Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Japan Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Japan

  • Nishitetsu Resort Inn Beppu

    Beppu, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super central beliggenhed. Virkelig god betjening. Gode værelser.

    Anmeldt: 19. august 2018 Overnattede: august 2018
    Margit Danmark
  • Downtown Shinsaibashi 601 PH61

    Osaka, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Dejlig stor lejlighed. Fantastisk beliggenhed: )

    • Den negative del af anmeldelsen

      Lidt slidt og lidt trafikstøj.

    Anmeldt: 19. august 2018 Overnattede: august 2018
    Margit Danmark
  • Miyajima Hotel Makoto

    Miyajima, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Søde ansatte, men der var lidt sprogproblemer. Der var offentligt bad og private bade der kunne bookes. Massagestole. Japansk stil med madrasser på gulvet.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Lidt slidt og med sær lugt fra elevator. Kun japansk morgenmad, men den var rimelig god.

    Anmeldt: 7. august 2018 Overnattede: juli 2018
    John Danmark
  • Hotel Gracery Shinjuku

    Tokyo, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk morgenmad med kæmpe udvalg fra både det vestlige og det japanske køkken. Gode faciliteter med bl.a. møntvaskeri på hotellet og gratis mobiltelefoner til at tage med i byen (nyttige til at finde vej, holde kontakt i løbet af dagen, etc). Meget venligt engelsktalende personale. Rummeligt 2 x enkeltsengsværelse og meget rummelige badeværelser med karbad.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Den almindelige dobbeltseng var smal - 140 cm. Og dobbeltværelset var det mindste, vi har set på vores rejser. Så det er nok værd at betale lidt ekstra for et større værelse, hvis man vil have dobbeltseng (som vi ville).

    Anmeldt: 7. august 2018 Overnattede: juli 2018
    sune Belgien
  • Swissotel Nankai Osaka

    Osaka, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Jeg var specielt glad for at der var Nespressomaskine på værelset efter nogle dage med meget grøn te.

    Anmeldt: 7. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Anders Danmark
  • Hotel Sunroute Kyoto

    Kyoto, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Rimelig morgenmad på 10 sal med god udsigt. Personalet taler glimrende engelsk. automater med drikkelse og is og vaskemaskine på hotellet.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Manglede børnemadras, men det gik, trods sengene ikke var meget brede.

    Anmeldt: 7. august 2018 Overnattede: juli 2018
    John Danmark
  • Koyasan Zofukuin

    Koyasan, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det var et skønt ophold i Zofukuin tempel. Venligheden og hjælpsomheden fra monkene var i top, og jeg følte mig i godt selskab. Maden var lækker og vegetarisk, og værelset behageligt og med god plads. Der blev udlånt yukata, som man evt. kunne tridse rundt i templet i efter en tur i deres hotbath. Der var en behagelig rolig stemning i aftentimerne til at falde ned i gear. Om morgenen deltog vi besøgende i monkenes morgenceremoni. Templet lå tæt på museum, hovedtempel, knudepunkt for busserne, mm. Det var et dejligt besøg og jeg vil anbefale det hvis du/I besøger Koyasan.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Hotbath kunne også være åbent i morgentimerne

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: august 2018
    Frederik Japan
  • karaksa hotel Kyoto Ⅰ

    Kyoto, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Undergrundsbane tæt på. Dejlige værelser og skønt nattøj.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden noget kedelig.

    Anmeldt: 12. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Sanne Danmark
  • Nikko Station Hotel Ⅱ

    Nikko, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Nyt hotel nær stationen. Enkle, men velfungerede værelse. Gratis morgenmad med begrænset udvalg.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Hotellet er opført i billige materialer, præfabrikerede badeværelser og udbredt anvendelse af vandfast krydsfiner.

    Anmeldt: 13. august 2018 Overnattede: august 2018
    Jens Danmark
  • Guest House Tokyo Azabu

    Tokyo, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Hyggelige omgivelser, venligt og hjælpsomt personale, pænt og rent!

    Anmeldt: 17. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Japan med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Cerulean Tower Tokyu Hotel

    Tokyo, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super beliggenhed. Flot og godt badeværelse. Ro på gangene og mellem etagerne. Gode senge. Flot udsigt over byen. Hjælpsomt personale.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Rygning tilladt i baren er bare ikke i orden.

    Anmeldt: 21. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    Eva Danmark
  • APA Hotel Shinjuku-Kabukicho Tower

    Tokyo, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      God beliggenhed hvis man gerne vil bo tæt på Shinjuku station (gode transportmuligheder). De varme bade var virkelig dejlige at slutte dagen af med.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden var på ingen måde pengene værd! Vi vidste også godt at værelserne ville være små, men havde nok ikke helt indset, præcis hvor irriterende det ville være. Der var ikke plads til vores bagage, og det blev hurtigt trættende hver morgen at skulle pakke sit tøj ud og derefter pakke alt sammen igen - på skift (vi var to).

    Anmeldt: 23. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    NadiaDck Danmark
  • Hotel Gran Ms Kyoto

    Kyoto, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Gode store senge og rigtige dyner. Nyt og flot badeværelse. Hotellet er lidt 'art deco'. Der er ingen restaurant så morgenmad skal indtages på en af de mange cafeer som ligger meget tæt på hotellet.

    Anmeldt: 24. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    Jesper Danmark

Hoteller i Japan med gode anmeldelser

  • Guesthouse tu casa

    Kyoto, Japan

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Venlig vært og lækkert sted tæt på centrum og alle sightseeing spots - helt klart pengene værd!!

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var ikke noget jeg ikke synes om

    Anmeldt: 3. maj 2017 Overnattede: maj 2017
    Sisma81 Danmark