Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Luxemburg Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Luxemburg

  • Il Piccolo Mondo

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra städat, fräsht badrum, bra frukostbuffé, vackert läge.

    • Den negativa delen av recensionen

      Läget, att flygplan flög lågt över hotellet

    Recenserades: 28 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Marcus Sverige
  • Hotel du Commerce

    Clervaux, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Fin blandning med gammalt och nytt, fräsch frukostmatsal.

    Recenserades: 20 september 2018 Bodde här September 2018
    Ulo Sverige
  • Hotel Empire

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Att man kunde äta till sent i baren - trevligt möblerad var den ...

    • Den negativa delen av recensionen

      Fick först ett enkelrum stort som en walk-in-closet / en garderob man går in i - men damen i receptionen ordnade så att jag kunde byta efter två nätter & fick då ett dubbelrum som var superbt !

    Recenserades: 14 september 2018 Bodde här September 2018
    Gun Sverige
  • BEST WESTERN Hotel International

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Nära centralstationen

    • Den negativa delen av recensionen

      Mycket trafik som störde

    Recenserades: 4 september 2018 Bodde här September 2018
    Anita Sverige
  • JJ32

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Perfekt centralt läge. Modern interiör.

    Recenserades: 16 september 2018 Bodde här September 2018
    Lena Sverige
  • Hotel Heintz

    Vianden, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastisk personal och frukosten serverade dom vid bordet. Snabba med att fylla på kaffe och ordna runt borden. Serviceinriktade och gav ut kartor och berättade om sevärdheter både i byn och i landet.

    Recenserades: 16 september 2018 Bodde här September 2018
    Mari Sverige
  • Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Sängarna va grymma

    Recenserades: 21 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Rose-Marie Sverige
  • Grand Hotel Cravat

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget och personalen i receptionen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Sängarna är en absolut mardröm. Känns så gamla och obekväma. Finns inte bäddmadrasser utan man bäddar direkt på resårbotten. Frukosten är dessutom under all kritik. Vi betalade 50 euro för två personer och då fick man i princip bara en fralla, yoghurt och lite bacon. Jag har bott här i över 20 år men inte de senaste fem åren. Sker det inte en radikal förbättring kommer jag aldrig att bo där mer.

    Recenserades: 22 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Kenth Sverige
  • Hotel Bristol

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevligt rum. Sängen stod intill väggen så jag hade inget nattduksbord samt fick lägga mig från ett håll men det var helt ok ändå. Nära till buss och tåg samt nära till restauranger. Sängen och kuddarna jättesköna. Bra badrum, Mycket vänlig personal. Helt ok frukost. Trots centralt läge så var det tyst i rummet. Fick som genius kund tillträde redan kl 13 vilket uppskattades enormt. Bagaget kunde vi också lämna vid ankomst 11.30. Bra service. Rekommenderas.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite ruffiga kvarter runtomkring hotellet men inget som vi märkte mycket av. Men ha det i åtanke vid promenad i gatan.

    Recenserades: 28 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    ANNETTE Sverige
  • Hotel Parc Belle-Vue

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Perfekt läge för genomresa

    • Den negativa delen av recensionen

      Tyvärr visade det sej att påfarten till A1, som är väldigt nära hotellet, var stängd för arbeten. Inget hotellet kan rå för så klart men vi valde hotellet till stor del för just att snabbt komma ut på Autobahn

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Anonym Portugal

Hotell i Luxemburg med höga betyg från gäster som talar svenska

  • La Pipistrelle Hotel

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Charmigt hotell integrerat med fästningens berggrund.

    Recenserades: 25 september 2016 Bodde här September 2016
    Christer Sverige
  • Sofitel Luxembourg Europe

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Utmärkt service Bra frukost Personalen väldigt tillmötesgående

    Recenserades: 14 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Michael Sverige

Hotell i Luxemburg med höga betyg från alla gäster

  • La Pipistrelle Hotel

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Charmigt hotell integrerat med fästningens berggrund.

    Recenserades: 25 september 2016 Bodde här September 2016
    Christer Sverige
  • Hotel Le Place d'Armes

    Luxembourg, Luxemburg

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt sköna sängar och trevlig personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten var under all kritik och mycket dyr.. Är frukost någon annanstans. Vi beställde på kvällen carpaccio och pommes frites men fick carpaccio utan pommes frites utan förvarning (den var slut). Rätt trist och vi borde ha blivit tillfrågade om vi ville ha någon annat i stället.

    Recenserades: 31 oktober 2016 Bodde här Oktober 2016
    Anonym Tjeckien