sa stilom i ukusom. Svaka stvar ima svoje mjesto. U stanu mozete naci svaku sitnicu koja vam je neophodna. Sadrzi Smart Home i sa mnogo toga se moze upravljati na jednostavan nacin. Parking je ispred stana - obezbijedjen. Lokacija odlicna - 5min do glavnog trga. Davor je odlican domacin.

    • Negativni deo recenzije

      Stan je bez mane!

    Ocenjeno: 12. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Anoniman/-na Crna Gora