Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Slovenien Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Slovenien

  • Guesthouse Leski Dvor

    Lesce, Slovenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Godt og hyggeligt hotel. Dejlig morgenmad og god restaurant, med lokale retter. Rent og pænt. Storesportveje, men lidt langt fra byen værelser med balkon. God service og imødekommende betjening.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ok beliggenhed i forhold til transportveje, men lidt langt til større by.

    Anmeldt: 12. september 2018 Overnattede: september 2018
    Erik Danmark
  • Maline Apartments

    Bled, Slovenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk lækker lejlighed og utrolig serviceminded værtinde Flot ren og dejlig lejlighed med go beliggenhed tæt på både sø og by

    Anmeldt: 13. september 2018 Overnattede: september 2018
    Jeanette Danmark
  • Rimona Apartment

    Ljubljana, Slovenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk beliggenhed. Tæt på borgenMasser af plads.

    Anmeldt: 12. september 2018 Overnattede: september 2018
    Ole Danmark
  • Viksi Nomad Rooms

    Ljubljana, Slovenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Perfekt beliggenhed

    Anmeldt: 19. september 2018 Overnattede: september 2018
    Marie Danmark
  • Grand Hotel Rogaška Premium

    Rogaška Slatina, Slovenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Hotellet er virkelig gennemført i en klassisk gammel stil, som er lige til The Sound of music. Hotellet har flere gratis tilbud, som vandgymnastik mange gange om ugen, morgengymnastik/fitness, de 5 tibetanere, klassisk koncert, nordic walking, sauna peeling, damesauna tider (2 gange om ugen) og så har de betalte ture til Bled (45Euro pr. person) og en anden tur. Massagerne på Vis Vita er af virkelig god kvalitet, med rolig behagelig wellnessmusik uden sang og det er forbundet med hotellet, som man går indendørs hentil det. Den indendørs pool er rar at opholde sig i og i den er der to spa/massage spulere. Ved poolen er der også 2 spabade. I saunaafdelingen er der 2 dampbade, 3 saunaer, 2 private saunaer, et fodbassin til at gå rundt i med sten, 6 lækre varmestole med lys og lydterapi, brusere og det kolde gys samtl liggestole til at slappe af i. Alt er lækkert og pænt. Jeg boede på et Premium værelse med udsigt over parken og vil klart anbefale det, da udsigten er super smuk og udsigten til den anden side ligger ud til en vej. Man kan drikke deres Donat mg/Styria vand i Medical Center for ca. 40 Euro for en uge - jeg var glad for det. I selve byen ligger der flere butikker, hoteller, et lille Casino, Rogaska Riveria (hal med store pools indenfor og udenfor- pt. er adgangen dertil gratis, hvis man bor på Grand hotel) og diverse behandlingssteder. Maden i restauranten er meget varieret- der er en salatbar med f.eks. frisk spinat, salat, agurk, tomat, kål, tomat også diverse syltede ting samt olier og dressinger. Der er fisk hver aften, flere kødtyper, pastaretter, diverse kager, grøntsager, brød og frugt. Om morgnen er der bl.a. yoghurt, kefir, salat, agurk, musli, frugt, brød, kage, røræg, røræg med grøntsager, æg, spejlæg, pølser, bacon, pandekager, croissanter, syltetøj, pålæg, ost, stegte tomater og champignon, kartoffelkager, pølser, kaffe, te, kakao, vand og juice.

    Anmeldt: 13. september 2018 Overnattede: september 2018
    Camilla Danmark
  • Hotel Vila Emei

    Maribor, Slovenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det var hille perfekt.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ikke kommenter.

    Anmeldt: 14. september 2018 Overnattede: august 2018
    Husi Danmark
  • Austria Trend Hotel Ljubljana

    Ljubljana, Slovenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Luksusværelser, hvor der var både stue, værelse, toilet og badeværelse. Morgenmaden var fantastisk. Der var alt i den bedste kvalitet. Der var taxi på stedet og gratis afhentning i byen om aftenen. Super parkeringsforhold.

    Anmeldt: 15. september 2018 Overnattede: august 2018
    Lone Danmark
  • Tourist farm Pri Andrejevih

    Narin, Slovenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Meget venligt personale. God mad tilberedt af egne produkter.

    • Den negative del af anmeldelsen

      -

    Anmeldt: 17. september 2018 Overnattede: september 2018
    Sørensen Danmark
  • New modern appartment

    Ljubljana, Slovenien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      God beliggenhed i gåafstand fra centrum (vi kan lide at gå)

    • Den negative del af anmeldelsen

      Værelset ligger i en temmelig fugtig kælder, hvilket bestemt ikke fremgår tydeligt af opslaget. Det lys der virkede på værelset, kunne kun tændes og slukkes fra fællesarealet. Kælderen var meget fugtig og en affugter var da også konstant i gang.

    Anmeldt: 19. september 2018 Overnattede: september 2018
    Frank Danmark