Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Qatar Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Qatar

  • Fraser Suites West Bay Doha

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt var bra!😁😁. Trevlig personal bra läge och intressant land!

    Recenserades: 4 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Klas Sverige
  • Chairmen Hotel

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen var bra

    • Den negativa delen av recensionen

      Jag valde ett rökfri rum men det luktade i sängen..Det var fukt känsla i rummet.

    Recenserades: 14 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Lubna Sverige
  • Doha Dynasty Hotel

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Priset

    Recenserades: 7 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Abdirizak Sverige
  • Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Härlig personal och fantastiskt service. Rent och fint överallt. Fina och stora rum

    • Den negativa delen av recensionen

      Att inte frukost ingår på en sådan hotell och en sånt pris man betalar för rummen.

    Recenserades: 1 maj 2018 Bodde här April 2018
    Sofia Sverige
  • Saraya Corniche Hotel

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Vänligt bemötande av receptionen. Rena och bekväma rum

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukostbuffen bör ses över och förbättras. Det finns potentialer för det

    Recenserades: 8 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Tareq Sverige
  • Rawdat Al Khail Hotel

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,2
    • Den positiva delen av recensionen

      De var rent och personalen var jätte snälla

    • Den negativa delen av recensionen

      Ingen

    Recenserades: 18 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Feisal Sverige
  • Golden Ocean Hotel

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge mellan flygplatsen och city center Restaurangen (vi åt frukost och kvällsmat) var helt OK Ganska billigt för ett familjerum med 2 rum och 4 sängar Fanns en tak pool (dock med jättetrångt, mycket folk)

    • Den negativa delen av recensionen

      Ofräscht rum med fläckiga mattor Deras monterade hårtork fungerar inte i dom engelska kontaktern. Städning ingick inte, kostade extra ! Inget vatten på rummet ! Och i receptionen förstod dom inte engelska. Ringde och väckte oss 0430 två morgnar i följd trots vi bestält väckning först 0515 till dag 2. Gick inte att beställa taxi i receptionen då dom envisade med att vi var tvingade att använda hotellets egen hotell buss som gick varje jämn timme. Sämsta hotellet vi bott under dom senaste 10 åren

    Recenserades: 23 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Stefan Sverige
  • Copthorne Hotel Doha

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Jättefina och stora rum med fint badrum. Stor och bra frukost. Utmärkt service. Luftkonditioneringen fungerade bra. Lugnt och tyst. à la carte menyn var bra. Lätt att få hjälp med bokning av taxi till flygplatsen. Mycket prisvärt hotell.

    • Den negativa delen av recensionen

      Läget var inte det bästa. Ca 30 min ner till hamnen. Alldeles för långt om man är där i juli och det är minst 40 grader varmt.

    Recenserades: 1 augusti 2018 Bodde här Juli 2018
    Anne-Catrine Sverige
  • Doha Dynasty Hotel

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Centralt, nära till busstationen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Rummet städades inte.

    Recenserades: 13 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Jan Sverige
  • The Town Hotel Doha

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      rum ganska stor det är ok inte mera än så

    • Den negativa delen av recensionen

      i Quatar alla hotel har bil att hämta sina gäster ifrån flygplats , när vi gick ut vi frågade reception i flygplats hur vi kan beställa bill till hotel då hon svarade att er hotel måste hämta er för ni är gäster och det är grattis , fast va inte så de tagit dubbelt så mycket vad skulle kosta Uber . sedan booking skriver att vid ankomst skulle få välkomst drink vi fick inte det . jag reser mycket och 1 gång i mitt liv receptionist ringer och påminner att vi ska cheka ut katastrof , hotellet på sådan sätt visar att gästerna inte välkommen tillbaka. tänk själv du liger kollar tv kollar av i sista 2 timmar inan din nästa flyg och ringer från reception hej vi vill påmind er att ni måste cheka ut kl 12 det ju katastrof . skulle inte ens rekommendera detta hotell för svenska

    Recenserades: 27 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Lars Sverige

Hotell i Qatar med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Copthorne Hotel Doha

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Hotellet var fint inne , badrummet stort och rymligt, sängarna mycket sköna, allt var rent och fint.

    • Den negativa delen av recensionen

      Hotellet låg vid en stor gata, omgivningen kändes ensligt, utsikten som skulle vara stadsutsikt liknade mer skrotupplag. Transferservicen bestod i att en bil som stod bredvid hotellet vinkades fram och kostade nästan dubbelt så mycket som taxin natten innan från flygplatsen (som körde 15 min). Frukosten var bra om man gillar sött och frukt men pålägget i form av kött eller korv var tråkigt torra på kanterna.Hårtork fanns men var fastsatt i skåpet under TV vilket var lite svårt att hantera om man samtidigt ville se i spegeln som satt högre upp på väggen.

    Recenserades: 27 februari 2017 Bodde här Februari 2017
    Maria Sverige

Hotell i Qatar med höga betyg från alla gäster

  • Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Fint hotell med god service. Egen strand med gott om plats, finkornig sand och fantastiskt turkosblått vatten. Poolområdet är också fint samt hela tillhörande hotellarean. Allt är fantastiskt rent och välordnat.

    Recenserades: 17 oktober 2016 Bodde här Oktober 2016
    Anette Sverige
  • Four Seasons Hotel Doha

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Fin anläggning, mycket bra service och extraordinärt bra frukost!

    • Den negativa delen av recensionen

      För en barnfamilj kan det vara negativt att det inte finns någon trevlig bar inomhus som accepterar barn. Några små butiker inom anläggningen hade också varit trevligt.

    Recenserades: 8 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Henrik Sverige
  • Shangri-La Hotel Doha

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra skön säng God mat på restaurangerna Trevligt SPA-center

    • Den negativa delen av recensionen

      Hade uppskattat en inomhuspool

    Recenserades: 6 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    Thomas Sverige
  • Marsa Malaz Kempinski, The Pearl

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Underbart hotell med underbara atmosfär, trevlig personal och serviceinriktad. Toppen boende ur alla aspekter. Obeskrivligt fina rum.

    Recenserades: 10 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Suzan Sverige
  • Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel

    Doha, Qatar

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Härlig personal och fantastiskt service. Rent och fint överallt. Fina och stora rum

    • Den negativa delen av recensionen

      Att inte frukost ingår på en sådan hotell och en sånt pris man betalar för rummen.

    Recenserades: 1 maj 2018 Bodde här April 2018
    Sofia Sverige