Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Litauen Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Litauen

  • Ibis Kaunas Centre

    Kaunas, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Smilende og hjælpsomt personale

    Anmeldt: 7. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Anna Danmark
  • BEST WESTERN Santakos Hotel

    Kaunas, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Rent værelse

    • Den negative del af anmeldelsen

      Langsomt internet

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: august 2018
    Frank Danmark
  • Memel Hotel

    Klaipėda, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Dejligt morgenmad Tæt på den gamle bydel Fri parkering

    Anmeldt: 7. august 2018 Overnattede: august 2018
    Niels Danmark
  • Traku Apartments Old Town

    Vilnius, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      En meget flot og nyistandsat lejlighed. Ren og klargjort ved ankomst. God og hjælpsom ejer, som var meget klar til at gøre meget for at give os det bedste ophold

    • Den negative del af anmeldelsen

      madrassen er MEGET blød

    Anmeldt: 7. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Bo Danmark
  • Amberton Cozy Hotel Kaunas

    Kaunas, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      morgenmad ikke noget særligt.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vi var en gruppe med familie og venner.Da vi kom til receptionen var der problemer med at få værelserne på trods af, at vi havde bekræftelse. De sagde, at alt var optaget og henviste os til andre hoteller. De tre enkeltværelser var optaget og vi blev sendt over til et andet hotel i nærheden. En af vore lokale venner hjalp os da hun fik kontakt til direktøren. Vi havde indtryk af, at de havde solgt de tre enkeltværelser til et bryllupsselskab til en højere pris og som dobbeltværelser.På grund af vores lokale bekendts hjælp fik vi kompensation og betalte ikke for værelserne.Heller ikke på det andet hotel, men vi brugte det meste af eftermiddagen for at få løst problemerne.Vi fik dog 2 værelser på hotellet på 3 sal uden elevator! Hotellet kan IKKE anbefales.

    Anmeldt: 8. august 2018 Overnattede: august 2018
    Ole Danmark
  • Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

    Vilnius, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      morgenmad ok

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vi var en gruppe med familie/venner og 2 børn til frokost. LAANG ventetid på maden, som til gengæld var elendig! Burgere total gennemstegt og pommesfrites slatne og uden smag.

    Anmeldt: 8. august 2018 Overnattede: august 2018
    Ole Danmark
  • Artagonist Art Hotel

    Vilnius, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skæppe skønt hotel! Alt er i top og det ligger midt i den ældste - og smukkeste - gade i den ældre bydel

    Anmeldt: 10. august 2018 Overnattede: august 2018
    Kamma Danmark
  • Smilčių Vilos

    Palanga, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Hotellet ligger tæt på stranden. Vores værelse var der tilknyttet en lille have med bordet og stole. Man skal betale for parkering. 10 euro i døgnet, samt man kan tilkøbe morgenmad for 8 euro. Morgenmaden er strandart hotelmorgenmad. Vi havde et godt ophold.

    Anmeldt: 12. august 2018 Overnattede: august 2018
    Kenneth Danmark
  • Air Hotel

    Karmėlava, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Personalet er så venlige og hjælpsomme. Rengøring er i top. Meget tæt på lufthavn. 2 min. at gå.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Internet er dårlig, selvom jeg har betalt for det i værelset

    Anmeldt: 14. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Amer Danmark
  • Žemsodis

    Plungė, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det var for dårligt når vi havde valgt den til fordi vi kunne spise der, og så vi ikkekunne.

    Anmeldt: 15. august 2018 Overnattede: august 2018
    Arne Danmark

Hoteller i Litauen med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Kaunas City

    Kaunas, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      De er super søde og det ligger lige midt i gågaden, lidt gade støj med dejligt hotel

    • Den negative del af anmeldelsen

    Anmeldt: 26. august 2016 Overnattede: august 2016
    Mie Danmark
  • Daugirdas Old City Hotel

    Kaunas, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Godt hotel med gode senge. Stort værelse og stort badeværelse. God beliggenhed lige ved torvet og rådhuset. God rengøring Great hotel with great beds and a rather large room and bathroom. It was very well located next to the square and city hall, so we got to see at least 20 wedding couples over the weekend. The restaurant though was kind of strange experience as the receptionist recommended it, but it had closed. So we went to the Sky Bar on the 4th floor, but the seatings were outside and the only light would be a candle. Maybe romantic, but impossible to see, what you get served. Cleaning was fine as well.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden var fin, men ikke overvældende. Restauranten nede i kælderen var ikke særlig hyggelig og i øvrigt lukket om aftenen, så man skulle op på Skybar, hvor bordene udenfor kun var oplyst af et stearinlys. Man vil i bedste tilfælde lige kunne ane, hvor tallerkenen er (vi valgte at spise et andet sted).

    Anmeldt: 16. september 2016 Overnattede: september 2016
    Han-Li Danmark
  • Hof Hotel

    Kaunas, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi skulle rejse meget tidligt om morgen og personalet sørgede for en doopybag med morgenmad til turen 😊Sødt personale, fantastisk hotel og skøn beliggenhed

    Anmeldt: 30. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    gitte Danmark
  • Beausejour Apartments

    Vilnius, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenheden var perfekt og lejligheden var lys og rummelig

    Anmeldt: 22. maj 2017 Overnattede: maj 2017
    Jeanet Danmark
  • Ibis Kaunas Centre

    Kaunas, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Rent nyistandsat søde piger i receptionen

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmad

    Anmeldt: 7. oktober 2017 Overnattede: oktober 2017
    Jesper Danmark
  • Family

    Kaunas, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi havde ingen morgenmad men på værelset var der alt hvad du behøver, hvis du selv ville lave din mad, du skal bare købe maden alt det andet vand kaffe te ovn, alt var MEGET godt sengen var dejlige, og supermarket meget tæt på

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vi kunne ikke finde på noget der kan være bedre, det var som at være sammen med ens familie.

    Anmeldt: 11. september 2017 Overnattede: september 2017
    Anonym Estland
  • Air Hotel

    Karmėlava, Litauen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Perfekt i forhold til lufthavnen. Der var pænt og rent

    • Den negative del af anmeldelsen

      Det er jo i lufthavnen så lidt flystøj kan ikke undgås. Men det var ikke et problem

    Anmeldt: 23. oktober 2017 Overnattede: oktober 2017
    Anonym Danmark