Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Polen Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Polen

  • Bed&Bath Novum Apartments

    Kraków, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Flot flot lejlighed, med ALT - super 👌 Fint med p- kælder.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Info om morgenmad, hvor/hvordan var ikke oplyst, på trods af det var booket hjemmefra. Da vi selv fandt det ( for enden af vejen ) og oplyste vores navn/værelses nr. Blev vi gjordt opmærksomme på at vi skulle have nogle “voucer” som skulle scannes ved køb SF morgenmad. Vi kontaktede igen receptionen og fik at vide de ikke pt. Havde flere, vi blev dog senere på dagen kontaktet pr.sms, at de nu var til afhentning i receptionen. Prisen vi har betalt for morgenmad er langt dyrere end hvis vi selv havde valgt på Meny kortet ... det er ikke ok.

    Anmeldt: 20. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    bjarne Danmark
  • B&B La Fontaine

    Kraków, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super god beliggenhed.

    Anmeldt: 20. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Lena Danmark
  • Modern Apartments

    Poznań, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenhed helt i top. Hyggelig café i stueetagen.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var en del støj fra gaden. Sofaerne var plettede og ikke så indbydende.

    Anmeldt: 20. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Helle Danmark
  • Avena by Artery Hotels

    Kraków, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Meget centralt, utroligt hjælpsomt og smilende personale. Lækre værelser, lækker morgenmad

    • Den negative del af anmeldelsen

      Intet jeg ikke kunne lide. For nogen kan det have betydning at der ikke er bar/restaurant. Mange muligheder for ovenstående i gåafstand fra hotellet. Bestil gerne parkering på hotellets område hjemmefra.

    Anmeldt: 20. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Helle Danmark
  • Apartamenty Gołębia 3

    Kraków, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenheden er super god. Personalet på Pouls Place, hvor man spiser morgenmad, hvis man har valgt det med i prisen, er virkelig serviceminded. Lejligheden vi havde lå på 1. sal ud mod gaden var rummelig og stor. Vi brugte ikke køkkenet andet end køleskabet, men ellers super fint.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var en anelse koldt i lejligheden og der var ingen varme der kunne tændes. Lidt lyd fra opgaven og gaden må påregnes.

    Anmeldt: 20. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Brian Danmark
  • P&J Apartamenty Grodzka

    Kraków, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      God plads og perfekt beliggenhed

    • Den negative del af anmeldelsen

      Støj fra trafikken tidligt om morgenen og røglugt fra nabolejligheden

    Anmeldt: 20. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Jesper Danmark
  • Supreme Apartments Vossa

    Szczecin, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fin lille lejlighed. Perfekt beliggenhed i rolige omgivelser

    Anmeldt: 20. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Susanne Danmark
  • Qubus Hotel Gdańsk

    Gdańsk, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi havde et værelse på 1. sal med udsigt til floden. Trods årstiden (midt i oktober), højt solsin alle dage :-) Perfekt indrettet værelse og også kufferthylde, godt skab, skrivebord, lænestole. Dejligt badeværelse med badekar. Fantastisk udvalg til morgenmaden og hurtig opfyldning, når fade blev tomme. Service også høj i receptionen. Gratis bådtur :-)

    • Den negative del af anmeldelsen

      Lidt "rodet" på vejen/fortovet udenfor, men det ser ud til at blive flot.

    Anmeldt: 20. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Birgit Danmark
  • Lusso Vetro Apartament

    Szczecin, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det er en super lejlighed med altan kun et minus madresserne var meget hårde

    • Den negative del af anmeldelsen

      Hårde madresser

    Anmeldt: 20. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Preben Danmark
  • Metropolitan Boutique Hotel

    Kraków, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Godt hotel med god beliggenhed

    • Den negative del af anmeldelsen

      Intet

    Anmeldt: 20. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Polen med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Aparthotel Platinum

    Szczecin, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Gratis parkering i gården. Store helt nye værelser. God central beliggenhed.

    Anmeldt: 1. april 2017 Overnattede: marts 2017
    Henrik Danmark
  • MS Apartamenty Centrum

    Poznań, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skrev en mail om sent ankomst pga kø. Havde fået et tlf nummer at ringe til, hvis kl blev over 19. Der gik få minutter, så var hun der med nøglerne👍🏻

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ærgeligt med 3/4 seng.

    Anmeldt: 22. september 2017 Overnattede: september 2017
    Jannie Danmark
  • Hotel Imperiale

    Oświęcim, Polen

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      At var super fint. God gratis parkering. Nemt at finde hotellet. Utroligt venligt personale. Kommer gerne igen.

    Anmeldt: 25. april 2017 Overnattede: april 2017
    Anonym Danmark