Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Malaysia Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Malaysia

  • Pwtc Bistari Service Apartment

    Kuala Lumpur, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Meget hjælpsomt personale, stor lejlighed. Høj sikkerhedsniveau med vagter og adgangskort. Godt internet, Netflix, vaskemaskine og meget mere.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Lå længere væk fra downtown end jeg havde regnet med. Rengøring af især badeværelserne kunne have været bedre og så trænger lejligheden til at blive istandsat.

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: august 2018
    Helene Danmark
  • Langkah Syabas Beach Resort

    Kinarut, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Restauranten serverede lækker mad til rimelig pris

    • Den negative del af anmeldelsen

      Stranden kunne ikke bruges til at bade fra, da vandet er mudret og lugter grimt

    Anmeldt: 13. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Tina Danmark
  • The Loft Imago

    Kota Kinabalu, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk fed lækker privatlejlighed med adgang til skøn swimmingpool og gratis parkering ovenpå Imago Shoppingcenter. Godt internet, Netflix, vaskemaskine og meget mere. Yatie er mega hjælpsom, sød og imødekommende og gjorde at vores ophold blev helt uforglemmeligt fantastisk. TAK :-)

    • Den negative del af anmeldelsen

      At vi ikke have afgang til det lækre fitness center selvom det er en del af beskrivelsen af enheden. Det er kun ejeren, der har adgang.

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Helene Danmark
  • Hotel Kooler Inn

    Kota Kinabalu, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Venligt og hjælpsomt personale. God beliggenhed i byen

    • Den negative del af anmeldelsen

      Værelset var lille

    Anmeldt: 13. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Tina Danmark
  • Sabah Hotel

    Sandakan, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super lækre værelser, nice swimmingpool, fitnesscenter og massage

    • Den negative del af anmeldelsen

      Internettet kunne godt være lidt bedre

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: august 2018
    Helene Danmark
  • The Barat Perhentian

    Perhentian Island, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenhed, Beliggenhed og Beliggenhed

    • Den negative del af anmeldelsen

      Internettet virkede ekstrem dårligt

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Helene Danmark
  • Hotel Istana Kuala Lumpur City Centre

    Kuala Lumpur, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      morgenmaden ok dejlig dyne

    Anmeldt: 12. august 2018 Overnattede: august 2018
    Inger-Margrethe Danmark
  • Bayview Hotel Georgetown Penang

    George Town, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      en hyggelig pool

    • Den negative del af anmeldelsen

      morgenmaden var kedelig sengene var for hårde

    Anmeldt: 12. august 2018 Overnattede: august 2018
    Inger-Margrethe Danmark
  • Riverside Majestic Hotel

    Kuching, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmadsbuffeten var god - med forskellige valgmuligheder. Dog er service-niveauet ringe - der var søndag morgen nærmest over-booked i restauranten og een person til at lave æg/omelet etc. - I morgenmadsrestauranten var der en lang sofa foran nogle af bordene - den var så plettet og beskidtd og med store huller i, at det nærmest var uappetitteligt. Vi boede i Astana Wing hvor værelserne var gode og nye - men morgenmaden indtages i den gamle bygning - og helt utroligt at man ikke får gjort noget ved sofa og stole der er så fyldt med pletter at man næsten ikke kan tro at man sidder i en restaurant.

    Anmeldt: 13. august 2018 Overnattede: august 2018
    Pia Danmark
  • Ming Garden Hotel & Residences

    Kota Kinabalu, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi fik et stort fint familieværelse. Stort udvalg i morgenmadsbuffeten. Venligt personale God valuta for pengene

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ikke så mange liggestole ved poolen og området ligger i skygge i lange perioder.

    Anmeldt: 18. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Søren Danmark

Hoteller i Malaysia med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Sunway Putra Hotel, Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      God morgenmad, venlig personale, okay gym

    • Den negative del af anmeldelsen

      Hotelværelset var for småt til 4 senge.

    Anmeldt: 19. oktober 2017 Overnattede: oktober 2017
    Kamyar Danmark
  • Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      God service ved indtjekning

    • Den negative del af anmeldelsen

      Sengen var meget dårlig, bad og toilet forhold og værlset var overhoved ikke 5 stjenet, udsigten var meget god. Pris og valuta omregning stemte ikke overens

    Anmeldt: 6. februar 2017 Overnattede: januar 2017
    Yassin Danmark
  • Oasia Suites Kuala Lumpur by Far East Hospitality

    Kuala Lumpur, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Sengen for kort når man er 1.80 m

    • Den negative del af anmeldelsen

      Wi-fi meget ustabil

    Anmeldt: 15. februar 2017 Overnattede: februar 2017
    Pernille Danmark

Hoteller i Malaysia med gode anmeldelser

  • HOMESTAY@KLIA

    Sepang, Malaysia

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Stedet ligger ca. 15 minutters kørsel fra de 2 klia lufthavne. Da værten henter og afleverer sine gæster I lufthavnen er det ikke noget problem. Der var toast, kiks og cornflakes som vi selv kunne tage fra køleskabet til morgenmad, og som er med I prisen. Flot og nydeligt sted.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Stedet ligger lidt afsides, så når først man er der, kan man kun slappe af inden man skal videre til næste destination. Det ligger midt ude I ingenting, så der er ingen cafeer, forretninger eller andet I nærheden.

    Anmeldt: 4. december 2016 Overnattede: december 2016
    Finn Danmark