Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Meksiko Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Meksiku

  • Hotel Castropol

    Meksiko Siti, Meksiko

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Iako se nalazi u jako prometnoj ulici, ovaj hotel je blizu centralne istorijske zone grada, kao I na domak stanice metroa, sto u mnogome olaksava obilaske grada. Hotelski restoran nudi kvalitetan osnovni meni po povoljnim cenama.

    • Negativni deo recenzije

      Sobe imaju prozore koji gledaju u veoma usko unutrasnje dvoriste, pa nema bas mnogo svetla, pogleda ni privatnosti. Verovatno postoje i sobe koje gledaju na ulicu, sa boljim propozicijama .

    Ocenjeno: 14. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Milan Srbija
  • Hostal Amigo Suites

    Meksiko Siti, Meksiko

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Izvanredna lokacija, svega dva bloka od trga Zokolo, Katedrale, setacke zone sa dobro snabdevenim prodavnicama najpoznatijih svetskih brendova, metroa. S druge strane pulsira autenticni zivot lokalnog stanovnistva u svoj svojoj zivosti I koloritu.

    • Negativni deo recenzije

      Zajednicke prostorije neuredne, za to nisu potrebna velika ulaganja, samo malovremena I dobre bolje. Hrane dovoljno tek za desetak gostiju, ostali ne dobiju nista.

    Ocenjeno: 13. april 2018. Gost je boravio u periodu: april 2018.
    Lidija Srbija
  • Hotel Doralba Inn Chichen

    Chichén-Itzá, Meksiko

    Prosečna ocena gostiju: 7,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Lep mali park sa tropskom vegetacijom I blizina cenotea su najvece prednosti ovog motela, pored ocigledno povoljne cene.

    • Negativni deo recenzije

      Objekat deluje zastarelo I nalazi se pored puta od kojeg dolazi dosta buke.

    Ocenjeno: 31. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Milan Srbija
  • Riviera Towers

    Plaja del Karmen, Meksiko

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartman,usluga,bazen...

    • Negativni deo recenzije

      Sto cesto nije bilo u apartamnu wi-fi...

    Ocenjeno: 3. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    tatjana Srbija
  • Comfort Inn Puerto Vallarta

    Puerto Vallarta, Meksiko

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Velike sobe udobno krrveti

    • Negativni deo recenzije

      Dorucak

    Ocenjeno: 7. mart 2018. Gost je boravio u periodu: mart 2018.
    snezana Srbija
  • Hotel Doralba Inn

    Merida, Meksiko

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Hotel ima nesto od onog kolonijalnog sarma koji se ocekuje u gradu kao sto je Merida. Parking je obezbedjen odmah pored hotela, sto je dosta vazno jer bi bilo nemoguce parkirati u uzanim lavirintima ulica ovog dela grada. Sve u svemu, pristojan smestaj po povoljnim cenama.

    • Negativni deo recenzije

      Lokacija objekta je izvan turisticke marsute u prometnoj I pomalo neuglednoj ulici. Do najblizeg restorana ima sigurno 15-20 min hoda.

    Ocenjeno: 23. jun 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Milan Srbija
  • Hostal Gayser

    Valjadolid, Meksiko

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je cisto

    • Negativni deo recenzije

      U sobama se sve cuje

    Ocenjeno: 6. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Biljana Srbija