Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Holandija Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Holandiji

  • Inntel Hotels Art Eindhoven

    Ajndhoven, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Trajanje dorucka od 4 do 12. Šatl bas

    Ocenjeno: 18. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    GoxyV Srbija
  • Amsterdam Teleport Hotel

    Amsterdam, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Na 5 minuta od Amsterdam Centruma.

    • Negativni deo recenzije

      Malo je zagusljivo, jer nema klima uredjaj i ventilaciju.

    Ocenjeno: 21. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Slavko Crna Gora
  • Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

    Delden, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Mjesto,lokacija

    • Negativni deo recenzije

      Nema posteljine,sapun,peskir... Los internet

    Ocenjeno: 1. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Janko Crna Gora
  • Best Western Plus Amedia Amsterdam Airport

    Shiphol, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve mi se dopalo!

    Ocenjeno: 27. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Dragan Srbija
  • Hotel de Westertoren

    Amsterdam, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 7,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak je bio raznovrstan. Osoblje je jako ljubazno. pohvalno je sto se svakog dana menjaju peskiri I cisti soba. Gradski prevoz je pored hotela, kao I istorijske znamenitosti. Kreveti su udobni.

    • Negativni deo recenzije

      nema lifta, a stepenice su jako uske I strme, mada je ljubazno osoblje uvek spremno za pomoc pri iznosenju kofera.

    Ocenjeno: 18. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Ljubica Crna Gora
  • Hotel Rotterdam

    Roterdam, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlična lokacija, mir, tišina...

    Ocenjeno: 26. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Dusko Srbija
  • Hotel De Prince

    Nejmehen, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sobe uredne i ciste, osoblje ljubazno, dorucak odlican. Hotel u samom centru grada.

    Ocenjeno: 30. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Drazenka Bosna i Hercegovina
  • Hotel Casa Amsterdam

    Amsterdam, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Cista i uredna soba, jako udoban krevet, terasa na krovu hotela, blizina prevoza

    Ocenjeno: 1. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Maja Srbija
  • Apollo Hotel Utrecht City Centre

    Utreht, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Kreveti udobni,sve besprekorno čisto,osoblje ljubazno

    • Negativni deo recenzije

      Sobe su bez klimatizacije.Na preko 30°C bilo je pretoplo u sobama.Za rashlađivanje su u sobama postavljeni smešno mali ventilatori.

    Ocenjeno: 11. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Natasa Crna Gora
  • Hobbemakade

    Amsterdam, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Dvorište u kome smo sedeli, prićali i posmatrali biljke i ptice.

    • Negativni deo recenzije

      Prozori do ulice su veoma niski tako da ne mogu da se drže otvorenim.

    Ocenjeno: 12. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Dzz Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Holandiji

  • Tulip Inn Eindhoven Airport

    Ajndhoven, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Udobni kreveti. Nema buke u sobi, mada je hotel pored aerodroma.

    Ocenjeno: 30. avgust 2016. Gost je boravio u periodu: avgust 2016.
    Dusan Srbija
  • New West Inn Amsterdam

    Amsterdam, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 7,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Bilo je više od našeg očekivanja

    • Negativni deo recenzije

      Samo liftom može do sobe a to ume da potraje ali nije strašno

    Ocenjeno: 7. decembar 2016. Gost je boravio u periodu: decembar 2016.
    Vladimir Srbija
  • WOW Amsterdam Hostel

    Amsterdam, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Ono što mi se najviše dopalo je raznolikost mladih ljudi iz čitavog sveta koji su odseli u ovom hostelu. Sobe su prostrane i uglavnom čiste, kreveti jako udobni, kupatilo sasvim solidno. Doručak je bio kvalitetan.

    • Negativni deo recenzije

      Hostel je malo dalje od centra. Doručak je mogao da bude raznovrsniji. Osoblje bi trebalo da bude iskreno i opušteno, a ne da se prave da su opušteni.

    Ocenjeno: 8. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Mihajlo Srbija
  • West Side Inn Amsterdam

    Amsterdam, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 6,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Osoblje ljubazno, kreveti mnogo udobni.

    • Negativni deo recenzije

      Prozori u sobama se ne mogu otvoriti

    Ocenjeno: 3. maj 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Anja Bosna i Hercegovina
  • Hotel Rotterdam

    Roterdam, Holandija

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubaznost osoblja je vrhunska. Cistoca odlicna. Odnos cene i kvaliteta mnogo bolji od ocekivanog. Najvise me je iznenadilo sto je u svakoj sobi servis za kuvanje kafe i caja, sa besplatnim kesicama espreso kafe, cajeva, secera i mleka u prahhu. To je super. Veliki prozori koji se otvaraju. Klima odlicno radi. U blizini ima puno prodavnica. Na 5 minuta hoda od glavne zeleznicke stanice. 10 min hoda od centra. Prezadovoljna sam, a jeftino je. Nisam sigurna da je pogodno za porodice sa malom decom. Odsela bih opet.

    • Negativni deo recenzije

      Malo da je bolji internet, to je jedina zamerka.

    Ocenjeno: 17. jun 2017. Gost je boravio u periodu: jun 2017.
    Natasa Srbija