Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Indonezija Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Indoneziji

  • Beneyasa Beach Inn 2

    Kuta, Indonezija

    Prosečna ocena gostiju: 5,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Дёшево, переночевать можно 1 раз, не более.

    • Negativni deo recenzije

      Воняла вода в ванной комнате, туалет грязный, замок на двери старый ржавый, окна не закрывались на защелку, паутина на стене. Так же в душе жила ящерица)

    Ocenjeno: 9. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Евгения Rusija
  • Bakung Beach Resort

    Kuta, Indonezija

    Prosečna ocena gostiju: 7,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Mesto ke na ekstra lokaciji i ususkano od buke.Prelepo zelenilo u objektu sa jako dobrim bazenom. Cene obroka veoma prihvatljive i hrana je izuzetno ukusna.

    • Negativni deo recenzije

      Komarci u sobi...kao da izviru iz zidova.

    Ocenjeno: 2. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    ivica Srbija
  • Grand Palace Hotel Sanur - Bali

    Sanur, Indonezija

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Good location,comfortable rooms/very clean and neat,nice atmosphere & cute receptionist,the garden, the poole, are beautiful. The breakfast is buffet style and very delicious.Staff is really polite!

    • Negativni deo recenzije

      Not related to the hotel: city service activities do not do their job well, garbage all over the city, the hiking trails are unregulated and broken ... All this together destroys the reputation and the great effort that hotelers invest in their business.

    Ocenjeno: 13. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Dragana Srbija
  • Artotel Hotel Surabaya

    Surabaya, Indonezija

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve ok

    • Negativni deo recenzije

      Nema

    Ocenjeno: 9. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Vladimir Srbija
  • Nang Ade House

    Ubud, Indonezija

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak manje obiman al jakoo ukusan, kreveti preudobni, enterijer i ceo pristor unutar smestaja divan, gazde ljubazne i usluzne. Svaka preporuka! Market Ubud jako blizu....

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo zaista lepo ..a cena za ono sto dobijate zaista smesna

    Ocenjeno: 28. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Remecki Srbija
  • My Gili Paradise

    Gili Travangan, Indonezija

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Generalno jako lep smestaj, neobicno dizajniran, i lokacija super blizu luke

    • Negativni deo recenzije

      Simpaticno al i dosta neuredno, osoblje je sarmantno i usluzno, ali spooro i veoma fleksibilno...Recepcija se otvara kasnije, na dorucak se ceka dugo, sobe se samo povrsno spreme,taj deo zaista moraju korigovati, jer steta je tako zanimljiv neobican prostor da bude zapusten

    Ocenjeno: 28. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Remecki Srbija
  • Jimbaran Bay Beach Resort and Spa by Prabhu

    Jimbaran, Indonezija

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak je fenomenalan i kreveti su preudobni! Prostrana kupatila

    • Negativni deo recenzije

      Toliko je mracno u sobama da prosto imate utisak da ste popalili svece a ne svetla

    Ocenjeno: 28. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Remecki Srbija
  • Uma Capung Mas Cottage

    Ubud, Indonezija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      mir, tišina divna soba sa pogledom na pirinčana polja, ljubazno osoblje i domaćin Vajan koji nas je vozio do centra kad smo poželeli, predivan i čist bazen za svaku preporuku!

    • Negativni deo recenzije

      ništa

    Ocenjeno: 14. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Verica Srbija
  • Ossotel Legian

    Legijan, Indonezija

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlican dorucak sa opcijom porucivanja.

    • Negativni deo recenzije

      Manjak mesta za odlaganje garderobe. S obzirom na velicinu kupatila fali kada.

    Ocenjeno: 24. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Boris Srbija
  • Alam Kulkul Boutique Resort

    Kuta, Indonezija

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Ambijent, ljudi koji rade u objektu

    • Negativni deo recenzije

      Miris u sobi, budjavost i kupatilo

    Ocenjeno: 10. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Tihomir Australija