Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Poljska Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Poljskoj

  • ActivPark Apartaments

    Katovice, Poljska

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je u redu. Ono sto je na slici to je i u stvarnosti.

    Ocenjeno: 16. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Marija Srbija
  • Hotel Bażantowo Sport

    Katovice, Poljska

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Cisto je, lepe sobe, dobar spa centar.

    • Negativni deo recenzije

      Osoblje je neljubazno vise puta smo se zalili za los kvalitet Wi-Fi i nikog nisu poslali 3 dana, ne pricaju Engleski jezik, hrana im je takodje losa i nemaju velik izbor i jako su spori....

    Ocenjeno: 16. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Marija Srbija
  • Main Street Apt

    Varšava, Poljska

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve mi se dopalo.Da kazem cista 10 bilo bi malo. Kontakt sa osoblje izvrstan. Neverovatno cisto i udobno. Lokacija fantasticna. Stvarno je vredelo uloziti novac.

    Ocenjeno: 7. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Thea-1010 Švedska
  • Novotel Warszawa Airport

    Varšava, Poljska

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      сарай две звезды

    Ocenjeno: 13. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anton Rusija
  • Pokoje Gościnne Skalne Podhale

    Bukovina Tatžanjska, Poljska

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      bili smo u potkrovlju pa je los pritisak vode, internet i mobilna mreza skoro da i ne rade...

    • Negativni deo recenzije

      Lepe i uredne sobe, prijatan boravak,ko zeli da kuva ima na raspolaganju zajednicku kuhinju, dvoriste je uredno,trombolina za decu je pravi pogodak, free parking ispres kuce, kuca se nalazi u blizini zakopana

    Ocenjeno: 6. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Dragana Slovenija
  • Shishkin Art Hostel

    Krakov, Poljska

    Prosečna ocena gostiju: 7,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Близ центра, вид на Вавель.

    Ocenjeno: 31. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Iuliia Poljska
  • APM Centrum

    Krakov, Poljska

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      super lokacija na pragu starog grada , siguran parking,prostran apartman u starinskoj zgradi.

    Ocenjeno: 15. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Danko Crna Gora
  • Astra Apartments

    Ošvijencim, Poljska

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      divan apartman , prelijepo dvoriste siguran parking i ljubazni domacini

    Ocenjeno: 15. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Danko Crna Gora
  • EuroApartments Old Town

    Varšava, Poljska

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      apartman je na trgu, lijepo opremljen u blizini svih sadrzaja

    Ocenjeno: 15. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Danko Crna Gora
  • Garden Palace

    Krakov, Poljska

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija je odlicna. Osoblje super ljubazno i organizovano. Jedina zamerka je sto sam veoma rano rezervisala sobu a dobila malu sa pogledom u zid.

    • Negativni deo recenzije

      Soba koju sam dobila.

    Ocenjeno: 17. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Emilija Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Poljskoj

  • Zajazd Złotogórski

    Kościelec, Poljska

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Nov hotel sa lepo uređenim sobama i udobnim ležajevima, doručak obiman i svež, blizina autoputa, svaka preporuka za goste iz Srbije koji putuju kroz Poljsku.

    Ocenjeno: 2. oktobar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    Snezana Srbija