Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Turska Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Turskoj

  • Akman Hotel

    Kušadasi, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 6,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Za vreme mog boravka posteljinu su menjali 3puta. .peskire i ciscenje sobe je svakodnevno...

    • Negativni deo recenzije

      Doručak je mogao da bude malo razlicitiji iz dana u dan..drugih zamerki nemam

    Ocenjeno: 8. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Saranadjamasa Srbija
  • Ottoman Palace Hotel Edirne

    Edirne, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Osoblje....

    • Negativni deo recenzije

      Lokacija je dobra ali nije uradjeno oko hotela...

    Ocenjeno: 5. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Dragan Srbija
  • Blueway Hotel Historical

    Istanbul, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 7,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Nista

    • Negativni deo recenzije

      Sve

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Goran Austrija
  • Grand Ece Hotel

    Čanakale, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija odlicna

    Ocenjeno: 6. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    BG_Okulista Srbija
  • The And Hotel Sultanahmet- Special Category

    Istanbul, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      - Čista soba, - perfektna lokacija, - prelijep pogled iz restorana na Istanbul, - Besplatan parking.

    • Negativni deo recenzije

      Doručak je bio ispod prosjeka. Rezervisao sam sobu sa balkonom i pogledom na Sultan Ahmet trg, dobio sam sobu bez balkona. U sobi nema kuhala, Na krevetu nije bilo prekrivača. Krevet malih dimenzija. Nemam krupnih zamjerki, hotel je generalno O.K.,

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Edin Bosna i Hercegovina
  • Unisite | 6th Floor

    Edirne, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubazno osoblje, čistoća, urednost

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Dragan Srbija
  • Pera Main Hotel

    Istanbul, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Prostrane, čiste i udobne sobe. Izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje. Lepo serviran i ukusan doručak. Odlična lokacija.

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Zeljko Srbija
  • One More Day Hotel

    Turgutreis, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Kreveti udobni.Dorucak topao i svez ako se doruckuje oko 8h i 30,posle toga se naravno ohladi.Domacin Abdula Rahman i gospodja ljubazni.U objekat smo usli mnogo pre nego sto je naznaceno .Mirno ,tiho,periferija ,setnja do centra grada se ne oseti predivna okolina i pesacka staza.

    • Negativni deo recenzije

      Svakog jutra isto voce. Lubenice.Mleka je bilo svakog jutra a ajrana nijedno. Kupatilo treba renovirati bar u sobi 207

    Ocenjeno: 8. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Srbija Srbija
  • Barış Suite Hotel

    Kušadasi, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 6,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Vrlo ljubazan i uslužan recepcioner koji jedini zna engleski.

    • Negativni deo recenzije

      Higijena na prvom mestu a sto se tice osoblja pojedini su bili fantasticni ali prilikom prijema devojka sto je radila na recepciji bila je neljubazna i vrlo rezervisana sto smatram velikim nedostatkom a sto se tice higijene u sobama tu su čista nula totalno neočišćen apartman.A sto se tiče hrane svakog dana je bila ista na meniju što se tiče doručka.Morali bi mnogo više da obrate pažnju na navedene stavke.

    Ocenjeno: 5. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Anoniman/-na Srbija
  • Balkan Hotel

    Edirne, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 7,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Usluga, higijena, wifi radi perfektno. Sto se tice hrane, bilo je sve sveze i ukusno. Parking odlican.,zatvorenog tipa.

    Ocenjeno: 8. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Anoniman/-na Srbija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Turskoj

  • Sahi̇nler Hotel

    Istanbul, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 7,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Čisto , toplo, lokacija odlična . Veoma dobra cena za takav objekat.

    Ocenjeno: 14. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Baby Srbija
  • Hotel Momento - Special Category

    Istanbul, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Osoblje je veoma ljubazno i spremno da uvek izadje u susret! Lokacija je odlicna. Wi fi u sobi je funkcionisao sve vreme. Dorucak je raznovrstan.

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo odlicno!

    Ocenjeno: 3. decembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Vesna Srbija
  • Holiday Inn Istanbul Old City

    Istanbul, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija hotela je fantasticna u malom sokaku tik izvan Istanbulske guzve. Do Bajazitovog ulaza u Kapali carsiju ima 10 min lagane setnje. Sobe su lepe i ciste se svakog dana. Mozete birati sobu za pusace i ne pusace. Osoblje je jako usluzno... Dorucak je raznovrstan i sve je jako cisto. Soft jazz se slusa u celom hotelu, a foajeom odzvanja zubor vode iz fontane. Garaza je takodje na raspolaganju.

    Ocenjeno: 30. septembar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Sonja Srbija
  • Hotel Zurich Istanbul

    Istanbul, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 7,7
    • Pozitivni deo recenzije

      sve je super

    • Negativni deo recenzije

      bazen mora biti odvojen, ovako ga niko ne koristi

    Ocenjeno: 7. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Gost Bosna i Hercegovina
  • Akgun Hotel Beyazit

    Istanbul, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija hotela je super!

    • Negativni deo recenzije

      Internet je mnogo slab. Desavalo se da ga ceo dan ne bude. Doručak je dosta skroman.

    Ocenjeno: 25. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Tanja Srbija
  • Ilkbal Deluxe Hotel Istanbul

    Istanbul, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 6,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je super i dorucak i spavanje i sobe sve je za 10*

    • Negativni deo recenzije

      Samo sto nema parking za kola, drugo je sve 10-tka.

    Ocenjeno: 8. mart 2017. Gost je boravio u periodu: mart 2017.
    Amer Srbija
  • WOW Airport Hotel

    Istanbul, Turska

    Prosečna ocena gostiju: 8