Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Srbija Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Srbiji

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Srbiji

  • Guest House Centar lux

    Zrenjanin, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo odlično, bili smo lepo dočekani I sve nam je bilo ugodjeno. Uživali smo u druženju sa gazdom Milanom I njegovom suprugom. Preporučujemo Centar Lux definitivno strancima I našima.

    • Negativni deo recenzije

      Sve je nam se svidjalo

    Ocenjeno: 4. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    MJ.DM Australija
  • Apartments Novakovic

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Cisto i uredno.osjecali smo se kao u svojoj kuci.

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo ok

    Ocenjeno: 17. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Tanja Crna Gora
  • Apartments Idila

    Bela Crkva, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Predivno uredjeni apartmani vile Idila nadomak jezera, predusretljivi i ljubazni domacini. Iskrena preporuka za pravi odmor na Belocrkvanskim jezerima.

    Ocenjeno: 22. avgust 2016. Gost je boravio u periodu: avgust 2016.
    M Srbija
  • Apartment Sky

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Vlasnik je profesionalan i prijatan, ne postoji sansa da vam ne bude lepo...

    • Negativni deo recenzije

      Samo da su malo veci jastuci :)

    Ocenjeno: 25. avgust 2016. Gost je boravio u periodu: avgust 2016.
    Majce989 Srbija
  • Apartment Venera A&M

    Šabac, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Ambijent ,nema lepsi u Sapcu i okolini. Apartman je lux. Prijatan za odmor i relax.

    Ocenjeno: 30. septembar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Novica Srbija
  • Amarilis 717

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve pohvale, ljubazan docek i prijatan boravak u veoma lepom ambijentu!

    Ocenjeno: 26. decembar 2016. Gost je boravio u periodu: decembar 2016.
    Srdjan Srbija
  • Apartments Gala

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo na nivou, sve preporuke za ovaj smjestaj.

    Ocenjeno: 1. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    Anoniman/-na Crna Gora

Hoteli u Srbiji koje su svi gosti visoko ocenili

  • Botanical Garden Apartments

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartman je odlican , vlasnik apartmana je odlican i svaku vasu zelju Ispunjava odlicno drugi put opet kod vas .

    Ocenjeno: 4. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Ljubisa Austrija
  • Apartments Idila

    Bela Crkva, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Predivno uredjeni apartmani vile Idila nadomak jezera, predusretljivi i ljubazni domacini. Iskrena preporuka za pravi odmor na Belocrkvanskim jezerima.

    Ocenjeno: 22. avgust 2016. Gost je boravio u periodu: avgust 2016.
    M Srbija
  • Tommy Apartment

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlicana lokacija,jako ljubazan domacin,jako prijatno opremljen smjestaj!!!

    • Negativni deo recenzije

      Nema zamjerki,sve je bilo super!!

    Ocenjeno: 24. oktobar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    Nada Bosna i Hercegovina
  • Apartment Stan na dan

    Niš, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Doneli su pokretni radijator, pošto grejna sezona još nije bila počela (a napolju je bilo hladno), tako da je soba bila prijatno topla već kad sam došao. Dočekale me grickalice i činiji, a za ujutru par 2/3in1 za kafu! :) Sve je komplet novo: i obnovljen stan i sav nameštaj, tepisi, zavese, sudovi...! Puca pogled na grad, pošto je stan na višem spratu, iznad okolnih zgrada. Predusretljivi i ljubazni domaćini.

    • Negativni deo recenzije

      Potreba koordinacije odlaska iz sobe i dolaska vlasnika da preuzme ključ. Ubačeni radijator imao polomljene točkiće. Neki detalji nedovršeni (fali masta utikača, kabl viri iza ormana...) Terasa je OK, ali odudara od svega ostalog što je novo i lepo, a i unutrašnja vrata su originalna (što se u nekim segmentima vidi), mada su sveže ofarbana.

    Ocenjeno: 5. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    first_sr Srbija
  • Luxury Rooms Luca and Deluca

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Moderno uređeni apartmani, vrlo ljubazno osoblje, čistoća na visokom nivou, lokacija odlična. Toplo preporučujem svima.

    Ocenjeno: 7. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Leara Bosna i Hercegovina
  • Cozy Apartment

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubazan domacin, otvoren za saradnju i dogovor, ispostovao je sve. Perfektno ociscen stan, sve sto je potrebno cak i za duzi boravak je obezbedjeno. Lokacija odlicna, u samom centru, u blizini ima prodavnica, pekara, trafika.. Internet, tv I kablovska, grejanje dobro..

    • Negativni deo recenzije

      Nemam zamerke

    Ocenjeno: 22. mart 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    Milica Nemačka
  • Apartment Rada

    Pirot, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Apartman je u strogom centru, čist i komforan. Gospodin Milan je izuzetno ljubazan i predusretljiv!

    Ocenjeno: 4. jun 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Anoniman/-na Srbija