Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Slovačka Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Slovačkoj

  • Hotel Turist

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 6,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Mirno i cisto

    • Negativni deo recenzije

      Nerenovirano

    Ocenjeno: 17. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Vlatko Makedonija
  • Elisabeth Old Town

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Veoma lep hotel, na svega par minuta hoda od starog dela grada i reke. Čisto, uredno, prostrano.

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo super!

    Ocenjeno: 10. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Jelena Srbija
  • Hotel Avance

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Hitel je u damom centru grada.

    • Negativni deo recenzije

      Nemam zamerke.

    Ocenjeno: 9. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Zoran Srbija
  • Apollo Hotel Bratislava

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo ok. Udobni kreveti, čiste sobe, kupatilo, odličan doručak, parking..

    Ocenjeno: 15. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Djordjustaa Švajcarska
  • Penzión Čergov

    Hervartov, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubazna domaćica-starija gospođa koja govori samo slovački ali smo se sporazumeli na srpsko-slovačkom bez problema. U prizemlju je zajednička jako dobro opremljena I čista kuhinja, veliki trpezarijski sto I dnevni boravak sa mini-bibliotekom. Foteljama I klavirom. Lepo dvorište. Soba ćista I udobni kreveti. Odmah pored je drvena crkva pod zaštitom UNESCO- A. Idealno za sve koji vole prirodu, selo, planinarenje I biciklizam.

    • Negativni deo recenzije

      Sobe su malo manje. U selu nema nikakvog sadržaja.

    Ocenjeno: 12. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Dejan Srbija
  • City Penzion

    Košice, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Sobe su uredne i dovoljno konformne. Sve je prilično čisto i uredno. Doručak je odličan. Nije daleko od centra. Može se prepešačiti 15 minuta.

    • Negativni deo recenzije

      Slabija je zvučna izolacija između soba, zbog čega se često čuju zvukovi iz hodnika ili kupatila.

    Ocenjeno: 15. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Davorin Srbija
  • Hotel Atrium

    Nitra, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Dobra lokacija, ljubazno osoblje, mirno i tiho okruzenje. Hotel je unutar pesacke zone i veoma je cist. Udobno spavanje i veoma dobar dorucak.

    • Negativni deo recenzije

      Internet nije dovoljno dobar u sobama

    Ocenjeno: 15. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    DanNik71 Srbija
  • Apart Hotel VIRGO

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      novi apartman ili bolje rečeno stan na jako dobroj lokaciji, možda 10 minuta hoda od strogog centra. Čuvani parking, mirna ulica, brz check in i check out. Stvarno nemam nikakvu zamjerku.

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo stvarno super, čak i dosta iznad očekivanja!

    Ocenjeno: 17. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Damir Hrvatska
  • Hotel Jurki Dom

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 6,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Soba lepa i čista krevet udoban

    • Negativni deo recenzije

      Nema internet

    Ocenjeno: 15. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Anoniman/-na Srbija
  • Old Bridge Apartment

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Čisto, komforno u blizini ima marketa.

    • Negativni deo recenzije

      Vrata između kuhinje i sobe u kvaru, sto u kuhinji pokvaren, komsija lupa čim malo glasnije pričaš. Putovali smo sa detetom svaki put kada je protrcalo kroz stan ili se malo glasnije smejalo neko je lupao.

    Ocenjeno: 9. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Anoniman/-na Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Slovačkoj

  • BNC Hotel - Restaurant - Bowling

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      ljubazno osoblje, piće dobrodošlice, velika soba, dobar internet, kuglana, dobar doručak

    • Negativni deo recenzije

      okolina

    Ocenjeno: 19. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Ненад Srbija
  • Falkensteiner Hotel Bratislava

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija,hrana,ljubaznost mladog gospodina na recepciji i njegove koleginice

    • Negativni deo recenzije

      Neljubaznost osobe na recepciji prilikom prijavljivanja,nudjenje necega sto nismo trazili,

    Ocenjeno: 19. maj 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Branko Srbija
  • Hyde Park Hostel

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Dopala mi se lokacija, ljubazan domacin, internet koji radi bez greske, dobro grejanje, prostran apartman, dva lavaboa u kupatilu...

    • Negativni deo recenzije

      Nemam velikih primedbi. Kada uporedim šta smo dobili i koliko smo to platili, veoma sam zadovoljna.

    Ocenjeno: 7. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Marina Srbija
  • Ibis Bratislava Centrum

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      dorucak odlican, lokacija sjajna, osoblje ljubazno, soba cista i udobna, hotel topao i komforan.

    Ocenjeno: 26. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Ksenija Belgija
  • Freddie next to Mercury

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odnos cene i kvaliteta. Lokacija. Kvadratura sobe.

    • Negativni deo recenzije

      Parking od strane hostela. Barem jedan peskir vise.

    Ocenjeno: 24. decembar 2016. Gost je boravio u periodu: decembar 2016.
    Staklena Srbija
  • Elisabeth Old Town

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Blizina centra grada, tišina i mir uprkos tome. Poseban šarm novog u starom. Tačnost opisa smeštaja, dobili smo više nego što smo očekivali.

    • Negativni deo recenzije

      Nedostatak besplatnog parkinga.

    Ocenjeno: 20. januar 2017. Gost je boravio u periodu: decembar 2016.
    Jaroslav Srbija
  • Marrol's Boutique Hotel

    Bratislava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Krevet, doručak, parking.....

    • Negativni deo recenzije

      nemam posebnih primedbi

    Ocenjeno: 5. april 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    GORAN Srbija
  • Hotel Premier

    Trnava, Slovačka

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Cistoca,udobnost,parking,dorucak,lokacija,super!

    • Negativni deo recenzije

      Malo osmeha i komunikacije osoblja.

    Ocenjeno: 20. maj 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    Boris Srbija