Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Slovenija Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Sloveniji

  • Holiday Home Natura I-27

    Podčetrtek, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Krevet je bio odlican .Sve je bilo na nivou bas kako sam i zamisljao.

    • Negativni deo recenzije

      Ja sam bio zadovoljan sa svim

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Stevan Srbija
  • Ljubljana app., big terrace, free parking & WiFi

    Ljubljana, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Prijatni, ljubazni domacini, spremni da gostima pruze neophodne informacije pri poseti Ljubljani. Apartman u mirnom kvartu sa parkingom je za svaku pohvalu i najtoplije ga preporucujemo

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Tatjana Makedonija
  • Rooms Gril

    Postojna, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Soba je jednostavna, perfektno cista i moderna. Poseduje sve sto je neophodno za komforan boravak. Osoblje je ljubazno, predusetljivo i nenametljivo.

    • Negativni deo recenzije

      Sva ocekivanja su ispunjena.

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Milica Srbija
  • Hostel Piran

    Piran, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 7,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Najveci plus ide domacici Ivani! Super mjesto,cisto u rustikalnom stilu! Ivana predusretljiva,ljubazna i tacna!

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Dijana Bosna i Hercegovina
  • Hotel Jelovica

    Bled, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Osoblje je bilo izuzetno ljubazno i uslužno! Potrudili su se da nam boravak bude vrlo prijatan. Hotel se inače nalazi na fantastičnoj lokaciji, i pruža sjajan pogled na jezero.

    • Negativni deo recenzije

      Možda bi nameštaj u sobama mogao da se modernizuje, kreveti su recimo bili vrlo neudobni.

    Ocenjeno: 19. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    ivanjovanic Srbija
  • Hotel Lent

    Maribor, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlicna lokacija, peskiri se menjaju svaki dan, osoblje preudsretljivo.

    • Negativni deo recenzije

      Nema sopstveni parking, mada u blizini postoji pregrst javnih parking mesta.

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Dragana Srbija
  • City Centre Apartment Streliška

    Ljubljana, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlicna lokacija! Brza i laka komunikacija sa domacinom. Besprekorno cisto. Za svaku preporuku.

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Djordje Srbija
  • Hotel Tabor

    Maribor, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Soba prostrana, kreveti udobni, cisto. Dorucak odlican. Osoblje usluzno i prijatno.

    Ocenjeno: 20. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    ljubica1361 Srbija
  • Apartma Tina

    Koper, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Our stay in Koper was very nice, our hosts did their best to make us feel comfortable. The apartment is in the city center (though Koper is a small town and everything is very close: food, beach,...) and as the streets are narrow and mostly for pedestrians only - it was really quiet and nice sleeping there. Majda and Robert welcomed us with a very clean and nice place, equipped with literally everything, we even got milk and bottled water in the fridge! They prepared us flyers and maps, showed us where to go and what to see, it's very easy to find their location. We were very surprised when they told us there is no parking lot so our car will be in an underground garage - that was awesome! They booked a garage parking lot for their guests so you don't have to worry about the parking and your car as it's sheltered and on a safe place. And it's only a few minutes of walk away, maybe 4 minutes! We are really happy we stayed here, the hosts were very friendly and kind and we wish to come back here again.

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Janko Srbija
  • Hotel Krim

    Bled, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 7
    • Pozitivni deo recenzije

      Pogled

    • Negativni deo recenzije

      Kuptilo

    Ocenjeno: 21. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Mirjana Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Sloveniji

  • Postojna Cave Hotel Jama

    Postojna, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlicna lokacija hotela. Moderan hotel, nedavno renoviran, lijepo uredjene sobe. Veoma ljubazno osoblje, cisto i prijatno u svakom smislu.

    Ocenjeno: 2. mart 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Marijana Švajcarska
  • Hotel Sport - Terme Krka

    Otočec, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Hotel se nalazi na jako lepoj lokaciji, okruzen prelepom prirodom. Postoje teniski tereni na otvorenom i jedan zatvoreni. Sve se odrzava i u dobrom su stanju. Hotel nije najnoviji ali jr sve cisto i uredno. Sobe su prostrane a bracni krevet je veliki. Hrana je odlicna i raznovrsna a ima i bio hrana za dorucak. Konobari stalno dopunjuju ono sto nestane tako da necete ostati uskraceni ni ako dodjete pred kraj obroka. Osoblje je ljubazno i stvarno se trude da izadju u susret vasim potrebama i zeljama. Sve u svemu odlican odnos cene i onoga sto hotel nudi. Svakako cemo se vratiti jos koji put i to na leto.

    • Negativni deo recenzije

      Bazen nije preterano veliki ali posto nema guzve sasvim je dovoljan. U saunama zna da bude guzva jer ih ima 2 (Finska i Tursko kupatilo) jer dosta ljudi samo to koristi.

    Ocenjeno: 13. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Vladimir Srbija
  • Apartments Banjac

    Maribor, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      luksuzan, lepo opremljen stan. Osoblje izuzetno ljubazno i predusretljivo

    Ocenjeno: 17. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    marina Srbija
  • OH Apartments & Rooms

    Ljubljana, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Izuzetno opremljen apartman,na par minuta od Tivoli parka,20-tak min peske od centra,10 min kolima od BTC.Cisto i udobno,domacica Spela vrlo prijatna.

    • Negativni deo recenzije

      Mesto za parkirnje bi trebalo da bude vece ,internet slab preko dana

    Ocenjeno: 19. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Dragisa Srbija
  • Apartments Lucija

    Portorož, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Prostran apartman, odvojena spavaca soba, terasa, lepa velika kuhinja, kao i kupatilo, mirno, parking, wi-fi, cisto, moderno, dovoljno ormana , blizu samousluga, grejanje, ljubazna i predusretljiva domacica , posto smo bili tokom zime, ne znamo kako je leti sto se tice plaze

    • Negativni deo recenzije

      U spavacoj sobi krevet mali za dve odrasle osobe

    Ocenjeno: 18. mart 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    Dragana Srbija

Hoteli u Sloveniji koje su svi gosti visoko ocenili

  • B&B Castanea

    Kostanjevica na Krki, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Kostanjevica na Krki, lepo malo mesto, cisto i uredno. U neposrednoj blizini galerija Bozidar Jakac, sa velikom kolekcijom slovenacke umetnosti i Forma Viva, simpozijum skulpture u drvetu...obavezno posetiti

    • Negativni deo recenzije

      bez zamerke

    Ocenjeno: 24. septembar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Gabriel Srbija
  • Apartments Roberta

    Bled, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je presavrseno! Vlasnici izvanredni, za svaku preporuku!!!

    Ocenjeno: 30. oktobar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    sanja Srbija
  • PR`FIK Apartments

    Kranj, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Idejno je lepo sredjen prostor i priroda. Apartman je mali ali je dobro opremljen i funkcionalan.

    • Negativni deo recenzije

      Dočekao nas je hladan apartman i nije bilo grejanja. Mesto je malo zabačeno i teze za organizaciju sopstvene ishrane

    Ocenjeno: 11. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    Velibor Srbija
  • 7th Mill studio apartment

    Kranj, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve nam se dopalo. Veoma ljubazni vlasnici. Izuzetno ugodan apartman.

    Ocenjeno: 20. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Branko Bosna i Hercegovina
  • Pension Silvia

    Portorož, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Topla, porodična atmosfera, odličan se doručak, kvalitetne namirnice. Tišina, čistoća, bezbednost. Jednom rečju, za svaku pohvalu i preporuku. Radi se o porodici kojoj je stalo prvo do gosta kao do čoveka. Najviše mi se dopala pažnja g-dje Silvije koja je uvek ostavljala u sobi: med, vodu, čokoladice. Priroda oko Pansiona je kao iz bajke a ptice cvrkuću dan i noć, sa pogledom na more. Vratiću se ponovo u pansion. Osvojili su moje srce 100%.

    Ocenjeno: 14. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Olga_1967 Srbija