Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Indonesien Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Indonesien

  • Bumi Muwa Ubud Katiklantang

    Ubud, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Ligger 10 min kørsel fra Ubud, så det er et ret roligt sted. Shuttelbus kører til Ubud. Fin restaurant. Meget venligt personale.

    Anmeldt: 13. august 2018 Overnattede: august 2018
    Jens Danmark
  • Ani's Villas

    Ubud, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Personalet var i top og vildt gode til at hjælpe os med ture, transport og gode steder i området. Rigtig god beliggenhed med den smukke Rigde Walk i baghaven og den lækre restauranter Brigdes i forhaven 😉

    Anmeldt: 15. august 2018 Overnattede: august 2018
    Stine Danmark
  • Volcano 2 Guesthouse

    Kintamani, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Udsigten var utroligt smuk. Sødt personale. Badekar og varmt vand.

    • Den negative del af anmeldelsen

      MEGET lydt. Hører alt. Haner omkring en, bankelyde, folk biler bib lyd overfor. Wifi virkede 50% af tiden. Meget dårligt, og skal logge på konstant. Det er intet wifi i restaurant. For mig for stressende i alt.

    Anmeldt: 15. august 2018 Overnattede: august 2018
    Alexia Danmark
  • Jazz Senggigi Hotel

    Senggigi , Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Dejlige værelser, fantastisk pool, imødekommende personale, vi var på hotellet dagen efter det store jordskælv, de gjordede meget for at vi var i gode hænder.

    Anmeldt: 15. august 2018 Overnattede: august 2018
    Julie Danmark
  • Villa Helen Balian

    Selemadeg, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skønneste udsigt fra poolen og venligt personale

    • Den negative del af anmeldelsen

      Billederne af hotel og værelserne ligner overhovedet ikke virkeligheden. Værelserne var meget, meget slidte og måler sig slet ikke med, hvad du tror du får.

    Anmeldt: 15. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Kirsten Danmark
  • Aneka Lovina Villas & Spa

    Lovina, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skøn pool og fine værelser

    • Den negative del af anmeldelsen

    Anmeldt: 15. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Kirsten Danmark
  • The Sunjaya Lembongan

    Nusa Lembongan, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      35 meter til stranden. Sødt personale og fin lille pool.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var ikke varmt vand og trykket i vandhanen var lavt. Vandet i hanen var meget salt.

    Anmeldt: 16. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anna Danmark
  • Ananta Legian Hotel

    Legian, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Perfekt beliggenhed lige ved stranden og i byen. Værelserne er rigtig fine med perfekt rengøring. Personalet utrolig venlige og hjælpsomme.

    Anmeldt: 14. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anni Danmark
  • Samanta Lembongan

    Nusa Lembongan, Indonesien

    Endnu ingen anmeldelser
    • Den positive del af anmeldelsen

      Pænt værelse i forhold til prisen. Vi har betalt det tredobbelte for et mindre pænt værelse senere hen på turen.

    Anmeldt: 16. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anonym Danmark
  • Koji Garden Huts 2

    Nusa Lembongan, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Hotellet og dets personale er aldeles fremragende. Hytterne som man bor i er rigtig fine, og man mangler ikke noget. Stedet har alt i forhold ture, udlejning af scooter, spa og restaurant.

    Anmeldt: 15. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Indonesien med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • The Lokha Ubud

    Ubud, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Meget stille område udenfor Ubud. Lidt bumpet vej til og fra byen, men tager kun 15 min i taxa. Personalet er fantastiske og hotellet ligger i meget smukke omgivelser.

    Anmeldt: 16. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    Merle Danmark
  • Ojek's Homestay

    Ubud, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Alt var perfekt

    • Den negative del af anmeldelsen

      Enkelt nat støjende naboer, der var meget lydt

    Anmeldt: 17. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    Julie Danmark
  • Ubud Village Hotel

    Ubud, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      God og central beliggenhed i Ubud i gade med restauranter, butikker og meget liv, men alligevel roligt, da værelserne ligger tilbagetrukket fra gaden.

    Anmeldt: 21. august 2016 Overnattede: august 2016
    Birgitte Danmark
  • Tijili Seminyak

    Seminyak, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Godt udvalg til morgenmad. Fin beliggenhed både i forhold til spisesteder, shopping og strand. Venligt personale.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Alt for lidt lys på soveværelset og badeværelset. Glasvæg ved badeværelset er lidt for intimit.

    Anmeldt: 2. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    Karoline Danmark
  • Swastika Bungalows

    Sanur, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skøn atmosfære

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden ok men restauranten støvet & kedelig

    Anmeldt: 13. december 2016 Overnattede: december 2016
    Helle Danmark
  • Adiwana Resort Jembawan

    Ubud, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Hotellet levede op til alle vores forventninger, det skønneste lille resort, med fantastiske omgivelser. Dejlige store rene værelser med fantastisk udsigt og rengøring 2 gange dagligt. 2 skønne pools med udsigt til junglen og fantastisk service. Restauranten serverede sund og lækker morgenmad, frisk frugt og dejlig kaffe. Der er mulighed for Morgen yoga og hotellet har mange hyggelige udflugter man kan melde sig på. Det sødeste og mest hjælpsomme staff man kan ønske sig. Vi kommer helt sikkert igen !

    Anmeldt: 19. maj 2017 Overnattede: maj 2017
    Julie Danmark

Hoteller i Indonesien med gode anmeldelser

  • Frangipani Homestay

    Nusa Dua, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmaden var helt i top, der var flere slags at vælge imellem. Sengen var også rigtig god.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Alt var bare OK.

    Anmeldt: 30. december 2016 Overnattede: december 2016
    Gunnar Danmark
  • Pondok Buda Merta

    Ubud, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi ankom til den mest vidunderlige villa, hvor der langs rismarkerne var tændt fakler. Buda var den mest venlige vært nogensinde, og han gjorde alt hvad han kunne for at vi følte os godt tilpas. Villaen var skøn og meget bedre end billederne viste. Seng, bad og den nedkølet pool var fantastisk. Dette var vores 4. stop i Bali og det sted vi var gladeste for at bo.

    Anmeldt: 6. marts 2017 Overnattede: februar 2017
    Denise Danmark
  • Byasa Ubud

    Ubud, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skøn udsigt, sødt og hjælpsomt personale, top rengøring og lækker morgenmad! Alt var i orden.

    Anmeldt: 14. marts 2017 Overnattede: marts 2017
    Frk. Danmark
  • De Adema Guesthouse

    Amed, Indonesien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Smuk udsigt. Sød og meget hjæpsom betjening. Skøn morgenmad. Et virkelig dejligt sted.

    Anmeldt: 22. april 2017 Overnattede: april 2017
    Sara Indonesien