Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Crna Gora Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Crnoj Gori

  • Aurora Old Town Apartments

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlična lokacija, ljubazni domaćini.

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Zvezdana Srbija
  • Apartment Nedovic

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija,čista pisteljina i peškiri.Gostoprimci ljubazni

    • Negativni deo recenzije

      Nečistoća,mali prostor,nisam znala da se radi o privatnom stanu.Ulaz stepenište i sve osim posteljine neuredno i prljavo .

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Ozrenka Austrija
  • Apartments Bečić

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlična lokacija, ljubazno osoblje, čistoća na zavidnom nivou. Blizina plaže a i autobuska stajaliste je ispred apartmana. Jednom rečju sve pohvale za domaćina

    • Negativni deo recenzije

      Samo bi mogao da se pojača Wi-fi

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Boban Srbija
  • Xanado

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve

    • Negativni deo recenzije

      Nista

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Vera Srbija
  • Vikenica FILIP L.

    Žabljak, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Predivan objekat sa predivnim domacinima. Sve preporuke

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Aleksandar Crna Gora
  • Apartments Pavlovic

    Petrovac na Moru, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Prostrano, čisto, sa svim potrebnim stvarima. Domaćin vrlo ljubazan i izlazi u susret gostima maksimalno. Vrlo prijatan boravak, lokacija dobra.

    • Negativni deo recenzije

      Wi Fi signal može biti bolji.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Tijana Crna Gora
  • Sobe Nedović

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Zahvala gazdarici jer nam je bez problema oprala smrdljivu motorističnu odječu u njezinoj veš mašini.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Goljat Slovenija
  • Apartments Marija

    Sveti Stefan, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Divan pogled, terasa i enterijer

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Tanja Rusija
  • Hotel Astoria

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Higijena i ljubazno osoblje.

    • Negativni deo recenzije

      Soba imala pogled na međuprostor i na odelne zidove, to bi moglo bar da se dekoriše nekako. Ponudu jela je moguće proširiti. Ako je moguće uvesti sobe za pušače.

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anoniman/-na Srbija
  • Hotel Atina

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      luksuzan hotel, osoblje ljubazno,besprekorno cisto

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anoniman/-na Hrvatska

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Crnoj Gori

  • Apartmani Centar Igalo

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlična lokacija. Apartman ima fenomenalnu terasu s pogledom na more, komforan, u potpunosti opremljen, i što je najbitnije ČIST i uredan. Iskreno, svima preporučujem boravak ovdje.

    Ocenjeno: 12. decembar 2016. Gost je boravio u periodu: decembar 2016.
    Marija Crna Gora
  • Hotel Sokoline

    Danilovgrad, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Pogled obara sa nogu! Osoblje izuzetno ljubazno! Sam ambijent i enterijer su vrhunski. Izbor hrane odlican! Sa terase hotela vidi se manastir Ostrog,sto pored samog pogleda, daje ovom hotelu neponovlji dozivljaj gdje nigdje drugo necete pronaci!Obavezno dolazimo opet! Sve preporuke!

    Ocenjeno: 28. septembar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Davorin Bosna i Hercegovina
  • Apartments Athos Delta City

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Izuzetni apartmani. Jako cisto, prostrano i na sjajnoj lokaciji. Osoblje ljubazno I spremno da izadje u susret. Sve preporuke!

    Ocenjeno: 11. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Milena Crna Gora
  • CentreVille Hotel and Experiences

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Odličan doručak. Ljubazno osoblje. Veoma lep i prijatan lobi bar.

    • Negativni deo recenzije

      Nagib pločica u kupatilu nije dobro uradjen tako da se voda iz tuš kabine širi po kupatilu, pa se mora skupljati peškirom.

    Ocenjeno: 12. mart 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    Marko Srbija

Hoteli u Crnoj Gori koje su svi gosti visoko ocenili

  • Apartmani Centar Igalo

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlična lokacija. Apartman ima fenomenalnu terasu s pogledom na more, komforan, u potpunosti opremljen, i što je najbitnije ČIST i uredan. Iskreno, svima preporučujem boravak ovdje.

    Ocenjeno: 12. decembar 2016. Gost je boravio u periodu: decembar 2016.
    Marija Crna Gora
  • Hotel Sokoline

    Danilovgrad, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Pogled obara sa nogu! Osoblje izuzetno ljubazno! Sam ambijent i enterijer su vrhunski. Izbor hrane odlican! Sa terase hotela vidi se manastir Ostrog,sto pored samog pogleda, daje ovom hotelu neponovlji dozivljaj gdje nigdje drugo necete pronaci!Obavezno dolazimo opet! Sve preporuke!

    Ocenjeno: 28. septembar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Davorin Bosna i Hercegovina
  • Luxury Budva Center Apartments

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo super !

    • Negativni deo recenzije

      Sve nam se dopalo . Nemamo nikakvih primjedbi .

    Ocenjeno: 4. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    tasko Makedonija
  • Apartments Kordić

    Kotor, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Teta Nada je vrsan domacin! Prava porodicna atmosfera, sa osecajem topline doma! Za svaku pohvalu! Vracacemo se cesto

    Ocenjeno: 30. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    mitar Srbija
  • Apartments David

    Perast, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo fantastično , domaćini su o svemu mislili, o svakoj pojedinosti da bi gostu bilo udobno . Vrlo su ljubazni, na usluzi stalno ... gost se oseća sigurno , kao u svojoj kući, izuzetno je čisto .. Sve je sredjeno sa ukusom i pažljivo biranim detaljima .. Lokacija apartmana je savršena , u samom ste srcu Perasta 🙂 Prezadovoljna sam, hvala !

    Ocenjeno: 11. jun 2017. Gost je boravio u periodu: jun 2017.
    Marija Srbija