Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Italija Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Italiji

  • Best Western Hotel Rome Airport

    Fjumičino, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve

    • Negativni deo recenzije

      Sve je ok

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Sreto Crna Gora
  • Fattoria Il Milione

    Firenca, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Predivna lokacija. Velik apartman

    • Negativni deo recenzije

      Kreveti stari i posteljina sa flekama od krvi. Prilično zapušten posjed. Slab doručak

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Darko Bosna i Hercegovina
  • Ahr Hotel Villa Alighieri

    Stra, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 7,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Usluga -kvalitet -cena =odlicno

    • Negativni deo recenzije

      Sve je ok

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Dragan Srbija
  • Hotel Domingo

    Lido di Jezolo, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Lep grad uređen , pozitivna atmosvera.

    • Negativni deo recenzije

      Plaža odlična, more ne baš lepo

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Mijat Srbija
  • Aurelio Commodo Apartment

    Rim, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartman je komforan i solidno opremljen.

    • Negativni deo recenzije

      Polozaj stana je veoma los. Buka stvara utisak da ste na zeleznickoj stanici. Prva metro stanica je na dve autobuske stanice od stana. Autobus je veoma redak, posebno na povratku. Navedeni javni parking ispred zgradee uglavnom

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Milica Srbija
  • Il Paggino Chianti Accommodation

    Radda in Chianti, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      atmosfera kuce i okoline predivna,domacini ljubazni,apartman udoban,bazen i okolina odlican.Blizina Radda in Chianti omogucava nabavke.

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Rita Srbija
  • Hotel Arcangelo

    Rim, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija iz snova - otmen rezidencijalni deo grada, idealno polazište za obilaske, kupovinu, autobuska veza sa aerodromom. Lepa stara zgrada, isto tako lepi enterijeri. Mogućnost uživanja na krovnoj terasi. Prijatno i učtivo osoblje.

    • Negativni deo recenzije

      Zanemarljivo, ne mogu ni da se setim.

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Marija Srbija
  • Villa de Mari

    Lido di Jezolo, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubazna domacica Alexandra. Parking. Velicina i sadrzaj smestaja. Preporuka svima.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Vukasin Crna Gora
  • Matera Residence

    Matera, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Soba je prostrana uredna, udobna. Kupatilo je izuzetno iveoma je sve uredno. Veoma je blizu centra i istorijskog dela Matere

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anoniman/-na Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Italiji

  • Atahotel Bologna

    Bolonja, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Odličan hotel,dobra lokacija blizina mini tržnog centra koji radi i nedeljom,parking velik pristupačan,lokacija dobra. Dorucak standardno dobar

    Ocenjeno: 21. septembar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Željko Srbija
  • Residence Theresia- Tailor Made Stay

    Trst, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Izuzetno ljunazno i predusretljivo osoblje. Odlična lokacija

    Ocenjeno: 21. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Slobodan Srbija
  • Appartamenti Massimiliano

    Peskijera del Garda, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlican domacin za svaku preporuku, posebno nam se dopalo sto ima parking. Jako laka komunikacija sa domacinom. Sve je bilo super!

    Ocenjeno: 30. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Zlatko Srbija
  • Casa della Fornace

    San Vito al Torre, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Kreveti udobni, sobe i kupatila komforne, tisina nema buke. Ljubazni domacini.

    Ocenjeno: 25. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Zoran Srbija
  • Winter Garden Hotel Bergamo Airport

    Grassobbio, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Hotel je 2-3km od aerodroma Bergamo.Hotel poseduje sopstveni prevoz kojim docekuju i ispracaju goste na aerodrom.U blizini hotela nema nista,ali je sam hotel bogat raznim sadrzajima,spa,wellnes,teretana,bar,restoran.Dorucak se sluzi od 4.30h i veoma je bogat i raznovrstan.Hotel ima sopstveni parking garazu.Uglavnom,sve je perfektno.

    Ocenjeno: 3. mart 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    simonida Srbija
  • Best Western Gorizia Palace

    Gorica, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak je bio odlican. Osoblje je bilo veoma ljubazno i od velike pomoci sto se tice svih informacija. Preporucujem hotel svima!

    Ocenjeno: 19. mart 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    Milos Srbija
  • Astoria Hotel Italia

    Udine, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Sam centar grada Udine,ljubazno osoblje,ciste i konforne sobe,vrhunski dorucak...

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo super

    Ocenjeno: 15. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Zoran Srbija