Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Myanmar Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Myanmar

  • The Hotel Emperor Mandalay

    Mandalay, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Ok fasciliteter. Flot træ dekoration

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vi havde problemer med at få dem til at acceptere vores bøjede men ellers fine dollars som vi sagten kunne bruge andre steder

    Anmeldt: 25. august 2018 Overnattede: august 2018
    Jannie Danmark
  • Gypsy Inn

    Nyaung Shwe, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      - Imødekommende og altid smilende værter! - Super morgenmad - pandekager <3 -Nemt at booke diverse ture og busrejser. - Husk at leje en cykel og tag et smut ud i de omkringliggende landsbyer! 😊

    Anmeldt: 23. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Rasmus Danmark
  • Thiri Thitsar Hotel

    Mandalay, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Pæne store værelser. Stort badeværelse. Fin morgenmadsbuffet. Utroligt venligt personale som meget gerne hjælper med at arrangere ture. Vi betalte ca 5.000 Kyat pr time for ture i privat bil. De arrangerer også afhentning i lufthavn for 15 USD.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Hotellet er stadig under opførelse fra 5. sal og op. Pengeskab på værelset er ikke fastgjort til væg eller andet. Vi købte bustur til Bagan og blev lovet luksusbusser. Det viste sig dog ikke at være korrekt! Opkræver kreditkortgebyr selvom det fremgår af Booking.com at dette ikke opkræves

    Anmeldt: 13. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Nicolai Danmark
  • Backpacker(Bed & Breakfast)

    Yangon, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Anden gang på hotellet meget godt rum med vinduer denne gang. Dog så småt at det var svært at åbne sin kuffert

    • Den negative del af anmeldelsen

      Værelsesstr

    Anmeldt: 1. september 2018 Overnattede: september 2018
    Jannie Danmark
  • Hotel Ba Thaung Monywa

    Monywa, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Personalet var super søde og hjælpsomme

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ikke så rent, og ikke så god beliggenhed

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: august 2018
    Stine Danmark
  • Bagan Thande Hotel - Old Bagan

    Bagan, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      - Super morgenmad - Nemt at leje e-bikes - Super beliggenhed - rigtig hyggelig restaurant under akacietræet

    Anmeldt: 23. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Rasmus Danmark
  • Oasis Hotel

    Bagan, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Personalet er super søde - meget hjælpsomme med videre rejse, rejse i Bagan, leje af cykler, fleksible med check-in

    • Den negative del af anmeldelsen

      Poolen var ikke så lækker fordi det var under ombygning

    Anmeldt: 4. august 2018 Overnattede: august 2018
    Stine Danmark
  • Ananta Bagan

    Bagan, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Service helt ud over det sædvanlige. Gratis minibar. Meget god restaurant. Super beliggehed i forhold til seværdigheder. Mulighed for at leje bil + chauffør for meget spå penge. I det hele taget et af de bedste hoteller vi har besøgt.

    Anmeldt: 2. september 2018 Overnattede: august 2018
    Palle Danmark
  • Ostello Bello Mandalay

    Mandalay, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Valuta for pengene. Gode faciliteter og fremragende udsigt

    Anmeldt: 31. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anonym Danmark
  • Rupar Mandalar Resort

    Mandalay, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      God service. Fin morgenmad.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Dårlig ekstra børneseng. Meget hård. Restaurant dyr og ikke særlig spændende mad.

    Anmeldt: 25. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Myanmar med gode anmeldelser

  • Trinity Family Inn

    Nyaung Shwe, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Generelt et dejligt ophold. Alt særdeles godt i forhold til prisen. Gennemført venligt og imødekommende personale.

    Anmeldt: 25. december 2016 Overnattede: december 2016
    Svend Danmark
  • Thiri Nanda Villa

    Nyaung Shwe, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi vil gerne anbefale Thiri Nanda Villa varmt: Værten er utrolig sød og hjælpsom, morgenmaden super, værelset stort og rent, badeværelse rent og fint, og sengetøj og madras splinternyt. Morgenmaden serveres på dejlig terrasse, hvor vi også dagen efter udtjekning ventede på busafhentning og fik serveret kaffe i ventetiden af vores søde vært. Bagageopbevaring før afrejse. Billig cola i minibaren. Hotellet var - efter hvad vi fik oplyst - nyåbnet for få dage siden.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Placeringen på booking.com var ikke helt præcis, så vi havde svært ved at finde stedet - og lokale kendte ikke vejen fordi hotellet var nyt. beliggenheden er ikke helt central, men gangsaftand til centrum og sights er 5-10 minutter, og dermed ikke et problem.

    Anmeldt: 22. januar 2017 Overnattede: januar 2017
    Ulla Danmark
  • La Maison Birmane Boutique Hotel

    Nyaung Shwe, Myanmar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Stedet er meget charmerende. Værelset og sengene var helt ok. Personalet var hjælpsomt. Det ligget tæt på mange gode restauranter. Og med cykel kan du komme hele byen rundt let og hurtigt. Der er næsten ingen biltrafik.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Wc og resten af chalettet er næsten i eet. Man må ikke bruge papir i toilettet og der mangler i den grad en spuleanordning ved toalettet. Der er meget lydt. Man kan høre næsten alt hvad der sker i naboværelserne.

    Anmeldt: 13. februar 2017 Overnattede: februar 2017
    Lars Danmark