Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Seychellerne Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller på Seychellerne

  • Surfers Cove Apartments

    Bel Ombre, Seychellerne

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Bedste beliggenhed lige for enden af Beau Vallon stranden. Her får man solopgangen med udsigt til hele bugten. Lille strand lige ved siden og ellers 300 m til den store strand. Lejlighederne er helt nye og yderst behagelige. Indkøb og restaurant indenfor 5 min gang. Værter er de bedste man kan ønske sig, meget hjælpsomme.

    Anmeldt: 6. august 2018 Overnattede: august 2018
    Helle Danmark
  • Villa Belle Plage

    Anse Kerlan, Seychellerne

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk beliggendhed Ligger smukt kun 25 m fra stranden og stille og roligt.

    Anmeldt: 3. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Helle Danmark
  • Lakaz An Bwa

    La Digue, Seychellerne

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vidunderligt rolig placeret på øen. Dejlige luftige rum med fantastisk udsigt.

    Anmeldt: 18. marts 2018 Overnattede: februar 2018
    Ida Danmark
  • Chalets Anse Possession

    Baie Sainte Anne, Seychellerne

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Værterne var fantastiske, søde og hjælpsomme. Følte os meget velkomne.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Lidt mere udstyr af køkkenservice (skåle fx)

    Anmeldt: 29. marts 2018 Overnattede: marts 2018
    Pia Danmark
  • Island Bungalow

    La Digue, Seychellerne

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Rigtig godt hus, lå fantastisk i forhold til strand og by. Gode senge og godt møbleret. Fuldt udstyret køkken og bad.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ikke noget jeg ikke syveres om.

    Anmeldt: 29. marts 2018 Overnattede: marts 2018
    Pia Danmark
  • Villa Confort

    Grand'Anse Praslin, Seychellerne

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Værten mariona var helt ekseptionelt serviceminded og imødekommende. Et dejligt sted, klart at anbefale.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Stranden var kedelig, for meget søgræs og grumset varmt vand.

    Anmeldt: 3. april 2018 Overnattede: marts 2018
    Pia Danmark
  • Eden Luxury Appartment P13 A2

    Eden Island, Seychellerne

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Eden Island var rigtig godt. Alt fungerer, der er pænt og rent overalt. Det var super fedt med golfvogn til boligen, så man kunne komme hurtigt rundt på området. Fantastisk udsigt fra boligen til bjergene og bassiner med både.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vi havde bestilt afhentning i jettyen, da vi ankom fra Praslin, men det fungerede ikke, trods jeg havde haft korrespondance herom med værten Michael i lejligheden og havde bekræftet, at vi ankom kl. 16.00, så da vi havde ventet i 40 min. , tog vi selv en taxa derud. Det samme skete, da vi skulle hjem, det var bare ikke værten, men receptionen på Eden Island, der enten ikke havde sørget for den bestilte taxa til os, eller taxa bare ikke kom.

    Anmeldt: 9. april 2018 Overnattede: april 2018
    Pia Danmark
  • Cap Jean Marie Beach Villas

    Anse Kerlan, Seychellerne

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det hele, det er ren paradis at besøge Cap Jean Marie

    Anmeldt: 16. april 2018 Overnattede: marts 2018
    Pernille Danmark
  • Eden Island Luxury Accommodation

    Eden Island, Seychellerne

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi er fulde af begejstring for opholdet på Eden Island Luxury Accommodation. Vi boede i et Maisonette med 3 værelser, 4 badeværelser, egen pool i haven og direkte adgang til stranden. Egen golfvogn til at køre rundt i området og for en gangs skyld senge og andet møblement i meget høj kvalitet. Flotte omgivelser som dagligt plejes og rengøres af smilende og serviceminded personale.

    Anmeldt: 24. april 2018 Overnattede: april 2018
    tinahvidberg Danmark
  • Beau Vallon Bungalows

    Beau Vallon, Seychellerne

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Morgenmaden var det samme i 9 dage, toast-butter-jam, frugt. Kaffen var udemærket :-)

    Anmeldt: 4. august 2018 Overnattede: august 2018
    Steen Danmark