Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Mađarska Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Mađarskoj

  • Essential Hostel

    Budimpešta, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Особље пријатно,чистоћа објекта,локација перфектна,цена веома приступачна,све препоруке

    • Negativni deo recenzije

      Електронски прекидач за отварање врата у унутрашњем делу објекта,није на видном месту

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Саша Mađarska
  • Bed Breakfast Hotel Budapest

    Budimpešta, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Cijena

    • Negativni deo recenzije

      Hotel je star .

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Dragan Bosna i Hercegovina
  • The Hive Party Hostel Budapest

    Budimpešta, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Miljan Srbija
  • Agri Home Apartment

    Eger, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartman je uređen sa puno ukusa i stila. Vrlo je komforan i opremljen svime što je potrebno. Imate osećaj kao da ste u svojoj kući, zahvaljujući čistoći i prijatnom ambijentu. Nalazi se vrlo blizu centra, tako da su sve bitne lokacije lako dostupne.

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Perisa Srbija
  • Sopron Monastery Hotel

    Šopron, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Дух старины, прекрасный сад, тишина

    • Negativni deo recenzije

      Жарковато в номере, правда на улице тоже было не холодно

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    nikolay Rusija
  • Abigél Vendégház

    Harkanj, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Gostoprimstvo,mirno,lepo mesto.Gazdarica vrlo ljubayna i preduzetljiva.Za svaku pohvalu.Parking mesto u okviru objekta....Sve u svemu odmor koji nam je jako prijao.I sve nase preporuke za ovaj objekat.

    • Negativni deo recenzije

      Bracni krevet je mogao biti veci.

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Tibor Srbija
  • Elixír Medical Wellness Hotel

    Morahalom, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlican odmor,hotel,bazeni,mesto,cistoca.... Svaka preporuka. Sama banja( bazeni ) se vodi sa 5 zvedica to sve govori. DOCI CEMO OPET 👍😀.

    • Negativni deo recenzije

      Jedino malo vise HD kanala na tv-u.

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Dusko Srbija
  • Club218 Wellness Apartments

    Šiofok, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Kreveti udobni,prostrani,ceo apartman takodje udoban i prostran

    • Negativni deo recenzije

      Dobili smo samo jedan peskir po osobi

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Slavica Srbija
  • Grand Hotel Glorius Makó

    Mako, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Stil hotela, polozaj, muzika i sampanjac.

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Zeljko Srbija
  • City Hotel Unio

    Budimpešta, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Odnos cene i kvaliteta je zadovoljavajuće. Opravdane tri zvezdice. Preporuka!

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anoniman/-na Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Mađarskoj

  • Relax Apartmanház

    Morahalom, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Docek srdacan od strane vlasnice dvoriste lepo sredjeno apartman nov prelep,modernog dizajna,cist kreveti udobni ,kuhinja sa svim pratecim aparatima i opremom.Lokacija objekta blizu bazena sve u svemu za svaku preporuku.

    Ocenjeno: 24. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Nikola Srbija
  • Aqualiget-Apartmanház

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Potpuno opremljen, prostran, izuzetno lep i čist apartman. Peškiri,sredstva za higijenu, mapa grada, promotivni flajeri, odličan internet, parking.Domaćini ljubazni, nenametljivi, govore engleski. Lokacija sjajna, pogotovo za posetioce Akva parka, a i centar grada je na desetak minuta hoda. Prezadovoljni smo.

    Ocenjeno: 3. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Danijela Srbija
  • Solaris-Szeged Apartman

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Smeštaj za svaku preporuku. Garsonjera u maloj stambenoj zgradi u mirnoj ulici. Sve je blizu i dostupno i peške: lidl na 1km, centar grada takodje, arkad 1,5km a akvapark na nekih 2km. Smeštaj ima sve što treba jednoj porodici, jako je čisto i uredno, sve miriše. Potpuno opremljeno sudovima, mada mi nismo kuvali, ima čak i mašinu za pranje sudova. Wifi odličan, podno grejanje. Da pomenem i vino dobrodošlice i čokoladice za decu, jako lep gest. Pozdrav za Anitu i Zoltana, jako ljubazni i nenametljivi domaćini😉

    Ocenjeno: 13. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Mira Srbija
  • Stefánia Stúdió Apartmanok

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Tek otvoreni apartmani. Sve je perfektno čisto. Pogled na Tisu, blizina mosta i strogog centra Segedina(šetačke zone). Uprizemlju je vrlo pristojan restoran idealan za doručak, za vikend nije bilo teško za parking - ne znam kako je radnim danima. Pristojni i kulturni domaćini koji pričaju i engleski osim mađarskog jezika.

    • Negativni deo recenzije

      Realno nema nikakvog marketa u blizini.

    Ocenjeno: 3. maj 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Benka Srbija
  • Jázmin Apartman

    Mako, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo super, smeštaj je extra, domaćin je odličan, uvek je tu da pomogne, stvarno sve pohvale. Nadam se da se vidimo ponovo.

    Ocenjeno: 3. jun 2017. Gost je boravio u periodu: jun 2017.
    Plešev Srbija
  • Happy Apartman

    Mako, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odličan, uredan, čist, na minut od banje. Sve preporuke!

    Ocenjeno: 10. mart 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    Anoniman/-na Srbija
  • Thermal Apartman

    Mako, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlicna lokacija, sve je cisto i uredno

    • Negativni deo recenzije

      Losa izolacija, velika buka ako ima vise ljudi u objektu. Malo je cudno sto apartmanski tip smestaja nema kuhinju, ima frizidere u apartmanima a u zajednickoj prostoriji ima masinu za pranje sudova - bez sudopere i sporeta tako da iako ste u apartmanu nemate mogucnost spremanja hrane.

    Ocenjeno: 1. februar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Anoniman/-na Srbija

Hoteli u Mađarskoj koje su svi gosti visoko ocenili

  • Stefánia Stúdió Apartmanok

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Tek otvoreni apartmani. Sve je perfektno čisto. Pogled na Tisu, blizina mosta i strogog centra Segedina(šetačke zone). Uprizemlju je vrlo pristojan restoran idealan za doručak, za vikend nije bilo teško za parking - ne znam kako je radnim danima. Pristojni i kulturni domaćini koji pričaju i engleski osim mađarskog jezika.

    • Negativni deo recenzije

      Realno nema nikakvog marketa u blizini.

    Ocenjeno: 3. maj 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Benka Srbija
  • Happy Apartman

    Mako, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odličan, uredan, čist, na minut od banje. Sve preporuke!

    Ocenjeno: 10. mart 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    Anoniman/-na Srbija