Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Mexico Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Mexico

  • Mayaland Hotel & Bungalows

    Chichén-Itzá, Mexico

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Meget smuk anlæg, dejlige værelser og en fin have, tæt ved Chichen Itza

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vor mange dagsturister i buser ( mange ! ) som kommer og spiser og smutter igen

    Anmeldt: 4. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Gerry Danmark
  • Hotel Paradise Suites

    Isla Mujeres, Mexico

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenhed , kun 100 m til stranden

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der er får dyrt i forhold hvad man får...

    Anmeldt: 4. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Gerry Danmark
  • Hotel Meson del Marques

    Valladolid, Mexico

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Stedet

    Anmeldt: 4. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Gerry Danmark
  • Hostel Mundo Maya

    Cancún, Mexico

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Sødt personale, der prøvede så godt de kunne. Ok wifi.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Små, indelukkede og varme værelser. Vi boede i noget der lignede et nedlagt kontor, med vindue ud til gangen, hvor der var hængt et lagen op foran. I det hele taget en små-ulækker bygning, man ikke har lyst til at opholde sig i. Beskidt delebad og toilet. Ringe morgenmad bestående af toastbrød med smør og marmelade. Heldigvis havde vi kun en nat.

    Anmeldt: 3. august 2018 Overnattede: august 2018
    Pernille Danmark
  • Villa Palmeras

    Cancún, Mexico

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Personalet var rigtigt hjælpsomme og stedet helt vildt flot med nogle helt vildt fine værelser.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Det er dyrt at komme dertil fra lufthavnen selvom det ligger tæt på (men det er endnu dyre at komme indtil Cancùn midtby)

    Anmeldt: 17. august 2018 Overnattede: august 2018
    Frederik Danmark
  • La Aurora Hotel Colonial

    Valladolid, Mexico

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Billiggenheden midt i byen. Sikker parkering. Roof top spa

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ingen åbningstider for poolen - så en del larm om aftenen.

    Anmeldt: 5. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Rasmus Danmark
  • Cabañas Hostal & Camping Magic Bacalar

    Bacalar, Mexico

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Stedet er lige det som man har brug for Bacalar, badebro og afslappet stemning. Personalet er meget hjælpsomme og der er cykler som du kan leje og cykle til Cenote Azul. Vi sov tre i et telt og det var super hyggeligt. Jeg vil anbefale alle at vælge Magic Bacalar og opleve solopgangen fra hængekøjen på broen!

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: august 2018
    Rikke Storbritannien
  • Casa Vilasanta

    Guadalajara, Mexico

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenheden og prisen er grunden til at booke opholdet.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vi havde booket to værelser 2+3 personer. vores store børns 3 værelses havde skimmelsvamp op og ned af væggene på badeværelset. Fra værelset gik en vandslange ud under døren og ud i fællesrummet. Morgenmaden bestod af gammelt toastbrød, der smagte gammelt, 3 forskellige morgenmads produkter og tre slags varm frugt. På afrejsedagen havde to af børnene fået bedbugs.Vi kom lige fra et helt anderledes ophold i Morelia i samme prisklasse og vi har rejst mange steder i verden herunder Vietnam og Cambodja også i samme prisklasse med helt anderledes oplevelser..

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: august 2018
    Bergovic Danmark
  • Lychee Tulum Hotel

    Tulum, Mexico

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det er et meget hyggeligt lille sted. Personalet er høflig og hjælpsom og kunne give gode tips til aktiviteter. Det er et meget intimt sted, da der kun er 8 lejligheder. Det ligger kun 5 min gang fra hovedvejen, hvor alle restauranter og barer ligger.

    • Den negative del af anmeldelsen

      det ligger ude i et fattigt kvarter og det kvarteret kan godt virke en smule skummelt, men vi var der i 5 dage og alle var søde og hilste pænt.

    Anmeldt: 10. august 2018 Overnattede: august 2018
    Maya Danmark
  • Arrecifes Suites

    Puerto Morelos, Mexico

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Stor pæn og ren lejlighed. Vi boede 1 nat inden vores fly hjem fra Cancun. Meget praktisk og nemt.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Meget lille pool der skal deles med rigtig mange lejligheder.

    Anmeldt: 19. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Mexico med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Hotel Meson del Marques

    Valladolid, Mexico

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Den bedste spiserestaurant i byen. Midt på torvet. Fin service. Charmerende bygning. Du får meget for pengene.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der er intet negativt at sige om stedet.

    Anmeldt: 18. december 2016 Overnattede: december 2016
    H. Danmark