Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Tajland Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte na Tajlandu

  • The Moment Hostel

    Ao Nang Bič, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Cisto je, jeftino i jako uslovno!

    • Negativni deo recenzije

      Kreveti su malo tvrdi, na recepciji eng gori od mog.

    Ocenjeno: 22. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Dusko Crna Gora
  • The Slate

    Nai Yang Beach, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve mi se dopalo u okviru hotela, ne bi mogao naci ni jednu sitnicu, kojoj bi nasao zamerku.

    • Negativni deo recenzije

      Nije mi se dopalo sto ovakav objekat nama svoju uredzenu plazu, a nalazi se na njoj. Tako da uxivanje koje pruza o okviru hotela, u trenutku se rusi kad izadzes na plazi, koja uopste nije uredzena.

    Ocenjeno: 20. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Dime Makedonija
  • Yindee Stylish Guesthouse

    Čjang Mai, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Hotel ima izvanredan ambijent, odličnu lokaciju, ljubazne domaćine, koji govore odličan engleski, besplatna kafa, čaj, banane tokom celog dana... Sve je tiho, mirno, zeleno :-)

    Ocenjeno: 8. april 2018. Gost je boravio u periodu: mart 2018.
    Gordana Srbija
  • Asia Hotel Bangkok

    Bangkok, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 7,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Stari hotel sa bogatim iskustvom I praksom. Dobro pozaju svoj posao I dobro su organizovani.

    • Negativni deo recenzije

      U principu sve je u okviru ocekivanog.

    Ocenjeno: 9. april 2018. Gost je boravio u periodu: april 2018.
    kanacki Tajland
  • Art Mansion Patong

    Patong Bič, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 7,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Konfor, cistoca, i jedan od radnika na recepciji koji jako dobro zna engleski i sa kojim mozete da se dogovorite i objasnite sve sta zelite.

    • Negativni deo recenzije

      Skinuta sa kartice odredjena suma novca i ako u rezervaciji stoji da naplata se vrsi po dolasku u hotel...kasnije se taj iznos navodno ne vidi na njihovom racunu pa je morao booking da intervenise i vrati novac nazad.

    Ocenjeno: 17. april 2018. Gost je boravio u periodu: mart 2018.
    Darko Srbija
  • Montalay Beach Resort

    Ko Tao, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Čisto, uredno, vrlo prijatno mesto na samoj plaži. Osoblje vrlo korektno. Preporuke.

    • Negativni deo recenzije

      Malo je udaljeno od samog centra pa je neophodno iznajmiti motor. Ali da bi ste i videli celo ostrvo verujem da ćete to svakako uraditi pa onda nije neki problem 😃

    Ocenjeno: 6. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Keti014 Srbija
  • Bed-room @ Suvarnabhumi Airport

    Lat Krabang, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 7,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Депозит не брали, такси обошлось в 240 бат до аеропорта. С аеропорта доехали за 150 бат. Место самое то чтобы отоспаться одну ночь и утром выехать на рейс. За такие деньги рекомендую всем.

    Ocenjeno: 31. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Vladyslav Ukrajina
  • Somwang Boutique Hotel

    Čjang Mai, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Bazen,osoblje,lokacija

    • Negativni deo recenzije

      Kupatilo,posteljina

    Ocenjeno: 1. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Mirjana Srbija
  • Novotel Phuket Resort

    Patong Bič, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubaznost osoblja, lokacija.

    • Negativni deo recenzije

      Higijena, male sobe, odnos cene i kvaliteta.

    Ocenjeno: 13. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Anoniman/-na Bahrein
  • Centra by Centara Coconut Beach Resort Samui

    Taling Ngam Beach, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Hotel odlican kao i hrana

    • Negativni deo recenzije

      Ne menjaju svaki dan peskire osim ako ne insistirate na menjanju

    Ocenjeno: 6. april 2018. Gost je boravio u periodu: mart 2018.
    Anoniman/-na Srbija