Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Tanzania Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Tanzania

  • Langi Langi Beach Bungalows

    Nungwi, Tanzania

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      God beliggenhed og venligt personale.

    Anmeldt: 16. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anne Danmark
  • Lighthouse Guesthouse

    Nungwi, Tanzania

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Folkene der var der var meget søde og hjælpsomme. Det næste sted jeg skulle bo på var Tabasam, ikke så langt Derfra, de havde overbooket, selv om de sagde noget andet til Booking com, så jeg måtte ikke bo der. Jeg fik lov til at have mit værelse her på Light house til sidst på eftermiddagen, meget hjælpsomme folk. De prøvende også at snakke med den person der sagde at jeg ikke kunne bo der, sagde til ham, at når jeg havde en booking, måtte de give mig et værelse .

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var ikke så meget vand i bruseren, en meget lille stråle.

    Anmeldt: 8. august 2018 Overnattede: august 2018
    Aase Danmark
  • Doubletree By Hilton Zanzibar - Stone Town

    Zanzibar City, Tanzania

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Faciliteterne er virkelig gode. Værelserne og sengene super duper. Kan leje swimmingpool ophold tæt ved hotellet for 10 dollar om dagen. Pengene værd.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden alt for dyr. Værelserne mangler en balkon, så man kan sidde ude og slappe af om aftenen.

    Anmeldt: 8. august 2018 Overnattede: august 2018
    Allan Danmark
  • Queen of Sheba Beach Lodge

    Pongwe, Tanzania

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      de søde ansatte fra Afrika er det eneste + her- de gør hvad de kan men har ikke meget at arbejde med

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgen maden var kedelig og den samme hver dag - ingen buffet og utrolig trist kaffe og te

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: august 2018
    Tommy Danmark
  • Jaribu Beach Hotel

    Paje, Tanzania

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Lille intimt sted med dejlig pool og super mad. Ejerne var ekstrem venlige og hjælpsomme udover der sædvanlige.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Vandtrykket var langt nede ind imellem. Badeværelset kunne trænger til en opgradering. Lyset er sparsomt.

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: august 2018
    Arvid Danmark
  • Kobe House

    Jambiani, Tanzania

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Lækker morgenmad. Sød og venlig betjening. Masser af rene håndklæder. Varmt vand på badeværelset.

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: juli 2018
    'Danskvand' Danmark
  • Baladin Zanzibar Beach Hotel

    Zanzibar City, Tanzania

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Annalisa og Nicole har lavet et rigtig fint sted her smukt anlagt i super cool og afslappet stil. Hytterne er hyggelige, rene og ligger fint placeret. Maden lækker. Super service ift. opbevaring af bagage mens vi var på safari

    • Den negative del af anmeldelsen

      Kunne ønske mig lidt mere plads til opbevaring af tøj osv. i hytterne

    Anmeldt: 10. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Lotte Danmark
  • Apco Stonetown Zanzibar

    Zanzibar City, Tanzania

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      God morgenmad, frisk frugt og frisk juice

    Anmeldt: 13. august 2018 Overnattede: juli 2018
    HANS Danmark
  • Paje by Night

    Paje, Tanzania

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Rigtigt godt sted :)

    Anmeldt: 17. august 2018 Overnattede: august 2018
    Nikoline Danmark
  • Amaan Bungalows

    Nungwi, Tanzania

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fine værelser men pas på med placering Vi boede ved siden af parkeringspladsen og det var ikke særligt fedt P Området derfor bedre at reservere pool eller oceanview fantastic

    Anmeldt: 2. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Tanzania med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Al-Minar Hotel

    Zanzibar City, Tanzania

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Helt fint morgenmad, der var hvad der skulle være.

    Anmeldt: 16. januar 2017 Overnattede: december 2016
    Martin Danmark