Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Makedonien Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Makedonien

  • Villa Jordan

    Ohrid, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Rent og fint, swimmingpool ligeledes ren, morgenmaden, venlig vært

    Anmeldt: 20. september 2018 Overnattede: september 2018
    Carsten Danmark
  • Canyon Matka Hotel

    Matka, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Behagelig seng og udsigten fra værelset var rigtig god, da vi havde udsigt til vandet. Det kan anbefales. Et besøg værd, når man er i Matka.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Personalet i restauranten var ikke særlig serviceminded. Der var mange sommerfugle, som til at starte med var flotte, men i længden blev det irriterende, da de var overalt.

    Anmeldt: 1. september 2018 Overnattede: august 2018
    Rahman Danmark
  • Hotel Pine

    Skopje, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk personale Billig transfer Stille område, men alligevel tæt på centrum.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Manglende wifi på nogle værelser og lidt småt udvalg af morgenmad.

    Anmeldt: 12. september 2018 Overnattede: september 2018
    Ann Danmark
  • Skopje Marriott Hotel

    Skopje, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Alt var super.

    Anmeldt: 31. august 2018 Overnattede: august 2018
    Hassan Danmark
  • Hotel Izgrev Spa & Aquapark

    Struga, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Deres spa, badeland og adgang til ohrid søen var godt og rent. Morgenmaden var ligeledes god.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Opmærksomhedspunkt: Vi skulle til spa området på -3. etage for at hente håndklæder for derefter at gå op til Lobbyen på 0. etage for at tage en anden elevator eller trapperne længere nede af fælles område. ned til badelandet/ohrid søen på - 3. etage. Rengøringen levede ikke op til vores forventninger.

    Anmeldt: 30. august 2018 Overnattede: august 2018
    Rahman Danmark
  • Nate Apartments

    Ohrid, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      God pris godt og flinkt personale, meget ærlige og i mødekommende

    Anmeldt: 30. august 2018 Overnattede: august 2018
    Rahman Danmark
  • Alexandar Square Boutique Hotel

    Skopje, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fin morgenmad. Når der manglede noget, blev der fyldt op. Meget venligt personale

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vi har tidligere overnattet på hotellet, og var heller ikke skuffede denne gang.

    Anmeldt: 13. september 2018 Overnattede: september 2018
    Berit Danmark
  • Guesthouse City Central International

    Skopje, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      lidt svært at finde men dejligt sted i centrum for billige penge. og meget hjælpsom personale.

    • Den negative del af anmeldelsen

      rengøringen var ikke optimal. hår i badekabine. og tror desværre de har væg lus. da kæresten havde bid på hele kroppen. efter vores overnatninger på stedet.

    Anmeldt: 16. september 2018 Overnattede: august 2018
    MakMani Danmark
  • Bushi Resort & SPA

    Skopje, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Hotellet ligger supercentralt. 100 meter fra den gamle by og 200 meter fra den moderne bydel. Fint og moderne hotel bygget i gammel stil. Personalet var generelt flinkt og serviceminded.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Hver morgen kl 5.20 var der en helvedes larm fra de muslimske moskeer, det kan hotellet jo selvfølgelig ikke gøre for - men det var frygtelig irriterende. Serveringspersonalet i restauranten vidste ikke altid hvad de lavede, men da vi henvendte os til chefen kom der dog straks styr på det.

    Anmeldt: 16. september 2018 Overnattede: september 2018
    olav Danmark
  • Garden Spa Boutique Hotel

    Skopje, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmad var under middel. Sengen var ok.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Bad værelset og toilet sammen men afløb fra bruseren var tilstoppet eller fejl bygget vandet samlede i bad gulvet, nogen gange oversvømmet ude i gangen. 🙁👎👎 Da jeg nævnte for personalet , sagde de at de vidste problemet. Jeg forstod ikke hvorfor de gav os værelset ? Det var en stor ommer !👎

    Anmeldt: 19. september 2018 Overnattede: september 2018
    TC Danmark

Hoteller i Makedonien med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Luxury Skopje Apartments Premium

    Skopje, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super sted, god beliggenhed. Dejlig str på lejlighed

    Anmeldt: 23. september 2016 Overnattede: september 2016
    Louise Danmark

Hoteller i Makedonien med gode anmeldelser

  • Accommodation Jovan

    Ohrid, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Bekvemt og let tilgængelig. Perfekt placering i centrum. Ingen støj

    Anmeldt: 8. juni 2017 Overnattede: juni 2017
    Kweil Danmark
  • Marina Apartments

    Ohrid, Makedonien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Rigtig sød og imødekommende vært. Han var så flink at hente og bringe os da vi kom/skulle afsted. Beliggenheden er i et stille kvarter hvilket vi synes godt om. Mini supermarked i nærheden, så nemt at handle lidt ind. 15 min ind til midtbyen. Alt var meget rent og fint, og høj kvalitet i forhold til at det er Makedonien. Meget søde mennesker i hele Ohrid som hilser og smiler.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Eneste problem var at der ikke var nogen taxa chauffører der kendte stedet, så er en god ide at ha et lille visitkort med, som man får af værten.

    Anmeldt: 29. september 2016 Overnattede: september 2016
    Jolanta Danmark