Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Crna Gora Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Crnoj Gori

  • Apartments Jovana

    Petrovac na Moru, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Blizina obje plaze. Ljubaznost i predusretljivost domacina...

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo na zadovoljavajucem nivou. Bez zamjerki.

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Dragojlovici Srbija
  • Sobe za izdavanje

    Baošići, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Апсолутно је све било супер. Море, продавнице, кафићи и ресторани су на два минута. Аутобуско стајалиште је поред смештаја. Такође, смештај има све што је неопходно за добар одмор.

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Марија Češka
  • Apartments Jadranski Biser

    Čanj, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je odlicno,domacin je uvek bio tu na usluzi

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Ilijadis Srbija
  • Apartments Zukovac

    Tivat, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Sjajan apartman sa odlicnim pogledom i odlicnim domacinima. Dorucak je dosta dobar Osoblje ljubazno i na raspolaganju za sve sto je potrebno.

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Marko Srbija
  • Apartments Fortunella

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Čistoća,lokacija,cijena - odlično! Veoma prijatan ambijent sa prelijepom baštom i terasom i zagarnotavanom privatnošću.

    • Negativni deo recenzije

      Check-out bio u 11h i pored potvrde na bookingu da je odobren kasni check-out (13-14h).

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Balsa Crna Gora
  • Allure Palazzi Kotor Bay

    Kotor, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Кровать удобная, завтрак хороший)

    • Negativni deo recenzije

      Плохо убирают номера - в туалете вообще ни разу не пропылесосили пол, за трое суток ни разу не поменяли белье, не приносили на замену ватные диски и палочки.

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anna Rusija
  • Garni Hotel MB

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubazno osoblje. Soba čista i uredna, obezbeđeno mesto u garaži.

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Dušan Srbija
  • Apartmani u Parku

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Odličan Smeštaj i Prijatan Domaćin

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    fabijan Srbija
  • Apartment Gajić

    Kotor, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Jako prijatan stan za boravak u Kotoru! Domacin ljubazan i na usluzi! U okolini je sve sto je potrebno i do grada se stize laganom setnjom.

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Aleksandra Srbija
  • Guesthouse Kuca na obali

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 6,7
    • Pozitivni deo recenzije

      extra lokacija

    • Negativni deo recenzije

      Toalet bi mogao biti bolje opremljeniji

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anoniman/-na Crna Gora

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Crnoj Gori

  • Apartmani Centar Igalo

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlična lokacija. Apartman ima fenomenalnu terasu s pogledom na more, komforan, u potpunosti opremljen, i što je najbitnije ČIST i uredan. Iskreno, svima preporučujem boravak ovdje.

    Ocenjeno: 12. decembar 2016. Gost je boravio u periodu: decembar 2016.
    Marija Crna Gora
  • Apartments Residence Portofino

    Kotor, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartmani su novi,prelepi i uredjeni su sa ukusom i stilom. Sve pohvale za domacine. Cesto putujemo,ali takvu ljubaznost i toplinu jos nismo doziveli.Toplo preporucujemo svima da se uvere i sami u sve ovo..Puno pozdrava za domacine od Dragice i Nenada..Vidimo se opet, sigurno!..Pozdrav.

    • Negativni deo recenzije

      Nista..

    Ocenjeno: 20. septembar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Dima Srbija
  • Hotel Sokoline

    Danilovgrad, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Pogled obara sa nogu! Osoblje izuzetno ljubazno! Sam ambijent i enterijer su vrhunski. Izbor hrane odlican! Sa terase hotela vidi se manastir Ostrog,sto pored samog pogleda, daje ovom hotelu neponovlji dozivljaj gdje nigdje drugo necete pronaci!Obavezno dolazimo opet! Sve preporuke!

    Ocenjeno: 28. septembar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Davorin Bosna i Hercegovina
  • Apartments Athos Delta City

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Izuzetni apartmani. Jako cisto, prostrano i na sjajnoj lokaciji. Osoblje ljubazno I spremno da izadje u susret. Sve preporuke!

    Ocenjeno: 11. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Milena Crna Gora
  • CentreVille Hotel and Experiences

    Podgorica, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Odličan doručak. Ljubazno osoblje. Veoma lep i prijatan lobi bar.

    • Negativni deo recenzije

      Nagib pločica u kupatilu nije dobro uradjen tako da se voda iz tuš kabine širi po kupatilu, pa se mora skupljati peškirom.

    Ocenjeno: 12. mart 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    Marko Srbija

Hoteli u Crnoj Gori koje su svi gosti visoko ocenili

  • Apartmani Centar Igalo

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlična lokacija. Apartman ima fenomenalnu terasu s pogledom na more, komforan, u potpunosti opremljen, i što je najbitnije ČIST i uredan. Iskreno, svima preporučujem boravak ovdje.

    Ocenjeno: 12. decembar 2016. Gost je boravio u periodu: decembar 2016.
    Marija Crna Gora
  • Apartments Residence Portofino

    Kotor, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartmani su novi,prelepi i uredjeni su sa ukusom i stilom. Sve pohvale za domacine. Cesto putujemo,ali takvu ljubaznost i toplinu jos nismo doziveli.Toplo preporucujemo svima da se uvere i sami u sve ovo..Puno pozdrava za domacine od Dragice i Nenada..Vidimo se opet, sigurno!..Pozdrav.

    • Negativni deo recenzije

      Nista..

    Ocenjeno: 20. septembar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Dima Srbija
  • Hotel Sokoline

    Danilovgrad, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Pogled obara sa nogu! Osoblje izuzetno ljubazno! Sam ambijent i enterijer su vrhunski. Izbor hrane odlican! Sa terase hotela vidi se manastir Ostrog,sto pored samog pogleda, daje ovom hotelu neponovlji dozivljaj gdje nigdje drugo necete pronaci!Obavezno dolazimo opet! Sve preporuke!

    Ocenjeno: 28. septembar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Davorin Bosna i Hercegovina
  • Luxury Budva Center Apartments

    Budva, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo super !

    • Negativni deo recenzije

      Sve nam se dopalo . Nemamo nikakvih primjedbi .

    Ocenjeno: 4. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    tasko Makedonija
  • Apartments Kordić

    Kotor, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Teta Nada je vrsan domacin! Prava porodicna atmosfera, sa osecajem topline doma! Za svaku pohvalu! Vracacemo se cesto

    Ocenjeno: 30. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    mitar Srbija
  • Apartments David

    Perast, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo fantastično , domaćini su o svemu mislili, o svakoj pojedinosti da bi gostu bilo udobno . Vrlo su ljubazni, na usluzi stalno ... gost se oseća sigurno , kao u svojoj kući, izuzetno je čisto .. Sve je sredjeno sa ukusom i pažljivo biranim detaljima .. Lokacija apartmana je savršena , u samom ste srcu Perasta 🙂 Prezadovoljna sam, hvala !

    Ocenjeno: 11. jun 2017. Gost je boravio u periodu: jun 2017.
    Marija Srbija