Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Italien Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Italien

  • Hotel L'Approdo

    Anzio, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super beliggenhed - god morgenmad - flot tag terrasse med pool og morgenmads servering- fine værelser med balkon - Værtsparret utroligt søde og hjælpsomme dejlig stand - med god mad - skønt vand ved stranden. Vi kommer igen

    Anmeldt: 21. august 2018 Overnattede: august 2018
    David Danmark
  • Hotel Modena

    Malcesine, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det er et lille hyggeligt hotel, som ligger helt fantastisk tæt på Gardasøen og tæt på havnen, kort sagt lige midt i centrum.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Sengene😴

    Anmeldt: 20. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Inge Danmark
  • DV Chalet Boutique Hotel & Spa

    Madonna di Campiglio, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skønt sted med super betjening af hele personalet. Michelin restaurant hvor vi fik en virkelig god madoplevelse. Et sted vi gerne vender tilbage til. Masser af skønne vandreruter fra byen i Dolomitterne.

    Anmeldt: 20. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Grethe Danmark
  • Airone Pisa Park Hotel

    Pisa, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Swimmingpoolen var fin. Selve værelset var fint.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Legepladsen til børnene var ikke noget værd. Der var kun 2 gynger og 2 faldefærdige plastik legehuse. Aircondition gik ned 2 nætter i træk.

    Anmeldt: 21. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anne Danmark
  • Hotel Giorgione

    Venedig, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmaden var ikke overdådige, men der var rigeligt og det var godt. Personalet var smilende og hjælpsomme. Hotellet lå perfekt til by ferie i Venedig.

    Anmeldt: 21. august 2018 Overnattede: august 2018
    Jens Danmark
  • NH Collection Genova Marina

    Genova, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      god morgenmad men alt for dyrt i forhold til hoteller generelt

    • Den negative del af anmeldelsen

      alt for dyr morgenmad og aircondition virkede ikke godt.

    Anmeldt: 21. august 2018 Overnattede: august 2018
    Peter Danmark
  • Le Fattora

    Serrone, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      sovesofaen var ikke god som seng for voksne, dette var det eneste minus. vi glæder os til at komme og plukke vindruer i oktober

    Anmeldt: 21. august 2018 Overnattede: juli 2018
    niels Danmark
  • G/Hotel Lignano

    Lignano Sabbiadoro, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Okay morgenmad - begrænset udvalg, men meget fint til pengene. Værelset var noget lidt mindre end jeg havde forventet, og toilet og bad lå lidt længere henne ad gangen, men eftersom vi var de eneste der benyttede det var det ok. Rent og pænt alle steder - og mindre men ugenert pool, som vi stort set havde for os selv hele dagen. Hotellet ligger ca. 15 min på gåben fra stranden - men tæt på indkøb. Kunne sagtens besøge det igen - det er ikke luksus men ganske fint for det som det koster.

    Anmeldt: 21. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Rikke Danmark
  • Santa Maria Maggiore House

    Rom, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenhed, udsigt, sengen

    • Den negative del af anmeldelsen

      Rengøring, faciliteter generelt, toilet, bad

    Anmeldt: 21. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anonym Danmark
  • Camping Wien

    Peschiera del Garda, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      God beliggenhed.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Hvis man bor tæt på poolen er der ret meget larm.

    Anmeldt: 20. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Italien med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Villa Agnese Suites

    Lucca, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      En perle når man er på bilferie, da der er privat parkering, godt WiFi, husets charme og beliggenhed. Personalets væremåde og interesse for os som gæster. Skøn morgenmad serveret i haven. Et fund til prisen, vi kommer bestemt igen og kan kun anbefale stedet til andre.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vi kan virkelig ikke finde på noget

    Anmeldt: 23. august 2016 Overnattede: august 2016
    Bertha16 Danmark
  • My Bnb Pisa

    Pisa, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det var 5 min gang til lufthavnen

    • Den negative del af anmeldelsen

      Støjniveau fra værelserne

    Anmeldt: 25. oktober 2017 Overnattede: oktober 2017
    Sannejensen Danmark
  • Excelsior Palace Hotel

    Rapallo, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk udsigt; super venligt og smilende personale, lækker morgenmadsbuffet med prosecco. Pool med udsigt.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ingen kaffe-the faciliteter på værelset

    Anmeldt: 15. oktober 2017 Overnattede: oktober 2017
    Birgitte Danmark
  • Grand Hotel Des Iles Borromees

    Stresa, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Hotellet ligger så smukt og en verden i sig selv. Personalet så hjælpsomme og værelserne i top. God stemning.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Sengen forfærdelig hård. En feltmadras:-// Restauranten skal tage sig sammen!! Vi fik eksempelvis iskolde posepomfritter til det lækreste kød. No GO !

    Anmeldt: 9. april 2017 Overnattede: april 2017
    elisabeth Danmark
  • Agriturismo Vin e Amor

    Dro, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skønt sted med lækre store nye værelser. Skønne senge og virkelig god morgenmad!

    Anmeldt: 8. juni 2017 Overnattede: juni 2017
    Pernille Danmark
  • B&B La corte di Stelio

    Pisa, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      dejligt med selvbetjening, da vi skulle være i lufthavn kl 5.45

    Anmeldt: 10. august 2017 Overnattede: august 2017
    lene Danmark

Hoteller i Italien med gode anmeldelser

  • Il Vicolo Residence

    Verona, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Lækker lejlighed i gåafstand til alt. Service var i top. Vil helt klart bo her hvis/når jeg kommer tilbage til Verona. Mathia - værten - var utrolig serviceminded og ekstrem hjælpsom. Gav også gode fif til lækre restauranter osv.

    Anmeldt: 25. august 2016 Overnattede: august 2016
    trine Danmark
  • La Cervetta

    Mantova, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Lejligheden var smuk, ren og hyggelig. Indretningen meget autentisk. Der var vand, frugt og snacks, kaffe m.m. til fri afbenyttelse. Morgenmaden var rigelig og typisk italiensk. Værtsparret var meget hjælpsomme, venlige og nemme at tale med. De havde betalt for sikker parkering og guidede os gennem Limited Trafic Zone. Vi kommer helt sikkert tilbage.

    Anmeldt: 18. september 2016 Overnattede: september 2016
    Lisbeth Danmark
  • Atrium

    Castellammare del Golfo, Italien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk morgenmad og et virkelig sødt par der driver stedet. De vil virkelig gerne hjælpe og give gode råd. Stedet ligger i en rolig gade tæt på en hovedgade. Værelserne er nyrenoveret og lækkert indrettet. Da vi trætte ankom i bil og ikke lige kunne finde vejen kom de susende på knallert og viste vej.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ikke meget kunne have været bedre men måske lidt langt at gå hjem op ad bakke efter en god middag på den hyggelige havn.

    Anmeldt: 5. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    Annette Danmark