Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Švedska Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Švedskoj

  • Hotel Hellsten

    Stokholm, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Veoma dobra lokacija, osoboblje izuzetno ljubazno i susretljivo. Lokacija je odlicna, 10 minuta hoda od centra, a 2 minuta od T - bana i bus stanica. Mnostvo marketa, restorana i barova u blizini. Sobe ciste i uredne. Napomena za pusace, trazite sobu sa terasom! :)

    Ocenjeno: 12. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Dejan Bosna i Hercegovina
  • Scandic Star Lund

    Lund, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve

    • Negativni deo recenzije

      Lokacija

    Ocenjeno: 6. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Petar Švedska
  • Scandic Ariadne

    Stokholm, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Вид из окна

    • Negativni deo recenzije

      Много народу на завтраке

    Ocenjeno: 31. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Julia Rusija
  • Center Hotel - Sweden Hotels

    Geteborg, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 7,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija hotela u samom cemtru je

    • Negativni deo recenzije

      Osoblje veoma ljubazno

    Ocenjeno: 19. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Banja Bosna i Hercegovina
  • Radisson Blu Hotel Malmö

    Malme, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Osoblje hotela je izuzetno ljubazno i spremno da vam pomogne i uputi vas na lokacije koje je potrebno obici. Hrana je dobra, cist hotel sa udobnim krevetima sto je i najvaznije. Svakako moja preporuka.

    • Negativni deo recenzije

      Sobe su bas prevelike i razmestaj je malo cudan. No, koliko vremena se provede u sobi s obzirom da je grad prelep i Kopenhagen blizu.

    Ocenjeno: 28. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    ivan.knez Srbija
  • MJ's

    Malme, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      jeste

    • Negativni deo recenzije

      Bolje info-u recepciju

    Ocenjeno: 8. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Isa Danska
  • Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

    Stokholm, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Lolacija

    • Negativni deo recenzije

      Buka

    Ocenjeno: 24. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Veselin Crna Gora
  • STF Rygerfjord Hotel & Hostel

    Stokholm, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Bilo je ok.

    • Negativni deo recenzije

      Klopa, sobe...ali ok

    Ocenjeno: 15. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    IVAN Srbija
  • Hotel Garden

    Malme, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Odličan i svež doručak, ogroman izbor. Udobni kreveti, izuzetna čistoća (spremačice su svakodnevno menjale posteljinu, peškire i sapune). Osoblje tečno govori engleski, i bilo je tu za sva pitanja. Sobe se otključavaju NFC/RFID tag-ovima. Ukoliko se vraćate kasno iz provoda, u hotel se može ući tim istim tag-om. Nakon check out-a torbe se mogu besplatno ostaviti u "luggage room".

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    lukajoy Srbija
  • Hotell Mörby - Danderyd Hospital

    Danderyd, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 7,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Topao... svez. Izbor moguc za svakoga da nadje za sebe

    • Negativni deo recenzije

      Peskiri koji zasluzuju zamenu za nove

    Ocenjeno: 10. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anoniman/-na Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Švedskoj

  • Moment Hotels

    Malme, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo OK!

    • Negativni deo recenzije

      Mozda malo neka primedba oko dorucku...

    Ocenjeno: 29. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Dejan Makedonija
  • STF Malmö City Hostel & Hotel

    Malme, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija perfektna, dobar internet, prijatna atmosfera, za svaku preporuku

    Ocenjeno: 15. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    dusankina Srbija
  • Hotel Garden

    Malme, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak je bio ok, kreveti su udobni. Osoblje ljubazno i korektno.

    • Negativni deo recenzije

      Soba je veoma mala, oseca se miris kanalizacije iz kupatila, sto mi je bio najgori utisak. Prozor ne gleda na grad nego na unutrasnjost hotela, tacnije bastu gde prolaze ljudi, tako da intimu mozete imati samo ako navucete zavese. Obzirom da sam bila prethodno u hotelu Best Western, pre bih preporucila taj.

    Ocenjeno: 15. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Bojana Srbija
  • Motel L

    Stokholm, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Голям, нов хотел, модерни стаи с всичко необходимо в тях, отличен интернет. Близки спирки на градския транспорт по суша и вода.

    • Negativni deo recenzije

      Може да се помисли за пушачите - по едно балконче на етаж, а не да се слиза да се пуши пред хотела.

    Ocenjeno: 16. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Ana Bugarska
  • Park Inn by Radisson Malmö

    Malme, Švedska

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Čisto, prostrano, moderno, sa potpunim konforom, pogled na T.Torso, blizina mora i plaze. Grad je udaljen 15min pešaka. Doručak je odličan. Jako dobar hotel za gradski predah.

    • Negativni deo recenzije

      Pojedine recepcionarke nisu baš najljubaznije. Hotel naplaćuje dosta velike provizije prilikom plaćanja karticom.

    Ocenjeno: 2. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Anoniman/-na Srbija