Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Mexiko Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Mexiko

  • Posada Mayahuel

    San Miguel de Allende, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen var super! Sängen var bra och terrassen på markplan var trevlig. Frukosten frikostig.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite stökigt runt omkring (hundar osv) men det har inte med hotellet att göra. Extremt lyhört, hade tur att inte ha grannar de flesta av mina nätter men när jag hade det så hördes precis allt från toan i rummet bredvid.

    Recenserades: 25 september 2018 Bodde här September 2018
    Jane Mexiko
  • Hotel Patria

    Mexico City, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Det tjänade sitt syfte.

    • Den negativa delen av recensionen

      Skabbigt lopphotell. Tydlig profil på hotellet när man ser att man kan hyra rum per 2 personer för 4 timmar. Och man vill vara 3 på rummet kostar det extra.

    Recenserades: 18 september 2018 Bodde här September 2018
    Anna Sverige
  • Peace Hostel

    La Paz, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Underbar personal och ett jätteskönt "allrum". Fanns mycket att göra i form av aktiviteter som hostelet erbjöd. Frukosten innehöll mycket frukt, riktigt god var den.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite för långt från centrum men tycker man om att röra på sig är det absolut ingen fara. Jag kunde inte få varmvattnet att funka riktigt som det ska, kunde förmodligen fixas men det var inte så viktigt för mig.

    Recenserades: 21 september 2018 Bodde här September 2018
    Pal Sverige
  • Great Location near Beach

    Cancún, Mexiko

    Inga recensioner än
    • Den positiva delen av recensionen

      Stor lägenhet

    • Den negativa delen av recensionen

      Fick bara 2 rena handdukar på en hel vecka trots att jag bad om fler. Om man vill ha något får man fråga flera gånger. Lägenheten städad sällan och slarvigt. Taxi chaufförerna hade svårt att hitta lägenheten. Plus att det står att vi skulle få tillgång till tvättmaskin men detta stämde inte. Rummet på bilden var inte samma som vi fick, men ändå fin.

    Recenserades: 28 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Sara Sverige
  • Hotel Plaza Solis

    Mexico City, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Sängen var skön.

    • Den negativa delen av recensionen

      Restaurangen

    Recenserades: 5 september 2018 Bodde här September 2018
    Victor Norge
  • Zar Manzanillo

    Manzanillo, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Ligger vid stranden

    • Den negativa delen av recensionen

      Maten

    Recenserades: 5 september 2018
    Victor Norge
  • Depa El Don Juan

    Playa del Carmen, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Väldigt fin lägenhet, som på bilderna, väldigt väl städat och det finns allt man kan tänkas behöva i köket. Värden är supertrevlig och hjälpsam. Bra wifi.

    Recenserades: 17 september 2018 Bodde här September 2018
    Linnea Sverige
  • Isla Caracol

    Isla Mujeres, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal, fina och fräscha rum

    Recenserades: 21 september 2018 Bodde här September 2018
    Sara Sverige
  • The Reef Playacar - All Inclusive

    Playa del Carmen, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Platsen och hotellet är fint. Bra och trevlig personal. Bra rum och mycket aktiviteter.

    • Den negativa delen av recensionen

      Maten var riktigt dålig! Den italienska restaurangen erbjöd mat som var bland det sämsta jag ätit, möjligen någonsin. Det enda som var någorlunda ätbart var pizzan som man gjorde i restaurangen jämte poolen. Regelverket kring ”all inclusive” var ganska rörigt. Man har en basnivå (orange armband) då får man äta och dricka det mesta (no name dryck i stort sett), sen finns det hela regnbågens färger i uppgraderingar som ger en mer lyxiga alternativ, med ett guldiga cellofanarmband i toppen. Lite udda.

    Recenserades: 19 september 2018 Bodde här September 2018
    Anonym Sverige
  • Hotel Morales Historical & Colonial Downtown core

    Guadalajara, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      bra wifitäckning och hastighet

    • Den negativa delen av recensionen

      fönster mot innergård och markplan. inte jätte roligt att andra gäster kan se in i rummet.

    Recenserades: 25 september 2018 Bodde här September 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Mexiko med höga betyg från gäster som talar svenska

  • La Chaya Holbox

    Holbox Island, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Väldigt trevlig familj som driver hotellet. Charmiga hundar som också bor där. Väldigt god frukost som ingick i priset. Nära stranden.

    • Den negativa delen av recensionen

      Vattnet i duschen fungerade ibland dåligt. Hög ljudvolym från närliggande bar nattetid.

    Recenserades: 3 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    ann-louise Sverige
  • Club Yebo Hotel

    Playa del Carmen, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt..lite lyhört från grannens festande

    • Den negativa delen av recensionen

      Läget på poolen.

    Recenserades: 20 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Marie Sverige

Hotell i Mexiko med höga betyg från alla gäster

  • Merida Santiago Hotel Boutique

    Mérida, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt litet hotel med ett personligt, uppriktigt och omtänksamt bemötande. Du får all information du behöver för att göra din vistelse i Merida perfekt. God frukost. Fina souvenirer till bra priser i hotell-lobbyn.

    Recenserades: 8 december 2016 Bodde här December 2016
    Camilla Sverige
  • The Villa Tievoli Bed & Breakfast

    Mérida, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevligt värdpar. Frukostserveringen på pation med stil! Bra wifi. Promenadavstånd till de centrala delarna.

    • Den negativa delen av recensionen

      Trafiken utanför rummet på bottenvåningen som gjorde att man inte ville öppna träjalusierna. Rummet blev då för mörkt.

    Recenserades: 25 december 2016 Bodde här December 2016
    Lennart Sverige
  • Hotel Posada San Juan

    Valladolid, Mexiko

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt litet hotell! Personalen var oerhört serviceinriktade och hela tiden med ett leende.

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget starkare än öl i den gemensamma minibaren.

    Recenserades: 2 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Karl Sverige