Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi
  1. Startsida hotellrecensioner
  2. Hotellrecensioner TUR

Turkiet Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Turkiet

  • Mercure Istanbul Bomonti

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal

    • Den negativa delen av recensionen

      Första rummet vi fick luktade avlopp. Andra rummet vi fick var inte det rummet vi bokade, betydligt mindre säng än vad jag bokade men de vägrade lösa det problemet. De tog en deposition för minibar men vi hade ingen minibar.

    Recenserades: 10 december 2018 Bodde här December 2018
    Cebrail Sverige
  • Kestel Seaview Residence

    Alanya, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 10
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket fräsch och stort precis som jag förväntar hade mig.

    Recenserades: 9 december 2018 Bodde här December 2018
    Linda Sverige
  • Venue Hotel Istanbul Old City

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget i staden

    • Den negativa delen av recensionen

      För litet rom , inget skåp till kläder , frukust var inte alls ok

    Recenserades: 12 december 2018 Bodde här December 2018
    Ali Sverige
  • Pullman Istanbul Airport Hotel & Convention Center

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Jag gillar om att fint stort och rent hotel

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget

    Recenserades: 11 december 2018 Bodde här November 2018
    Mesut Sverige
  • Asya World Hotel

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Välj bort detta ställa.

    • Den negativa delen av recensionen

      Hår i både säng och golv, mycket ljud både utifrån och från andra rum. Kommer rök lukt samt att jag fick ett rum. Med AC motorn igång. Valde att lämna utan att betala sista natten. Personalen var snälla och helt ok enkel frukost.

    Recenserades: 13 december 2018 Bodde här December 2018
    denise Sverige
  • Kavalalı Suites

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      läget va bra

    Recenserades: 12 december 2018 Bodde här December 2018
    ALI Sverige
  • Bekdas Hotel Deluxe

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
    • Den positiva delen av recensionen

      dåligt på allt

    • Den negativa delen av recensionen

      personalen och hotelet

    Recenserades: 12 december 2018 Bodde här December 2018
    Rozhan Sverige
  • Radisson Blu Bosphorus Hotel

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Det fint hotel!

    Recenserades: 12 december 2018 Bodde här December 2018
    Tevfik Sverige
  • Radisson Blu Hotel Istanbul Asia

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Badrummet. Snabbhiss. Portier/Bell boys. Internet bra hastighet och behövs inte logga in vid varje användning. Taxi nära tillhands.

    • Den negativa delen av recensionen

      1.Säng dålig kvalité, för billigt inköp. Alldeles för hård. Kunde inte sova 3nätter. 2.Kuddar ger intrycket att de är kvalitativa, men blir platta som pannkaka, gick inte att sova. 3.Att Radisson B, är ett - B gällande depositions avg på 1500TRY=2550Sek..!! För vad? jag hyr inte bil med all ink försäkring!! Detta är helt fel. 4. Frukost kostar ytterligare 90TRY=150Sek. per/frukost/Pers. Fick nästan samma frukost 20m längrebort för 15TRY=25Sek. Summa summarum Detta Radisson är -B(lu), Har bott på olika Radisson Blu fr Johannesburg till Stockholm... Inte detta hotel igen. Väljer Marriot nästa resa ligger 4 kvarter ner.

    Recenserades: 14 december 2018 Bodde här December 2018
    Swedish Sverige
  • Best Town Hotel

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Billigt, bra läge och bra städning

    • Den negativa delen av recensionen

      Rummet 504 var sämre än andra Frukosten var ingen höjdare.

    Recenserades: 12 december 2018 Bodde här December 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Turkiet med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Lazzoni Hotel

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen var vänligt. Att kunde åka med Hotellens bil till Taksim var bra. Bastun var bra men det var stängd en hel dag.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det fanns ingen askkopp på balkongen. poolen var stängd! Rummet var mindre än det som fanns på bilden. Varje gång ville jag gå till bastu frågade personalen mig om jag vill ha massage.

    Recenserades: 7 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Mazari59 Sverige
  • Radisson Blu Bosphorus Hotel

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Själva hottelen var bra och ok.

    • Den negativa delen av recensionen

      Jag bokade rum mot havet men fick mot stan. Jag berättade till receptionisten men han ville att jag betalar 150 euro till. Tyvärr hade jag inte bevisen att visa upp det när jag bokade hotellet.

    Recenserades: 9 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Siavash Sverige
  • Rox Hotel Airport

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevligt bemötande, fint och fräscht rum med sköna sängar och nära till flygplatsen. God och prisvärd mat i hotellets restaurang.

    • Den negativa delen av recensionen

      Restaurangen var lite omysig.

    Recenserades: 22 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Charlotte Sverige
  • Hotel Bulvar Palas

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Det är den bästa hotel som jag varit med om många+++++++++ ifrån mig

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget

    Recenserades: 8 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Ehmaad Sverige
  • Grand Okan Hotel

    Alanya, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Läget är perfekt - 5 min till stranden och 15 min långsam promenad till centrum. Hotellet hade en egen restaurang bredvid hotellet som var absolut i topp klass. Som gäster på Grand Okan fick vi 15% rabatt vilket gjorde att vi åt alla våra måltider där.

    • Den negativa delen av recensionen

      Jag saknade det där grova, mörka fullkornsbrödet i frukostbuffén, som typiskt finns på hotell i Skandinavien.

    Recenserades: 18 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Mats Sverige
  • Swissotel The Bosphorus Istanbul

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Hotellet är fint och fräscht.

    • Den negativa delen av recensionen

      För Dig som vill bo centralt och ha nära överallt är detta hotell inte bra.

    Recenserades: 21 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Gulsen Sverige
  • Novella Apart Hotel

    Alanya, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt var perfekt! Familjär stämning. Känner sig som hemma. Lugnt och skönt. Kanon personal rakt igenom 😃

    Recenserades: 6 oktober 2017 Bodde här Oktober 2017
    Annelie Sverige
  • Maroon Hotel Pera

    Istanbul, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge, bra service, rent och hjälpsam personal!

    Recenserades: 11 juni 2018 Bodde här Juni 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Turkiet med höga betyg från alla gäster

  • Livia Hotel Ephesus

    Selçuk, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig ägare som uppgraderade oss till en svit. Fina rum med öppen spis och bubbelbad. Mycket bra frukost!

    • Den negativa delen av recensionen

      Otroligt lyhört. Grannarna hade fest och vid 03 gick vi över och bad dem sänka ljudnivån. 03:30 ringde vi receptionen. Ingen svarade. 04 sa vi till igen, mindre trevligt. Ingen vidare natt tyvärr.

    Recenserades: 16 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Marianne Sverige
  • Goreme Suites

    Göreme, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Jag är mycket nöjd men min vistelse Jag vill berömma personalen särskild Emrah Zorlah som hjälpte mig med bokningar av utflykter All personal var mycket hjälpsam och trevlig Jag gör de bästa betyg

    • Den negativa delen av recensionen

      Jag har ingenting att invända

    Recenserades: 29 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Senad Sverige
  • Oread Cave Suites

    Ürgüp, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Vet ni va , detta er bästa ställe någosin jag har varit . God mat , underbara sängar , badrum som i 1001 natt , frukost bara att drömma om , personalen aldrig bättre ......... kan skriva i evighet

    Recenserades: 25 oktober 2017 Bodde här Oktober 2017
    Radana Sverige
  • Old Town Stone House

    Göreme, Turkiet

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Fint och mysigt hotell. Bra personal. Perfekt frukost

    Recenserades: 14 april 2018 Bodde här April 2018
    ErikaC Sverige