Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Šri Lanka Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte na Šri Lanci

  • Grace Villa Bentota

    Bentota, Šri Lanka

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Hrana

    • Negativni deo recenzije

      Sve je ok Osoblje je ljubazno

    Ocenjeno: 20. februar 2018. Gost je boravio u periodu: februar 2018.
    natasa Srbija
  • Sigiri Rock Side Home Stay

    Sigiriya, Šri Lanka

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Уютный садик, все чисто, супер хозяева. Завтрак был лучшим за время нашего пребывания на Шри-Ланке. Хозяева организовали джип-сафари в Миннерию очень оперативно, на своей машине. Недалеко до скалы.

    Ocenjeno: 8. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Olga Rusija
  • Weleges Place

    Hikkaduwa, Šri Lanka

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Na oko 200 metara od plaže u mirnom delu, blizu je pruge, ali voz i ne prolazi tako često, a i ne čuje se baš jako. Objekat je nov, tako da samim tim i nameštaj. Kreveti su udobni i komforni. Kupatilo je veliko i moderno sa ogromnom tuš kabinom. Onako kako vidite na slici tako vam je.

    • Negativni deo recenzije

      Neko od osoblja ne priča engleski jezik, pa je bila malo loša komunikacija, ali smo mi imali Šri Lančanski broj i onda kada nam nešto treba zvali vlasnika koji priča ok engleski. Imali smo malih poteškoća sa internetom jedno veče, nadam se da će to rešiti uskoro. Takođe kada se odvrne hladna voda u kupatilu ide nekih pola minuta i onda krene vruća, pa je malo neprijatno se tuširati vrućom vodom kada dođete na more i na 30°C. Nakon nekoliko minuta se vrati u normalu pa ima i hladne vode. Nadam se da će i ovo rešiti uskoro. Ipak rade samo 3 meseca do sada i treba im da se malo uhodaju i utegnu šta ne valja.

    Ocenjeno: 23. februar 2018. Gost je boravio u periodu: februar 2018.
    Goran Srbija
  • Kandy City Rooms & Hostel

    Kendi, Šri Lanka

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Mi smo bili u dvokrevetnoj sobi sa kupatilom. Ok je bilo sve. Udobno, prostrano i čisto. Bilo je relativno blizu železničke i autobuske stanice. Organizovali su nam vozača za Pinawalu i fabriku čaja, koji je bio superl, svašta nam pokazao usput, kupio nam neko od lokalnog voća da probamo i dosta ispričao o životu na Šri Lanci. U smeštaju smo ostali jednu noć, a smatramo da je to i sasvim dovoljno za Kandy.

    • Negativni deo recenzije

      Prilično tanki prozori i saobraćajna buka koja dolazi spolja, mada mislim da je buka generalno problem u celom Kandiju.

    Ocenjeno: 23. februar 2018. Gost je boravio u periodu: februar 2018.
    Goran Srbija
  • Cinnamon Villa Negombo

    Negombo, Šri Lanka

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Prelep smestaj , na veoma dobroj lokaciji... ljubayno osoblje spremno da pomogne u bilo kom trenutku...

    Ocenjeno: 16. mart 2018. Gost je boravio u periodu: februar 2018.
    Zoran Srbija