Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Holland Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Holland

Hoteller i Holland med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Pension Homeland

    Amsterdam, Holland

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fed atmosfære med en indretning, der er meget tro mod den tidligere anvendelse af bygningen som kvarter for flådens officerer. Helt støjfri trods central beliggenhed. Store vinduer med skøn udsigt. Stor, god dobbeltseng med dobbeltdyne. Lækker bar med eget bryggeri. God restaurant med lækker, frisklavet mad. Meget rimelige priser. Vi kommer gerne igen, også med vores børn.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der kunne godt have været en lampe mere på værelset ved spejlet og elevatoren var ekstremt langsom. Ubetydelige detaljer på et helt igennem skønt sted.

    Anmeldt: 18. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    Kirsten Danmark
  • Hotel De Bilderberg

    Oosterbeek, Holland

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Lækkert hotel. Pænt og moderne hotel. Intet at udsætte. Ligger i hyggelige omgivelser, lige ved skoven.

    Anmeldt: 23. august 2016 Overnattede: august 2016
    camilla Danmark
  • The Student Hotel Groningen

    Groningen, Holland

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super morgenmad med lækkert friskbagt brød, frisk frugt, yoghurt,æg der var blødkogte og god kaffe.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Klinkerne på badeværelset var iskolde. Der er kun sengelampe i ene side af dobbeltsengen, så kun en kan læse i sengen.

    Anmeldt: 18. februar 2017 Overnattede: februar 2017
    Vibeke Danmark
  • Conscious Hotel The Tire Station

    Amsterdam, Holland

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Rigtig dejligt hotel med meget venligt personale og flotte miljøvenlige værelser. Det er rent, god restaurant samt morgenmad tilknyttet. Fin beliggenhed med nem adgang til byen.

    Anmeldt: 17. april 2017 Overnattede: april 2017
    Kimnielsen0902 Danmark
  • Van der Valk Hotel Enschede

    Enschede, Holland

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      God restaurant og gode senge, samt badeværelsesfaciliteter

    Anmeldt: 22. maj 2017 Overnattede: maj 2017
    kim Danmark

Hoteller i Holland med gode anmeldelser

  • Tannery Lane

    Gouda, Holland

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super god betjening. Dejligt rolig sted.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Et stykke vej til parkering.

    Anmeldt: 5. december 2016 Overnattede: december 2016
    Preben Danmark