Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Malta Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte na Malti

  • Valletta Collection - St Elmo Luxury

    Valetta, Malta

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve nam se dopalo! 😊

    Ocenjeno: 13. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Jasmina Srbija
  • Sensi Hotel

    Marsaskala, Malta

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Dobra plaža pogodna i za decu, odličan hotelski restoran, dobar javni prevoz, uredan hotel, prijatan mali hotelsku bazen.

    Ocenjeno: 26. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Vojislav Srbija
  • Park Apartments

    Slijema, Malta

    Prosečna ocena gostiju: 6
    • Pozitivni deo recenzije

      Bazen,lokacija...

    • Negativni deo recenzije

      Pogled iz sobe ,nema terasu...

    Ocenjeno: 20. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Miomir Srbija
  • Nula

    Sent Džulijans, Malta

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Izuzetno ljubazno osoblje 😍😍😍

    Ocenjeno: 2. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Miodrag Srbija
  • San Pawl Hotel

    St Paul's Bay, Malta

    Prosečna ocena gostiju: 6,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Cena-kvalitet = prosek

    Ocenjeno: 19. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Pedja Srbija
  • The St. George’s Park Hotel

    Sent Džulijans, Malta

    Prosečna ocena gostiju: 6,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija odlicna,taxi servis jako dobar,terasa ogromna!

    • Negativni deo recenzije

      Pomocni lezaj na sredini sobe (gde mu nije mesto)samo ce vam smanjiti velicinu sobe.Sporet u kuhinji star i spor,rerna posebna prica.Vrata od terase nisu u funkciji,lezaljke i suncobran pored bazena skuplji nego na plazi,i dobro pazite prijavljivanje u hotel je tacno u 14h ni minut,ali ni minut ranije,dosli smo 3sata ranije i cekali tacno u 14h da dobijemo kljuc(maltretiranje za nista)to mi se nije nigde desilo!!!

    Ocenjeno: 19. jun 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    vukzeljko Srbija
  • Triq Guze Miceli Apartment

    Il-Gżira, Malta

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Relativno nov objekat, cisto je.

    • Negativni deo recenzije

      Apartman se reklamira kao 4-krevetni a pored bracnog u spavacoj sobi, u dnevnoj je trosed koji se ne razvlaci.Nikako za 4 osobe!Komforno je samo za dvoje. Zapusava se kada. Nema terasu, pogled na zidove druge zgrade i lose je osvetljeno.

    Ocenjeno: 27. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Olivera Srbija
  • Cerviola Hotel

    Marsaskala, Malta

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Prijatno osoblje u hotelu, smestaj vrlo cist sa izuzetnim spremanjem soba. Hrana u hotelu i vise nego korektna.

    • Negativni deo recenzije

      Mala buka koju su izazivali mladji posetioci hotela ali nista ne izdrzljivo :)

    Ocenjeno: 18. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Sinisa Srbija
  • Velleran Apartments

    Tarxien, Malta

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      odlicno

    Ocenjeno: 19. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Jelena Srbija
  • Melita Homestay

    Birkirkara, Malta

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Cena je pristupacna, blizu je autobuske stanice i dve prodavnice su na 30 metara. Objekat je uredan i cist. Domacini su ljubazni.

    • Negativni deo recenzije

      Ako nemate mapu i GPS jako ce te tesko naci objekat jer nigde nema nikakav znak ili putokaz do objekta, a nema cak ni broj zgrade niti ima tabla u ulici sa nazivom. Brave na vratima su dosta cudne ali se covek brzo navikne.

    Ocenjeno: 8. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Miki Slovačka